Sziasztok Csajok!
Eszter, úgy látszik hogy ezek a fiúk már csak ilyen szemérmetlenek.
Kakti, örülök hogy minden rendben. Ha a dokid is azt mondja, akkor igenis vegyél vissza a tempóból, most Lili a legfontosabb.
Kattkat, szerintem a dokid tudja hogy azért jársz hozzá, mert nála akarsz szülni, úgyhogy nem hiszem hogy lekéstél volna.
Ronci, gyümileves. Hmmm. Imádom. Bár most a bundáskenyérre vagyok ráizgulva, hétvégén csinálok levest. Meg mákosgubát. meg császármorzsát. Meg, meg, meg.
Viki, ezt a mosódiót én is megnézem magamnak, hallani már hallottam róla. Pont tegnap akartam kérdezni, hogy mit ajánlotok a bébi ruháihoz. Most A-t használok a színesekhez és P-t a fehérekhez. És L öblítőt.
Kata, én sem a lakóhelyem szerint illetékes kórházban fogok szülni, kérdeztem a dokimat hogy bejelentkezzek-e anyósékhoz (ők odatartoznak), de azt mondta hogy nem kell, szabad kórház és orvosválasztás van.
Boruska, a Mária nagykerbe biztosan érdemes elmenni, telefonban is tök segítőkész volt a csaj és érti is a dolgát.
Reni, meddig dolgozol még?
Nóri, elképzeltelek amint éppen polcot döntesz a boltban, bár gondolom neked akkor nem volt mulatságos.
Enyém gyerek ma egész nap aktívkodott. Apa is érezte egyszer picit. Voltunk lambériát, parkettaszegélyt, függönytartót meg előszobafalat venni és elmentünk a megrendelt szőnyegért is. Holnap reklamálhatok is, mert éppen csak beszegni felejtették el, ami a lényeg lett volna. Apa ment be érte egyedül, én kint őriztem a cuccokat a kocsiban. De megint haladtunk kicsit.
Milán egész úton feszítette a hasamat alul, gondolom nem tetszett neki ahogy ültem a kocsiban.

Pedig holnapra még kajavásárlást is tervezünk, meg valszleg a szőnyeggel is lesz egy utunk.
Hosszú lett, bocsi.