A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Icu, nekem nincs. De ne aggódj, az a lényeg, hogy a szülés megindulásakor jól helyezkedjen. Az meg még olyan messze van... UH-n voltál, vagy honnan tudod, hogy visszafordult?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nekem sincs, a lábai vannak lent...

Klári

Kép
claracroft

Icu!
Szerintem se aggódj, még bőven van ideje helyezkedni! És még helye is van hozzá :)

Timi
athena

[quote="athena"] írta:athenas még helye is van hozzá :)

Hááááát én ezzel kötözködnék. :lol: vagy nekem kicsi a hasam, vagy a lányom túl nagy, de 3 napja olyan eszméletlenül mozog, hogy már izomláz van a hasamban, mert nem fér el rendesen nyújtózni :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Akkor valószínű ennyit számít a 3 hét különbség! Az én csemetém úgy érzem még elfér. Este megyek dokihoz, majd uh-n látszik, hogy mennyi szabad hely van még :)

Timi
athena

Athena, lehet legjobb, ha megkérdezed a papot/lelkészt, mik a keresztszülőválasztás részletei és a keresztelő feltételei. Annyi fajta variáció létezik szinte, ahány templom.

Nálunk sem lesz keresztelő, mivel a mi felekezetünkben nincs gyermekkeresztség. Gyermekbemutatás van, ott áldást kérnek a gyerekekre, aztán felnőttként bemerítkezhet a saját személyes hite alapján. Akkor meg már nem szükséges keresztszülő
:wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok,

Athena,
keresztlevélben igen, mind a két név benne van, nálunk sem egy pár a két nagy keresztszülője, mert a férjem húga a keresztanyjuk, az é unokaöcsém a keresztapjuk, mert még egyiknél sem lehetett tudni, hogy végleges az akkori párjuk vagy sem, így ezért döntöttünk így. (megsúgom, volt is váltás mindenhol :D) Nálunk annyit kérdezett a pap, hogy nekik milyen a vallásuk, és a miénk, illetve nekünk volt-e egyházi esküvőnk, de ezek nem kritériumok csak kikérdeztek. És ingyenes a keresztelés, max "illik" támogatni kicsit a keresztelő mise végén a plébániát!

pólya téma:
nekem van, de sosem használtam, most Lilinek fogom kimosni az új babájának, mert azt kért a szülinapjára, hogy együtt tudjunk majd babázni! :D:D:D

Hordozó,
sajnos nekünk sem kikapcsolható, én kapcsolót akartam rárakatni, de azt nem lehet, elvileg kikötni tudják csak, de azt meg nem akarom, mert ha 5-en megyünk akkor azért nem ártana ott sem. Szóval marad hátul, nekem egy pici tükör volt betéve a hátsó fejtámlához, hogy lássam vezetés közben, hogy mit alkotnak. Most viszont már ott lesz a két "nagy", majd ők "elrendezik". :D:D:D NEkem most vett apukám bontóban hátsó biztonsági öveket, amikből hosszabbítót varratott, hogy a 3 ülést egymás mellé be lehessen csatolni, mert egyszerűen nem fért be a kezem közéjük, mert még mind a 3-nak komoly ülése van és lesz és nem csak magasító. Ha most vennék hordozót, akkor talpasat vennék, mert azt csak pattintani kell, nem kötözni, de azt a fél évet már kihúzzuk a meglévővel, mert nem ér annyit és tökéletes állapotban van a mostanink.

pelenkázó,
nekünk egy polc van pelenkázó feltéttel, arra van ikeas felfújós alátét, de én arra mindig eldobhatót teszek puhának, meg azt hurcolni is tudom mindig magunkkal, de egy idő után bárhol, bármilyen pózban, akár állva, futva is megtanulja az ember még "kakát is lapátolni"!! :D:D:D:D

