Sziasztok Kismamik!
Móni nekem is vannak néha menzesz szerű görcseim, nem tudom mitől lehet, makd megkérdezem a dokit!
Köszi Athena már lemondtam róla nem magyarázkodok, elmondtam a sóginőmnek, vele ugyanezt csinálta az anyós, nem tudta megérteni, pedig 2gyereket szült és nem tudja, mindegy jóváírom, hogy régen szült már anyós
Pillesz hát a 22.héten voltam UH-on és akkor nagyon megijesztettek, hogy hyperechogén papilláris izom van a szivébe a babámnak ami kromoszóma rendellenességre utalhat, ha gondolod olvasd el a blogomat mindent leírtam, utána rendben lett minden úgy néz ki, és remélem most is minden rendben lesz a 30.heti UH-n.
Lányok én is úgy mennék szülésfelkészítőre!

Múlt héten családi esemény volt, most meg jól elkaptam a náthát, és nem akartam a többi kismamit megfertőzni, de keményen, felfázás, orrdugulás, torokfájás... Pedig már jól lemaradtam biztos, mert szeptember 2.hetébe indult, dehát ez van most nemrég tudtam meg!
Felhívtam a dokit azt mondta nem szedhetek semmit, csak meleg teát igyak és kamillás fürdő maximum és figyeljem, hogy belázasodok-e, mert az már baj, ha igen nyomás hozzá!
Bogaracska mennyit mozog a babád átlagosan fél órán belül? Kiváncsi vagyok, mert van, hogy az enyém tök sokáig nem mocorog semmit, aztán meg mindenhol érzem!
Arian köszönöm szépen megkérdeztem a dokit, de nem szedhetek semmit, csak kamillás meleg fürdő engedélyezett.
Kösz Klári neked is megkérdeztem a dokit a felfázással kapcsolatban.
Mit néz meg a védőnő nálatok nov. 6-án? Már hogyhogy megy?
Akkor én is várhatom basszus pedig még sehol nem vagyunk!
Mondjuk egyszer már volt, de csak érdeklődni, hogy mi újság, meg megnézte hova jön a baba!
Hékás nagyon arik vagytok a képeken!

Az avataron és a blogodba is! Ezek az anyósok már csak ilyenek!
Lányok valaki kérdezte, ha akrtok venni légzésfigyelőt, akkor a Bippa kft.be nagyker áron van és adnak hozzá pelenkatartó szemetest. Mi ott fogjuk venni!
http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=mind&akcio=1
Szerintetek olyat vegyünk ami bébiőr is vagy felesleges elég csak a légzésfigyelő?
Baba hazahozás: Szerintem én egy vastag rugit adok rá, vastag sapi, kesztyű, plüss overállt aminek lába van, hogy be tudjam kötni a babaülésbe és egy vastag takaró. De majd még kiderül, milyen idő lesz lehet mégegy réteg kell ha minusz 20fok körül lesz
Klári mi megvettük azt az Awent kezdő szettet legyen azért de remélem nem lesz rá szükség mert lesz tejcim. És mi minden ami a fürdéshez meg pelenkázáshoz kell azt feliratjuk a dokival, az antiallergén.
Lányok nekem van néha ilyen átlátszó féle a cicimből! Ez az előtej lehet? És normális már ilyenkor? Van valakinek? Nem állandóan, csak fürdés után, meg ha sokáig szorít a melltartó, gondolom kimasszírozodik belőle!
Uxi nem semmi történet, hogy a pénztárnál elfolyt a magzatvízed!
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem!