A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Reni, jó hogy írod a túrókrémet, én is csinálok egyik nap, már meg is vettem a túrót, csak még gondolkodom, hogy a maradékból mi legyen. Talán abból körözött lesz.
Á, Zsófus sem egy hétalvó. :roll: Napközben 2x1 óra maximum, de akkor már örülök. Fél 9 körül elalszik este, ált. egyszer kel és olyan 6-ig alszik. Ha szerencsém van, akkor éjjel a folyadék elég, ha nem, akkor szopi.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok !

Zsuzsi, tudom h az utazóágyhoz ilyen szivacs matracot adnak azért ennyire zizi nem vagyok ! CSAk nekem az volta furi h belesüppedt a gyerek .. mintha függőágyba lett volna és én a kókuszmatrachoz vagyok szokva mivel még nem feküdt ilyen ágyba Máté !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hali!

Monke, boldog szülinapot!!!

Kankalin, lehet teljesen máshogy képzelem a gyerekülés dolgot, majd még elolvasom mégegyszer ha sikerül, de így elsőre egy ötlet: gyerekülés mögé egy pokróc összehajtva? És ezzel kiegyenesítve ízlés szerint nem megoldás? Nálunk az volt, hogy a gyerek nem látott ki és az ülés alá tettünk pokrócot. Biztonsági szempontokat nem tudom betartja-e ez a módszer, de ugyanúgy minden és mindenki be van gyakorlatilag kötve. Nem csúszott el sosem a pokróc (...és nem koptatja ki az autó kárpitját így a gyerekülés :wink: )

tökre írnék még, de csak ennyire futotta :( puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
friday

Zsuzsi, Bibek is így alszik, kb. Én nem is nagyon értettem az autósülés problémát, a Brendonban voltak ékek a sima autósülésekhez is. Mi direkt olyat vettünk, amihez van, és pont úgy használom, hogy hátra van döntve...Még próbálom felfogni, hogy mi a gond, de nem vagyok a toppon. Írok privit...
Ja, ha nincs aki megegye a túrót, akkor gondolj rám :wink:

Móni, boldog szülinapot! :)

Szilvi, ha ragaszkodtok a matrachoz, és befér, legközelebb vihetnétek :wink: mehet rá a szivacsra is :wink:

Ezt írom ismét, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem: a kókuszmatrac rostjai tárolják a statikus energiát (elektromosságot) amitől feltöltődik a gyerek is, és ez nem tesz jót nekik. Tudom, hogy divat a kókuszmatrac, meg, hogy kemény legyen, de gondoljatok arra, lehet, hogy csak a reklámnak dőlünk be itt is.

Jó éjt! Hogy pont most tudok jönni, amikor ilyen kevesen vagyunk...
34372

Sziasztok!

Nem akarom vinni a kókuszmatracot nyaraláskor, és nincs is bajom alapjáraton a szivacsossal, csak a szállodába olyan szar volt a matrac h a gyerek belesüppedt szó szerint , megfordulni nem tudott!!Furi volt látni h a gyerek nem vizszintesen fekszik ! Olyan volt tényleg mintha függőágyba lenne ! Nem tudott úgy mozogni ahogy ő szeretett volna ez miatt éjjel, mert ő forgolodik és sűrűn váltogatja a pozicióját ! Persze az utazóágyba a szivacs könnyebben mozgatható mint a kókuszmatrac ezzel tisztába is vagyok ! DE nagyon nem volt jó a szállodai , lehet h túl vékony volt v már ki volt feküdve ! :lol: !

Napi kérdés ??

Tapasztalt anyukák és a többiek akik már vettek üléar , ti mit javasoltok h gyerekülésnél a kg nál melyiket érdemes venni? 9-25 kg . 9-36 kg mert hallottam egy és mást ezzel kapcsolatban és kiváncsi lennék ?

Kata , Judit milyen volt a nyaralás?

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Reni, Friday, köszi!
Friday, az ülésre már tettünk védőt, de az csak magát a bőrt védi. Már gondoltunk arra, hogy valamit mögé- alá teszünk, hogy kicsit kiegyenlítsük a különbséget. Attól szerintem még ugyanúgy stabil lesz a kötés.
Reni, ezt az éket néztem (voltam emiatt a Brendonban), de annak éppen az lényege, hogy megdöntse az ülést, és csak akkor lehet betenni állítólag, ha fordítva van bekötve a gyerekülés. (Igaz, csak a német nyelvű leírására van ráírva, a magyarra nem. No comment....) Én magának az autónak az ülést érzem úgy, hogy túlzottan lejt befelé és ettől kicsit maga a gyerekülés is, hiszen nem vízszintes felületen áll. És mivel maga az ülés belső része döntött, ettől nekem úgy tűnik, hogy még jobban befelé dől az egész.
Majd hétvégén lefotózom a problémát. Bocsánat, hogy ezzel nyavalygok. :oops:
Azóta megnéztem az Ágiék autóját, abban is ugyanúgy áll, a párom nézte másét, abban is. Szóval lehet, hogy ez így természetes, csak nekem fura.
Nektek milyen van?

Gyerekülés: bele kell próbálni a gyereket és aztán eldönteni, hogy milyet, minden típus más és más. Nekem a 9-36 kg-ig alkalmas túl nagynak tűnt.

Szilvi, lehet, hogy akkor Ti egy kicsit használtabb matracot kaptatok. Egyébként az a matrac azért nem teljesen egyenes, mivel össze van hajtva ugye, ha nem használják az ágyat. Nekünk van egyébként saját ágy, a nagyszülőknél ZSófi abban alszik havonta 1-2-szer, persze, kicsit kileng az egész, hiszen nem olyan stabil az ágy mint egy kiságy.

Ági, köszönöm, hogy eljöttetek tegnap! Jó volt Titeket is megismerni!

Szép napot!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Zsuzsi megnéztem a sogornőmék autójában az üléseket és nekik se fekszik rá teljesen az ülésre :oops: Lehet h akkor ez tényleg így természetes !

Írtam mailt !

Ja lehet h igazad van ezzel a matraccal kapcsolatban.. bár anyoséknál is van egy ilyesmi ágy de abba is szivacs van igaz az már nagyon régi ! :D akkor még másképpen gyártották a dolgokat ! Mert abba tök jól tud mocorogni !

Na mennem kell felébredt !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

ja még annyi , hogy én is nézegettem a 9-36 kg s üléseket és nekem is nagynak tűnik úgy hogy lehet h maradunk a 25 kg -ig nál !

Köszönöm h írtad h probáljuk bele a gyereket , melyik a kényelmes neki ! :D

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hahó!

Zsuzsi, nagyon köszönjük a tegnapot, szuper volt, örülök, hogy végre megismerkedtünk :) Az ebéd, a fagyi, jaj, még egyszer köszi :) Zsófi egy igazi tündér, a fülig érő mosolya bearanyozza az ember napját :wink:
A képeket feltettem a picasa-ra: http://picasaweb.google.com/portoroagne ... directlink
Hazafele bementünk a tesco-ba ott hozzátok közel, és sikerült kanalat és ezt a karikás játékot is venni, Bene azóta is azzal játszik :)

Szilvi, szerintem is bele kell próbálni a gyereket, ahogy Zsuzsi írta, mi is így választottunk Benének. Kinéztünk egyet a neten, aztán személyesen látva kiderült, hogy teljesen alkalmatlan a dizájn-ja.
A 9-25-ös kategória azt hiszem nem EU-kompatibilis, ettől persze gondolom lehet jó teljesen. A 9-36-os nekem is túl nagynak tűnt, főleg, hogy Bene még csak 8 kiló :)

A pokrócos megoldás nekem is szimpatikus, amit Friday írt :)

Reni, ezt nem is tudtam a kókuszmatracról :shock: Na ezek után utánanézek.

Pusssz, mennem kell, szólít a kisfőnök :wink:
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés! Már csak hármasban nyaralunk, de apa és Tökmag alszanak.

Mi jól éreztük magunkat Bükfürdőn! Remélem Katáék is!!! Ami nekünk kicsit kényelmetlenség (itt is :)), az az, hogy Petra mellett nem lehet kényelmes tempóban enni. :) Általában jól elvan egy fél kiflivel kb 10 percig, de utána már őt kell etetni, aztán meg ugye megyünk? Azért már nem akar ücsörögni, hogy mi is jól lakjunk. :) Épp az előbb beszéltük Apával, hogy itt (szintén netes akció: Zsámbék) lehet kint is enni, ezért leviszünk egy plédet, s ha már unja magát, akkor letesszük a fűbe. Egy próbát megér!

Kata: már Petra is sikongat! ;) :) Márk hogy van? Milyen a nyaralás után Anyukádéknál?

Zsuzsi: ezzel nekem is gondom volt. (gyerekülés). Mi a belső oldala alá egy plédet tettünk összegöngyölve. Így azért jobb. Az én szememnek mindenképp! ;)

Bene és Zsófi édesek nagyon!!!!

Puszi!

Judit

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat:)

Mi tegnap hazajöttünk, mert megbetegedtem. Persze ma már kicsit jobban vagyok:D ez Murphy, de nem mertünk maradni, nehogy rosszabbodjon. Kétemberes meló ekkora gyerekkel nyaralni.

Kár pedig, mert gyönyörű idő volt, a víz is isteni, és Dávid nagyon élvezte. Elég normálisan aludt is. Na, majd jövőre.

Ági, Zsuzsi,
Nagyon aranyosak a képek:)

Ági, ezek szerint rossz emlékű volt a leánybúcsúd? Csak nem megleptek Téged is egy chippendale fiúval?:

:wink:

Szilvi,
Sajnálom a szocpolos agyrémet, remélem, most már sikerül elintézni.

Judit,
Érezzétek jól magatokat, Zsámbék gyönyörű. A pléd jó ötletnek tűnik.

Szép napot,
Móni
monke

Sziasztok!

Judit, köszönöm Neked is a plédes ötletet, szerintem valami ilyesmi lesz nekünk is, hogy az én szemem is megnyugodjon.
Az étkezésekkel nekünk is ez volt a gond, az apartmanban még oké, de a szállodában, étteremben :? Volt, hogy Miki ölében volt és fél kézzel evett szegénykém, volt, hogy a babakocsiban bomolt, azaz örökké állt fel, ugrált, az embereket nézegette. Nagyon fárasztó volt.
Kérünk majd képeket Tőletek!

Móni, nagyon sajnálom a betegséget :-( Remélem, azért a pár nap nagyon jól telt és kicsit jót tett a kimozdulás.
Mi lesz a keresztelővel végül?

Ági, mi köszönjük, hogy itt voltatok? A cukkinit sajnálom :oops: De a lényeg, hogy a kaja finom volt azért.
Örülök, hogy sikerült venni kanalat és játékot. Kell néha egy kis újítás a gyerekeknek játék terén.
Nagyon jók lettek a képek!

Szilvi, Neked is köszi a gyerekülést. Menjetek el és nézelődjetek a boltban, akár több helyen is. Nekünk úgy kezdődött, hogy mondták, hogy amíg 9 kg nincs, addig nem való neki a gyerekülés. :roll: Nem hagytam magam, mert mondtam, hogy azért attól, hogy valaki még nincs 9 kiló, lehet magas, széles stb. + Ismerek olyan másfél éves gyereket (kislányt), aki épp kilenc kiló, nehogy már addig hordozóban legyen. Aztán azt is mondták, hogy miután a gyerek egy hónapot ül önállóan stabilan, már elég erős a gerince a gyereküléshez. Zsófi ma pont 8 kiló volt és 70 cm, simán jó a gyerekülés neki, a vállpántbot (?) rögtön a másodikba kellett tenni.
Ja, és a gyerekülésre az van írva, hogy 9 hónapos kortól vagy 9 kilótól...

Na, eldugolok!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jaj, Móni, annyira sajnálom, hogy így ilyen rövid lett a nyaralásotok, pláne, hogy Dávid élvezte a vizet :( Remélem, gyorsan meggyógyulsz, és otthon maximálisan élvezhetitek még a megmaradt közös napokat! Jobbulást!!!

Á, nem vetkőzős pasi, na akkor durrant volna el igazán a fejem :) Egy kicsit prűd vagyok én egy ilyenhez :oops: Hát, valahogy rosszul alakult az egész, nem működött a kommunikáció köztem és a szervezők között rendesen. Én próbáltam, de ők annyira belelkesültek, ez volt az első lánybúcsú a társaságban, és a saját vágyaikat inkább meg akarták valósítani, mint az enyéimet... nekem nem volt kedvem 40 fokban óvodás fátyolban rohangálni a westendben és a nyugati tér környékén. Tökéletesen megtette volna egy teaház, ahol jól beszélgethetünk... hát ez pont nem lett a program. :?

Zsámbék tényleg mesés, Judit, ott laknak a sógoromék, holnap pont hozzájuk megyünk összeereszteni az unokatesókkal Benét :)
Remélem sikerül ezzel a plédes megoldással kicsit lefoglalni még Petrát, és tudtok egy rendeset ebédelni :wink:

KépKép
gigilina

Jó reggelt!

Ági,
Sajnálom a leánybúcsút, ilyenkor valahogy mindenkinek az a kényszerképzete, hogy valami vicces-pajzán hülyeséget kell erőltetni mindegy, mit gondol az ünnepelt/áldozat.

én se bánom, hogy kimaradt az életemből a vetkőzős fiú
:lol:
Zsuzsi,
Lesz keresztelő, vasárnap, eredeti terv szerint, apósomék is jönnek. Nem mondom, hogy nincs gyomoridegem:)

Apropó rossz magyar fordítás -

A "közös" babakocsink (CAM) mózesén sok nyelven az áll, hogy tilos 20 mm-nél vastagabb matracot belerakni, magyarul az, hogy legalább 20 mm-est kell.
:cry:

A betegség és nemevés miatt alig van tejem, úh vettem tejpépet én is. Gondoltam, az se hátrány, ha jobban alszik tőle Dávid:)

A hatás frenetikus lett:
Éjjel 2-ig volt ébren, 5.30-kor kelt. Azóta is köszöni, jól van.
Jót tett neki az a kis plusz energia, úgy tűnik

:P

Szép napot,
Móni
monke

Jó reggelt!

vagy estét, napot, azt sem tudom, hogy mi is van most.