Fáradtság engem is utolért mostanság, meg a keményedés is, így magneb6-t nagyfogyasztó lettem ismét. Ma elvittem az állatmenhelyre a megmaradt tápszereket és Lili cumisüvegeit, kicseréltettem apánk autóján is a téli gumikat és kb. ki is purcantam, de lassan futhatok a csibészekért az oviba. Próbálok lassítani kicsit, mert a méhszájam 3100-as lett, tehát a belső picit nyílni kezdett és dokim is javasolta a pihit, de hát annyi dolog van, jön a a karácsony, a kicsinek még cumisüveget, pelust, ... akarok venni, meg lassan a kórházi csomagot is begyűjteni.
NA szaladok is, szép napot, majd igyekszem gyakrabban írni!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Látom senkinek sem egyszerű a családi élete. Én faterom családjával nem vagyok jóban. Apu anyja, aki most lesz dédi nem hívott, nem keresett, nem gratulált.
Apu már régen tudta, hogy terhes vagyok, mert a kistesóm elkotyogta neki. Nem hívott fel, nem gratulált, csak akkor, mikor dobtam neki egy sms-t, hogy mi a helyzet.
Na, mindegy, már túltettem magam azon, hogy nem jó ember az apám és a családja.
Persze anyu anyukája elbőgte magát a telefonba, és folyamatosan azt hajtogatta, hogy jajj Csillukám....az első dédunoka.

A hülyegyereket jövőhéten tanítom be, bár szerintem egy csimpánzzal jobban járnék. :D

Klári: téged így megvisel a kis élősködő? :D Hál Istennek tudok aludni. Oldalt fekszek, é ugyanabban a pózban kelek, mint amiben elaludtam. Szóval alvás közben is baromi fegyelmezett vagyok. Nap közben nem szabad megeröltetni magam, mert elfáradok estére. Mondjuk, tegnap, tegnapelőtt délutánra bekeményedett a hasam alja. Lehet, hogy a sok ülést nem bírom már. De ennyi.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Egy kérdés. Roobios teát ihatok? Nem árt ugye? Mert csak annyi van ráírva, hogy koffeinmentes.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

A vicces bodyt üzletben vettem, nem turiba. Asszem 890,- volt. Ha hazaértem teszek fel róla képet, mert tényleg tündérbogár-cukimók :D

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Pillesz!
Ismered a hülyegyereket, hogy így vélekedsz róla, vagy már ránézésből látszik?

Timi
athena

Brigi:Jó az új avatarod. :D :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Brigi:22.-én voltam a 4d-s UH-n és ott láttuk. De éreztem is hogy valószínű visszafordult :shock: , mert enyhültek a köldököm irányába a rúgások, viszont a húgyhólyagomat majd szétrúgja. :shock: :lol: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

A hülyegyereket ismerem. Anyucikájával van egy irodába, és ha bármi hasájásom volt az anyagaival kapcsolatba, nem tudott segíteni, de az anyja tudta miről van szó. Szóval anyu dolgozott a gyereke helyett.
És volt annyi vér a pucájában, hogy bement a főnökasszonyhoz, hogy ezt a munkakört nem bírja ellétni, tegye át máshova, vagy fel fog mondani. A főnök humánus, és az én munkaköröm 1/3-át(!!!!!!!!!!!!!) kapja, ugyanannyi pénzért, mint én. És a boss még így is aggódik, hogy a majom bírni fogja-e a strapát.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

sziasztok Lányok!

Bőséges olvasnivalót termeltetek, még nem igazán tudom követni az eseményeket. Látom, hogy nagy eszmefuttatások voltak babafelszerelés ügyben, majd igyekszem végigolvasni, mert vannak benne hasznos tanácsok gyakorlottaktól!

Látom, megint csatlakoztak új "versenyzők", mindenkit üdvözlök!

