Sziasztok!
Boo!
Erre tényleg jó a szobainas, nekünk meg gardróbszobánk van (eredetileg spájz lett volna, de az kell a francnak

), ott meg van erre külön hely

.
De a folyamat személyenként változik:
Dodi hazajön

gardróbban átöltözik

a használható ruhákat kölün összehajtja

a szennyest kiviszi a gépszobába.
Ricsi hazajön

mindent ledob a nappali közepére

elmegy fürdeni

a törölközőt is a nappaliba teszi le

felöltözik. Innen a dolog kétesélyes:

Dodi megy utána

ami használható megy a gardróbba

szenyest kiviszi a gépszobába.

Ricsi reggel felkel

és az egész halom ruhát, válogatás nélkül a szennyesbe viszi.
Azért gyakoribb az első verzió, mert ő naponta 2-3 alkalommal ezt megcsinálja (gyúrás után, délután a boxedzés után, este), szóval ennyit nem győznék mosni, ha ő mindent a szennyesbe dobálna

!
Járóka:
Engem is azért érdekel, mert napi 1-1,5 órát főzők délelőtt, ami nem a legjobb közeg egy kisgyereknek, szóval szeretném őt addig biztonságban tudni. Nem ott akarom "tárolni" a gyereket

, de erre a napi egy-egy órára örülnék, ha rá lehetne szoktatni.
Én azt olvastam, azért jó a gyerekeknek, mert a "nagyvilágban" sok dolog van, amihez "ne nyúlj", "nem szabad", "veszélyes", ott pedig minden az övé, azt csinál, amit akar

! (ezért babadühöngő

).
Bár én annyira kicsinek látom a járókákat, jobban húz a szívem ahhoz (nevét nem tudom), ami olyan, mint egy kerítés, és körbeveszi a gyereket, de jóval nagyobb, mint a járóka. ( a fecsegő tipegőkben volt ilyen

).
Breki!
Aranyos vagy, de egy ilyen apa nem csak engem nem érdemel meg, de az apa-jelzőt sem nagyon

! Pedig amíg együtt életek a szüleim, jó apa volt, tényleg. Csak utána nagyon hamar sikerült újra "agglegény-üzemmódba" kapcsolnia. Ricsi is mindig mondja, nem érti, hogy hagyhatja el valaki végleg a két jófej, értelmes gyerekét?!

Hát így!
Ja, és nálunk a válás miatt jött ki a diab, tesómnál is és nálam is egy éven belül, ráadásul tőle örököltük

! Szóval anyum egyedül maradt hirtelen két "becukrosodott" gyerekkel, társ nélkül, közalkalmazotti fizetéssel.
Ha anyum csúnya lenne, seggfej, és buta, mint az ék, akkor is mindennél jobban tiszeltém emiatt

! Apámra pedig már csak dühös sem vagyok, egyszerűen totál hidegen hagy, ami még rosszabb szerintem... Olyan, mint egy régi ismerős, akivel kicsit kellemetlen találkozni

.