Annamari ölelés neked remélem kicsikéd hamarosan küld egy lelkecskét maga helyett!
Sajnos nem mentünk vidékre, mert újdonsült anyuka kitalálta,hogy zavarunk, szüleim se lelkesedtek..eléggé ki voltam borulva, most már jobb, két napja húgommal is beszélünk már újból
én is LH teszteltem, azt mondják, ha nem egyforma a két csík, akkor nem volt LH csúcs.. lehet van érett Pete csak nem szabadult ki.
igazából azt is mondják, hogy ha mellette méred a hődet akkor láthatod hiszen ha a teszted pozitív és mellette a hőd is felment 5napon belül 2-3 tizedet, akkor megvolt a Peteérés.
Nekem ez a hónap sikerült megint 30 naposra! viszont a DPO (Peteérés utáni napok száma a következő mensiig )szakasz csak 11 nap volt, ami sárga test elégtelenségre utalhat! ezt majd ha elkezdünk újból próbálkozni megnézetem egy vérvétellel.de még éjszaka kétszer cicizik ha van mit..ha nincs akkor víz
amit szoktak javasolni ciklusrendezésre
barátcserje fogyasztása illetve
Málnalevél+palástfűtea
cickafark+palástfűtea utóbbi kettőnél az első 14 napban kell inni az első füvet, másodikban 14 napig a palástfüvet. a palástfű fogyasztást abba kell hagyni ha negatív a teszt, mert előfordul,hogy amiatt késik a mensi.
e vitamin és méhpempő fogyasztása sejtmegújító hatással van, tehát apának is javallt szedni (én is ezeket szedtem vitamint régebben, pempőt egy hónapja amikor inszemi sikerült )
kismamáknak kitartást kívánok ebben a nagy melegben, a nyaralóknak jó időt!
mi ahogy az előbb is írtam jegeltük a témát, Zsiga csiga leköt ezerrel, és nincs kedvem belemerülni megint depresszióig a próbálkozásba! elfogadtam azt a tényt, hoyg ha akar jönni tesó jön, ha nem hát van nekem egy gyönyörű fiam, aki jelenleg kitölti minden percemet! és egyébként is tudjátok irány nemsoká az Operett világa hihi
apa "bosszúból",hogy a nyakán maradtunk jövő hét pénteken elvisz minket Siófokra nyaralni
Mindenkinek ölelés! szép napot! babásodást!