A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jó reggelig aludniiiii :lol: :lol: :lol: :lol: !

Szóval DM-es kép nem lesz, mivel akkor 14 voltam, nem volt digitális fotó és az albumok meg Szegeden... :cry:
CURE, Camouflage PUF, FOS...mindet bírtam, de a Mode-ot a legjobban... Háááát nem voltam egy könnyű gyerek lány létemre (tanulásom kompenzálta....de a pofáááámmmmm....mint a bécsi kapu) Tanárom szülőanyukáját hangosan szidtam, úgy, hogy ott volt előttem....nem érdekelt mi lesz a következménye :wink: ! Remélem Gyerkőcök már finomabban nyomják majd :lol: :lol: !

Dodi a dokinő azt mondta, hogy terhességkor a 180-190-es fruktózamin sem rossz! Jövő héten megy vmi konfira a terhességről és diabetológiáról szól...! Most elég sokan szültek a betegei közül. Múlt héten láttam egy lányt...GYÖNYÖRŰ KISFIA született ás a 16 kg 1,5 hónap alatt le is olvadt róla! Kisbaba sírt, az enyém meg elkezdett rúgdosni rá veszettül :lol: :lol: !

Szép Kismamamás a pocid :wink: ...ja, hogy Babát vársz!

Hoppá, lehet mégis lesz egy fotóm, mert az esküvői videóhoz adtam egyet...na vadászat indul :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

Vicces de a ház mellett a nálunk is erdő van.....jaj de jókat fog a Picúr szundizni :lol:

Tickerplayground.com
breki76

mégsem megy a kép...a videóban van benne...

Tickerplayground.com
breki76

hoppácska...ÉBRESZTŐ hétalvóóóóókkkk!

Ha ezt meglátjátok, úgyis rémálmaitok lesznek...általános iskola ballagási fotó----egyik-másik tanár nem pikkelt rám, áááááá dehogy is
DM koncert--tudom, de ezt dobtuk már régóta nyomják plakáton...3 évvel ezelőtti tetszett nagyon!!

Ancsurti! Azért a Prodigy sem lesz gyenge...nagyon bírom...bár most azért nem hallgatom inkább!!!

Kép

Tickerplayground.com
breki76

Szép reggelt mindenkinek !!!!

Az elmúlt napokban csak olvastalak titeket, jókat vigyorogtam egy-két dolgon, de nem volt hangulatom írni.Nem mintha rossz kedvem lett volna , csak hát finoman szólva naaagyon lusta vagyok mostanában.
Most voltam terheléses cukor vizsgálaton. Nálunk az egyél meg egy zsemlét és igyál meg 2 dl tejet megoldás van, utána beslattyogás a kórházba és csapolás. Nekem ez a módszer sokkal jobban tetszik, mint a cukros löttyivás éhgyomorra.ÚÚÚgy örülök , hogy az István kórházban ez van.Olyan finoman vette le a csajszi a véremet, hogy meg sem rezdültem, pedig én aztán egy igazi nyúl vagyok. Nem tudom mikor lesz eredmény, de a dokimhoz küldik, oda pedig csak április elején megyünk.

Tegnap este olyan izgága volt a kis Drágám, nagyon jó volt. Ma reggel pedig folytatta, együtt ébredt Apájával, aztán kicsit megrugdosta a kezét és visszaaludt.
Vasárnap kinézünk a börzére, kíváncsi vagyok milyen, majd jól körbenézünk és lecsekkoljuk a babakocsikat, hogy végre tudjam milyet szeretnék.
Na puszi Nektek, megyek teszek-veszek egy kicsit.

Kép
ikoka7

200907?

Bocs általában csak napközben tudok reagálni(munkaidőben :lol: :lol: ).

Segítek:
Nem D betű. Hanem R...de így már könnyű lesz :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Mindjárt agyalok, mert az első gondolatom a Boti (Botond) volt, de ezt buktam....

Megnéztem az R betűseket, de így sem vagyok beljebb. Ha saját ízlésemmel nézem, ami nálam szóba jöhetne az a Roland v. a Richárd. De ezekhez, hogy jön az "ide megyek-oda megyek"?
Hmm?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Egy R betűs-t viszont tudok, ami tuti nem :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szoni,

Vmivel, ide megyek vagy oda megyek...
Nagyon forró a tipp :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Rollerrel megy arrébb=Roli és akkor Roland?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Éljen éljen!!

Nyertél! Vmelyik este átveheted az ajándékot! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Szoni!

Tuti ez lesz az!!!

Tickerplayground.com
breki76

Szonibaba

Tudod Roli~Roni vkinek biztos tetszeni fog :mrgreen:

KépKép

KépKép
ronmay

Hehehehe, azért csak kiugrott a nyúl a bokorból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok! :)

Gyerekemből búvár vagy illuzionista lesz. :shock: :shock: :shock: Ha a mi ágyunkba alszik velem, akkor mindenképpen mellém fúrja magát, de úgy, hogy a feje full a paplan alatt van és lehetőleg befelé fordulva. Nem értem, hogy kap egyáltalán levegőt. :roll: :roll: :roll: Bőrlégzéssel??? Apjánál fejmagasságban található mindig, de nálam ezt csinálja.
De olyan aranyos volt éjjel. Már nem a hónom alá vagy a mellemhez bújuk oda, hanem mostanában az ölemet vette célba. :o És ahogy odatette a fejét a hasomhoz Hugi beindult és lelkesen üdvözölte. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tök jó volt: egyik gyerekem kint, a másik bent és mégis "együtt aludtak". :P :P :P :P :P
Hugi reggel viszont úgy csuklott, hogy a hasam mindkét oldalán éreztem egyszerre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kellett nekem tegnap bútorokat nézegetni. :oops: Amúgy is erősen foglalkoztat az előszoba átrendezése (mert mi lenne most a legfontosabb, ha nem ez... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ), de még éjjel is ezen agyaltam és álmodtam. Asszem kissé elkapott már a gépszíj, bár még nem vadultam be teljesen. :roll: :wink:

Azért szépen lassan lehullik itt a lepel mindenkiről. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Az összes eminens anyuka nagy lázadó, alter fazon vagy problémás kamasz volt. De meg ne próbálja az ő büdös kölke! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

breki76! :)

Nagyon jó ez a kép! :wink: :D :D :D :D :D

ikoka7! :)

Akkor már te is túl vagy a "nehezén". :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ja...! Részemről szakadt farmer, sportcipő, fehér póló, piros kockás flanell ingben nyomtam. Rocker módra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-"Édes Lányom, hogy nézel ki??? Mint egy csöves".
-"Haggyámá! Ez a divat. 8) "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Később már mototros bőrdzsekit is vettem magamnak, de nem olyan durván kivertet. Mondhatni decens: csak itt-ott egy kis szegecs. De nem nőies azért, hanem vagány. 8) 8) 8) 8) 8) )

Kép
Kép
200907?

Nesztek, vazzeg! 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Ez pedig az utolsó pocakfotó rólam. Remélem, ez már kellően szemérmes. A mútkori után nem érdemeltek többet, csúnya banda! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Így hirdetőoszlopok én:

Kép

:lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kihasználom a tanítvány érkezése előtti perceket. :D

007,
Elkapott a fészekrakó (pénzrabló :twisted: ) ösztön? :lol:

Ikoka,
A zsömlés cukor is gondolom akkor, amikor a pechesebbeké, másnap már a dokinál van. Én is tegnap voltam, ma fel fogom hívni, ha el nem felejtem, hogy pillantson már bele a gépébe. Jobb tudni, én is csak hó végén megyek.

Ancsurti,
Vannak jó angol nyelvtani gyakorlók is. Keressél "elementary" vagy "pre-intermediate" könyveket, olyant, amiben van magyarázat és gyakorlat is. (Kedvencem az Essential Grammar in Use - Murphy - Cambridge) Próbálj DVD-t vagy tv-t nézni, angol felirattal. Hang és írás n megerősíti egymást, sokkal többet fogsz hallani csak attól, hogy látod is. :wink: Vannak olvasmányok, kezdőknek, limitált szókinccsel, azok is jók az alap szavak begyakorlására. Ha a tanárod a suliban lelkes, kezdjed el fogalmazásokkal bombázni. Nem kell, hogy értsd a magyarázatot, az is elég, ha kijavítja.

Nellike,
A cukros néni nekem azt mondta, hogy a terhelés után 7,4-ig jó a cukor. Reggeli első pisi tesztem nem is volt, így azt nem tudom.

Boo,
Bababörzével azért vigyázni kell, sokszor azért drágább, mint egy DM vagy Tesco akció és ugyan azt árulják.

DM:
Nekem ez '89 :lol:

Kép KépKép
lorca

lorca! :)

Nem, csak amíg ezt a lakást nem érzem annyira magaménak, mint az előzőt, addig nem nyughatok. :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Ronmay!
Hát hatalmas gratula, hogy ennyi "budizás" után ilyen hamar sikerült nevet találnotok :lol:

200907?
Kiugrott ja, elvégre közeleg a húsvét :lol:
Tuti kommunikálnak a kölykök. Olyan cukik. Szonji is mindig a hasammal és Bodzával van elfoglalva. Ő is csuklott ma reggel (lehet, hogy egymást emlegették :lol: )

Kép
Kép
Kép
szonibaba

200907? !

Tök jó lehet, Édesek!!!! Már alig várom, hogy az én Kisfiam is kintről hallgassa ahogy Hugi vagy Öcsi bent kalimpál :lol: :lol: :lol: !!!

Az még azért odébb van...de ami késik az a gyorsvonat....

DM, akkor 90-et írtunk, amikor eme remek fotó készült...na fénykoromat éltem az tuti...pusztítottam a pasikat. De így most szemügyre véve nem volt túl nőies a fejszerkezet!!!!

Milyen az amikor csuklik a Bébi, mert tényleg soxor nem egyforma mozgásokat ad le....de újabban szerintem a hólyagomat nézi párnának, vagy boxzsáknak :lol: :lol: :lol:???

Tickerplayground.com
breki76

Jó a szerkód 200907?!!!!!!!! Te sem lehettél semmi azért....

Tickerplayground.com
breki76

breki76! :)

Hát, szó ami szó, engem nem tudtál volna levenni a lábamról. :roll: :roll: De én nem is vagyok pasi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reggelente úgy mentem suliba, hogy full hangerőn nyomattam a Guns 'n' Roses-t. Szerinted mennyire volt akkor alacsony a vérnyomásom mire beértem...? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Breki!
Úgy csuklik a ded, hogy folyamatos, ismétlődő kis rángás, rúgás, ugrás szerű dolgot érzel, egész hosszan. Tehát nem csak úgy amikor egyszer-egyszer beléd rúg.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szóval, pontosan úgy csuklik, ahogy te. De ha nem attól vannak az ütemes, szabályos időközönkénti mozgások, akkor a ritmusképleteket gyakorolja. De ez nem túl valószínű... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Szerintetek ha már nagyon szaglik a gyerek segge, akkor illik tisztába tenni...? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Breki!

:lol: Szerintem nagyon szép voltál, de tényleg kicsit régimódi a frizkó!

Nekem is van egy ballagós fotóm, mai iszonyat csúnya. Akkor még frufrut hordtam, nagyon utáltam, anyu nyírta mindig és épp ballagásra kicsit megszaladt az olló. Meg is voltam kicsit hízva, úgyhogy elég disznóképem volt. Ha nem felejtem el, megkeresem szombaton beszkennelem aztán mehet a móka! :lol:

Kép
Kép
tabati

Szonibaba

nem a "budeszen" fogant az ötlet :lol: :lol: :lol:
azzal már rég végzett :lol: :lol:

200907?

nem semmi dzseki, tán te is motorozol?vagy csak divatolsz mi? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Akkor rendezzünk egy olyan versenyt hétvégén, hogy kinek van a legbénább fotója? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay! :)

Életembem sem ültem motoron, de azért "vaaadnak születtemmmmm" 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: (Mondjuk, nem is meglepő, ha valaki Piramison, P.Mobilon, PBox-on, Hobo Blues Band-en, Deák Bill Gyulán és hasonló "népzenéken" nő föl a testvérének köszönhetően... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Gyerekemet ezzenel átkeresztelem HátráltatóTényezőnek. Amit összepakolok, azt ő szétpakolja. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.20 12:43-kor.

Kép
Kép
200907?

200907?

oké, linkelek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na ezen viduljatok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Ezt übereld Bond!!! :lol: :lol:

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Breki

Jó a fotód :)

Ha a picur csuklani kezd, azt TUDNI fogod. Nem lehet összekeverni a rudgdosódással. Én még eddig nem éreztem, de emlékszem milyen :)

007

Én térdig érő kockás férfiingben jártam (le sem merem írni: 1982 környékén), amit néha csomóra kötöttem a hasamon. Anyukám nagy nagy "gyönyörűségére". És ezt még megkoronáztam egy hosszúhajú csöves motoros sráccal. Jó kislány voltam :D

Képzeljétek: ma eldobtam Áfonyát :!:

Az történt, hogy felfelé vígan felszalad a negyedikre, de méreteiből adódóan lefelé gondot okoz neki a lépcsőzés ezért ölben visszük. Ahogy elkezdtem letenni hirtelen élesen felvisított ami a visszhangos lépcsőházban még rémisztőbben hangzott. Annyira megijedtem, hogy egyszerűen eldobtam és lepuffant a kőre :(

Remek gazdi vagyok :(

Pár biccentő lépés után el is felejtette az egészet, de azóta sem tudom miért visított. Talán rosszul fogtam valahol... Azt már többször észrevettük, hogy ha érzi hogy ki fog kapni vagy bármi fenyegetettséget érez akkor előre visít.
Ez valami olyasmi lehet nála:pici vagyok ne bántsatok!

Azért azt őszintén remélem, hogy a kisbabámat nem fogom eldobni ijedtemben ha hirtelen felsír a kezemben :shock:

Hirtelen sötét lett. Úgy látom érkezik az aktuális délutáni hózápor :?
Vendég

Katy!

Bocsi :oops: , véletlenül sem erősen hajlott korodra akartam ezzel célozni (idióta :twisted: :lol: :lol: :lol: )! Csak tudod, frusztrál, hogy nem tudok nagyon hozzászólni :lol: ! Meg vicces, hogy nekem is megvolt a DM-es beütés, csak 2005-ben :lol: ! Én amúgy mindig idősebbekkel voltam körülvéve, szóval már erősen asszimilálódtam :lol: ! Múltkor egy klubvacsin az volt a téma, ki melyik évben született. Az egyik bnőm rámnézett és közölte: Dórika, te fogd be, mert megölöd a bulit :lol: :lol: :lol: !

Boo!

A kocsit tegnap elvitték, és ma már hozzák is :wink: . 30.000 körül lesz (nagyon kellett ez most :evil: ).

Breki!

Én így néztem ki 14 évesen :wink: (középső). Bár most is ilyen alakom lenne :roll: . Ha nagyon kategorizálni akarnám "cicababa" voltam (utáltak is a rockerek :lol: ), ehhez képest 3 pasim volt életemben, az első 13 évesen, és csak csókolózás volt. A második 15 évesen, ő vette el a szüzességem, és egy 17 évesen, a férjem :wink: . Ha ilyen "vad" lányom lesz, mint én, hálát fogok adni :lol: ! egyszer olyan messzire mentünk a barátnőimmel, hogy mindannyian "hátnélküli" (csak fűzős) felsőben mentünk suliba, mert az ofőnk kategórikusan megtiltotta előtte :twisted: . Hú de kemény voltam, mi? :lol: Ehhez képest a cigicsikk nyelven elnyomása kutyaf@sza :lol: :lol: :lol: !

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

ronmay

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem szeretnék tőled egy pofont...
Vendég

dodi

láttam tegnap a fókuszban a bullmasztiffokat. Gondoltam rá hogy írok neked amikor a bemutatója volt, csak apa ült a gépen :evil:

Persze gondolhattam volna hogy ilyet nem hagysz ki :)
Vendég

Emmeg apa 17 évesen :D ! Milyen kis cuki :lol: ! Na, ő viszont nagy kujon volt :wink: !
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

:lol: :lol: :lol:
Nekem elsőre egyből a Hupikék törpikék ugrott be :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ilyen kidolgozott felsőtestem nincsen, de ilyennel tudok domborítani:

Kép

:roll: :roll: :roll:

Kép

Hülyefejű képpel érthető okokból nem rukkolhatok elő, de szívesen röhögök mindenkién. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia! :)

Ha térdig nem is ért az ingem, de az enyém is férfiing volt: előbb a faterom, majd a tesóm hordta. Tehát úgy uszkve 20 éves volt akkor (jelzem most is megvan 8) ) és a csomó ugyanúgy befigyelt, mint nálad. (Érdekes módon erről a korszakomról nemigen vannak ilyen képek. :oops: :o :o )
(De a legszebb mégis az volt, amikor autószerelő kezeslábasban mentem dolgozni. A bankba. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) )

Remek gazdi vagy, nyugi! :wink: De lassan tényleg átkeresztelhetnék Pólólopót Bumerángra... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na, most mondjátok, hogy nem hasonlít :lol: :
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Kujon VOLT(????) :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagggyyyyonn durván nyomtad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy, tök jó ez az új avatar. :wink: Ki van rajta? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Béke-barlangban voltatok?

Kép
Kép
200907?

200907?

Irigylésre méltó "mackóid" vannak :lol: :lol: :lol:

Kicsidodi

Na jó jó, régi a kép, nekem is van vicces régi, de az enyém egy éves...Úgy látszik nem sokat fejlődtem azóta :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

200907?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
ronmay

Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ilyen mackókat akár te is vehetnél magadnak. Apának is van, csak más színben. Lehetőleg egyszerre hordjuk... :lol: :lol: :lol: :lol:
(Vagy itt a hangsúly az idézőjelen volt...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
"Ákombákom"-os pólók. De vannak még Kisvakondosaim is, az egyiken rollerezik. :lol: :lol: :lol: (Látszik, hogy megrekedtem egy színvonalon... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.20 14:54-kor.

Kép
Kép
200907?

Ha valaki szereti az idióta cuccokat, akkor:

http://www.akombakom.com/index.php

illetve

http://www.vakondgyar.hu

Utóbbi weblapja nem adja vissza, hogy milyen jópofa cuccaik vannak, de azért érdemes elkocogni a boltba. :wink:
(Íme enyim Vakondgyáros póló: http://www.teszvesz.hu/item574445081_vakondgyar_polo_l_es_kisvakond_mintaval.html#gallery :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

007!

Tényleg jó cuccok, de könyörgöm, hogy lehet egy honlapot ilyen gázul megcsinálni. :shock: Az túlzás, hogy nem adja vissza....de én már láttam ilyen pólókat élőben csak nem tudtam hol lehet ilyet kapni.

Kép
Kép
tabati

Nem ér, közben szerkesztettél! :x :lol:

Na, akkor én is mert slendriánul olvasok. :lol:

Kép
Kép
tabati

boo! :)

Most már hazaértél, úgyhogy nyugi, hagyd el a harapós kedvedet! Fogd meg a vadiúj kocsitokat és tologasd fel-alá a lakásban. Ha más nem, akkor a színe majd megnyugtat. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Outlettel ügyik voltatok és biztos lehetsz benne, hogy Apa jókat fog majd csajozni gyereksétáltatás címszó alatt. :lol: :lol: :lol: :lol:

tabati! :)

Azért az úgy előtted van, hogy szépen lassan kicipzározom a motoros bőrdzsekimet és kificcen mögűle a rollerező Kisvakond...? :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

A dzsekit még mindig hordod? :shock: :lol: Azt hittem ez ahhoz a korszakhoz tartozott. :lol: Én ennél szelídebb bőrdzsekit hordok, hasított finom bőrből. :P :lol: (már ha jönne végre az az idő, hogy tudjam hordani :evil: )

Kép
Kép
tabati

Boo!

Mosmáasztán pííísz :wink: ! Szúúúúszááá! :lol:
Jó, nemommeg mennyi volt, de mutimeeeg :roll: :D ! Légyszi-légyszi, dejólenne :roll: :D ! (most pillogok is hozzá :lol: )

És a pocakod? Biztos nincsen is, csak így akartad kicsalni a mi képeinket, te surmó :evil: :lol: !

Bond!

Bőrkabát :arrow: kisvakond :lol: :lol: :lol: !
Nekem az is olyan vicces, mikor nagy, komoly kétméteres "keményvagyok" fickó leveszi nálunk a cipőjét, és előfigyel a Garfield-os zokni :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaj! Mindjárt zuhogni fog az eső, férjem meg tart hazafele. Rendeltem tőle egy tábla csokit, remélem nem áztatja el. :lol:

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: