A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

ööö, akkor azt hiszem ebben a kérdésben is maradok annál, hogy iszok annyit, amennyit a szervezetem igényel :roll:

briell

Itt olvastam, de erről is ahány vélemény, annyi féle.
http://www.babanet.hu/faq/terpan05.php

Én is többet iszom, mint nyáron, a nagy melegben, 11-re már túl vagyok 1,5-literen is.
Vendég

Hallottátok, hogy a Béres Alexandra kislánya 60 cm? Azért az szép hosszú baba lehet!
Vendég

Ez igaz, csak az utolsó hónapban nem igazán ürül úgy ahogy korábban, inkább bent tartja a szervezet. Én is úgy vagyok vele, hogyha nagyon szojas vagyok persze nem fogom magam sanyargatni. :D Mert hát enni, inni kell! :lol:

Na elköszönök csajok, mert 3-ra megyek egy isteni masszázsra... :P :lol: Később jövök, addig is szép napot mindenkinek!
Vendég

ANNA!
A málnalevél tea nagyon sok mindenre jó,ha rákeresel neten megtalálod.A terhesség utolsó szakaszában a 36.héttől szokták javasolni,a méhszájra nagyon jótékony hatása van.Könyebben puhul/tágul.

PUMI!
Párduc mintás?Az milyen fajta pelus.
Én a Bumkinsnél nézelődtem,iszonyú jó pelusok vannak,csak MO-on még nem lehet kapni.Teljesen beleestem a Grinch-es AIO-ba.Tuti,hogy befogok szerezni egyet.

Én bajba vagyok a folyadékkal,sose voltam sokat ivó.Olyan rossz volt,hogy szülés után sokat kellett inni,hogy tudjak pisilni 2 óra múlva...érdekes mert nem is voltam szomjas,hiába szültem :roll:
Jó ha 1 nap 1l lemegy....Bár most a torokfájás miatt iszom a teát egész nap.

GIO!
Nálunk Zizu köldökcsonkját apa kezelgette,mikor másodjára kezeltem én,akkor esett le.
Mi nem tettünk rá külön semmit,a pelus fölé ért és nem iritálta.
Most direkt vettem olyan mosható pelus külsőt,amit már ilyen piciknél lehet használni és nem bántja a köldököt.

JUDYKA!
egyik ismerősöm kisfia 64cm volt :shock:
Na de mennyire azt mondogatták a tv-be,hogy több mint 4kg-os lesz a babája B.Alexandrának,aztán tessék.....nem is,közelébe se.erről ennyit!
Vendég

hát majdnem 4 kiló lett, nem? Úgy rémlik 3940 grmal született Alexandra babája. Azért jó nagy így is. Bár a nő sem kicsi gondolom.
Én sem vagyok nagyivó. Majd a málnalevelet mondjuk inni akarom. Sprite
mennyit célszerű naponta inni belőle a 36. héttől?
Anna
masszázs??? Hova? Milyen? DejóóóóNeked!!!
Vendég

Judy
a ciikkből amit küldtél azonnal azt láttam meg hogy a dinnyefélék nem a kismamáknak teremnek:) Hát én nyáron gyakorlatilag dinnyén éltem, leginkább sárgán. Minden nap becsúszott egy és olyan de olyan jólesett:-)
Vendég

Sprite
és mivel kezeltétek a csonkot. Vmi fertőtlenítőszerrel?
Vendég

Én multkor érdeklődtem a védőnőtől, mikor tudom ezeket beszerezni (steril géz, alkohol, sebhintőpor a köldökcsonk kezeléséhez, gyógyszertári fürdetőkrém, popsikrém) de azt mondta majd mikor hazajövünk a kórházból és aznap vagy másnap jön a gyerekorvos, ő írja fel ezeket. Gondolom csak úgy is meg lehet venni őket.
csillag25

Nekem azt mondták, hogy a kórházban fogok receptet(?) kapni ezekről, és kiválthatom egyből.

Gio,
én is sárgadinnyés vagyok! :D Csak sajna a cukor is sok benne, nemcsak a víz.
Vendég

Judy
bizony...Paráztam is a terhelésestől:-)
Vendég

Az biztos, hogy receptre lehet ezeket a dolgokat kapni. Meg az is, hogy amikor hazamegyünk, az első vendég a gyerekorvos. Így lehet, hogy ő hozza a recepteket?
B. Alexandra lánya tényleg 3940 volt, én is annyira emlékszem. Szép nagy baba.

Én a terhességig csak női nődokikhoz jártam, igaz nem is volt soha semmi gondom. Egy gyógyszerért vagy rákszűrésért meg jó volt. Csak amikor terhes lettem utánaolvastam minden női nődokinak, és elég sok rosszat olvastam róluk, így választottam egy pasit. Szóval engem először terhesen vizsgált férfi nőgyógyász. Nincs akkora különbség, bár inkább azt mondanám, hogy a mostani orvosommal tökéletesen meg vagyok elégedve eddig. Aztán majd kiderül.
tedorka

nekem is azt mondta a védőnő, hogy ne vegyek ilyeneket, majd ő felíratja, ha hazajöttünk, és úgy azért olcsóbb is lesz.

briell

Judyka, akkor ezek szerint ebben is vannak helyi sajátosságok. Egyébként nagyobb értelmét látom a kórházi felírásnak, mert már hazafelé ki lehet váltani. Amúgy sem vágyom hazaérkezésünk napján senkire, de még másnap sem. :roll: Persze tudom, ez nem kívánságműsor. A védőnő is bejelentette tegnap, hogy az elején majd hetente jön hozzánk. :shock:
A házassági anyakönyvi kivonat másolatról meg elfelejtettem megkérdezni őt. Kismami agy. :oops: Reméltem, hogy ezt az egy dolgot észben fogom tartani, nem kell felírni, de aztán úgy eldiskuráltunk, hogy eszemben sem volt.
csillag25

Csillag,
3 hónapnál nem régebbi kell belőle, de ez is változhat kórházanként.(házassági)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem vesztem el, csak nem nagyon volt időm jönni.
Bocsi, de nincs időm visszaolvasni, remélem mindenki jól van!
Ma voltam a kardiológusomnál, azt mondta, hogy szülhetek simán, így már nagyon beindult nálam a para. Mindig abban a tudatban voltam, hogy a szívbetegségem miatt (ami nem veszélyes), de mégis császárral fogok szülni. Eddig is nagyon féltem a szüléstől, de most még inkább. Majd lesz valami, még egy babaóca sem maradt odabent. :lol: :lol: :lol:

Mi egyébként jól vagyunk, növögetünk szépen. Holnap megyek a 30. hetes Uh-ra, remélem minden rendben lesz. Ha csinálunk már képet, akkor azt is teszek fel.

Puszi Mindenkinek, majd igyekszem jönni! :wink:

Kép
Kép
akella

Akella
de most akkor ez a jobb , nem? Mármint hogy szülhetsz természetesen. Akkor hogyhogy nagyobb lett a félelmed?
Vendég

Úgy tűnik, csak nekem van női nőgyogyim. :lol: Én pont a férfi orvosokat nem bírom, nem csak nőgyogyiban, hanem semmi más orvosban sem. A nőknek lehet, hogy idegesítőbb a stílusa, nem olyan behízelgő és udvarias, de nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal jobban odafigyelnek, és ha gond van, főleg ha váratlan, jobban lehet rájuk számítani. Talán mert a nők eleve parásabb természetűek, nem tudom. Szóval nekem az jött át, hogy férfi orvoshoz kellemesebb járni, de nőihez hasznosabb. :lol:

Azt én is hallottam (sajnos), hogy a sportosabb kismamák nehezebben tágulnak. Viszont azt is, hogy milyen jól jön az edzettség szüléskor, mert akik előtte nem mozogtak, kifáradnak és elhagyják magukat, amitől sokkal tovább tart. Én még mindig majd minden nap biciklizek és csomót gyalogolok, majd beszámolok melyik számít többet. :lol: Az egyébként tényleg fura, hogy pont a terhesség terén gyakorlatilag bármilyen kérdésben csak ellentmondó infókat lehet hallani és olvasni, mintha direkt arra menne ki az egész, hogy összezavarják az embert. Két orvos sose mondja pl. ugyanazt, de ha védőnő is bejön a képbe, akkor már tutira nincs egyetértés, ha meg esetleg korábban szült nőket is megkérdez az ember, akkor főleg eluralkodik a totál káosz. :lol: Szóval mindenki csinálja ahogy gondolja!

/
lemonsong

Összeállítottam a kölcsön kapott kiságyat! Mondta a bnőm, hogy anno matracostul 56eHuf-ért vették. Olyan elkeserítő, hogy így tönkre tették. Szét akar esni, persze még csavarozhatunk, és minden, de bazi nagy, sok helyet foglal, és a pelenkázó feltét se fér fel rá. Egyszerűen utálom :( :( :( Tudom, hogy hálátlan dög vagyok, de hát nem látom, hogy ebből valami jó fog kisülni. Már már azon gondolkozok, hogy rábeszélem a férjemet, hogy inkább vegyünk egy újat, matracostul kapnánk 14500-ért plusz a szállítása a matracnak (Bipa Kft-s kókuszmatrac). De biztos mondja majd, hogy hát majd megcsináljuk ezt az ágyat! Úgy szeretném, ha már legalább berendezhetném a kis babasarkot, de a férjem amíg nem stabilizálja az ágyat, addig bizony nem tudom. :( :( :( Ő meg sose ér rá! Meg hát a boltok sincsenek már este nyitva, és kéne még két léc... Na ma majd beszélek a fejével, mert ha nekem nem talál ki valamit gyorsan, hogy ezzel is haladhassak, én biza felmegyek az Ikeába, és veszek egy új kiságyat!

Ráadásul írtam a Brendonnak egy levelet, hogy hát eléggé félre érthető a házhoz szállítással kapcsolatos tájékoztatás, mert egy helyen azt írják, hogy 5000Huf felett ingyenesen kihozzák, másutt meg hogy csak a nehezen szállítható cuccokat! Na hát közölték, hogy hát bizony nem szállítják házhoz csak a nehezeket ingyen :( :( :( Ez átverés!

Olga: na én is rákattantam most a dekoráció témára :)

Briell: az más, ha veletek alszik. Nálunk egy szobában leszünk egyenlőre a fiúkkal!
Nem naiv dolog az átszoktatás. Legtöbben a 6. hónapban szokták külön rakni a babát! De persze minden gyerek más!!!

Éva: én se nagyon akadok össze senkivel :D Egyébként ne törődj az eladókkal. Ha te valamit hosszas megfontolás után meg akarsz venni, vedd meg és kész!

Gio: örülök, hogy minden ok :) Nekem volt női nőgyógyászom. De az első a Hajdú doktornő nem szült gyereket... a második meg szült ikreket pont, de nem éreztem jónak. Nálam az etalon a Hajdú doktornő!

Tedorka: most valahogy én is olyan érzékeny vagyok. Előbb a kiságy miatt könnyeztem kicsit :(
Szerintem ne vegyél mérleget! Azért ne, mert csak ráparázol arra, hogy mennyit eszik a gyerek. Ha szoptatod majd, akkor igény szerint szoptasd, ha aggódsz a súly miatt, akkor vidd el védőnőhöz méretni és kész. De ha minden szopi után mérlegeled, tiszta ideg leszel, ha épp nem szopizik eleget, rátáplálsz tápszerrel, és lehet hogy pont ezért kezd el leszokni a baba a ciciről, mert ugye a cumisüveg jobban adagolja a cuccot... Aztán a tejed is szépen elapad. Ez egy magán vélemény, de hát ezt kérdezted! Sose izgultam a lányok súlya miatt. Nőttek, ettek, nem sírtak, ha jól laktak! De látom már meggyőztek a többiek :)
Nőgyógyász témával én is így voltam. Elmentem férfihez is, először kb 18 évesen. Aztán meg mikor gyereket szerettünk volna a férjemmel, de nem akart jönni, már a Hajdú doktornőhöz mentem. Most van először férfi terhesgondozóm :O De tényleg jó, azt mondják, nagyon ügyes a keze, legyen szó a szülés bármilyen formájáról!

Nekem amúgy nagyon feszítik mostanság a babák a hasamat. Olyan érzésem van néha, hogy lassan szétszakadok! Most kenegetem is gyakrabban, mert viszket ezerrel. Na és mindig rossz helyen tolakodnak a kis porontyok!

Anna: de lennék már én is 34 hetes :) Nagyon szép a babó súlya, és jó hír hogy zárt a méhszáj is. Gondolom megnyugodtál! Azért a baba növekedése is rendesen nyújtja a hasadat!!!

pókica: ma pont épp el tudtam altatni Verust. Szerintem amúgy igényli, csak néha túlpörgeti magát, és nem megy. Meg amúgy sokkal rosszabb az éjjel, ha nem alszik napközben, mintha aludna!
Ha lesz időm, én most majd elkezdem csinálni CC szülés utáni tornáját. Az a 6. héten indít! Hát majd meglátjuk.

Kata
labkat

Igen Lemon, szerintem is mindenki hallgasson az ösztöneire, és/vagy arra, akiben megbízik. Én is folyamatosan ellentmondásokba ütközök, úgyhogy marad a megérzés, Anyu, Anyós, és 1-2 tapasztalt barátnő. Bár már ez is sok :lol:
Vendég

lemon: nálam korszakok voltak, mikor sokat mozogtam. De nem feltétlenül vagyok egy sportos típus, mégse mondanám a lusták közé magamat. Mindenesetre gyorsan tágultam, és rövid szüléseim voltak.

Kata
labkat

Nekem nő nődokim van, éppen azért, mert egy pasinak aztán mondhatom, hogy itt fáj, ott fáj, nem érzi át annyira szerintem. Nekem nincs vele rossz tapasztalatom átérzéssel kapcsolatban. A keményedéseket is mikor elmondtam, hogy azt hittem a baba nyomogatja magát a hasfalamhoz, nagyon kedvesen és részletesen mondta el, hogyan is különböztessem meg a kettőt.

Anna irigy vagyok a masszázsért. Mióta tervezem már!

Lepihenek, már kb 1 órája egy kőtömb a hasam. Nem keményedek x időnként, hanem folyamatosan kemény.
Vendég

Képzeljétek. Megjött a férjem, és azt mondta, hogy hát vegyünk kiságyat, ha csak 8000Huf az Ikeában :D :D :D
Amúgy első körben elkértem a tesómék kiságyát, ami uolyan, mint a miénk. Aztán ha babásodik a sógornőm, majd szépen vissza adjuk, eltolva addig is a kiságy megvételét!

Most már csak azt nem tudom, hogy szállítmányozzuk vissza ezt a kiságyat, na és hogy hogy mondjam el ezt a barátnőmnek!!!
Ötletek???

Kata
labkat

Kata, ha ennyire eleged van a kiságyból -amit egyébként teljesen megértek- talán tényleg érdemes lenne beszélni a férjeddel. Ha esetleg így fölöslegesnek tartja a vételt, akkor "ezt kérni" valamilyen napodra, alkalmadra. Nálunk ez szokott működni, hogy akkor én ezt kérem ajándékba és máris nem tűnik pénzkidobásnak.
A férjem egyébként nagyon érzékeny a használt dolgokra, így nem lenne nehéz meggyőzni őt. Már arról kell lassan győzködnöm, hogy tesómtól azért fogadjuk el a hordozót, az úgy is a kocsiba lesz bekötve. De ez már a másik véglet.
csillag25

Látom közben már aktualitását vesztette a hozzászólásom.
csillag25

gio'ia jó hírnek kellene lennie, de most számomra nem az. 2,5 éves korom óta járok dokihoz a szívemmel. Az a baj, hogy a gyerekorvos és a háziorvos mindig túldramatizálta ezek szerint a dolgot. és e miatt volt és van most is félelem bennem a szülés iránt. Azt mindig gondoltam és most már tudom, hogy milyen jó érzés, hogy ott van a pocakodban a pici, de szülés az mindig is mumus volt a számomra.Hát ez van, remélem sikerül addig megbarátkoznom a dologgal. :roll:

Kép
Kép
akella

Megyek is, még főznöm kell valamit gyorsan, bár a férjem még sehol. :roll:
csillag25

labkat örülök, hogy megoldódik a kiságy gondod, mert már kezdettől fogva nem jött be neked, de nem is csodálom!
Megyek pihenek lányok, ha tudok holnap az Uh után jövök.
Szép estét Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Kata,
mielőtt feljöttök az Ikeába telefonáljatok hogy van-e a kiságyból! Mikor mi mentünk akkor is lefogyott a készlet és csak 2 nap mulva hoztak - csak hogy ne gyertek potyára, gondolom nem mindegy.

