Babuci elájult,apa hangosítani van,gyorsan jövök.
Sziasztok újak!!!!!!!Nem gondoltam volna,hogy ilyen népszerűek vagyunk,de ha már így adódott,hogy lelepleződtetek Isten hozott titeket babástul,és el ne tűnjetek.
Niki csak a szívem sajog,minden évben kint voltam a Vörösmatyn borozni,de idén egyszerűen ha megfeszülnék se tudnék elmenni,örülök ha a fa alá be tudok esni 24én,de lélekben veletek leszek,igyatok egy borocskát értem is!!!!!
Jót bőgtem ma,nagyon sok jó barátnőm van,gyerekkori,kisiskolás,gimis,az életem minden szakaszából,ezek több 10 éves kapcsolatok,és ráadásul távkapcsolatok,na mindegy a gimis barátnőm aki azóta ,hogy a kórház folyosóján végig ülte férjestül a szülésemet,hogy a szüleimmel legyen,(mivel apa bent volt velem)és nyugtassa őket,szóval kiderült,hogy babája lesz

annyira örültem mintha én lettem volna terhes....
-itt reagálok kistesó: apa a szülés utáni trauma miatt 3 hónapig hallani se akart még egy babáról,most,hogy Martin 9 kiló 58 deka és 72 cm(rávettem magam és elmentünk a védőnőhöz,lenyeltem a békát a függönyös sztori miatt,és nagyon korrekt fasza csajként szóba se hoztam,csak egy kicsit,mikor megjegyezte,hogy havonta kell vinni méretni...én meg rávágtam,hogy mióta meghoztam az új függöny kollekciót és megjelent a hírdetés annyi a munkám,hogy nem érek rá elhozni,de egyéb iránt neki is illene havonta egyszer kijönni

)szóval mostanában emlegeti a kislányt következőnek,de dilemmázok nagyon,és nekem is a félelemeim járnak az agyamban,mi lesz ha megint ilyen betegen születik???
Én mégegyszer nem teszem ki a családomat ekkora sokknak,amit azalatt a két hét alatt átéltek velünk együtt,ugyanakkor nagyon szeretnék egy kislányt,imádom a fiamat, ma is mikor felhoztam kinyújtott kezekkel várt hogy felvegyem és hangosan kacagva bújt a nyakamba,szinte fúrta magát belém.Na ez még a jövő zenéje,tökre várom már a napot mikor elkezdődik megint a terhes láz,és egyszer csak valaki babát vár"megint".
Vissza barátnőhöz,szóval szívem csücske akár csak én most lesz 30 éves,és férj szervez egy meglepetés partyt.
Ezen kezdtem el bőgni,nekem még soha senki nem szervezett ilyet,én már annyi embernek igen,a 30.szülinapon a kisfiammal telt kettesben,senki nem volt itthon,olyan volt,mint egy szokványos szombat,szerencsére ti velem voltatok akkor is ésigy nem zuhantam magamba,de most elgondolkodtam,ez a férj a tenyerén hordja a barátnőmet,felforgatja a fél világot hogy 30 embert össze szervezzen teljes titokban,hogy boldognak lássa a párját,én választottam volna rosszul???
Miért van az ,hogy egyes emberek baromi figyelmesek,mások meg annyira nem.Tény ,apát imádom,és öröm nézni ahogy a fiát ajnározza és körüldongja,azt se tudja mit csináljon vele,tényleg....azt hiszem egy tökéletes kapcsolat a mienk,már ha van ilyen?!Csak valahogy óhatatlanul összehasonlítok,és kicsit fáj a kontraszt,Én vagyok a hülye????Tudom,hogy vannak az életben sokkal fontosabb és értékesebb dolgok ,mint egy francos buli...áhhh.
Éveken át osztogattam jobbnál jobb ötleteket barátoknak ismerősöknek,,hogy kit mivel lepjenek meg,és mikor én értem egy mérföldkőhöz az lepett meg hogy senkinek nem volt egy eredeti ötlete részemre,De mindíg ilyen naív szentimentális barom voltam....na mindegy most kitalálok megint valami klassz dolgot és elviszem a meglepetés buliba,hozva a formám.