Mi túl vagyunk a nyaraláson, nagyon szuperül sikerült, és tökéletes időnk volt a pihenésre (30 fok, 24 fokos tengerrel). 8) 8)

A pocakom úgy érzem hatalmas, a Kisbabánk egyfolytában mocorog, nagyon vicces érzés. Azt írja a szakirodalom, hogy most kb 36-40 centi, jól össze lehet gömbölyödve, hogy befér (az egyébként hatalmas) hasamba! :shock:

Tegnap voltam a terheléses vércukor mérésen, ha jól emlékszem 5.85, a doki azt mondta, rendben van, és a vérkép/vizelet is tökéletes.

Nekem a kövi doki vizit 1-2 hét múlva lesz, csak méhszáj vizsgálat, és 32. héten UH. Nektek is így van? Valamiért úgy emlékeztem, hogy a 28. héten van UH.

Ja, és most olvasom, hogy hivatalosan is a 3. trimeszterbe értem. Klassz :lol:

üdv mindenkinek!

szcsm

Kép
szerencsemák

Hú de jó sokat írtatok :lol:
Bogaracska!
Köszönöm hogy felírtál (örök hálám). Akkor a "megszületett gyermek első napjai" 1 héttel tolódik, tehát 11.10-én lesz? Arra már mindenképpen szeretnék menni.
Azért csak óvatosan a mászkálással és mindenképpen vegyél be előtte magnéziumot, hogy megelőzd a keményedést. Jó vásárolgatást és majd írd meg minket vettetek!
Pillesz!
De jó hogy küldted a linket! Én már be is jelentkeztem :lol: Amúgy most a Hepinet-ben 11.900 Ft kompletten a 4D vizsgálat, az expo-n az a különbség, hogy szakvéleményt nem adnak (nem mérnek súlyt, méreteket, stb.), de nem is nagyon bánom, hiszen végre láthatjuk majd a babánkat :lol:
Eddig nem akartam menni a BAba-Mama Expo-ra, de mostmár biztosan kimegyek, ráadásul a belépőjegy ára levásárolható és ott szándékozom megvenni a hordozókendőt és az Adamo hintát.
Somaanya!
Eddig én is úgy voltam, hogy nem veszek be semmilyen gyógyszert, de most sajna vírusos fertőzésem van és ki kell űznöm a gyulladást, mert az asztmám nagyon sokat romlott így :cry: Nem kapok levegőt, fulladok és ez már árt a babának is. Amúgy a dokim ma is ki van kapcsolva (még jó hogy nem most szülök) tehát reggel már kénytelen voltam bevenni az antibiotikumot, nem akarok megfulladni :oops:
Hogy tetszik Somának a bölcsi? Gondolom jól elfárad estére....
Twist!
Bármelyik bababoltba lehet kapni pólyabetétet, kb. 1000 FT-os tétel. Vigyázz Magadra, nem most kell megváltanod a világot!
Nekem ilyen a pólyabetétem:
http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx?mainmenu=babadivat&submenu=babaruha&category=polya&empty=1&productid=63561&pageno=1
Bellani!
Ha megszületik a baba akkor sem jöttök haza egy kicsit? Biztosan könnyebb lenne, ha lenne segítséged. Hát nem írigyellek.
Én úgy tudom mózesban csak akkor lehet hazahozni, ha az is rögzíthető. Ez egy külön fix rögzítő a mózes aljára, de elég drága és nem is lehet bármelyik mózeshez használni.
Például:
http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=574
Így haza lehet hozni, de sajnos a mi mózesünkhöz nincs ilyen :cry: marad a babaülés :cry:

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem :oops:

Kép
akire79

Akire, köszi a pólyabetét fotót, tényleg nem drága még a Brendonban sem:)

SZCSM, gratula a szép nyaraláshoz és a jó cukoreredményedhez! :) Hát nekem a 30. héten van UH vizsgálat. De szerintem jó a 32. hét is. Már csak azt nézik, hogy rendben fejlődik-e a manócid. Semmi genetika:)
Vendég

Mire megírtam az előző hozzászólásomat, addigra megint írtatok majdnem 1 oldalt :lol:

Hát Titeket sem írigyellek a család miatt :cry: Nálunk amióta apukám meghalt, azóta széthullott a család (a 3 testvéremmel nem beszéltem 7 éve, az apukám testvérei nem engednek hozzájutni a jogos tulajdonomhoz,stb..) Az anyukám részéről pedig mindenki szegény, mint a templom egere :cry: A párom szülei sem állnak jól anyagilag, inkább mi szoktuk segíteni őket.
A lényeg, hogy én sokkal több segítséget kaptam szinte vadidegen emberektől, mint a saját családomtól, még szerencse hogy vannak jólelkű emberek.

Sajnos tényleg igaz, hogy az ember a családját nem válogathatja meg.

Kép
akire79

Jaj, de szégyenlem magam, már én is szerettem volna mondani (írni): Köszi szépen, Bogaracska :) :oops:

És HÉKÁS: én is rengetegszer meg szerettem volna dícsérni az új avatarod. De én mindig csak a saját bajaimmal vagyok elfoglalva...

SZCSM: tengerpart???? húúúúúúú, de irigyellek!

Hát, én éjjel kb. 200X váltok pozíciót. Mi sosem tudtunk összebújva aludni a férjemmel, mert nem bírom egy pózban fél óránál tovább, és mivel nagyon éber vagyok, arra felébredek, ha levegőt fúj ki, és engem ér. Úgy utálom, amúgy annyira bújós lennék...

Klári

Kép
claracroft

Szerencsére mi a nővéreméktől rengeteg mindent kaptunk, a szüleim is kapnak minden alkalmon, hogy segíthessenek, már nekem kellemetlen, mert igazából ők is rászorulnának.

Klári

Kép
claracroft

Lányok, kéne egy kis segítség! Kéne valaki, aki regisztrálva van a Teszveszen? Priviben megírom miről lenne szó.
Vendég

Köszi az avatar dicsiket :lol:

Clara, kibírsz fél órát mozdulatlanul??? :shock: Én 10 perc után zsibbadok. Komolyan mondom, nyáron lehetnék akár ventillátor is. És engem is baromira zavar, ha bármi/bárki hozzámér, rám lehel stb. Úgyhogy nálunk jóéjtpuszi után mindenki fordul a saját ágyszéle felé, és keletkezik kb másfél méter rés közöttünk :lol:

Én jövő hétfőn megyek UH-ra, akkor 31 hetes leszek

Teszveszen nem vagyok. Vatera nem jó? :lol:

Szcsm, biztos nagyon jó volt. Dobsz fotót a blogba? Kíváncsivá tettél a gigapocakoddal :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Tamesz, milyen kocsitok van?

Mi most kíséreljük meg a lehetetlent, Suzuki Ignisbe bezsúfolni 3 gyerekülést...

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Jó sokat termeltetek! :)

Bogaracska, Te is voltál tegnap? Merre ültél? Legközelebb vmi egyezményes jelet megbeszélünk, hogy végre be tudjuk egymást azonosítani! :wink: Meg persze majd teszek fel képet is a blogba.

Clara, Akire, én voltam tegnap a szülőszobalátogatáson, jó hosszan elnyúlt, de mindenképp menjetek el, érdekes volt, én a szülőszobában pozitívan csalódtam, tényleg olyan hotelszoba jellege van, csak ágy helyett szülőágy van bent :D ényleg vicces volt amit Bogaracska is írt, hogy kb. 50-en az iskolapadokban gyakoroltuk a helyes lélegzést :D

Lányok, ma voltam kismama masszázson, nekem iszonyat be van állva a hátam, jól esett az a 30 perc, de mondta a csajszi, hogy torna+masszázs, és majd feloldódik... Szóval Clara én maximálisan megértelek, nekem is kényelmetlen az alvás, a kikelés, a görnyedő házimunkákról nem is beszélve...

Csajok, lehet buta kérdés, de mi az az avatár? :oops:

Kép
lizzyy

Lizzyy, az a kép, ami a hozzászólásoknál a név alatt van

Brigi

Kép

Kép
hékás

Uxi,
két ford, Fiesta, ami keskeny, tehát abba csak két gyerek fér, azzal apa jár és viszi reggel az ovisokat, és egy mondeo, ami széles, csak a hátsó résznél olyan az ülés, hogy két személynek gödör van, középen pukli, és nagyon vastag az ajtó, meg a vállvédelem, ami persze hasznos, csak 3 gyerekülésnél nem könnyíti meg a bekötési dolgunkat, na meg az öv sem túl hosszú, de majd begyakorlom, mert ugye a hordozót a szélére kéne tenni, hogy könnyen ki lehessen kapkodni. Ja és a Fordnak az a "filozófiája", hogy a gyerek hátul üljön. Most már lehet rendelni kikapcsolható első légzsákkal, persze felárért, na de most nincs "kedvünk" új autót venni, meg gyakran utazunk együtt a nagyszülőkhöz vidékre, olyankor úgysem segítene. Viszont a francia kocsikban meg már évek óta alap a kikapcsolási lehetőség, hát ez van, így jártunk.

Még valamit akartam írni, nekünk van a hordozóhoz belecsatolható lábzsák, na az pl. nagyon praktikus, szigetel, vízhatlan, de nem túl vastag, befér alá az overál és egy vastagabb pléd is, mert azért nekünk lesz kb. 3 hideg hónap, amíg mindenképpen azzal szállítjuk a pöttömöt, azt érdemes akár használtan is vadászni valahol.

SZCSM
hú tenger, képeket kérünk, merre jártatok? fürödtél?

Hékás aranyos a kép rólatok!
Uxi avatarja pedig így aktualizálva lett. Ja avatar, a kiskép a név alatt.

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Az Ignisben is van két "gödör" hátul, azon gondolkodom, ha valami pléddel kitöltöm, akkor egyenes lesz az ülés felszíne, s talán be lehet nyomorítani a három ülést.
De majd kiderül, még nem próbáltuk, csak a régi széles hordozóval, azzal alig lehetett becsukni az ajtót. Emi kap egy háttámlás magasítót, a babának meg veszünk egy keskenyebb fajta hordozót.

KépKépKépKépKép
uxi

Twist!
Írtam privit.

Kép
akire79

Köszi, már megoldódott a teszvesz bajom.)

Lizzy, de jó lehetett a masszázs, nekem is fáj a hátam. És ülni kellett? Hogy voltál?
Vendég

Köszi Lányok, most már tudom végre mi az avatar!

Twist, opcionális, lehet ülve vagy fekve, de fekve azt mondta jobb, úh. én felfeküdtem az ágyra, és 15 percig az egyik oldalamon feküdve masszírozott, majd 15 percig a másik oldalamon fekve. Főleg csak a hátamat, mondta, hogy a derékhoz csak nagyon óvatosan szabad nyúlni, mert ott mennek a méh idegei, ezért ott csak finoman szabad. Szóval tudom ajánlani, tényleg! Én már nem bírtam, tényleg iszonyú fájdalmam van egy pontban, ezért kerestem egy szakembert. Félhomály 2 gyertyával,kellemes keleti zene a háttérben... megyek jövő héten is :)

Kép
lizzyy

sziasztok!

Lizzyy: a masszőröd javaslatát a tornával kapcsolatban meg tudom erősíteni, szerintem nagyon sokat segít.

Tamesz, Hékás: mivel zárt a blog felnyomtam egy bikinis képet, talán még vállalható... (ne röhögjetek, nem volt időm új fürdőrucit venni, így a felső nem pont a jelenlegi méretem :lol: Egyébként Cipruson voltunk, a török részen, viszonylag turista mentes övezet, nagyon jó volt. És még a legelhagyatottabb helyeken is pipec volt a WC, nálam ugye ez fontos mérce volt :wink:

Akire: baromi jó a pocaknövekedést bemutató képsorozatod a blogon. Mivel szerkesztetteD?

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Ági33: a Te pocak vs UH képeid is szuperek!

És a babaszobák is gyönyörűek, amiket felraktatok. Lassan kedvet kapok, hogy én is kicsit kidekoráljam a mienket picit :wink:

Kép
szerencsemák

SZCSM!

Írtam privit és megy az e-mail is :lol:

Kép
akire79

Lizzy, ez a masszázs tök jól hangzik!:) Milyen gyakran lehet menni amúgy?

Ismeritek a DM baba bónusz programot?
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... onusz.html

Ajándék csomag is jár, de majd születés után tudunk odamenni:)
Vendég

Szcsm:Irigyellek a nyaralás miatt. 8) Biztos nagyon jó volt.

Én most döbbentem rá, hogy mennyi mindent kell vennünk a picinek, és hogy mennyire sokáig elhúztuk. :oops: :oops: Igaz a pénz megvan rá, mert már egy jó ideje gyűjtögetjük, de most akkor is nagy teher lesz ennyi mindent megvenni, mert már egyre fáradtabb vagyok. :oops: :oops: Remélem minden meglesz idejében :shock: :roll:

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A Canpol márkáról hallottatok? Brendonban lehet kapni, kézi mellszívó, semmi extra nincsrajta és olcsó. Mikrós sterilizálót is ilyen márkában néztem. Nem tudom, hogy cumit, és cumisüveget merje-e ilyet venni, vagy inkább aventes, nuk-os, mam-osak közül válasszak? És mekkora cumisüveget vegyek? 2 db. akarok először venni, csak nem tudok mekkorát.
Előre is köszike.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Twist, nekem azt mondta a masszőr, hogy heti egyszer lehet.

DM Bababónusz - barátnőm mondta tegnap ,hogy ehhez a programhoz érdemes csatlakozni, nagyon jó akcióik vannak, viszont

Felicitas - nehogy bejelöljük, hogy hozzájárulunk az adatink felhasználásához, mert az életben nem tudunk majd szabadulni tőlük...

Kép
lizzyy

Sziazstok Lányok!

Nem tudtam jönni pár napot, mert Férjecském itthon volt, így együtt voltunk inkább :)
Visszaolvasni majd ezután fogok, eddig ezzel az oldallal birkóztam meg-félig :roll:

Tegnap voltunk a 30 hetes ultrahangon :lol: Armi egyre formásabb, olyan kis szép :) Minden a legnagyobb rendben van vele,jól van és 1600 gramm.
Csajok, engem nem vizsgál a doki méhszájat még, azt mondja, hogy amíg nem vérzek és nem görcsölök, addig nem piszkál, ami engem nem zavar :lol:
De legközelebb már biztos megnézi :roll:

Aranyerem múlóban, bár lehet, hogy a tegnapi csípős KFC nem a legjobb volt neki, ájuldozások még mindig megvannak :? De már tudom kezelni :)

Lilinek tegnap elkezdett folyni az orra, remélem ennyinél megáll :(

Tesóka nálunk sincs befordulva, el van terülve, mint az Alföld :) A doki azt mondta, hogy a 36. hétig szoktak általában befordulni, nem vagyok lemaradva semmiről :)

Na megyek, csinálom a lakást, de majd vissza is olvasok, meg minden egyéb :)

Puszi!

Kép
buborka.

Klári
Én tökéletesen megértelek..
Nekem nem is az aranyér és az ájulgatások a legrosszabbak, hanem a hátfájás... Elaludni is olyna nehezen alszok el, mert már a könnyem folyik, annyira fáj estére, fekve is.. Háton lenne a legjobb, de ugye akkor meg nem kaopk levegőt és jönaz ájulás...
Amúgy tényleg minden terhesség más, én Lilivel szárnyaltam.. Semmi bajom nem volt, hegyaket másztam, egyedül a hátfásjás jelentkezett az utolsó(!) hónapban! :roll:

Kép
buborka.

Sziasztok Kismamik!

Móni nekem is vannak néha menzesz szerű görcseim, nem tudom mitől lehet, makd megkérdezem a dokit!

Köszi Athena már lemondtam róla nem magyarázkodok, elmondtam a sóginőmnek, vele ugyanezt csinálta az anyós, nem tudta megérteni, pedig 2gyereket szült és nem tudja, mindegy jóváírom, hogy régen szült már anyós :lol:

Pillesz hát a 22.héten voltam UH-on és akkor nagyon megijesztettek, hogy hyperechogén papilláris izom van a szivébe a babámnak ami kromoszóma rendellenességre utalhat, ha gondolod olvasd el a blogomat mindent leírtam, utána rendben lett minden úgy néz ki, és remélem most is minden rendben lesz a 30.heti UH-n.

Lányok én is úgy mennék szülésfelkészítőre! :cry: Múlt héten családi esemény volt, most meg jól elkaptam a náthát, és nem akartam a többi kismamit megfertőzni, de keményen, felfázás, orrdugulás, torokfájás... Pedig már jól lemaradtam biztos, mert szeptember 2.hetébe indult, dehát ez van most nemrég tudtam meg!
Felhívtam a dokit azt mondta nem szedhetek semmit, csak meleg teát igyak és kamillás fürdő maximum és figyeljem, hogy belázasodok-e, mert az már baj, ha igen nyomás hozzá!

Bogaracska mennyit mozog a babád átlagosan fél órán belül? Kiváncsi vagyok, mert van, hogy az enyém tök sokáig nem mocorog semmit, aztán meg mindenhol érzem!

Arian köszönöm szépen megkérdeztem a dokit, de nem szedhetek semmit, csak kamillás meleg fürdő engedélyezett. :cry:

Kösz Klári neked is megkérdeztem a dokit a felfázással kapcsolatban. :cry:
Mit néz meg a védőnő nálatok nov. 6-án? Már hogyhogy megy?
Akkor én is várhatom basszus pedig még sehol nem vagyunk!
Mondjuk egyszer már volt, de csak érdeklődni, hogy mi újság, meg megnézte hova jön a baba! :lol:

Hékás nagyon arik vagytok a képeken! :D Az avataron és a blogodba is! Ezek az anyósok már csak ilyenek! :lol:

Lányok valaki kérdezte, ha akrtok venni légzésfigyelőt, akkor a Bippa kft.be nagyker áron van és adnak hozzá pelenkatartó szemetest. Mi ott fogjuk venni!
http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=mind&akcio=1
Szerintetek olyat vegyünk ami bébiőr is vagy felesleges elég csak a légzésfigyelő?

Baba hazahozás: Szerintem én egy vastag rugit adok rá, vastag sapi, kesztyű, plüss overállt aminek lába van, hogy be tudjam kötni a babaülésbe és egy vastag takaró. De majd még kiderül, milyen idő lesz lehet mégegy réteg kell ha minusz 20fok körül lesz :shock:

Klári mi megvettük azt az Awent kezdő szettet legyen azért de remélem nem lesz rá szükség mert lesz tejcim. És mi minden ami a fürdéshez meg pelenkázáshoz kell azt feliratjuk a dokival, az antiallergén.

Lányok nekem van néha ilyen átlátszó féle a cicimből! Ez az előtej lehet? És normális már ilyenkor? Van valakinek? Nem állandóan, csak fürdés után, meg ha sokáig szorít a melltartó, gondolom kimasszírozodik belőle! :shock: :lol:

Uxi nem semmi történet, hogy a pénztárnál elfolyt a magzatvízed! :shock:

Bocs, hogy ilyen hosszú lettem!

KépKép
ldetti

Éppen tegnap akartam panaszkodni, hogy én sem tudom átaludni az éjszakákat mostanában, de elszállt, amit írtam (pedig kimásoltam az "elküld" előtt, de közben mást is csináltam, s másvalami került a helyére, mire felhasználtam volna). Az éjszaka viszont minden rendben volt, vécézés után rögtön vissza tudtam aludni, nem forgolódtam álmatlanul órákon keresztül. Bizonyos éjszakákon nem találom a helyemet, és mindig a hátamon sikerül elaludni. Közben pedig mindenhol azt olvasom, hogy ebben a pózban rossz az oxigénellátás, pedig én órákat fekszem így. Vajon nem inkább a méhlepény megtapadási helyétől és a babapóztól függ, hogy melyik pozíció a kényelmesebb?

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Buborka:

A csipos KFC-t en imadom!!! nyami-nyami...de szombaton kicsit kellemetlen volt este :oops: :oops: :lol:

Kerdesek:

Csinalnak otthon UH-t a 30. het utan? Azert kerdeznem, mert ma megyek lathatasra a korhazba, utana majd csak megint 6 het mulva. De ha szukseges, akkor keresek megint valami maganklinikat. Ha csinalnak meg UH-t, azon mit neznek?

A mehszaj allapotanak vizsgalata hogyan tortenik?

Szcsm: Lattam a kepet a blogon. Nagyon jol nezel ki! Nem is giga az a pocak! :roll:

Olyan jo olvasni, ahogy keszulnek a kis feszkek :lol: Nalunk igazabol majd ket-harom het mulva lesz nagyon alakulas...kialakitjuk a babasarkot. Sajnos mivel csak bereljuk a lakast, igy csak minimalis butorvasarlast tervezunk. Utalok koltozeskor cipekedni :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tettem fel 4D-s képeket a blogba.
Brigi! Sorry, ha túl nagyok, de 2x próbálkoztam a kicsinyített képek felpakolásával, de valamiért azt nem jelenítette meg. Ha túl nagy majd leveszem.

J.

Kép

Kép
somaanya

Somaanya: jók a képek! Kicsit meginogtam, hogy lehet, nekünk is kellene még egy 4D, de lebeszéltem magam...

Francesca: méhszáj vizsgálatot az én doktorbácsim csak "bugyiletolós-nak" hívja. Felülsz a székbe, és benyúl. Azt hogy pontosan mit néznek a 30. hét után UH-n sajnos nem tudom :oops: A bókot köszönöm :lol:

Hétvégén érkezik meg a csomagom Angliából, kicsit úgy érzem magam, mintha karácsony lenne, annyira izgatott vagyok, mi is van benne :wink:

Kép
szerencsemák

Ez az enyém táblázat, hogy mit, hol mennyiért láttam jó árom. Gondoltam közkinccsé teszem, hátha segít valakinek.

Mi Milyen Hol Mennyiért

Mellszívó Canpol, kézi, Brendon (Váci út) 5.990,-
Chicco, kézi Elefáni Babadiszkont 3.690,-
Sterilizáló Canpol, mikrós Mária bababolt 3.154,-
Reer, mikrós BabyfunBabadiszkont 1.840,-
Melltartóbetét Canpol Brendon (Váci út) 695,-/25 db
Utazóágy Top Rider Minimanó 13.990,-

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Véletenül elküldtem, de a "táblázat" nem úgy néz ki ahogy kéne.....szóval nem sz*rozok vele. Megpróbálom csatolni

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Készítettem egy összehasonlító montázst. A fotón Soma van újszülöttként, a 4D-s képeken meg Áron baba. Szerintetek?
Kép

Kép

Kép
somaanya

A két jobb szélső kép olyan, mintha egy babáról készült volna.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Talán azért, mert egy és ugyanaz a gyerek! :D :oops:
köhöm, hát ma nem vagyok a helyzet magaslatán.
Soma a képen mennyi napos, órás? Mert nagyon szép újszülött volt.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

2-3 napos kb.

Kép

Kép
somaanya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: