Így egészen más a helyzet! Császár napján merne vki hozzánk "pofátlankodni", napközben! Császár napján legyen velünk a Kispapa! Az új családdal. Aztán este mikor kirúgják a kh-ból mehet isten hírével, és tőlem aztán talaj részegre is ihatja magát, az ő baja lesz - másnap
Egyébként mire hazaértek bizonyára már nem fogod érezni a szagokat, de ha van bennük kis tisztelet akkor tényleg tiptop hagyják maguk után a kéglit! Ez a minimum!
Na jól felháborogtam! Bocs!!!!! Végül is nincs közöm hozzá, de így napközben császár napján nem szép dolog ez! Ja és Te nem is mozoghatsz ugye a császár után, ezért is indokolt lenne, h a párod bent maradjon veled. Ki itat meg, stb....?
Na Verus! Hajrá! Mennek a drukkok!
Ti meg nekem drukkoljatok lányok, h húzzuk még kicsit! Én még ma is úgy voltam h tuti két hétig semmi nem fog történni!
Ma este viszont vacsikészítés közben igen intenzív méhtevékenységek jöttek rám! Ilyeneket még sosem éreztem eddig! Ott kellett hagynom a tűzhelyet, és vízszintbe kellett dobni magam. De akkor sem múlt el - csak persze jobb volt mint állva.
Tesómék holnap lelécelnek Karosra, és látogatási tilalom van a kh-ban! Olyan Murphys érzésem van, h ez a kis ördögfajzat, aki eddig sem igen hallgatott a mamijára, a hétvégén ki akaródzik bújni.
Mindezek örömére kitettem a bőröndöt a szoba közepére. Igaz üres még, de az őssejt gyűjtő szettet semmiképp se hagyom itthon, a többit meg csak utánam hozza vki
Megvan a légzésfigyelő és a kád + állvány (végül nem kellett a pelusozós). Na de ez a légzésfigyelő! Holnap hívom is az angelcare-t h segítsenek beállítani. Mi igen jók vagyunk műszaki cuccok beállításaiban (kispapánál szakmai ártalom is), na de ez egy nagyon buta készülék. Vagy a leírás nagyon rossz. Abszolút nem úgy reagál ahogy a leírás szerint kellene
Miért nem tudok én csak kis verseket írni, regény helyett?
Jó éjt Mindenkinek