Lanyok, koszi mindenkinek a bokokat Azzurra neveben

Oszinten szolva Gabi, en jobban orulnek, ha a topik legatlagosabb babaja lenne, az miatt legalabb tutira nem kell aggodni. En azert kicsit megilletodtem ezeken a mereteken tegnap, es rogton at akartam vele nezetni az eddigi vizsgalati eredmenyeimet, meg millimeterenkent a babat, hogy nincs-e valami baja, mert a tul nagy sem jo, ugyebar. Aztan kirohogott, hogy ez azert meg messze van a korosan nagy kategoriatol

nem sertodtem meg. majd hozzatette: legfeljebb nehany hettel hamarabb szuletik majd...pfffff...az nekem nem jo. jovo hettol hetente kell mennem a szuleteshazba vizsgalatokra, kenetekre, bla-bla, es majd ott megprobalom megdumalni ezt a fo szulesznovel. nagyon szigoruk a szabalyok, es tokeletesen egyet is ertek veluk, mar ami a szules idopontjat illeti (par nap lehet csak elotte-utana), de azert megkerdem, nem-e tagithatnank ki az intervallumot, ha azert akar megszuletni hamarabb, mert mar "keszen van", es nem azert, mert valami gond van...ok ugyis latjak folyamatosan az allapotat, el tudjak donteni...aztan legfeljebb nemet mond. En 49 centivel, es 2,7 kiloval szulettem pont, bar kozel egy honappal korabban..es jo kis duci voltam

Kicsit aggodom azert, hogy ne szulessen tul koran, bar ugyis egeszseges lesz, legfeljebb korhazban szulok. 12 mert adatbol 4 eseteben jar a 37. hetben...pffffff...de legalabb tenyleg a feje kicsi...aztan majd a nagy pocakja ragad bent

Az 56-os rucikat tenyleg felejthetem, bar csak 2-3 darab van beloluk, a moshato pelusok miatt szinte minden min. 62-es. Meg legfeljebb olyan lesz, mint anyuci, es hamar hozzaszokik a testhezallo rucikhoz. Olga! nem mernek teljes hosszt, ugy szamolja-kalkulalja: darabokban a csontokat, majd X a kitolto helyre, van ra szoftveruk, a bizonyos csontok hosszanak 7-szerese, meg ilyesmi. Ot modszerrel szamolta ki, a legkisebb volt a 49 centi...a legnagyobbat nem mondom
Ez a Czeizel dolog nagyon durva, valahol ra kell keresnem a neten, talan megtalalom a tube-on, sajnalnam, ha nem hallhatnam. De ahogy elmondtatok, egyszeruen felfoghatatlan. En nem ertem, mit jelent az, hogy valaki feleosseget vallal egy eletert, egeszsegert. Persze, tudom, a gyakorlatban azt jelenti: az ugyvedeim minden esetben be tudjak bizonyitani, hogy nem az oltastol lett a baj...de sztem elhibazott dolog volt ez az interju egy ilyen komoly, neves szakembertol.
Olga! Kicsit kesobb csinalok par kepet a pelusokrol, es kuldom levlistan, hoyg megnezhesd...megirom majd a markat is, de tenyleg halaliak. van pillangos, meg bocimintas is

:)
Meli!Denes nagyon meno, szerintem nagydumas szupersztar lesz

Olyan jo, mikor ilyeneket irtok a nagyobbik gyerkocrol. A Zizus kep is halali (Olga, te pedig szuper csini vagy, szep vekony, mintha csak rad lenne illesztve a pocak), mar ugy varom az ilyen pillanatokat...nna jo, meg az elso honapokat is, mikor egyfolytaban csak olelgetni fogom

nalunk nincs receptre ez a "kezdocsomag", gyogyszertarban, de nagyobb uzletben is be lehet szerezni midnent, en is megvettem mar mindent. Bar ahogy Meli irja, az nagyon jol meg van szervezve, az a legkenyelmesebb, kar, hogy itt nincs ez a vedonosdi dolog.
Gabi! Ez jo hir...marminthogy meg a mehszaj is zart, meg minden oke...igy csak nem fog sokkal hamarabb befektetni. En azert nehany konyvet hozzacsapnek a listadhoz.
Kata! SZerintem is jo, ha csak a leheto legegyszerubb modon, mindenfele magyarazkodas nelkul, rovid mondatban csak megkoszonod az ayat, elmondod, hogy halas vagy, amiert szamithattatok rajuk, de szerencsere sikerult szereznetek, es igy visszaadnad, hatha tudnak segiteni vele valaki masnak. SZerintem ez egyaltalan nem durva, es nem kell rosszul erezned magad egy hazugsag miatt (bar en siman hazudnek is)
Csillag: Az Ikea honpaljan megnezheted a dobozokat, van osszerakott szett is beloluk, de van nagyon sok szep kemeny-papir dobozuk is...bar nem tudom, hogy gyerekszobaba eleg kemeny papir-e

Kar, hogy toluk nem lehet online rendelni

SZeretem nagyon ezeket a babas-cuccos kepeket, meg a maset is elnezegetem szivesen, akar a kis hajkefeket is a kepen

mas is tehetne fel. regebben (nna ez ugy hangzik, mint mikor egy 4-eves mondja: kiskoromban...) en is sokszor kipakoltam mindent az agyra es csak nezegettem...most mar minden a helyen van, nem pakolaszok, de fotozni nem tudok, mert nekem fiokjaim vannak, a rucik meg vallfakon lognak...majd talan a kedvenc kis ruhacskakat lekapom. Mas is tehetne fel ilyen kepeket. Apropo, kepek: Pokica! csinalhatnal magadrol ujat, kivancsi vagyok rad, emlekszem, meg az elejen, abban a talan piros-fekete szexi szuk ruciban is szep pocid volt mar.
Merleget en sem veszek.
A koldokcsonkra van egy csomo fele speci tapasz, de en kertem a korhazban (beleirtam atervbe is), hogy hosszura vagjak, hogy sok megmaradjon, igy konnyebb lesz banni vele.