Na már megint jól lemaradtam, de az utóbbi napok picit húzósabbak voltak.
Riddencs,
Irigyellek a hasadért!
Binyek,
De jó lesz nektek Egyiptomban!

Mi is tervezzük, hogy jövő nyáron elmegyünk kettesben valahova egy hétre, de ez még csak terv, lehet nem lesz belőle semmi. Nem is tudom hogyan hagynánk itt a pindurokat.
Fanni,
Én is láttam tök jó fiús harisnyákat, pl. a Minimanóban valamelyik nap, meg ott voltak szép kiscipők is, de a Brendonban is van 2000 Ft alatt, pl ez is jó szerintem fiúnak is, mivel bézs:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43
Szanet,
Édesek a csajaid!
Nálunk is ezt csinálják egy pár napja a csajok, mint Janka nálad.

Nem tudom mi van, de párszor érthetetlenül sírnak, és akkor nem is kicsit. Ma Blankára olyan roham jött rá, hogy szabályszerűen megijedtem, tegnap meg Zsani produkált ugyanilyet.
Meg érdekesen eszik a Blanka. Rángatja a fejét össze-vissza, kiveri a cumisüveget a kezemből, ugyanakkor meg eszik, ha visszateszem. Zsani már régebb óta csinálja ezt. Én nem tudom mi lehet ez, csak a fogra tudok gondolni.
Nikole,
Nekünk Jane kocsink van, én nagyon szeretem, szerintem egyetlen hátránya hogy baromira drága. Mi anno kipróbáltuk ezt is, meg a Peregot is, és egyértelműen ez jött be jobban. Nagyon jól fordul, mivel bolygósított az első kerék. Még az Opel Corsa csomagtartójába is be tudjuk varázsolni. Persze a kisebb lift ezzel reménytelen.
Sotske,
Tali egyébként jó ötlet, nem tudom hogyan lehetne kivitelezni. Mi a Budai Meddőségi fórumosaival szoktunk talizni évente kb. 2-szer, és nagyon jók szoktak lenni.

Most is lesz nemsokára, már alig várom.
Cukik a csajszikák. Mióta esztek 4-szer? Amikor még csak tápi volt, akkor is volt hogy 4-szer ettetek?
Azért kérdem, mert ugyan mi még 5-ször eszünk, de az utolsó evésünk éjfélkor van jelenleg, és ezt szeretném kiiktatni. Erre ők már nem kelnek maguktól, én keltem őket, hogy meglegyen a napi adag. Ugyan félálomban vannak, de akkor is. Nem akarnak 3 óránként enni, és csak így jön ki az 5 evés. Reggel 7 és 8 között kelnek, így 8 körül van az első kaja, utána 12-13 között az ebéd, a következő kaja 16-17 között, majd 20-21 között.
Ráadásul este 7-től megy a nyűgi, így a fürdést is előre kell hoznunk azt hiszem, mert jelenleg későn, 20-21.00 körül fürdetünk apa miatt, és ez most már nagyon nem jön be nekik. Csak így valószínűleg egyedül kell csinálnom, ennek meg nem nagyon örülök.
Csilla,
Sajna én feladtam

, mondjuk eleve kevés volt a tejem. Segítségem hétközben nem volt, és én nem bírtam ezt, amit te, ezért is kezdtünk tápszerezni a tejcsi mellett. Aranyosak a kis pókhasúak!

Nálunk Blanka baba ilyen. Szoktunk is rajta nevetni sokszor, annyira cuki.
Dunakeszi nekünk messze van, pont másik irány mint Dunaharaszti!
Szofi,
Egyeztethetünk, aztán egyszer majd talizhatunk az Árkádban ha gondolod.
Banika,
Komolyan meg kell zabálni a fiúkat. Nem vagyok fiú párti, de most szinte kedvet kaptam.

Azok a csókos szájak.

Mondjuk apa nem akar harmadikat. És én sem vagyok benne biztos, hogy én igen. Még meglátjuk. 100%-ra nincs kizárva!

Akkor meg még akármi is lehet.
Na eldugulok, jó éjt.