A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok

Ma voltam a bababörzén a Hungexpon.

Háát megint elcsábúltam egy kicsit

vettem pár cuki rucit a kis manónak

Kép Kép [/img] Kép Kép Kép
schopin

Ilyen a kiságyam.
Kép

Kép
schopin

Anyira szép idő volt ma, remélem mindenki kihasználta :) Én voltam kint egy csomót a kertben, persze nem kertészkedni :(
Főznöm nem kellett, mert kaptunk kaját tesóméktól, tegnap disznót vágtak. Finom szabolcsi töltött káposztát ettünk. :)
Pocilakó tegnap este az Uri Geller műsora alatt olyan hancúrt csinált, majdnem kibújt a bordámnál :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Azt hiszem,Manka kérdezte a császárt.
Én Danával és Barival ellentétben nagyon "kemény" durva dologként éltem meg a műtétet.
Nekem is a 3. volt császárosnagyon megszenvedtem az első 2 hetet.
A műtét után több órával láthattam először a fiamat (azt sem tudtam,hogy mindene megvan-e,pedig teljesen egészséges volt).
3 napig folyt az infúzió,bent volt a katéter,az oldalamra is alig bírtam fordulni.Szoptatni alig bírtam,egyrészt a fordulás miatt,másrészt mert tejem nem volt.A férjemet nem akarták reggelente beengedni hozzám (csak akkor tudott jönni),nagyon sokat bőgtem.A műtét előtt beöntést kaptam,enni nem adtak,de a második napon miután a "Volt-e széklete?" kérdésre nemleges választ adtam,hoztak mindjárt 2 hashajtót. A fürdés,inkább mosdás iszonyú nehézkes,mivel a has sebét nem érheti víz.
A 7. napon engedtek haza (ez volt 8 éve,ma 3 nap után kidobnak) de a férjem belopódzott,mert nem bírtam egyedül felöltözni.
Szóval lehet,hogy vannak olyan erős csajok,akik ezt könnyedén élik meg,de higgyétek el,ez mégiscsak egy nagy hasi műtét,keresztben végigvágnak minden izmot,ez azért mégsem piskóta!!!!
Inkább ülök nehezen,vagy nem ülök,inkább vajúdnék újra 12 órát,mint egy ilyen hasi műtét. :roll: :roll: :roll:
Persze ez nem választás kérdése,hiszen szerintem én is újra császáros leszek... :roll: :roll: :roll: :?

Kép
orsitigris

Apropó Uri Geller!
Mi is feltettük a kanalat a TV tetejére,de meg sem mozdult.
Szerintem ez a faszi egy szélhámos.... :x

Kép
orsitigris

Császár:a lányommal még 13 éve én is 9 napot töltöttem korházban,és 4 napig volt katéterem,azt nagyon utáltam mert olyan folyamatos vizelési ingere van az embernek tőle!

A fiammal,viszont 4 nap után kidobtak,és katéterem is csak 1 napig volt,a gyereket viszont csak másnap reggel láttam,és mivel nem volt éppen a babaszobában nővérke,csak az ajtóból kukkoltam az újszülötteket és próbáltam eltalálni melyik az enyém :D :D
Utánna persze megmutatták..ösztönösen eggyáltalán nem éreztem rá pedig ő volt hozzám(ajtóhoz) legközelebb :D :D

De Orsihoz hasonlóan én is a természetes szülést választanám(ha lehetne választani)
Vendég

Uri Geller szerintem is szélhámos!
De vajon az a kutyás rajz ,hogy keletkezett???
Meg volt beszélve??
Vendég

Háát igen a kutyás rajz! Az baromi érdekes volt! Meg a Csányinak a fenyőfája! Szerintem azt nem beszélték meg előre! Nagyon hitelesnek tűnt...!!! :shock: :roll:

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Gyors bekukk! :)

Hál istennek a hír nem igaz:

http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=667

Holnap jövök, ha előbb nem akkor a 4D-s fotókkal délután. Már ha az úriember mutat magából valamit! :)

Jó éjt!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Orsi - nagyon szép babaszoba, igazán csajos!

Köszönöm a császáros tapasztalatokat, úgy látom beigazolódni látszik a félelmem, inkább szülnék természetesen, de sajnos tényleg nem kívánság műsor. Mindegy, kibírom, de legalább így tudom, hogy mi vár.

A Hungexpora mi is kinéztünk, számomra feledhető volt, csak egy kis rugival és pelenkázó táskával lettem gazdagabb, én nagyon hiányoltam a kereskedőket, alig voltak.

Schopin - nagyon édes rucikat raktál fel!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi azért a természetes szülést is van aki rosszul éli meg van aki jól..ez is az is lehet könnyű vagy nehéz...de megéri!!

A terhesség számomra nagyobb szenvedés!!!!
Vendég

Persze tudom, hogy az is lehet rossz élmény, de mégis jobban tartok a császártól, nem tudom megindokolni. A természetes szülésben ott a lehetőség, hogy minden rendben menjen, ha pedig gond van, úgyis császár lesz a vége.

Bari - akkor nemsokára fellélegezhetsz! :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Scopin!!!!
Nekem is ilyen kiságyam van csak Naturba. Rakjál már fel képet a pelenkázo részéről is. szeretném megnézni,mit raktál a pelenkázo részére. Nem tudom mit vegyek rá.

Kata&Milán

oszman777

Nézd csak itt az enyém,

Kép

Jo éjszakát!

Kata&Milán

oszman777

Mi is felraktuk a kiskanalat a tv-re és nálunk leesett :) Bár azért az LCD tv elég vékony, a hangszórók rezgésétől leeshetett.
Nekem egyébként tetszett a műsor :)
Shopin, nagyon szép a kiságy, meg a szerzeményeid is tündériek :)

Én is megkérdeztem a dokimat a szülésről, azt mondta nincs akadálya a hüvelyi szülésnek :) Remélem így is lesz :)
Nem tudom ki hogy van vele, én eddig a terhességgel kapcsolatos dolgokat olvastam, most meg csak a szülésről szóló cikkeket olvasom meg azokat keresem :) Bár aki már többször szült annak nem újdonság az sem :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szia
oszman777

Tényleg ugyanolyan a kiságy.
A pelenkázóról azért nem tettem fel képet mert még én sem raktam rá semmit. Hülye méretei vannak.
Amiket lehet kapni rá azok vagy túl hosszúak, vagy rövidek.
Nem tudom még mit fogok rá tenni.
Valószínű olyan pelenkázót veszek rá inkább ami kicsit rövidebb.
De még nem tudom.
Kép
schopin

Sziasztok lányok!:)
Nagyon szépek a gyerkőcsarkok mindenkinél!:)
Tegnap tényleg gyönyörű idő volt, meg úgy néz ki ma is, úgyhogy nem sokat leszek, igaz várom a mosógépszerelőt, aki péntek óta jön, a gépben meg áznak a ruhák, és még a dobot sem tudom megfordítani. 3 hónapos a mosógép. Szemétség. Arról nem beszélve, hogy 99ezer volt, úgyhogy valakinek bele fogom dugni a fejét, ha nem tudják megcsinálni.
heni baba

Sziasztok!

ma is jó idő lesz. Éljen-éljen. Gyalog megyek a lányaimért. Barinak igaza van, van akinek a természetes szülés horror a csaszi meg megváltás. Sok múlik a lelki hozzáálláson, hogy mennyire érzi az ember kudarcnak, vagy inkább segítségnek. Nekem csak 1 napig volt katéterem. A babát már akkor behozták, mikor felkerültem az intenzív őrzőbe. Persze nem lehetett velem flyamatosan, de azért hozták elég rendszeresen. Mondjuk én mindenkitől kértem hogy hozzák aki épp arra járt.
Manka, én azt javaslom ne félj a császártól, próbáld meg elfgadni és pozitívan hzzáállni, mert ha eleve félelemmel indulsz neki az sokat ront az egész közérzeteden.

Orsi neked miért lett a 3. császár?És hosszanti függőleges vágásod volt, nem alsó keresztbe (bikinivonalnál)?
És most hol készülsz szülni? Hogyan állnak a sima szüléshez? Én pont emiatt mentem a Szent Imrébe, hogy legalább esélyem legyen a sima szülésre. Itthon Esztergomban tuti nem engednék meg.

Puszi
Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Császárral kapcsolatban: most már nem vágják át az izmokat, hanem csak széthúzzák, és keresztbe vágnak. Én megkérdeztem direkt a dokitól, ha esetleg arra kerülne sor.

Lányok, nagyon gyönyörűek a babaszobák. Hétvégén nálunk is festés lesz!

Mi is voltunk kint a börzén. Vettünk végre-valahára babakocsit. Meg jó pár rucit. De én sem voltam elájulva tőle. Ha nem kellett volna babakocsi, nem biztos, hogy kimentem volna.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Orsi,Schopin:gyönyörűek a babasarkok!
Elnézegetnék még vagy harmincat.
Nekem is azon jár az agyam már napok óta,hogy hogyan kéne rakni a kiságyat,ha megvettük 2 hét múlva.

Itt is nagyon szép idő van.
Én tegnap kertészkedtem:átültettem vagy 6 virágot.Annyira jó volt,ahogy sütött a nap!

Kép
melike

Észrevettétek,hogy milyen kevés időnk van szülésig?Hihetetlen,hogy milyen gyorsan telnek a hetek!

Kép
melike

én is egyre közelibbnek érzem a szülést

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Most,hogy már egy kicsit többet járkálok utcán mindenki kérdezi:mikorra vagy kiírva???
Mondom junius....ők meg :jaaaaj de messze van...mintha nekik kéne kihordani :twisted:
Vendég

De ha azt mondaná nekik az orvos,hogy júniusban meghalnak akkor biztos nem mondaná hogy jaaaj de messze van :?
Vendég

Bari:de hülye vagy!De igaz.

Kép
melike

Mit főztök?Még most megyek a boltba.

Kép
melike

Bari!
Én mindenkinek azt szoktam mondani,hogy május végére várom.Mégiscsak jobban hangzik,mint a június (az még tavasz).És végül is akkor már 39 hetes leszek,tehát lényegében simán megszülhetek májusban is,de akár te is... :wink: :wink:

Andóca!
Te az első babádat várod? Volt már császárod? A hasat felvágják,a gyereket kiveszik,tehát átvágják az izmokat is,másképp nem férnek oda a méhhez. Hosszanti ,függőleges vágásnál csak éppen a szike mentén futó izmot vágják, és széthúzzák a hasat ,ebből bizonyára könyebb a felépülés is,(a mellettem fekvő anyuka,akit függőbe vágtak,másnap már szaladgált).Úgy tudom,függőben csak akkor vágnak,ha sürgős a műtét,mert így gyorsabban ki tudják emelni a babát.
Kérünk fotót a babakocsiról!

Dana!
A harmadik gyerkőc azért lett császáros,mert medencevégű volt. Hagytak egy pár órát vajúdni,5 órahossza alatt sikerült 2 ujjnyira kinyílnom,pedig majd összecsináltam magam annyira fájt. :( :? De megbeszéltem előre a dokival,hogy vágnak,mert nem szerettem volna,ha benyúl,beigazítja a lábait,majd a lábánál fogva kihúzza. Azután kiderült,hogy zöld a magzatvizem,(meconiumos) így rögtön mentünk a műtőbe. Keresztben (bikinivonalban) vágtak,és szerintem nagyon szépen gyógyult a heg,bugyiban egyáltalán nem látszik.Most Szegeden fogok szülni,egy tüneményes dokinál,aki nyitott minden megoldásra,de vajúdás közben figyelni fogja UH-val a heget,és ha bármi gyanús,rögtön műtét.Azt mondta,ha netán faros lesz,akkor sincs értelme várni,hiszen császár után nem engednek farost simán megszületni. (egyelőre fejvégű a drágám :D )Azt mondta,hogy mivel rég volt a műtétem (8 éve) minden esélyem megvan egy sima szülésre.

Kép
orsitigris

Melike ma még passz de tegnap vadas!!

Más:nekem a baba egész éjjel nem mozog...semmit és ez már így van egy hete kb...
Nappal be-be jelentkezik de eléggé inaktív...szerintetek ez baj??
Vendég

Mert a védőnő szerint mined órában 10 et kell mozdulnia...de ez éjszakára is vonatkozik?????
Vendég

Bari!
Nekem az éjszakákat mindig végigalussza,de reggel,amint kinyitom a szemem,már ő is mozgolódik.Jó lenne,ha így maradna,akkor kelne,amikor én!!!! :D :D :D

Kép
orsitigris

Én nem hiszem,hogy éjszaka kötelező mozognia.Én legalábbis annak örülök,ha nem mocorog éjszaka.

Kép
melike

Sziasztok!

Heni, Schopin, Anna: nagyon szép ruhákat vettetek :D

Oszman: szerintem nyugodtan bevehetsz 1-2 szem magne B6-ot a görcsök megelőzésére

Mankabi: nézd meg az egészségpénztár honlapján, hogy hol van kártyás elfogadó hely. Egyébként ez engem is érdekelne, már mint, hogy gyógyszertárakban miket lehet venni? Ott lehet pelust is venni?
Én köntös a Szuper Fashion-ban vettem, féléve vettem, azt hiszem, hogy kb. 4 ezer ft volt.

Orsi: annyira gyönyörű lett a babasarkotok :D

Bari: nekem is végigalusszák az éjszakákat, ne aggódj :wink:

Tegnap megvarrtam a szopipárnát, ilyen lett :D :

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csajok, nektek nem szokott dagadni a lábatok? Nekem már 3 napja olyan csúnya a bokám. Mondjuk reggelre nagyjából lelappad, de estére megint olyan duzzadt. :(
Ez természetes?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Orsi: Igen, az első babámat várom. De már hallottam több embertől a császárról, meg a dokinál is rákérdeztem, és ő mondta, hogy a bőrt felvágják, de az izmokat nem, azokat csak szétfeszítik. És lent a bikinivonalnál keresztbe vágnak.

Egyébként én is inkább sima szülést szeretnék, még ha az ember jobban meg is szenved vele.

Én nem tudom, hogy a babó mozog-e éjszaka, amikor felkelek pisilni akkor nem szoktam érezni, de reggel amikor felébredek ő is velem ébred. És napközben is szoktam érezni. De azt, hogy óránként mennyit mozog, meg hogy pontosan mikor, azt nem nézem.

Bari: szerintem ez hülyeség, hogy minden órában 10-et kell mozognia. És ha éppen alszik? Szerintem inkább tőlünk függ, hogy mennyit mozog. Tehát attól, hogy éppen mit csinálsz!

Megpróbálom a babakocsit feltenni. Nem új, hanem használt, de én ennek is nagyon örülök.
Kép Babakocsi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilva: nagyon ügyes vagy, jó lett a párna. A lábduzzadás természetes. A barátnőm, aki decemberben szült ikreket végig fel volt 'dabadva'. A vádlija, a bokája egybefüggött. Sőt még, amikor a babák 2 hónaposak voltak, akkor is volt még rajta víz! Szóval nem mindenkinél jön elő, de normális.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

andóca: ez "megnyugtató" :D Szupi kocsi :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!
Akkor megnyugodtam...mert én éjszaka amikor kimegyek pisilni és épp nem mozog bekapcsolom a tv-t ,villanyt,hogy fölkeljen én meg megnyugodjak!!Reggel is van,hogy utánnam 15-30 percel ébred de nekem 5 perc után már szívdobogásom van... :oops:

Szilva:perfekt a párna :D :D :D :D

Lábam még nem duzzad...
Vendég

bárány: inkább örülj, hogy még hagy aludni :D :wink:

Szilvi

szilvaqueen

... és ez az óránkénti 10 mozgás hülyeség. Szerintem :? Pl. hétvégén alig mocorgot a kissrác, most reggel óta viszont meg sem áll :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva!
Lábdagadás: Valszeg a vizesedés jele. Ha megnyomod a dagadt részt,és egy "luk" marad az ujjaid helyén (tehát nem simul vissza rögtön a bőr),akkor valószínűleg nem sima lábdagadásról van szó,hanem "vizesedésről",és ez nem feltétlenül természetes. Ha magas vérnyomással jár (140 fölött) akkor nagyon oda kell figyelni rá,mert a toxémia jele lehet. De ha csak simán dagad (vastagabb,mint szokott lenni),az természetes.

Kép
orsitigris

A vizesedés mindig egy gyanújel, annak tudatában is, hogy egyszerűen a hormonhatásokra a szervezet több vizet tárol, mint nem terhesen. Kérdés persze, hogy melyik terhességi korról van szó. Ha a végén jár (>36 hét), akkor egyszerűen álljon át abszolút sótlan étrendre és fogyasszon gyümölcsleveket, sószegény ásványvizet.

A túl korai vizesedés legtöbbször fiatal terheseknél, először szülőknél fordul elő, akik viszonylag rövid házasélet-időszak után nagyon hamar teherbe estek. Sokszor már az első alkalommal.
Lehet anatómiai oka is: állómunka, visszeresség. Pihenjen tehát sokat, lábait ne lógassa, hanem minden létező alkalommal polcolja fel.
Ne sózza az ételeit, a zöldségeket, húsokat is a legjobb, ha só nélkül mikróban párolja. Arra gondoljon, hogy 9 gramm só egy liter vizet köt meg a szervezetben (ez kb. egy kávéskanálnyi). A paradicsomot is só nélkül egye: amire szüksége van, az úgyis benne van. Vizet csak ásványvizet vagy gyümölcslevet igyon és számoljon, hogy az egyéb ételekben levő vízzel együtt a 2 litert ne haladja meg! (nyári melegben a párolgásos hővesztés miatt az igény nagyobb lehet) A gyümölcsök átlag 90 %-a víz, a normál kenyér egyharmada is az....

A dinnyefélék nem a terhesek számára teremnek!!! Az ásványvíz ásványi sókban szegényebb, lehetőleg szénsavmentes legyen. Ezt onnan ismeri fel, hogy a sóösszetétel kicsi értékeket ír, elsősorban a nátriumnál, másrészt rá van írva, hogy korlátozás nélkül fogyasztható. Tartson gyümölcsnapot, kivitelezése: vesz 2 kg almát és addig nézi, amíg le nem megy a nap. Az almából ehet, mást semmit... Egyen narancsot és banánt (ez utóbbi sok káliumot tartalmaz, ami fontos).
A vízhajtókat általában nem szeretjük, mert a vérből veszik ki a folyadékot, amíg a víz az ödémánál a sejtközötti térben van. A kettő közötti kiegyenlítődés lassú, viszont addig a magzat vérellátása romolhat. A székrekedés kezelésére is az un. ozmotikusan ható anyagokat (pl. lekvárok) részesítjük előnyben, a kettő dolog itt találkozik.
A vesefunkciókat és a vérnyomást sűrűn ellenőrizni kell, ezek egyikének kóros volta hiányában komoly toxémia nincs.
Legjobb a vizesedést megelőzni. És bármilyen hihetetlen, de sokszor a nyugalom, a pihenés csökkenti a vizesedést. Még a nem terhes lába is bedagad egy fárasztó nap végén, de az éjszakai pihenés alatt elmúlik...

Kép
orsitigris

sziasztok!

szilva, dana, köszi a nyugtatást, már alig várom, hogy lássam uh-n hogy minden oké.

Heni, Shopin Anna, szép rucikat vettetek
orsi, shopin, szépek a babasarkok. HOl VETTÉTEK ÉS MENNYI VOLT AZ ÁGYNEMŰGARNITÚRA MINDENNEL együtt?

andóca, jó a babakocsi és egyáltalán nem tűnik használtnak.
Most már tényleg nagyon aggódok csiri miatt.

Kép
Kép
eyi

Köszi a infókat :D
Vérnyomásom normális, sót már nem is tudom, hogy mikor használtam utoljára :D (vagyis főzés közben mértékkel használom, de az utánsózást kerülöm), a toxémia jele lehet a vizeletben található fehérje is, ezt még nem mutatták ki. Dokim javaslatára rengeteget kell innom, a vizesedést nem ez okozza.

Szilvi

szilvaqueen

Egy-pár hétvégi szerzeményt én is feltöltök:
Kép babaruha1
Kép babaruha2
Kép babaruha3
Kép babaruha4
Kép babaruha5
Kép babaruha6
Kép babaruha7 [/img]

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bárány - nekem a doki annyit mondott a magzatmozgásra, hogy akkor van gond, ha 24 órán keresztül nem mocorog! Tehát ne aggódj! Egyébként Picur néha átalussza az éjszakát, néha meg aktív, ez teljesen változó és nappal is. Ha fekszem egész nap, akkor ő aktívabb, ha teszek-veszek, nem érzem, szerintem elringatom, egyébként nekik is vannak alvási és ébrenléti fázisaik, úgyhogy én emiatt nem aggódnék, nekem sincs óránként tíz mozgás, nem mozoghatnak mindig.

Orsitigris - szorítok, hogy összejöjjön a sima szülés!

Szilva - jó ötlet! A Szupert teljesen elfelejtettem, de hétvégén megyünk Debibe, lehet kinézek! Az egészségpénztárral az a bajom, hogy hiába nézem meg hol van kártyaelfogadó hely, mert kiír egy csomó helyet és mindet nem fogom végigjárni, mert a legtöbben nincs ilyesmi, ezért érdekelt van-e valakinek bevált helye. Egyébként Debiben még anno sokat vásároltunk a Piac utca 74. szám alatt, ha azóta nem változtak a dolgok, ez a bolt a Vásáry István utcai villamos megállóban van közvetlenül, ahogy leszállsz a viliről, a nagy táskásbolt mellett (talán Your Bag a neve már nem emlékszem) szemben a Helikerrel. Régen arra laktunk, mi ott vásároltunk, máshol én nem használtam Debiben. Tegnap ráakadtam a honlapjára, ha megtalálom, belinkelem. Igaz mi ott vérnyomi mérőt és ilyeneket vettünk, oda is el akarok nézni hétvégén, hátha van ilyesmi is. Szép szopipárna! A dagadás szerintem természetes, nekem azt mondta a nődoki asszisztense, hogy még korai, de te előttem jársz bőven, úgyhogy ne izgulj! Egyébként én a kezeimen érzem, le is vettem a gyűrűimet.

Nálunk a menü: tegnapról krumpli leves füstölt, főtt csülökkel és csinálok hozzá rántott karfiolt rizzsel.

Andóca - szuper kocsi. Aranyos ruhák!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szilva - bocs, összekevertem a vonalzódat!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!
nem tudtam jönni a hétvégén, mert dolgoztam, de visszaolvastam mindent!
Nagyon szépek a szobabútorok, a kisruhák, babakocsi, szopipárna! :lol: :lol: :lol:
Tegnap délután-este olyan mozgást művelt Patrik, hogy az valami hihetetlen volt! :roll: És tényleg napról napra sokkal erősebbeket rúg! Aztán éjszaka szerencsére hagyott aludni, de nagyon meglepődtem.
Reggel volt egy nagyon pici előtejem a jobb cicimen, na azon is jól meglepődtem, mert eddig még ez sem volt. :shock:
Nagyon telik az idő, én nagyon érzem. Ez a március nekem villámgyors volt! :roll:

almaani
Kép
almaani

Megvettem az áprilisi Anyák lapját, Kismama magazint és Baba magazint! :lol: Ma sem fogok sokat dolgozni! :wink:
Van benne Brendon kupon: utazóágy, kiságy, babaágynemű az akciós!

almaani
Kép
almaani

Manka akkor megnyugszom mert ezek szerint mindenkinek kb ugyan úgy alakul a mocorgás,vannak aktívabb és passzívabb (éjszakai) periódusok!!Ezért jó a fórum...mindent megbeszélünk!!
Vendég

Ma megyek kikérni a házassági anyakönyvi kivonatot!!
És krumplifőzeléket főz a bejárónó (anyu) :D :D :D :D :D :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: