Sziasztok!
Hanna babának és a Mamának is gratulálok és jó egészséget kívánok!
Iricc! Te is jó hírekkel jöttél! Jó h van esélyed a természetes szülésre (mondjuk nekem lényegében mindegy lenne, mert én ezekben a dolgokban 100%ig a dokimra hagyatkozom, amit ő javasol, vagy mondd ahhoz igyekszem tartani magam – mondjuk nekem semmi okom császárra, jelen állás szerint).
Málnalevél tea: állítólag egy héttel a szülés várható időpontja előtt lehet csak elkezdeni. Vagy ez hülyeség? A Patikus mondta h még ne kezdjem el, főleg ha semmi jele, h KisMazsola szeretne kibújni!
Millye: hát én is kifogtam a főnökömmel, most meg lesek, h hogyan is lesz ez a hónap anyagilag pedig abszolút nem erre számítottam. Nagyon megértelek! Harcolj azért ami jár! Menj csak szépen betegszabira meg táppénzre (remélem, rendesen be vagy jelentve).
Ricsibaba! Micsoda bunkók! A párom csak akkor ül le, ha van TÖBB ülőhely is. Amint elkezd fogyni, vagy érkezik új kismama, azonnal felpattan! A február 10. olyan szép! Az én Drága Nővéremnek is aznap van a szülinapja. Szal mi aznap biztosan ünnepelünk, vajon Titeket is? Majd adj hírt
Gabi! Jobbulást! Beszélgess a babádhoz h kicsit finomabban „püföljön” és akkor még bírod jó darabig
Petrasaghy: tüneti, vagyis felszín kezelésre nekem egy dolog vált be (vagyis a páromnak, mert neki viszket éjszakánként rettenetesen a bőre és nem tudjuk mitől – ő nem terhes asszem ). Szal: Aloe Vera first, a fújós. Ez egy folyadék, az aloé first az egyik legtöbb aloe verát tartalmazó márka, és nem olcsó de neki megéri (torkába is fújja télen és nem betegszik meg). Asszem kb. 6500HUF de érdemes kipróbálni. Én pl. gyanta után is ezt használom egy hétig testápolóként.
Gjéti! Nagyon örülök a jó hírnek és gratulálok is egyben! Sztem a lehető legjobb döntést hoztad és tök jó h befordult a mazsola!
Zéti! Nálatok is hasonló jókat kívánok! Egyetértek veled! A világ nem szalad el, mert pár órával tovább lesz külön a kisbabád. Lehet, h a császárod könnyebb lesz egyébként, mintha természetes úton születne a baba, és ne adj isten vmi komplikáció akadna (mondjuk egy csini szakadás

). Mi nem azért vagyunk itt h ítélkezzünk hanem h támogassuk és segítsük a társainkat, ugye? (ha más lenne a véleményem, akkor is megírnám, de sosem ítélkezem).
Fánksütő????? Az milyen? Tényleg érdekel, mert imádom a fánkot és ha hasznos akkor lehet kipróbálnám!
Köv hsz lesz a tegnapom. Nem merem egybe küldeni. Még kiutasítotok a sok írás miatt