A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Gabi!
Így egészen más a helyzet! Császár napján merne vki hozzánk "pofátlankodni", napközben! Császár napján legyen velünk a Kispapa! Az új családdal. Aztán este mikor kirúgják a kh-ból mehet isten hírével, és tőlem aztán talaj részegre is ihatja magát, az ő baja lesz - másnap :) Bocs h ilyet kérdezek, milyen házaspár, vagyis milyen barát az, aki nem tartja ezt tiszteletben (elnézést előre is, nem ítélkezem, csak nem szimpi a hozzáállás)?
Egyébként mire hazaértek bizonyára már nem fogod érezni a szagokat, de ha van bennük kis tisztelet akkor tényleg tiptop hagyják maguk után a kéglit! Ez a minimum!
Na jól felháborogtam! Bocs!!!!! Végül is nincs közöm hozzá, de így napközben császár napján nem szép dolog ez! Ja és Te nem is mozoghatsz ugye a császár után, ezért is indokolt lenne, h a párod bent maradjon veled. Ki itat meg, stb....?

Na Verus! Hajrá! Mennek a drukkok!

Ti meg nekem drukkoljatok lányok, h húzzuk még kicsit! Én még ma is úgy voltam h tuti két hétig semmi nem fog történni!
Ma este viszont vacsikészítés közben igen intenzív méhtevékenységek jöttek rám! Ilyeneket még sosem éreztem eddig! Ott kellett hagynom a tűzhelyet, és vízszintbe kellett dobni magam. De akkor sem múlt el - csak persze jobb volt mint állva.
Tesómék holnap lelécelnek Karosra, és látogatási tilalom van a kh-ban! Olyan Murphys érzésem van, h ez a kis ördögfajzat, aki eddig sem igen hallgatott a mamijára, a hétvégén ki akaródzik bújni.
Mindezek örömére kitettem a bőröndöt a szoba közepére. Igaz üres még, de az őssejt gyűjtő szettet semmiképp se hagyom itthon, a többit meg csak utánam hozza vki :roll: (na jó, a bőrönd is azért került a szoba közepére, mert a két kisebbet a belsejéből kikölcsönöztem a Tesóméknak). Mennek bugyborékos kádba, meg jégkamrába! Ihajjjjj... nem is tudom nekem mikor lesz majd ilyenre lehetőségem, meg valami jó kis koncertre elmenni! Nekem is hiányzik már egy jó kis kikapcs!
Megvan a légzésfigyelő és a kád + állvány (végül nem kellett a pelusozós). Na de ez a légzésfigyelő! Holnap hívom is az angelcare-t h segítsenek beállítani. Mi igen jók vagyunk műszaki cuccok beállításaiban (kispapánál szakmai ártalom is), na de ez egy nagyon buta készülék. Vagy a leírás nagyon rossz. Abszolút nem úgy reagál ahogy a leírás szerint kellene :( remélem, lesz belőle valami, mert 38ezer pénz nem kevés. Vagy vihetem vissza. :shock: Remélem, csak mi vagyunk nagyon bénák (amin mondjuk csodálkoznék... de előfordulhat).
Miért nem tudok én csak kis verseket írni, regény helyett?
:roll:
Jó éjt Mindenkinek :)

KépKép
hugic

Ricsibaba!

Ez nagyon nem volt fair :wink: egyébként is sírós hangulatban vagyok, mert kicsit megijedtem az esti összehúzódásoktól és h még mennyi mindennel nem vok kész. Most meg itt megríkatsz :cry:

Azért neked is Jó Éjt :)
M.

KépKép
hugic

Csak egy Anya?
Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása. A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját. "Úgy értem,"- magyarázta a hivatalnok - ''van munkája, vagy csak egy...?"
''Persze, hogy van munkám,"- csattant fel a nő, ''Anya vagyok."
''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!"- hangsúlyozta a hivatalnok.

Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszer csak ugyan ebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban. A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott, hatékony s megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint:
"Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".
''Mi a foglalkozása?"-kérdezte.
Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom.
Csak úgy kibuktak belőlem a szavak.
''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''
A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall.
Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat. Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.
''Megkérdezhetem,"- kezdte a hivatalnok érdeklődéssel - "Pontosan mit csinál ezen a területen?"
Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban, hallottam magam válaszolni: "Továbbképző kutatómunkát végzek, (amit az anyák nem) laboratóriumban s terepen, (általában úgy mondom a házban és a házon kívül). A főnökeimnek dolgozom, (az úrnak elsősorban, aztán az egész családnak) szereztem már négy elismerést (mind lány). Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön, (akar valaki ellentmondani?) s gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz).
De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier
és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''

A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat, felállt és személyesen kísért az ajtóhoz.

Amint ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve, szaladtak elém a laborasszisztenseim 13, 7 és 3 évesek. Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk új kísérleti modelljét (egy 6 hónapos kisbabát), amint egy új hangmintát tesztelt. Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára!
Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb s nélkülözhetetlenebb az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''.
Anyaság!
Micsoda nagyszerű karrier!
Különösen, ha egy cím is van az ajtón.
Akkor a Nagymamák
"Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén '', és a
Dédnagymamák
''Ügyvezető tudományos munkatársak"?

Szerintem igen!!!
s hiszem, hogy a nagynénik
"Tudományos munkatárs helyettesek".

Kérlek küldd el ezt egy másik Anyának,
Nagymamának,
Nagynéninek,
s más barátoknak, akiket ismersz.
Legyen kevesebb problémád, Több örömed,
s csak boldogság kopogtasson az ajtódon!
Légy kedvesebb mint kellene. Mindenkinek, akivel csak találkozol meg kell vívnia a saját harcát. Sosem tudhatod, hogy egy perc vagy egy pár őszinte szó mikor befolyásol egy életet.

KépKép
hugic

Jó reggelt, még mindig...

Lassan kezdem elhinni, hogy Tamarának van igaza, és tényleg sosem születik meg a tesója.

Stelly! Veletek történt valami tegnap?

Andus! Én nem kezdtem el szedni a bogyókat és a teát sem ittam, viszont a doki azt mondta, hogy a Caullophyllum nagy adagban nem csak, hogy segít tágulni, hanem egy nap alatt is beindíthatja a szülést. Hát, a tegnapi tapasztalat alapján, ez nem biztos módszer. Pedig még teát is ittam mellé, sétáltam egy nagyot, de semmi.

Azt hittem, a hétvégén már itthon leszünk a babóval, de arra, hogy még csak be sem megyünk, nem gondoltam volna.

Verus, veletek mi a helyzet?

Bocs, hogy nyafogok, de holnaptól már túlhordom, és ehhez tényleg nincs sok kedvem. Valahogy mindig azt hittem, ha nagyon akarom, biztosan beindul a szülés, ami persze hülyeség, de mégis fura, hogy az ember a saját testével kapcsolatban ennyire tehetetlen.

Kép
mist

Bjuti: a homeot a szülésznő adagolása alapján szedem. Nyákdugóval még hírből sem taliztam, se jóslófájással, se semmivel. Kiscsillagom tegnap hogy vendégek voltak olyan műsort rendezett hogy a pockot nézték meg simizték, mert türemkedett, rugdosott, hullámzott. Ezért jó az áltagosnál több magzatvíz :D van helye úszkálni. Na jó nem tudom hogy ez jó-e...

Andus70: én nagyon rendesen szedem és iszom a 36. héttől de nem akar semmi történni...egyenlőre. Zsunál szerintem is más hozhatta meg az eredményt :oops:

Kreiszi:
miért indítanak jövő héten neked???? Nem értem én ezt. Nekem azt mondta a doki hogy a febr.2 egy időpont, ő számolta a febr.5-6-ot és ehhez képest két hét múlva kell legkésőbb megszülnöm. Tehát nekem befekevés jövő hét vége.

Tegnap óta fáj a torkom, alig bírok nyelni, nem kapok levegőt...óriási, jó lesz így a szülést végig csinálni ha mondjuk Fügére rájön hétvégén, hogy befejezi a wellnest.

Kép
budabo

Mist ne idegeskedj, nekem is azt mondják hogy tudja a baba hogy mikor akar kibújni.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:43-kor.
Vendég

Nekem is ezt mondja minden okos (sőt én magam is ezt szajkózom), hogy persze a baba tudja mikor akar jönni. DE könyörgöm, akkor súgja meg nekem is, hogy mi lesz az általa választott időpont, hogy addig ne idegeskedjek feleslegesen oops:
Annyira gonosz dolog ez a terminus..hiszen ha jobban belegondoltok tényleg csak egy kb. időpont és tessék az örületbe kerget lassan :D

Én elhatároztam, hogy ma kirándulunk (párom szabin, mert már ő is izgul nagyon) és vásárolok, hogy eltereljem a figyelmemet:)

Ja és most pedig elkapcsolom a tv-t, mert még véletlenül sem akarok belefutni Hajdú Péter vigyorgó fejébe belefutni...

Vajon Stelly-vel mi újság? és Nicko is régen jelentkezett!

Orsi

Kép
bjuti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:43-kor.
Vendég

Bjuti: én csavargós napot terveztem apával, de a hülye nátha, meg torokfájás közbeszólt. Azért kicsit elmegyünk, de utána pihi itthon.

Kép
budabo

Annyira lassan vánszorognak a napok...ez az utolsó hét felér egy hónappal :roll:
A kórházban elhatároztam hogy ha valami csoda folytán kihúzom a 37. hétig akkor elkezdek intenzíven forró fürdőzni meg lépcsőzni, itt a 39. hét és nem merek semmi ilyesmit!!! :oops: még homeózni sem merek! Lehet, hogy még mindig nem vagyok felkészülve a szülésre hiába ijesztettek meg már háromszor-négyszer a dokik :oops: lehet, hogy Olivér már készen áll, csak érzi hogy én még nem? Zéti szerintem emiatt nem akart kibújni még a kilencedik napon sem, érezte hogy én nem vagyok készen. Milyen egyszerű és mégis milyen bonyolult...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi: nálam úgy látszik semmi praktika nemjön be, hetente többször ülök melegvízben is, homeozom, teát iszom, lépcsőzöm...nagyon öntudatos már most Füge és csak azért sem akar jönni. :D

Kép
budabo

A MÁV-ban is bevezették a látogatási tilalmat. :cry:

Kép
mist

Dina! Ugye még egyben?

Kép
mist

Ricsibaba: engem is jól megríkattál az idézettel, nagyon szép.

Ez már tényleg durva, hogy ennyien átmennek túlhordásba, én is csak max néhány babára számítottam. :shock: Valami miatt nem akarnak ezek a babák még kinn lenni, lehet a gazdasági válság miatt... :P

Kreszi: sajnálom a vérnyomást, pedig én már egy rossz szót sem szóltam a melegfronthoz, egész kijöttünk :(.

Budabo: jesszus, csak el ne kezd azt a hercehurcát, amit én csináltam, nagyon gyanusak a tüneteid, de remélem tényleg csak egy kis meghülés. Ugye lázad nincsen? Jól összeszedted így a végére.

Szerintem a látogatási tilalom egész Közép-Magyarországra vonatkozik, én legalábbis így vettem ki a híradóból tegnap este. :( Mi lesz velünk kaja nélkül?
Addig ki kell képeznem valakit csempésznek... :P Az apóca lesz, mert legalább rajtunk már átment ez a hüle betegség.

Tegnap alig mocorgott manó, párom hazajött el is panaszoltam neki, erre mondta, hogy csak várjak míg meghallja az apja hangját. Igaza lett... :)
Hajnalban meg arra ébredtem, hogy háton fekszek és eszméletlenül fáj a hasam lenn, ahol a gyerek feje van :? , annyira megijedtem, nagyon lassan átfordultam oldalra, aztán kb. 10 perc alatt múlt el. De azóta már volt mocorgás, úgyhogy remélem minden ok odabenn.

Verus: drukkolok, és mindenkinek aki már finishel, vagy "a végsőkig kitart" éppen. :) (Lassan magamnak is.)

Kép
Kép
elif

Teljesen kiborultam, felhívtam a kórházat, és azt mondták, az apás szülés is tilos! 10 perce bőgök, megpróbálom összeszedni magam, utána felhívom a dokit, hogy mit lehet csinálni ilyenkor.

Kép
mist

andus70: Nálunk a BPD 91, TAD 102, FL:71, és sajnos jövőhéten ismét Ultrahang az érett placenta miatt... :cry:
Amikor kérdeztem az orvost, hogy ilyenkor mi van azt válaszolta, hogy: "Meg kell szülni"... :oops: NO COMMENT.

Kép

Kép

Kép
millye

Buli:
-Mivel mi családi szobába leszünk így nem hinném hogy aput kitudnám tenni magunk mellöl a szülés napján..persze nem is szeretném.Itt a kórházba töltöt idő max 2-3nap
De a buli téma nálunk is felmerült,persze nem a mi lakásunkba hanem pár baráttal lemennek a közeli bárba és ott ünnepelnek.Ahogy ismerem kb 2-3sör és jön is haza...de lehet ezen a napon több lesz :P
Szerintem ennyi jár neki is...hisz terhesség alatt annyi mindent elviselt.(kiborulás,hiszti stb)
Sőt én is szeretném ha elmenne és inna a baba egészségére,persze mértékel.Hisz ez lesz az első babánk...
Most lehet kiakadni hogy mennyire nem értetek velem egyett,de senki sem egyforma.Mindenki másképp látja a dolgokat.
További szép napot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Mist: Na neeeeee! Basszus ez nem lehet igaz! :shock:
Valahol olvastam, hogy volt ahol úgy csempészte be az apukát a doki... De azért ez mégiscsak durva... :( És akkor a többi kismama, akik tényleg betegen jönnek szülni, őket nem lehet kizárni és még egy szobába is tehetnek velük, akkor mi van? Na most fogom magam nagyon kiakasztani!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.06 09:12-kor.

Kép
Kép
elif

mist: Nagyon sajnálom! Ez biztos? Mert nekem tegnap azt mondták a János kórházban, hogy apuka bejöhet szülni :?: :!: Melyik kórházban fogsz szülni?

Kép

Kép

Kép
millye

Beszéltem a dokival, biztos :cry: . A MÁV, mint ÁEK katonai kórház lett, nagyon szigorúan vesznek mindent. Esetleg éjszaka lehet rá esély, hogy belóghat az apuka, de ez közel sem biztos. Nagyon magam alatt vagyok.

Kép
mist

Sziasztok!
Mist, nyugi, ne foglalkozz azzal, hogy mit mondott egy recepciós!
A dokid tuti elintézi, hogy bemehessen veled.
Meg különben is, ki tudná utatokat állni?
Én most volt am Kistarcsán, vizeletet kellett leadnom, áll a kapuban egy őr, odaköszöntem, hogy jó reggelt, és kész.. a kutya nem kérdezi, hogy hová mész. Jó, hogy nekem nagy pocakom van, de az egy dolog...
Én már kitaláltam, hogy megmondom a páromnak, ha valaki elé állna a kapuban, akkor mondja azt, hogy vizsgálatra jött.. vagy ha éppen délutáni időpontban jönne, akkor csak közli, hogy XY doktorúrhoz jött, meg van beszélve.
Párom és a gyerek be vannak oltva influenza ellen, pont ezért, mert tudtam, hogy akkor lesz járvány, mikor szülünk. Oltott ember állítólag nem kapja el, és nem is terjeszti, így én számítok rá, hogy be fognak jönni. Én is hülyét kapok, ha 3 napig nem láthatok senkit a családomból.

Szóval nyugi!!!!! Ha mennetek kell befelé, majd szépen rátámaszkodsz, és vonszoltatod magad... nem lesz olyan ember, aki elétek álljon, hogy nem mehet be!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Közben írtál.. sajnálom.. AZért bízz benne, hogy úgy fognak alakulni a dolgok ,hogy be tud majd menni veled!!!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

A febr. 5. végül egy babának sem volt szimpi? 6-ára viszont olyan sokan vannak kiírva, valaki igazán beleeshetne abba a 4%-ba aki a kiírt napon szül. :wink:
És tényleg olyan nagyon sokan eltűntek, már felsorolni sem lehet... :roll: Hol vagytok asszonyok?

Kép
Kép
elif

Budabo, irány a patika!
Vegyél Oscillococcinum-ot, első nap 2 kapszulával szopogass el, utána napi 1-et, és PHYTOLACCA - t (PHYTOLACCA DECANDRA), ez torokfájásra jó, 3*5 golyócskát naponta.
Nagyon jó, nekem másnapra elmúlt a torokfájásom tőle!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Na neee...az egy dolog hogy számítok rá hogy apa ott lesz és figyel rám, az tulajdonképpen kényelmi megfontolás (meg persze érzelmi is), de ha belegondolok apa helyzetébe, 9 hónapja vagy még régebb óta várja a kis porontyát és nem láthatja ahogy megszületik? Ez pótolhatatlan...na jó nem rontom tovább a hangulatot, hátha változik a helyzet mire odakerülünk, vagy sikerül megoldani apa becsempészését. Asszem valami kreatív megoldást igényel a probléma, a vonszoltatás az tetszik :wink: délben megyünk nst-re, rákérdezek nálunk mi a helyzet.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Verus, én elképzeltem a látványt... Apa cipeli a két nagy pakkot, én csimpaszkodom rajta, fájdalmas arckifejezéssel, és nyögök, ha elénk áll az őr, akkor meg elküldöm melegebb éjhajlatra, hogy nem látja, hogy mindjárt megdöglök, van képe feltartani? :lol:

Erről eszembe jutott... mikor vajúdtam, bejött a szobába egy takarítónő, és nekiállt beszélgetni a szülésznővel... Rohadtul zavart, hogy én ott vergődöm, ő meg trécsel... Megkérdeztem tőle, hogy bocsánat, van magának itt bent valami dolga? Rámnéz csodálkozva, aszondja nincs... Na, akkor megkérem, hogy húzzon innen kifelé de gyorsan !
A párom azóta is emlegeti, hogy kizavartam.... de most mit kell bosszantani a szenvedő kismamákat, hát nem? :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus úgy bírom, te aztán nem sz.rozol ha valami nem tetszik :lol: teljesen igazad van! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andus! Nem a portástól tartok én sem, viszont itt a szülőszoba teljesen zárt, még a felvételi részbe sem lehet bemenni, csak ha beengednek.

Kép
mist

Húúú csajok nem irigyelek titeket,hogy a kórházakat így szígoritották.Persze ez a betegek javát is szolgálja...hogy ne kerüljön be és ki egy baci se.De,hogy apa ne lehessen ott a nagy pillanatba.... :evil: :evil:
De szerintem minden megoldható....dokinak egy kis kenőpénz...és apa már ott is van melletettek. :wink:

Dec.5:
Én szemeztem vele...mert én is 5-én születtem :wink:
Meg elégé úgy nézet ki a dolog,hogy menni kell....de nem :cry: (nyákdugóm többi részei kijöttek,barnás valami kiséretével...nagyon megilyedtem.Azt hittem valami komolyabb.Mert teljesen olyan volt mint amikor menstruáció elött van a barna folyás...persze e kórház megnyugtatott ez normális...)Petrácska nagyon jól érzi magát odabent,esze ágába sincs kibújni,igaza is van...ilyen hidegbe
De én már úgy szeretnék rajta túl lenni. :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Andus: na ezeket a dolgokat nekem is el kéne tanulni. :D Adhatnál leckéket! :wink:

Kép
Kép
elif

Vera, elif, ez a korral jár. :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

elif neeeem influenza szerencsére, csak valami sima köhögés. de egy császáros sebbel az sem éppen leányálom...

babanyul az én férjem egyik gyereke születése napján sem bulizott, most sem fog, úgy meg főleg nem, hogy otthon, telebagózva a házat, ahova 3 nap múlva egy újszülött bébit viszek, ez nonszensz.
persze meg lehet ünnepelni, el lehet menni egy sörözőbe, lehet koccintani a gyerek egészségére egy pohár pezsgővel, de azért amit leírsz az az én izlésemnek is elég durva lenne.
én kerek perec kijelenteném, hogy ez engem nagyon bántana. ha jó barátok, megértik. ha nem, megsértődnek...
meg mi az, hogy ott alvásra? (örömlányt is hoznak apának, hogy teljes legyen a buli, hiszen biztos nélkülöznie kell szegénynek most vagy 6 hétig?) ehhh... nem csodálom, hogy felhúztad magad rajta...

hugic remélem tudod, hogy a passzív dohányzás (mikor az ember mellett dohányoznak) lényegesen károsabb, mint a sima dohányzás. ne haragudj, ha sarkosan fogalmazok, de szerintem egy kisbaba mellett rágyújtani bűn!
asztmát, felső légúti megbetegedéseket, hirtelen csecsemőhalált, később pedig nagyobb hajlamot okozhat a rákra. fontoljátok ezt meg a férjeddel, mielőtt rágyújt a gyereke jelenlétében.
a dohányzás mindenkinek a magánügye, amíg nem füstől egy olyan ember orra alá, aki tiltakozni sem tud. nem kell leszokni a dohányzásról, de legyen benne annyi önfegyelem, hogy kimegy a lakásból cigizni.

mist hát ez pocsék egy hír, mondhatom...
én meg fogom kérdezni kedden a dokimat, hogy tényleg nem jöhet-e be apa, mert akkor én inkább összeszorítom a lábam, és bent tartom a gyereket, amíg véget ér a látogatási tilalom :)

Kép
Kép
Kép
iricc

Stelly nagyon el vagy tűnve... vagy ma sincs net nálatok?
Elkészítettem a friss táblát helyetted amíg nem vagy. :wink:
Remélem nem baj!

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Én most zabálom a szőlőcukrot amit a szülőszobás táskába szántam :oops: 8) hátha szerencsét hoz :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jesszus mennyien vannak mára kiírva :shock: és milyen szép szabályos a tábla :)

Lassan csak átfordul az alsó tábla fentre :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok Kismamik!

Stelly barátnéja vagyok! Esztiéktől 10-kor kaptam az sms-t, hogy a szülőszobán vannak!!! :D:D:D:DA nagy hírt sztem úgyis megírja valakinek!!!!!!! :D
pussz Mindenkinek és kitartás!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

wicca: Köszi, hogy szóltál!
Akkor lassan frissíthetjük a friss táblát! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Mist! Én is bőgtem! Most már tényleg várj meg!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Stelly megy az energia!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hú, Stelly, nagyon szorítunk!!!

Iricc, szorítanám én is, de nem hiszem, hogy sok sikerrel... :lol:

Kép
mist

Dina! Várlak, délután beszélek a dokimmal, akkortól fog ügyelni, majd szólok, hogy mit mondott. Már minden lehetőségen gondolkodom, igyekszem erre koncentrálni bőgés helyett.

Kép
mist

Délután én is beszélek a dokimmal. Megyek vizsgálatra. kiváncsi vagyok, hogy azonosat mondanak-e. Neked ki a dokid?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

dr. Banczik. Neked?

Kép
mist

Húúú Eszter, mennek a ++++++++ energiák! Nagyon szorítok nektek! Adribaba nagyon szép napsütéses napot választott! :D
yve

wicca: köszi a hírt Stelly-ékről. :) Drukkolunk nekik!

Na minden kívánságom így teljesüljön, úgy néz ki Stelly beleesik a 4%-ba. :D

Kép
Kép
elif

Elif, nem rajtam múlott, én szívesen javítanám a statisztikát. :D

Kép
mist

Mist: még ne csüggedj, a táblázat szerint most 2 lány jön, Adri baba csak az egyik. :D De az is lehet, hogy most átváltunk 3-mas felosztásra és akkor még Dina is belefér. :wink:

Na, mi meg éppen szerdán megyünk ctg-re Margitba, úgyhogy ha Efe addig nem bújik, akkor éppen elkerüljük Stelly-éket. :(

Vajon lkverus-ékkal mi lehet?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.06 12:27-kor.

Kép
Kép
elif

Hajrá, hajrá stellynek!! :lol:

Edina, mist! feltétlenül írjátok meg légyszi, hogy mit mondott a dokitok, mert én is izgulok.

Kép
Kép
Kép
iricc

Hajrá Eszter, (szerintem) hajrá Verus!
Ez a tilalom elég szörnyű! Azért szerintem a kispapákat csak becsempészhetjük valahogy! A kórházi koszt meg három napig azért kibírható (vagy a pakkba csomaguljunk 3 napi hideg élelmet is??? ;) )...
Remélem, egy-két nap és lefújják ezt a tilalmat, hátha megússzuk minél többen!
Millye, köszi a táblát, látszik, hogy nem mostanában volt ilyenekkel dolgom...

Kép
Kép
abencze

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: