Boo!
A másodikat nem ajánlom! Totál fapados, és ahhoz képest drága (csak design-telefon

). A barátnőmnek ilyenje van, két pici gyerek mellett és totál használhatatan most már! Nem bírja a gyűrődést

! Viszont én is a Nokiát ajánlom

! Nekem sokféle volt, de az a nyerő

!
Nekem Nokia 6600 Slide-om van, szülinapomra kaptam apától, szóval árat nem tudok, de nagyon szeretem, és többször landolt a földön, mégsincs semmi baja, és egy karc sincs rajta, mert acélburkolata van

!
Ha most úgyis újat veszel, sztem legyen szempont, hogy "gyerektűrő" legyen, mert óhatatlanul a kezébe fog kerülni

!
Séró: Nagyon sok kismama csinál magán drasztikus változásokat, de sztem ott az ok belül keresendő, mint mindig

! A legtöbben szülés után vágatják le a hajukat, mondván, bazira hullik (pedig csak a többlet hullik ki!!!), szóval én megígértettem apával, hogy semmi szín alatt ne engedje, hogy levágassam a hajam

!!!! Multkor teszteltem is, mikor egyik bnőm itt volt új, rövidebb hajjal, én meg mondtam hangosan, hogy
aha, nekem is le kéne vágatnom, szerintem jól állna!...

Erre apa közölte, hogy szó sem lehet róla, nem engedheti, mert megeskettem

! Átment, ooolyan ügyes

!
(Csak mert én tudom magamról, hogy szarul áll a rövid

)!
Amúgy a D. anita azt állítja, a férjének nagyon-nagyon bajön így...

! Hát én nem tudom....Ez vagy csak kegyes hazugság, vagy ez a pasi meleg

! Rettenet, hogy milyen ezzel a hajjal!!!!Váááááá
Piercing:
Bond! Nekem viszont van olyan ismerősöm, aki kifejezetten azért vette ki, mert mindig fikuszos lett!!!!

Ez állítólag attól függ, hogy mekkora az ember orrlyuka. Picibe nem jó, mert nem tud tisztulni! Neked akkor mákod van

!
Tetkó:
Sztem meg a fekete nem fekete

(sorry Bond)! Barátunk nemrég csináltatott alkarra fullt, egyből átjött, megmutatta: gyönyörű, élénk, koromfekete volt

! Eltelt pár hét, lehámlott a felső réteg (ez normális), és maradt a matt, pár árnyalattal halványabb, inkább sötétszürke, mint fekete

. És jó anyaggal dolgozott, jó szakember (nem az volt az első tetkója a barátunknak).
Én kb. 12-14 évesen kitaláltam, hogy a gerincemre fogom tetováltatni a gyerekeim nevét, valami sejtelmes írásmódban (mondjuk héber betűkkel), erre pár év múlva jött Beckham-né és elrabolta az ötletemet

! Esküszöm, én sokkal előbb kitaláltam, de azóta meg divat lett miatta, és tökre elvesztette a feelinget

. De azért még nem tettem le róla

! És hát azért a gyerekek neve, mert pasiét sose! Még a férjemét sem, max. az 50. házasságira

! A gyerek viszont örök! És a gerincemen nem unom meg, mert nem látom, nem hivalkodó, tök szolid, mégis jelképes....
A másik, ami még eszembe jutott: hófehérrel boka fölé valami nőcis, de ugy hófehér, kb. olyan, mint a csillámos

! Vagyis fehér létezik, de nagyon hamar ledobja

! A "boka fölé nőcis" amúgy is halál elcsépelt, szóval ez már egyáltalán nem jön be!
A pocakok bazinagyok, mindenkié

! Rendesen le vagyok maradva

!
Bond! Mindez miattad, szolidaritás

! Tök csini kismami vagy, nekem a hajad is bejön

! Nekem nem is vagy piros-típus

! Először próbáld meg a piros melírt (nekem volt, és rájöttem, nem az én színem

). Viszont tetszik a piros csizmi

!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.03.24 23:03-kor.