Hát mindenki elment hosszú hétvégére szülőt látogatni, wellnesselni, csak néhányan maradtunk.
Én speciel küzdök ezerrel a tananyaggal, de egyenlőre ő az erősebb, piszkosul unom, már olvasni se bírok. És még a mai adag 12 tétel. És mától minden nap, mert azért a halogatásból most király(nő) vagyok. Persze az ügyfél kérelmére indított közigazgatási eljárás szabályai közben azon járt az eszem, hogy megszáradtak e már a Bulcsi mosott ruhácskái, és vajon jók lesznek e rá. Így NEM lehet tanulni.Félő, hogy a vizsgán is majd összekeverem az ügyféljogokat a kelengyelistával.
Katica: jó ez az ingyenes 4 D, kívánom hogy összejöjjön.
Én tervbe se vettem a 4d-t, mert a Zsolti úgyse érne rá akkor. Ahhoz, hogy eljöjjön velem az ingyenes uh-ra is vagy két hétig kellett aktívan hisztiznem. A tököm vágyik erre még egyszer. Ennyi volt a gyereknap. Bár már most előre félek, hogy most nem képes velem egyetlen napot egyeztetni egy hónapban, mi lesz, ha megszületik a Bulcsi. Nagyon magányos leszek
Nézegettem a 2009 decemberi kismamákat, ők most szerelik össze a kiságyat, és mossák a gyerekruhákat. Akárhogyis számolom, nagyon előre járunk. Sőt ők a 164-es oldalon tartanak, és két hónappal előbbre

Sokat beszélünk
Katica: megnéztem a cd-ket, uh, lehet, hogy egy 10-es üres cd csomag se lesz elég?
Jaj csajok, megint szemezek egy sólámpával, és persze a súlya miatt nem adják fel postára. Még estig szemezek, aztán ha igen, akkor megírom, hol tudjátok átvenni. Majd jelezzen akinek útba esik, és van kedve segíteni nekem. Igazából éjszakára szeretném, ha majd szoptatni kell. A saját szemem védelme érdekében, ne süljön ki a nagylámpáktól, ennek szép meleg szelíd fénye van. Bár látni tuti fogok, mert mindig van annyi természetes fény, amennyi nekem kell éjszaka, de már nagyon ráizgultam. Aztán lehet, hogy később a tapasztalatok alapján funkcióváltás lesz?