A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ÁÁ még nincs testük,csak a szemük..meg na jó farkincájuk. :lol:
Ami a legdurvább h vmivel több mint 30-an vannak! :shock:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Azt nem tudom a vonalzókkal mi lesz,mindenesetre újat már nem lehet csinálni.Akartam én is visszaszámlálósat,mert ugye kezd izgi lenni a dolog.. :lol:
Nem toltak ki velem csináltam a babafalván.
Olyan jó visszaszámlálók vannak!Szerintem azokat csak blogokba lehet beilleszteni,de nagyon durva!
Azokba óra perc m.perc,nap...mint egy digitális órán pörög visszafelé.
Sajna nem tudom hova rakni,pedig a háttérbe meg szívecskék potyogtak le... :oops:

tímea83
Ajka

sziasztok!
köszönöm ma is mindenkitől a Névnapi köszöntéseket!!!!
megjöttem a terhesgondozásról.a semmiért ültem 3órát a váróban.
2hét múlva ismét terheléses cukor,de legalább most megcsinálhatom
otthon és 2óra múlva kell bemennem a vérvételre.

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

sziasztok!
köszönöm ma is mindenkitől a Névnapi köszöntéseket!!!!
megjöttem a terhesgondozásról.a semmiért ültem 3órát a váróban.
2hét múlva ismét terheléses cukor,de legalább most megcsinálhatom
otthon és 2óra múlva kell bemennem a vérvételre.

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

kicsidodi! :)

"Minden Dorottya vigyori, cserfes, talpraesett (legalábbis akiket ismerek), és persze "Isten ajándéka""
Isten nem ver bottal. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ancsurti! :)

A lehetőlegbaloldalonalvással még ráérsz, feküdj nyugodtan úgy, ahogy kényelmes.

Lego figurás: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83! :)

Az hagyján, hogy szülőszobát csináltatok, na de, hogy rögtön alternatív módszerrel...!? :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.24 16:44-kor.

Kép
Kép
200907?

907?:A kismamáknak mindent! :lol: :lol: :lol:

Ancsurti:Ma leszek este későn is,mert Balu délutános,és megvárom! :wink: Én ott leszek..

tímea83
Ajka

Már csak 103 nap!Lassan lehet vágni a centiket! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Csini képek!

tímea83
Ajka

Egy pocakfotót én is nyomatok!
Bocsi én játszósba nyomom.. :wink: Kép

tímea83
Ajka

nagyon csini vagy Boo!
Nem vagyok Kamilla,hanem Beáta :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Gabi gigantikus poci!Várjuk a képeket,remélem ezúttal sikerül! :wink:

tímea83
Ajka

tímea!
nekem is pont ilyen a pocim.igaz múltkor már te is megjegyezted.
de elképesztő a hasonlóság.holnap megpróbálok én is felrakni képet...

Kép
Kép
csibe83

Gabi!
a Hepinetbe voltatok dunakeszin??

Kép
Kép
csibe83

Hát én is remélem, hogy tudok hozni képeket, bízom benne. Bár a 18 hetesen i sitt voltam a praxisban és nagyon jó képet csinált szerintem. Úgy hogy most is reménykedem. Persze más ha tényleg úgy fekszik és nem látni semmit, de hát itt nem erről volt szó. Ja és még azt is mondta a nő hogy alszik a gyerek. Mondom neki az kizárt hogy alszik, mert egyfolytában rugdosott meg a kezével matatott olyannyira hogy az uh-on is lehetett látni. De a 4 D részéhez nem értett. Szerintem ott valami elvolt állítva, és ő meg nem tudta hogy kell beállítani.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

boo nagyon csini vagy, nekem is van ilyen nadrágom:)

csibe a savoyában voltunk a kenguruban, nem a kenguruhoz tartozik, csak annak a galéria részében van.

Kép

gabi1

Ja,azt hittem már a dunakeszi kenguruban,mert mi ott voltunk és nagyon
megvoltunk velük elégedve és pont múltkor dícsértem is őket.
kicsit bűntudatom ezdett lenni,hogy én ajánlottam azt a helyet és ekkorát
kellett sajnos csalódnotok...

amúgy mi megint a hepinethez megyünk április 4-én 11-re,már alig várom.
hetek óta errre a napra várok,de már nincs sok hátra...

Kép
Kép
csibe83

csibe ja nem, az nekünk messze van. Az már mindjárt itt van. Én most megyek holnap, aztán meg majd 22.-én akkor a kötelező nagy uh-ra, de azt is 4D-ben csináltatom meg, dokim mondta hogy elfogadja azt is.

Kép

gabi1

Ancsurti!
nekem is nagyon zsibbad éjjel a kezem!!!!!

Kép

Csibe:Várjuk azt a fotót! :lol:

tímea83
Ajka

Nekem a csípőm zsibbad el,aztán az egész lábam.Uh én a bal oldalamon alszom el,de muszáj pörgölődnöm.
Most pár napja érzem azt is h nehezebben kelek fel,mármint fekvő helyzetből.

:lol:

tímea83
Ajka

Na persze úgy unatkozom,erre sehol senki.. :roll:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo nekem is szokott ilyen lenni, most már tudom hogy ha érzem hogy kezdek éhes lenni, vagy nem ettem még semmi értelmeset, akkor muszáj bekapnom valami kaját mert baromi hirtelen rám tud jönni pont ugyanez a remegés, szédülés, és mindjárt összeesek érzés. Nem valami kellemes. Én már szoktam magamnál hordani kekszet vagy ilyesmit, hogy menetközben is betudjak kapni valamit.

Kép

gabi1

Azért, hogy az ütődött kismamája ne csináljon több ilyet . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kotyogósat is tehetsz bárhová, nem csak gáztűzhelyre. Ha olyasmi jellegűt vettél, mint amire gondolok, akkor jó lesz. (Nekem mindenképpen. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

boo nekünk is delonghi van olyat amit te is vettél, szerintem teljesen jó, enyém már van vagy 10 éves, semmi baja. Igaz én sem kávézom, de azért tesóméknak szoktam főzni, úgy hogy azért használatban van. És elég erős kávét lefőz.

Kép

gabi1

Te jó ég!Elég ijesztő ez a remegős izé.. :shock:
Persze ne is törődjetek velem...

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vagy breki76 vagy kicsidodi az. Ők a cukrosok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nekem kinézetre a Samsung tetszik,viszont a Nokia szerintem az igazán megbízható telefon márka. :wink:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Akkor jó! :lol: :lol: :lol:
Egyébként ha ez segít én is úgy indultam telefont venni h csajszis szétnyithatósat akartam,aztán rábeszéltek egy másik csodamasinára.(Nokia)Végül is nem bántam meg,mert mindenki a csodájára jár h milyen sokat tud,de néha azért bánom h nem azt vettem meg amit akartam.Tehát:teendő:kérd mindkettőt! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

BOO:Azért ugye azt tudod h tetoválást most nemvalószínű h vállalnának rajtad? :wink: Csak ha ez lenne a következő.. :wink:

tímea83
Ajka

FÚÚÚJ!Már nem azért de amit csinált magával az olyan leszbi dizájnos.Nem??Ez a frizu,szörnyűűű. 8)

tímea83
Ajka

...

KépKép

KépKép
boo

Boo:Jó a csillámos ötlet,védesd le! 8)
Már nem olyan kék,azok a régi börtön tetkók!Azok igen!
Na meg a zöld tetkó!Az mindent visz! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Na megyek...csúnya-buta vagyok már vagy félórája itt kínlódom a derekammal nem hogy elfeküdnék.
Jóéjt!

tímea83
Ajka

boo! :)

Kávéfőző: okés. :wink:

Mobil: Samsungot nemigazán ismerem, de a Nokia megbízható. (Most 5000-esem van, az elődje 2630 volt) Szerintem semmi férfias nincs benne, csak jókat tudok róla mondani. (Mondjuk az én igényeim kimerülnek a telefonálásban és a SMS küldésben. :oops: :oops: :oops: :oops: Bluetooth még jöhet, de semmi másra nincs szükségem)

Az orrpiercing pont annyira zavaró a mindennapokban, mint a fülbevaló hajmosáskor mondjuk. Semmi probléma nincs vele. (És nem, nem nő rá a fikusz... :wink: )

Tetkó: a fáradt kék az a börtön tetkó. A fekete az fekete. Olyan csili-villis nincs, mint amiért rohannál, de alkalmi jelleggel olyat is lehet festeni.

Kép
Kép
200907?

Na jó, akkor cserélem az avatart erre:
Kép
:lol: :lol: :lol:
Az fel sem merül senkiben, hogy a nagy anonimuszunk, Bond az :shock: ? A gyerek csak álca, a szerkesztőségből nyomja a fórumot :lol: !

Amúgy sztem fiatalabb terhes nálunk, mert azt mondta, az ötödik hónapban van, mi viszont már a hatodikban :roll: !
De amúgy nagyon örülök a hírnek, mert már többször felmerült bennem, hogy esetleg nem lehet babájuk, mert ezer éve férjnél van, karriere stabil, lóvé van, szóval én már gyanakodtam, de szerencsére akkor minden oké :wink: !

Breki!

Én kicsit meglepődtem, mert a vágatlan interjúban azt mondta, hogy 2-3 éve már megvették a lakást, ami egy babával is megfelelő, de még idő kellett, hogy beállítsák az anyagcseréjét :shock: ! Nekem ez furi, hiszen ő tök nagy éllovasa ennek a dolognak, és pont neki ne lettek volna jók az értékei?! Én nem különösebben figyeltem oda, de mikor eldöntöttünk, belevágunk, egyből zöld jelzést kaptunk, mert minden tök optimális volt :wink: ! Lehet, hogy a II. típusúnál nehezebb is a beállítás? (Vagy ő I-es, csak későn jött? :roll: )
Kíváncsi lennék ki a dokija, meg hol fog szülni...

Lányok!
Én mostanában úgy érzem, hogy a gyerek a gyomorszájamnál rúgdal :shock: ! ez azért lehet, mert alulról rúgdalja a gyomromat, és ezért érzem úgy, mintha fent lenne, vagy mi a fene :roll: ?! Baromi fura, mintha lenyeltem volna :shock: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Timi!Most erkeztem haza a a hajfestesbol...te mar tutira alszol... :(
Szep nagy a pocakod,na mindjart mutatok en is egy nagy dinnyet!!!

Boo:Huuu baromi jol nezel ki am...csinos kismami pocakod van mar Neked is!!!!Nokiara szavazok,en imadom am nagyon!A barna mintas igazan bejon :wink: !
Nekem most ledobja a hajam a festeket :shock: a fekete eddig csak lenott,ezert is festettem vissza,pedig mar vagy 20 cm-t lenovesztettem,es sotetbarnara volt eddig festve...de meguntam a varakozast...meg 30 cm-t varni...az kemeny!!!Most nem fog am be egy festek sem rendesen....majd a szules utan talan neked is sikerul...habar en mar maradok fekete...
Picike orr-pearcing....siman csinaltasd meg...gyorsan beno ha megunod...en meg anno magamnak csinaltam...ma mar nem mernem...habar tetkot is csinaltam magamnak,mikor meg tetovaltam...szegeny anyukamnak nem sok szava lehetett...en makacs voltam nagyon...most meg mar igy maradtam...
Na majd keritek piroshajas kepet...mar megvan,csak szkennelni kene :oops: :oops: :oops:

Most egy par friss kep,balnasodom rendesen...igy azert kevesbe latszik...de cipelni...
23 hetesen:
Kép

szombati bulin,baratnom kislanyaval:
Kép

toka-pofa lufifej palinkaval...(nem az enyem)
Kép

szetfolyasos somolygas...
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Dodi:Én nem vagyok bennfentes ezekben a dolgokban,de engem is meglepett ez h be kellett állítani a cukrát.
Szerintem csak nem tudta abbahagyni a munkát.

Valószínű h fejjel lefelé van,és azért érzed ennyire! :lol:
Nekem még farfekvéses de van idő még...
Én folyton azt érzem h a hólyagomon ugrál,és néha még ki is nyomja magát uh úgy közelítek a mosdó felé mint amikor lelassítják a filmet,mert alig bírok haladni.Ha valaki látná.. :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Ancsurti csak még egyszer panaszkodj a súlyodra!!! :twisted: :twisted:

tímea83
Ajka

íme a 24 hetes képek.fejet nem nézni.eléggé álmi vagyok már :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

köszi Boo neked is!!!

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Szep nagy pocid van neked is!Mennyire mas vagy ezeken a kepeken,mint az avatarod alapjan elkepzeltelek...

Gabi:A Te pocid aztan mindent visz :shock: !Mondjuk sok baba novekedett mar benne...de mindig amulok egy nagyot...de alacsony is vagy,azert is ekkora...Anyukamera nem emlekszem,o 5 babat hordott ki benne,azert 11 voltam amikor ocsem szuletett,de megsem emlekszem a meretere...kar....

Na megyek keszitek egy tokfozeleket!!!Gyalulok....gyorsba...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

A másodikat nem ajánlom! Totál fapados, és ahhoz képest drága (csak design-telefon :? ). A barátnőmnek ilyenje van, két pici gyerek mellett és totál használhatatan most már! Nem bírja a gyűrődést :roll: :D ! Viszont én is a Nokiát ajánlom :wink: ! Nekem sokféle volt, de az a nyerő :D !
Nekem Nokia 6600 Slide-om van, szülinapomra kaptam apától, szóval árat nem tudok, de nagyon szeretem, és többször landolt a földön, mégsincs semmi baja, és egy karc sincs rajta, mert acélburkolata van :wink: !
Ha most úgyis újat veszel, sztem legyen szempont, hogy "gyerektűrő" legyen, mert óhatatlanul a kezébe fog kerülni :wink: !

Séró: Nagyon sok kismama csinál magán drasztikus változásokat, de sztem ott az ok belül keresendő, mint mindig :roll: ! A legtöbben szülés után vágatják le a hajukat, mondván, bazira hullik (pedig csak a többlet hullik ki!!!), szóval én megígértettem apával, hogy semmi szín alatt ne engedje, hogy levágassam a hajam :twisted: !!!! Multkor teszteltem is, mikor egyik bnőm itt volt új, rövidebb hajjal, én meg mondtam hangosan, hogy aha, nekem is le kéne vágatnom, szerintem jól állna!... :twisted: Erre apa közölte, hogy szó sem lehet róla, nem engedheti, mert megeskettem :wink: :lol: :lol: ! Átment, ooolyan ügyes :D !
(Csak mert én tudom magamról, hogy szarul áll a rövid :wink: )!
Amúgy a D. anita azt állítja, a férjének nagyon-nagyon bajön így... :roll: ! Hát én nem tudom....Ez vagy csak kegyes hazugság, vagy ez a pasi meleg :twisted: :lol: ! Rettenet, hogy milyen ezzel a hajjal!!!!Váááááá :evil:

Piercing:
Bond! Nekem viszont van olyan ismerősöm, aki kifejezetten azért vette ki, mert mindig fikuszos lett!!!! :lol: Ez állítólag attól függ, hogy mekkora az ember orrlyuka. Picibe nem jó, mert nem tud tisztulni! Neked akkor mákod van :wink: !

Tetkó:
Sztem meg a fekete nem fekete :roll: (sorry Bond)! Barátunk nemrég csináltatott alkarra fullt, egyből átjött, megmutatta: gyönyörű, élénk, koromfekete volt :wink: ! Eltelt pár hét, lehámlott a felső réteg (ez normális), és maradt a matt, pár árnyalattal halványabb, inkább sötétszürke, mint fekete :? :? :? . És jó anyaggal dolgozott, jó szakember (nem az volt az első tetkója a barátunknak).
Én kb. 12-14 évesen kitaláltam, hogy a gerincemre fogom tetováltatni a gyerekeim nevét, valami sejtelmes írásmódban (mondjuk héber betűkkel), erre pár év múlva jött Beckham-né és elrabolta az ötletemet :evil: ! Esküszöm, én sokkal előbb kitaláltam, de azóta meg divat lett miatta, és tökre elvesztette a feelinget :evil: . De azért még nem tettem le róla :roll: ! És hát azért a gyerekek neve, mert pasiét sose! Még a férjemét sem, max. az 50. házasságira :lol: :lol: :lol: ! A gyerek viszont örök! És a gerincemen nem unom meg, mert nem látom, nem hivalkodó, tök szolid, mégis jelképes.... :wink:
A másik, ami még eszembe jutott: hófehérrel boka fölé valami nőcis, de ugy hófehér, kb. olyan, mint a csillámos :? ! Vagyis fehér létezik, de nagyon hamar ledobja :( ! A "boka fölé nőcis" amúgy is halál elcsépelt, szóval ez már egyáltalán nem jön be!

A pocakok bazinagyok, mindenkié :shock: ! Rendesen le vagyok maradva :? !

Bond! Mindez miattad, szolidaritás :wink: :lol: :lol: ! Tök csini kismami vagy, nekem a hajad is bejön :wink: ! Nekem nem is vagy piros-típus :roll: ! Először próbáld meg a piros melírt (nekem volt, és rájöttem, nem az én színem :roll: :lol: :lol: ). Viszont tetszik a piros csizmi :wink: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.03.24 23:03-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo:Igazabol "orrbalovest" barmelyik tetovaloszalonban csinalnak,az nem elronthato....es pikk-pakk megvan.Nem is faj...a nyelvem azert neccesebb volt...
A orrkaksival mar tudok boldogulni,ennyi ev utan...es L alakban hajlithato az orrbavalom..max.300 forintert kaphato icipici piercing...en a mamutban vettem mindig,az enyem egy kis ezust bogyocska.De az elejen nem ilyet raknak azt hiszem.Szoval nem zavaro,es sved-cseppel kenegettem mig meg nem gyogyult...
Probald ki :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: