Gio! Ez remek! mar csak ezert is jo dokihoz menni, legalabb volt egy potya Uh-d...nna meg a nyugalom
Eva! le a kalappal, hogy meg utazgatsz! Amugy te hogyhogy dolgozol meg? Itt a 32. hettol torvenyileg tilos. En is imadtam a munkam, laza es nagyon erdekes volt (egy labort vezettem), de gyakorlatilag egyetlen napot sem dolgoztam a pozitiv teszt utan, es azert igy teljesen masabb a varandossag. SZivesen csinalnam most is a melot (bar nem fogok oda visszaterni), de azert a varandossagot elvezni ettol sokkal nagyobb boldogsag. Vigyazz magadra, jo utat! Azert durva, hogy igy mericskelnek! En mindig puceran, kiurulten, a merleget ugyanoda helyezve merem magam. Azert 3 kilo nagyon sokat szamit...hogy lehet ennyi eszuk, hogy igy beoltozve mernek? Nalunk van olyan korhaz, ahol 20 kilo utan kapasbol csaszar, akkor is, ha nem total hajas a kismama es egyebkent jol van, ami 20 kiloval is siman megeshet. De jo, hogy nalunk nincs kiskonyv

nekem az elso alkalommal mondta a dokim, hogy 9-t hizhatok (most vagyok 11-nel)...rogton mondtam neki, hogy addig, amig nem vagyok szemmel lathatoan kover, ne kerdezze tolem a sulyt es hogy nem leszek hajlando errol beszelni. Megertette. talan 1 honapja jegyezte meg, hogy nagyon jol nezek ki, meg az arcom sem puffadt fel...aztan mondtam neki a kilot, erre elkezdett huledezni, ohgy az sok...errol ennyit
Tulip! nekem is jobban bejon az Ajsa, de csak gyakorlati kok miatt. Vegulis ejteni ugyanugy ejted, csak nem fogjak rosszul irni...vagy minden alkalommal hozzateheted: i-vel! Ha meg Amcsiba megy a nobelert, szerintem siman bemutathat mindenkinek

nagyon szep vagy te is, jo kis vekonyka! remelem, en is igy leszek 3 baba utan
Csillag! Annyira tetszik a neved...marmint a teljes, a 2 egyutt...parom gyakran hiv igy engem

A balnat senkire nem mondanam (bar neha mondom magamra is, de nem rossz ertelemben), mert en is lattam mar valodit, az teljesen mas, sokszor meg sem lehet mondani, hogy baba vagy haj van-e ott. nem tudom, milyen a pucer pocid, de ezekben a felsokben nagyon csini vagy, egyertelmuen kismamic pocakkal, van derekad is.
Tegnap este megvolt a masodik gatmasszazs. Remekul alakult, a parom valahogy tok jo modot talalt es total raerzett az izomra, ugyhogy nagyon ment, igy most mar tenyleg pofonegyszeru volt...nekem persze fajdalmasabb. De igy, hogy o csinalja, en tudok lazitani, mert ha nekem kellene odaig elvarazsolni a kezeimet es buveszkedni, tutira feszulne az egesz testem.Szoval, ezzel is sinen vagyunk

:)
Briell! Te is nagyon nagyon csini vagy

a rozsaszin meg belefer. En multkor vettem meg 2 kis egyuttest csimotanak, de haboztam, mert minketto rozsaszin volt, de csak abban a szinben tetszett. Aztan ferjem felvilagositott, hogy meg egyetlen rozsaszin cucca sincs, es hogy 2 aztan boven belefer...persze o lany...nna de vannak kek cuccai is, az legalabb megy a nevehez
En alvast illetoen nagymama vagyok. Koran fekszem, 9 korul, es a parom ebresztojere, 6 elott kelek. Azon kivul csak megfordulok nehanyszor es alszom tovabb. szerencsere. Aztan reggel kiengedek 1 l pisit