Akella
én is félek amúgy aszüléstől, erre igazából ma döbbentem rá, amikor a kis összepakolt bőröndkémmel a pesti csúcsban elindultunk be a kórházba és vhogy olyan szorongás jött rám, holott csak egy vizsgálatra mentünk...Mondtam is a férjemnek, hogy nagyon fogom utálni ha ilyen szöttyögős dugókban 10 perces fájásokkal kell maj bejutnunk a kórházba és hogy akkor ott majd mi lesz?? Félelmemet még csak fokozta, mikor láttam a mai nagyüzemet odabent...De ezt valahogy le kell építeni, mert a félelem nagy ellenség, csak mégjobban fáj az egész sztem ha még rettegünk is. A férjem mondta hogyha eljön az idő ne törődjek semmi mással csak magammal és a babával, a többit majd ő intézi a kórházban. Ez mondjuk megnyugtat,
Vendég

KAta
és ha úgyis nagy ez a barátnődtől kapott kiságy, az nem lehet esetleg kifogás?
Avagy:) Én azt szoktam mondani mikor olyat adnak ami nem kéne, vagy nem tetszik, hogy "óóó ,épp kaptam anyuéktól, hugomtól, rokontól" vagy "bocs, visszaadom mert rá egy napra kaptunk végül újat" és széles kismamamosoly. Szval lényeg hogy családtag legyen, mert az felülírja vmennyire a baráti kapcsot és egy családtagot aztán végképp nem lehet megbántani.Hm? :wink:
Vendég

Enyém dokim pont tegnap mondta,h igyak sokat(ill.nem baj,h nagyon sokat iszom,sőt)mert most mossuk át a húgyutakat(így,királyi többesben) :lol: ,h ha valami oda nem illő van arrafelé,az mosódjon ki.

Most megy a híradó és Czeizel szerint a kismamák élettel összeegyeztethetelen betegségekkel szülhetnek meg babákat(így mondják százával születnek majd beteg babák)ha nem oltják be magukat.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,most ne legyünk stresszben szülésig...

Mennyi mindent írtatok,felére se tudok reagálni.Ma 2x méretm vérnyomást,113/73 mindkétszer.Tegnap biztos izgatott voltam...pedig nálam nem jelent semmit a fehérköpeny-szindróma :roll:

Kép Kép
meli1118

Én is néztem a Czeizelt...minden elismerésem az övé, tisztelem őt meg minden, de szerintetek mennyit kap azért, hogy azt mondja, "felelősséget vállal" azért, hogy a beoltott kismamák magzataiban nem lesz károsodás.
Na, meg aztán azt is mondta, hogy ha belázasodsz, és azonnal elkezded a lázcsillapítást, akkor nem is kell az oltás.
Én nem oltatom magam, ezzel már nem szenvedek, bár tény, hogy ha nem lennék terhes, akkor beoltatnám magam.

Kata, szerintem is mondd, hogy kaptál egy vadiújat ajándékba a szülőktől, vagy valakitől. Ez szerintem kegyes hazugság, és jobban érzed majd magad az eredménytől.
tedorka

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,mert vacsit csinálok(melegszendvicset) :P

Nagyon köszi a hozzászólásokat a névhez!Az az igazság,hogy én Ajsát a párom pedig Aisát szeretne..... :roll: ...!Na de szülésig valahogy csak megeggyezünk!

Köszi a fotódícséreteket is...de azért nem vagyok én olyan vékony....nagy a fenekem!Bár annó első gyereknél ötven valahány kilórol indultam!Na akkor voltam vékony!!!
Ti is mind szép kismamik vagytok! :)
Vendég

Gio, O'hara, gyógymasszázson voltam és általában hetente megyek, ha tehetem. Nagyon jól lazít és méregtelenít, meg amúgy is jól esik most a kényeztetés.. :lol: Ha tehetitek érdemes elmenni egy kis lazulásra! :wink:

Kata, szerintem is a kegyes hazugság a legjobb megoldás, és egy családtagtól kapott kisággyal szembe senkinek sem lehet kifogása... :) :wink:

Meli és mindenki! Szerintem ne nézzétek a híradót, mert csak az ideget teszik az emberbe! Csak a hülyeség jön a médiából és az érdekeknek megfelelően nyilatkoznak mindenről! Kedves Czeizel Endrétől azért megkérdezném, hogy ezt honnan veszi???? Kipróbálta, hogy milyen az ha valaki terhesen átesike ezen, akkor tuti beteg babája született, és azt is megnézték, hogy ha beoltják semmi probléma nem lesz?????? :shock: :shock: Ez egy új dolog, amiről senki nem tud semmit! Szóval, hogy mer ilyeneket kiejteni a száján, puszta feltételezés alapján???? :evil: :evil: :evil: A sima influenzán átesett kismamaik sem hoznak beteg gyerekekt a világra!
Amúgy meg az oltó anyag körül megy a cirkusz, de újabb megbetegedésről, vagy járványról nem tudósítanak, szóval ebből is az látszik, hogy ha nincs is baj, akkor kreálnak, hogy legyen miről híradást csinálni! Nevetséges! :evil:
Vendég

Szerintem Czeizelt megvették jó pénzért! :? :shock: Mert ha ő mondja, nekik úgyis bedőlnek az emberek! Talán ez a torokgyuszis vírus már a H1N1 ami most mindenkinél jelentkezik... ki tudja???

Gio: nem akarok ferdíteni. Elmondom az igazságot, hogy biz ahogy mozgattuk a kiságyat, az úgy csúszott szét, hiába is volt összefogatva. mindemellett valamivel nagyobb helyünk lesz, ha kisebb kiságyat használunk. Amúgy tesóméktól kapunk kölcsön kiságyat, amíg nekik nem kell! Ha majd kell, akkor megyünk IKEA-ba!

KÓKUSZMATRACOT 120*60-ast hol érdemes venni????

Kata
labkat

Újra itt. :) Apának borsólevest, magamnak tojáslevest kotyvasztottam.
Kata, így még jobb, hogy nem kell meggyőzni a férjed. A fent vázolt kifogás elég jónak tűnik. :wink:
csillag25

Kata,

Mi a Bippában vettük 7500-rt , de van 6500ért is csak mi a bio változatot választottuk (Nagykőrösi út), akkor Pesten ott volt a legolcsóbb , most viszont a Brendonban van 6800-ért szintén kókuszmatrac.
Oké ne hazudj, de ez tényleg az ún. kegyes hazugság, mert akkor ők sem bántódnak meg.
Én annyi minden kisruhát hoztam el úgy a sógornőmtől pl. hogy könnybelábadt szemmel mesélte el minden kis rugdalózó történetét hogy miért szerették, mikor volt a gyerekeken stb és most tele vagyok agyonmosott, nem igazán használható helyfoglaló kisruhákkal is, mert amikor visszautasítottam egyet-kettőt láthatóan érzékenyen érintette. Nos miután én pl kiskádat vmi hisztioknál fogva újat akartam, ő meg adni akarta az övékét ,akkor jött az 5let hogy azt mondtam hogy már kaptunk egyet a családomtól. És így téma leo, mindenki boldog. :)
Vendég

Kata, 6500-ért van kókuszmatrac a babaholmiolcson.hu-n, de szerintem érdemes körülnézni a nagyáruházakban is. Bár tényleg nem tudom az árakat.

Az a baj, hogy gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki Czeizel Endre bácsi felvilágosító-műsorán nőtt fel...én tényleg teljes mértékben elismerem az ő munkásságát és tisztelem is. DE!!! Tuti, garantált, hogy nem tesztelték, mert nem tesztelhették harmadik trimeszteres kismamikon a védőoltás a születendő gyerekre gyakorolt hatását. Egyszerűen lehetetlen...szerintem. Így kicsit hihetetlnennek tűnik, hogy felelősséget vállal azért, hogy nem lesz semmi baj. Én maradok a gyógyszereknél, ha valami baj van.

Apropó gyógyszerek...nem hiszitek el, egy hete el akarok menni gyógyszertárba. Illetve el is megyek minden nap a bejáratáig. Ma már a sokadik gyógyszertár ajtajából fordultam vissza, ugyanis akkora tömeg van, a nap bármely szakában megyek lassan bárhova, hogy nem merem megkockáztatni...olyan hihetetlen.
tedorka

Igen a babaholmiolcsón=Bippa Kft:-)
És nagyon jó árakon van mindenféle.
Vendég

csak egy villamgyors bejelentkezes es koccolok is. Gondolom, hogy nem eppen a mi allapotunk miatt aggodtok :) de azert gyorsan leirom, mi volt a dokinal. legujabb aggodalmam, hogy szivinfarkat kap csimota...186-t vert a szive :roll: Amugy minden tovabbra is tokeletes, a magzatviz, mehnyak, placenta is. Azzurra remelem, kibirja december elejeig...2,7 kilo, 49 centi :shock: Mondtam a dokinak, hogy szuken merje a combcsontot, mert aztan az miatt fog nagy sulyt kapni, mert az mindig nagyon hosszu neki. Hat, szuken merte tenyleg, de meg igyis ennyit nyom. hatalmas a pocakja..igazabol egyetlen merete van, ami "normalis": a feje...hal'istennek :):) beallt fejjel, bar ezt eddig is tudtuk. Nna megyek, holnap olvasok. Jo ekt mindenkinek...aludjatok!!!

Kép
pumipumi

Pumi
2,7 kiló??wow!!! Gratulálok! A hosszúcombú asszony! ;-) Biztos izgatott volt a királylány a dokibácsinál azért vert oly gyorsan a szíve.
Nálunk a feje a nagy , úgyhogy örülj, hogy a feje normális, könnyebb lesz kitolni a kis huncutot.
Vendég

Pumi az IGEN!!!!!!!!!Jó nagy lesz a kislány ha így folytatja!!!!!

Csillag nagyon szép kismamai vagy,és olyan fiatal...!Hány éves is vagy?

Tedorka én is így vagyok a gyógyszertárakkal! :(

Gioia nagyon édes lányos a kiságy!Szép lett!
Vendég

Pumi, irigy-irigy. :oops: A mi babónk olyan picinyke, szinte mindenkinek nagyobb itt a pocaklakó. Gratu a nagylányhoz! :D
Tulipános, köszönöm a dicsit. 25 éves vagyok 8) De itt Anna és Olga is piszkosul fiatalnak néz ki, szerintem én azért hihetően vagyok 25 :lol:
csillag25

Kata, a Brendonban most akciós a kókuszmatrac. Úgyis akartál onnan dolgokat rendelni. Valamint a Mária bababoltban is 7000 alatt van kicsivel.

Pumi, 2,7 kg az óriási!!! :shock: Ha így növekedik tovább, nem is lesz olyan pici a kiscsaj, kihagyhatjátok az 56-os méretet. :)
Vendég

Gio: hú, nagyon nagyon köszönöm a Brendonos kókusz matrac infót. Ezen akciók meddig szoktak élni? Nem ismerem a Brendon rendszerét. De remélem jövő héten ha vasárnap elugrunk, akkor még akciós lesz. Férjemmel megdumáltam, és akkor legalább megvesszük a TT cumisüvegeket is :) :) :)
A mi srácaink feje is nagy :D :D :D

Tedorka: szerintem szimpla antibiotikum kúrával ez az influ is letudható, mint bármelyik más. Azt meg lehet nekünk is adni a doki tudtával. Szóval én nem féltem magamat, ha baj lenne megtárgyalva a dokival elkezdjük a kezelést. De hát csak nem lesz baj! Én is azon a felvilágosító előadásokon nőttem fel :D :D :D

Pumi: tök jó, hogy már 2,7kg!

O'hara
: neked is köszi a Brendonos infót :) Gio is épp írta :) Őt is kérdeztem, hogy meddig vannak a Brendonnál ezek az akciók???

Kata
labkat

Pumi, gratula, nagyon jól érezheti magát Azzurra odabent!
Vendég

Kata
a készlet erejéig él, de ahogy láttam a honlapon, meg lehet rendelni a neten és akkor személyesen átveszed abban az áruházban amelyikben van. Még tart az akció, most néztem rá.
Vendég

Sziasztok!
Gio: örülök, hogy minden rendben!!!
Csillag, nem csak Ti vagytok kicsik :) Maját 28 hetesen 1090g-nak mondták! És azt is mondták, hogy pár nappal kisebb a koránál, de ez még teljesen belefér!

Fúúú nekem ma olyan napom volt :D :D
Kozmetikusnál voltam, csak egy kis szemöldökigazítás és a lényeg: arcmasszázs mindenféle pakolások.... húúúúúú de kértem volna repetát!! :oops:
Nagyon jól esett, már egészen szürkének láttam az arcszínemet, és most teljesen felfrissültem :)
Vendég

Gombi, nem is baj ha kicsi, legalább könnyebben kibújik majd, gondolom én. :oops: Csak az zavar, hogy így tuti sokáig bent akar majd maradni, én meg örülnék ha már dec. elején kibújna. 8)
csillag25

Egy kis kényeztetést én is el tudnék viselni. :) Örülök, hogy jól érezted magad! :wink:
csillag25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: