Pár napig nem jövök, és annyit írtatok, hogy nem is tudtam még visszaolvasni. Örülök, hogy mindenkinél így zajlik az élet, vagy csak a karácsony pörgetett fel titeket?
Irigylem azokat akik már az esti kimenőnél tartanak, nálunk még nem jött el az idő. Pedig én is nagyon várom már az első ihatós, táncolós csajos ereszd el a hajamat bulit.
Épp tegnap volt, hogy kénytelen voltam a barátnőmet megkérni ugorjon már be egy órára helyettem. Vizsgáztam, a férjem dolgozott, a szüleim külföldön, szóval senkire nem tudtam bízni a gyereket. Jól el is voltak, Milu aludt is, de amikor felébredt és nem voltam itt, akkor nagyon kétségbeesett szegény. Szerencsére pár percen belül megérkeztem, de nagyon odavolt szegény. Potyogtak a krokodilok a szeméből.
Egyébként elkezdtem bátrabban kóstoltatni. megfogadtam a tanácsotokat: ha nem ízlik neki az egyik, akkor próbálunk másikat. A sütőtök és a cékla a favorit! A cékla talán egy picit jobban is.
Az alma nem fincsi, se nyersen, se párolva, se sütve...
Bogy, a túrós süti beleégett a retinámba. Én is szeretnék receptet. És mi aza a mix izé???? Felénk nincs ilyen tupi bemutató? Egész kiváncsi lettem!
Csilla

[/URL]