Bari!
Én mindenkinek azt szoktam mondani,hogy május végére várom.Mégiscsak jobban hangzik,mint a június (az még tavasz).És végül is akkor már 39 hetes leszek,tehát lényegében simán megszülhetek májusban is,de akár te is...
Andóca!
Te az első babádat várod? Volt már császárod? A hasat felvágják,a gyereket kiveszik,tehát átvágják az izmokat is,másképp nem férnek oda a méhhez. Hosszanti ,függőleges vágásnál csak éppen a szike mentén futó izmot vágják, és széthúzzák a hasat ,ebből bizonyára könyebb a felépülés is,(a mellettem fekvő anyuka,akit függőbe vágtak,másnap már szaladgált).Úgy tudom,függőben csak akkor vágnak,ha sürgős a műtét,mert így gyorsabban ki tudják emelni a babát.
Kérünk fotót a babakocsiról!
Dana!
A harmadik gyerkőc azért lett császáros,mert medencevégű volt. Hagytak egy pár órát vajúdni,5 órahossza alatt sikerült 2 ujjnyira kinyílnom,pedig majd összecsináltam magam annyira fájt.

De megbeszéltem előre a dokival,hogy vágnak,mert nem szerettem volna,ha benyúl,beigazítja a lábait,majd a lábánál fogva kihúzza. Azután kiderült,hogy zöld a magzatvizem,(meconiumos) így rögtön mentünk a műtőbe. Keresztben (bikinivonalban) vágtak,és szerintem nagyon szépen gyógyult a heg,bugyiban egyáltalán nem látszik.Most Szegeden fogok szülni,egy tüneményes dokinál,aki nyitott minden megoldásra,de vajúdás közben figyelni fogja UH-val a heget,és ha bármi gyanús,rögtön műtét.Azt mondta,ha netán faros lesz,akkor sincs értelme várni,hiszen császár után nem engednek farost simán megszületni. (egyelőre fejvégű a drágám

)Azt mondta,hogy mivel rég volt a műtétem (8 éve) minden esélyem megvan egy sima szülésre.