Nekem estére rosszabb lett a fejfàjàs, reggel mikor keltem sajnos lüktető fájdalmat éreztem, úgyhogy ez ma már csak rosszabb lesz.
Örülök h minden rendben van a babucival, szerintem amig nem nagyon nagy a mm változás a méhnyakon addig nem kell aggódni. Gondolom uh- val nézte. Nekem a Zsolti mindig azt mondta h 10-15%+- elmérések vannak az uh-n.
Nekem mindig túl kicsi volt a gyerek az uh-on, és a Zsolt nyugtatott h nem baj, mert eltérés lehet és a 2.5 kg nem kicsi a mi testalkatunkhoz képest.
Napsugár - nem is az h egyedül akar fogat mosni, hanem egyáltalán nem akar, abból ha én mosom, meg sírás van.
Tegnap néztem a szàjàt és vérzett neki az egyik új fog bujt, lehet azért mondta h fáj a foga. A tiednek már kijött az összes foga?? Mert az enyémnek nincs kint, rágó foga tán 2 van de Kisörlő egy sincs. Az bújik neki most.
Ma lapit a kisbaba, nem mozgott még, ilyenkor reggel mindig szokott egy-két rugàst alakítani. De lehet megint csak 11 kor kel
Nyuszmusz - mondtam én... Hagyjuk Jolánkát aludni. - ezzel arra céloztam, h majd megnyugszik.