Kb. úgy jártunk mint Dávid, Zsófi 3/4 5-kor kelt, azóta berreg és csak fél órát aludt, azt is kétszer szakította félbe sírással, fel kellett venni, dajkálni kellett stb. Hulla vagyok.
Móni, ki hitte volna, hogy a tejpépnek ilyen hatása lesz Dávidra! Sajnálom. Ezek szerint Dávid üres gyomorral jobban alszik.
Remélem, nagyon szép lesz a keresztelő és jól fogja érezni magát mindenki, legfőképp Te, Z. és a főszereplő! Gondolom, Anyukád is boldog :?
Jók ezek a fordítások! :evil:

Ági, utálnám én is ilyen az erőltett dolgokat.

Én még sosem jártam Zsámbékon :oops: Kirándulni jobbára Dunától keletre megyünk, hogy ne kelljen végigmenni a városon.

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Ma én is pakolok, azaz inkább pakolnék, de most egyáltalán nincs kedvem... szóval jöttem tobzódni :)

Móni, kívánom, hogy a legjobban alakuljon a keresztelő, és hogy az a gyomorgörcs teljesen indokolatlan legyen utólag :wink: Hányan lesztek így? Dávid milyen szerelésbe lesz? :) Mikor utaztok?

Zsuzsi, a cukkini így is nagyon finom volt, tényleg, nem kell miatta sajnálkoznod :wink:
Akkor Bene és Zsófi tényleg kb. egy méret, ahogy saccoltuk :)

Móni, amindenit, a tejpép micsoda hatást eredményezett... :? sajnálom :( Ez a hajnali kelés a legrosszabb, beszéltük is Zsuzsival. 4-kor 6-kor szokott kelni Bene is, de én olyankor csak cicire teszem (másra képtelen lennék, a szememet se bírom nyitva tartani szinte...), aztán reménykedünk, hogy visszaalszik, szerencsére az esetek többségében így is van.... :roll:

Tegnap kipróbáltuk a bicikliülést, nagyon tetszett Benének :) Csak aztán majdnem elaludt, dőlt szegénykémnek előre a feje (valamennyire dönthető az ülés, de úgy látszik, nem eléggé...), így gyorsan hazatekertünk. Jól esett, kb. két éve szerintem nem ültem már bicikkin.

Bene rákapott a darabos kajára, alig akarja megenni a pépet. Ami azért nem olyan jó, mert egy főzeléket sem nagyon hajlandó megenni... a kanált majdnem mindig eltolja magától. Na majd csak visszaszokik, legalább részben, én legalább is nagyon remélem :roll:

Puszi csajok, csak elkezdem a pakolást...
Ági

KépKép
gigilina

Ági,
Nekem is pakolnom kellene, de nincs kedvem. Főleg azért nem, mert Zsófi ruhái száradnak.

De aranyos lehetett Bene a bicikliülésben!

Azért próbálgasd a kanalat, hátha. De akkor is ügyes Bene a darabos kajákkal, csak néztem, hogy mekkora falatokat tol le minden gond nélkül.
Lehet, hogy nekem is meg kellene próbálnom?

Nekünk ez az 5-ös kelés a legrosszabb, mert akkor már nem olyan jól alszik vissza vagy inkább sehogy. Ha 4-kor kel, akkor visszaalszik, ha 6-kor, akkor már nem, de az már reggel.

Móni, hogy vagytok? Te jobban vagy? Dávidka? Mikor pótolja az alvást?

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi,

Köszönöm, elég jól vagyunk, D. már aludt egy keveset, remélem, délután is fog. Én gyógyulóban, talán napszúrást kaptam.

Azt hiszem (remélem), hogy a tejpép véletlen egybeesés.

Mi lett a cukkinivel?:)

Anyukám örül, ő akarta hívni a nagycsaládot, én akartam megkímélni a felhajtástól. Ilyeneken is parázik, hogy elég nagyok-e a kanalaink pl...

Ági,

Köszönöm, remélem, minden rendben lesz a keresztelőn, és senki nem sértődik meg semmin:)

Szerintem Bene, ha egyszer megszokja a bicikliülést, aztán már nem alszik el olyan gyorsan. Poén lehetett vele bringázni.

Ennyire ügyesen eszik darabosat?:) és ha a főzelékben hagysz nagyobb darabokat, úgy sem eszi meg? esetleg ha belenyúlhat?

Dávid minden hajnalban kel 2.30 - 3.00 között kb., minél később, annál jobb. Én mindig azonnal mellre teszem, aztán 5-ből 4-szer visszaalszik.
Ha nem, akkor jön az igazi nagy buli.

Zsuzsi, pihenj egy picit, ha tudsz. A gyakori felsírás rémálom.

Jó hétvégét, jó utat kívánok, keresztelőről majd hozok képet,

Puszi
Móni
monke

Sziasztok!

Nagyon régen írtam, bocsi. Megpróbálom nyomon követni az eseményeket.

Friday, gratulálok a tesódéknak, sok-sok boldogságok a kislányhoz!!! És üdv itthon!

Krisztinák Boldog névnapot!

Móni Boldog szülinapot!

Nyaralóknak jó időt és sok pihizést! A visszatérőknek meg visszarázódást a régi életbe!

Nálunk most nagy gond van, azért sem tudok jönni sűrűbben. Leteszteltük az új gyerekülést múlt szombaton, volt egy kis konfliktusunk egy több mint 400 kg-os szarvassal. A kocsi totálkár, 2,4 milliós a kár benne. 3 éves, még 6 év részlet van rajta. Én is totálkár vagyok. És nagyon hálás, hogy élünk!!! A nagyokat látogattuk meg, anyósékkal nyaralnak vidéken. Onnan jöttünk este 9-kor, mikor elénkugott. A kocsi jobb eleje eltűnt, a jobb oldalát meg az aggancsa és a feje törte össze. Megúsztuk pár karcolással, meg kaptam egy jó kis sokkot, állítólag több mint 20 percen keresztül sikoltoztam, nem emlékszem rá. A kicsi szerencsére jól viselte. A gyerekülés meg megzakkant, vinnem kell átvizsgáltatni. Van az övén egy kikapcsolásjelző sípolás, ha az övet kikapcsolod, 5x sípol. Na azóta egyfolytában teszi ezt.
Szóval harcolunk a cascoval, a bankkal, a szerelőkkel... Én meg nagyon-nagyon el vagyok keseredve. :cry:

Vigyázzatok magatokra! Jó pihizést, majd jövök, ha tudok!

Puszi:

Kati

Kép
bfkata

Gyors bekukk a nyaralásról:

Bükfürdő jó volt, gyerekkel egy nap 24 helyett 48 órának tűnt,mindenért hisztizett,nem evett, nem aludt, tiszta ideg voltam, nem részletezem.
Ha pihenésre vágyunk, bármennyire is imádom Márkot, kettesben fogunk menni apával.Szeptemberi Horvátország hármasban vszínűleg kilőve.Még jó, hogy nem egy ilyennel indítottunk.Most a Balatonon vagyunk a szüleimnél, Márk lenyugodott, eszik, alszik, no hiszti, az én ráncaim is kezdenek kisimulni.:-)
Éjszaka 1x kelünk, de kemény erőfeszítések árán tápszer nélkül kell visszalaudnia.Fél óra pumukli és fülesmackó dalolászás után már a nyelvem is összegabalyodik hajnali 3kor, de megéri.

Bene és Zsófi gyönyörűséges babók, köszönjük a képeket.

Móni, nagyon boldog születésnapot, a 8 napba talán még beleférek!Kívánom, hogy szép legyen a keresztelő és ne legyen idegeskedés, vita stb.

BfKata, nagyon sajnálom ami történte veletek és örülök, hogy nem sérültetek meg és Míra is jól vészelte.Remélem a kocsi kár ügy sikeresen rendeződik.

Jövő héten képekkel jövök,

sok puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Kati, nagyon sajnálom, ami veletek történt. Lényeg, hogy épségben megúsztátok. Gyere, ha van időd, talán tudunk kicsit segíteni.

Móni, örülök, hogy jobban vagy. Legyen szép napotok vasárnap!
Anyukád nagyon aranyos, biztosan minden rendben lesz.

Kata, sajnálom, és teljesen együttérzek, elhiheted. Remélem, Anyukádéknál kicsit helyre jösztök.
Éjszaka énekelni? Ügyes vagy! A legborzasztóbb, hogy én éjjel járni sem bírok, tartani sem bírom... Nekem is az a cél, hogy éjjel ne legyen cici. Teáztatom. 7-ből egyszer nem válik be.
Hajrá pihenés kettesben! Jaj, nagyon jó lenne!

Nem vált be a pléd használata aljzatkiegyenesítésként az autóban. :? Csúszkált a bőrön, inkább kivettük. Beletörődtem már.

Szép hétvégét!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Móni, remélem, hogy jó volt a rövidke nyaralás, majd meglátod, hogy még télen is milyen jó visszagondolni rá. Örülök, hogy jobban vagy már! Nem semmi Dávidka "alvókája" sem! Akkor már nem is szólok semmit, peidig totál ki vagyok akadva, hogy semmit sem alszanak a csajok. Most épp Bibi sikongat itt mellettem.

Kata, a régi pihizős nyaralásoknak sajna jó időre vége...majd meglátod, ha meg Márk nélkül mentek, akkor azért nem tudsz pihizni, mert nincs ott. ÁÁÁÁ....Azért lesz ez jobb, ha nőnek egy kicsit.

Zsuzsi, lefotóztam az üléseket, de még nem töltöttem fel a képeket. Mi sokat nézelődtünk, olvastuk a teszteket stb...Végigjártunk ezer üzletet....

foly.köv. valamikor....
34372

Sziasztok !

Gyors helyzetjelentés !

BEteg lettünk .. nyár víz idején ! :cry: Párom kint dolgozik a szigeten biztos ő hozott haza valamit mert szombatra taknyos lett stb. aztán ma reggelre M is folyik a nyála és taknya folyamatosan, de lehet h nála még a fog is közrejátszik mert nem engedi h a szájába nyúljak és tiszta nyüg..! Most a hétvégén anyukáméknál búcsú van ott voltunk de most du ra már én is szarul lettem , taknyosság, torokfájás, gyengeség, fejfájás ! Nagyon nem vagyunk jól ! Igyekszem jönni a jövö héten !

Zsuzsi írtam privit és ne haragudj ránk !

További szép estét !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Jó reggelt!

Kati, szörnyű lehetett ez a baleset. Hálistennek, hogy nem lett bajotok, remélem, a biztosítót stb. gyorsan el tudjátok intézni.

Szilvi,
Jobbulást!
Ezeknek a rohadt vírusoknak mindegy, hogy nyár van vagy tél. Remélem, nem komoly.

Kata, sajnálom a stresszes nyaralást, tényleg jó, hogy egy ilyen párnapossal indítottatok, és nem rögtön egy komolyabbal. Ezek szerint Márk a környezetváltozásra nem reagál jól.

A kettesben nyaralást is megértem, és nagyon király, hogy szüleid a Balaton partján laknak, ott kisimulhattok:)

De Reninek is igaza lehet, amikor azt írja, hogy most már gyerek nélkül se az igazi, mert folyton arra gondol az ember, hogy mi lehet vele...

Altatással kapcs: Zsuzsihoz csatlakozva: én 3-kor a szememet is alig bírom kinyitni, úgyhogy minden elismerésem, hogy képes vagy végigcsinálni így az éjszakai visszaaltatást...

Keresztelő szép volt, komoly izommunkában került visszatartani Dávidot, hogy el ne tépje a pap misekönyvét. Nagyon rá volt indulva.:)
Végül azt hiszem, minden érintett (meghívott és meg-nem-hívott) megsértődött, engem is beleértve, de ez egy hosszú történet.

Szép napot!
Móni
monke

Sziasztok,

Szilvi, nagyon sajnálom a betegséget, gyógyuljatok meg mielőbb.

Reni, hiszek Neked, gyerek nélkül sem lehet igazi a nyaralás.

Móni, a megsértődést sajnálom, remélem, azért nem ez marad majd meg emlékül belőle, hanem a misekönyvet megkaparintó Dávid lefogására való igyekezet :-)
Képek készültek?
Ti is korán keltetek?

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés. Sajnos a laptopunk megint szervízbe került másfél hétre, közben defektes lett a Ricsi autója is, és mindehhez kedden csőtörés lett nálunk, eláztattuk az alattunk lévő boltot. :oops:
Még ma fúgázták ki a járólapot. Töménytelen por, piszok, csak takarítok, takarítok, takarítok...........takarítok. :roll:
Amint tudok jönni jövök, és visszaolvasok.

Móni
Boldog születésnapot utólag is!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Zsuzsi, bízom benne, hogy így lesz:)
Hogy vagytok, milyen volt Zsófinak visszarázódni a hétköznapokba?

Vick, köszönöm! Az a megtiszteltetés ért, hogy a 34. szülinapomon feloszlott a Kispál:(
Nekem egyébként 'A magyarság tengerérzése' a kedvencem:-)

Takarításhoz kitartást.

Mai körkérdés, reménykedve, hogy valaki itt van olvassa:

Mit lehetne venni ajándékba egy 8 hónapos ausztrál-magyar kislánynak, ami "hungarikum"?
Ja és holnapra kellene....

Búgócsigát, keljfeljancsit neten rendeltétek?

Szép napot!
Móni
monke

Találtam is a Teréz körúton (54.) egy retró-búgócsiga-boltot, úgyhogy a kérdésem tárgytalan:-)
monke

Sziasztok,
Szia Móni :-)

Brendonban is van búgócsiga, keljfeljancsi, Z. könnyen be tud szaladni érte.

Visszarázódás nagyon könnyen ment, szerencsére. Mintha el se mentünk volna. Itthon azért nappal jobban, többet alszik, azonnal birtokba vette a birodalmát. Igaz, egyre ravasszabb, ma fél órás megahisztit produkált, mert becsuktam az erkályajtót (előtte kint lehetett, amíg teregettem). Állt és dörömbölt rajta, ha elvittem és letettem máshol, visszament. Érdemes lett volna felvenni, de ez nem jutott akkor eszembe.

Vick, csőtörés :-(
A nyaralásgy elmaradt?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

SZiasztok!

Csak egy gyors bekukk Móni miatt! :)

Először is utólag is :) nagyon boldog szülinapot kívánok!!!! Ami még jó lehet ajándéknak (legalább is a németek nem ismerték) az a műanyag előke elől azzal a gyűjtővel.

Most csak ennyi, mert jön az esti menet.

Jó éjt mindenkinek!

J.

Judit

Kép
petra09

Lányok,
meg tudja nekem mondani valaki, hol találom annak a beledobálós sütinek a receptjét, amit Kata írt be és Fleur ajánlott?
Holnap megsütném és még be is kell hozzá vásárolnom...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hi!

Akkor most összeteszem kezem, hogy BfKata és családja még velünk van.

BfKata, nagyon örülök, hogy Ti megúsztátok!!! Drukkolok, hogy legyen még annyi szerencsétek a szerencseputtonyban, hogy anyagilag se bukjatok akkorát. Ne légy elkeseredve, pénzt buksz, morbid, de átéltem, hogy kocsi ára vissza, de sajnos a benne ülőt nem kaphatom vissza...

Zsámbék melletti faluban nőttem fel, kicsi a világ :lol: .

Katicat, engem feljelentenének ha énekelnék éjjel 8) .

Monke, hungarikum, hmmmm: Rubik kocka? Színes meg minden :lol: . JAAAAA nem, Kolompos cd-t vegyél, magyar zene gyerekeknek. csak nem Lénának? (túl kicsi lenne a világ) ...na, tessék, tárgytalan :(

Kankalin, ó anyám, már most megy a hisztiműsor? Diktátort nevelsz :wink: (...én is, azért tudom) sütit nem tudom, nálunk gofri volt

na, a gofrisütő is tök jó ajándék kisgyerekes családnak, hamar megvan és tuti vacsora vagy reggeli lehetősége is adott

Ervick, brrrr, takarításokhoz kitartás

Toldiszilvi, gyógyuljatok meg!

Volt még kérdés, de tyúkagy felejt :oops: puszi, jó éjt!

Kép
Kép
friday

Kati
Most olvastam vissza a tiedet.
Tudom, hogy elkeseredtél, de csak azt tudom mondani, amit Rics szokott: " Csak egészség legyen!"
Ti jól vagytok, ez a lényeg! Semmi más nem érték, csak az életetek.

Annyi dolgom van, nem érek ide. De igyekszem, megígérem.

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Tegnapi körkérdés törölve, visszaolvastam és megtaláltam a receptet. Már egyeztettem is Katával, mert hiányoltam belőle a tojást.

Képzeljétek, Zsófi ma szó szerint elaludt ebéd közben. Olyan kis drága volt.

Ági, minden rendben? A héten még nem voltál...
Többiek? Hadd ne kelljen névsort olvasni :-)

Fleur, mi lett a döntés munkafronton?

Szép napot!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!

tudom mit akartam még tegnap:

köszönöm szépen az Ivettkéhez irottakat, átadom jókívánságaitok! Szép kislány, eszik-alszik jó gyerek :D .

Gigi, Ivettel kapcsolatban talán ez az egyetlen kivétel mikor azt mondom nem kell neki a szülőanyától tej. Jobb kerülni minden kapcsolatot.
Még a tv kérdés jutott eszembe, hogy nálunk sincs nagyon tv-zés, talán mert nem tiltom. Lehet tanulni is a tv-ből, jó az, csak nincs "szűrő" rajta. Ezért van egy csomó mesénk letöltve, azokat nézik a gyerekek, főleg akkor, mikor én indítom el, mert másképp nem haladok a házimunkával :oops: . Talán a gyerek ébredés utáni kómáján segít még a legjobban egy mese. Nekem nem ciki, hogy néz valaki tv-t, az viszont ciki volt, mikor az egyik anyuka előadást tartott hogy a tv az sz.r, bezzeg az ő gyerekei nem tv-znek, aztán mintha hallotta volna a gyerek szólt oda ennek az anyukának, hogy "induljunk, mindjárt kezdődik a minimaxon a mese". Nem bírtam ki, beröhögtem rajta :lol: .

Autósülésünk ilyen: http://www.babyjoe.ch/shop/hersteller/r ... harry.html mármint Borsé, Gréta marad a hordozóban míg belefér a feneke.

Van még fogatlan baba itt Grétán kívül? :roll:

Kép
Kép
friday

Friday, éljen visszatérő Friday, gyere, ha tudsz :-)

Nekünk is Römer ülésünk van:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
Pluszban vettünk bele szűkítőt, mert amelyikben gyárilag volt az nem kiszedhető és Zsófi már az üzletben utálta.
Sokszor eszembe jut, amikor Borsról írsz (rosszalvó, sajtkukac az autóban), Zsófira emlékeztet :-)
Zsófinak sincs foga. Egyelőre nyoma sincs. Igaz, olyan mintha lenne az ínye alatt vmi, hónapok óta... A gyerekorvos azt mondta, hogy még sosem kellett protézis írnia, szóval majd kijön. :-) Azt is mondta, az a jó, minél később, mert akkor sokkal tartósabb. Azt mondta egy idő néni az utcán, minél később jön ki, annál jobban fáj, mert annál vastagabb az íny, amit át kell törni. Hát, nem tudom...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Tényleg, hol lehet Ági?

Judit, köszi a köszöntést!

Mi a mai napot a Margitszigeten töltöttük, találkoztam egy Ausztráliában élő osztálytársnőmmel (és végre megismertem a férjét és a kislányát is).

végül nem vettem semmit, CD jó ötlet lett volna, csak már nem volt rá időm.
Belegondoltam, hogy nem tudnék olyan ötletes dolgot kitalálni, amit megérné átröptetni a fél világon:) szóval lesz csomagjuk úgyis elég.

Zsuzsi, a recept:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=#4041889

Kata írta.
Amikor náluk voltunk, ilyet sütött, nagyon finom volt, de mondták Fleurrel, hogy tettek bele tojást is, anélkül nem jön fel szépen. Nem tudom, mennyit:)

Szép estét!

Móni
monke

Hahó!

Csak gyors bekukk, a szüleimnél töltjük a hetet Benével, nagy a jövés-menés, ezért nem jöttem eddig. Minden oké, új trükkünk a tapsolás, haláli, amikor csinálja :) És nagyon átgondoltan mutat az égre néha a tenyerével, és mondja "bba" :wink:

Kati, Istennek hála Nektek semmi bajotok, iszonyatos, ami Veletek történt, de inkább a kocsi, mint Ti!
Remélem, azért anyagilag sem buktok (sokat) rajta, nem tudom, ilyenkor mit csinál a biztosító.

Móni, sajnálom a keresztelőt :( Meséld el, ha van kedved.

Kata, sajnálom a nyaralást, mi pont ettől félve nem mertünk idén hármasban elindulni... könnyen kibillennek a lelki békéjükből, aztán jön a fekete leves.
Én nem tudom, hogy fogom itthagyni nyaralni akár egy kis időre is a nagyszülőknek majd, ha eljön az ideje, most még szinte elképzelhetetlennek tartom, pedig azt hiszem, ez neki is jó lenne. Úgy tud hiányozni már akkor, amikor véletlenül többet alszik napközben... :wink: Bezzeg ha nem alszik, akkor meg attól vagyok zizi... :lol: Így vagytok ezzel Ti is?

Éjszakákhoz kitartást! Nekem max "ssss" hangok kiadására van ilyenkor energiám... :)
Bene is iszonyúan rossz alvó, többször ébred éjjel, én már nem is tudom, mikor fog egyáltalán jól aludni. Sebaj, most legalább Gábor kipiheni magát nélkülünk :)

Friday, de jó, hogy jöttél, gyere máskor is gyakrabban! :) Értem, miért írod, és megértem.
Tv-zéssel egyetértek, nem magával a nézéssel van a baj, hanem a cenzúra nélküli tv-zéssel. Meg kell válogatni jól, mit nézhet, és kell neki egy ésszerű határt szabni. Pl. én nem engedném, hogy minden este csak azzal tudjon elaludni (van ilyen is a rokonságban).

Vick, jaj, már megint ez a balszerencse-áradat, leszállhatna most már Rólatok igazán Murphy... :( Remélem ma már jobban alakultak a dolgok!

Lányok, nem hozzuk össze a nagy-talit, amíg kitart még a nyár?

Bocsi, ha elfelejtettem vmire reagálni... :oops:
Nem tudom, mikor tudok jönni, szép hosszú hétvégét mindenkinek :)
Puszi,

Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Móni, köszi, közben megoldottam a rejtélyt (írtam is). Katával egyeztetve 3 tojást tettem bele és szederrel csináltam. Mennyei lett és mindenkinek ízlett. Melegen jó sokat bevágtam belőle, csak hogy biztos legyek benne, tényleg jó-e. :lol:
Örülök, hogy jól telt a mai napotok.

Nagyon jó lenne a nagy-nagy tali!
Szeptembertől egyébként újra lesz Ringató és Babakoncert is a Müpában (http://mupa.hu/program/csaladi-es-ifjusagi-programok/), esetleg összeköthetjük egy ilyennel is.

Ági, alvás terén kezet foghatunk. Nekünk is borzasztóak az éjszakák mostanában. 1 éves kor után állítólag megjavulnak ezen a téren.
Egyébként ugyanúgy vagyok vele mint Te. Ha valami csoda folytán alszik 2 órát egybe, egy óra után már tűkön ülök, hogy mikor kel már fel. Ha meg nem alszik rendesen, az a baj...
A tapsolás nagyon aranyos lehet. Most én is ezt tanítom, egyelőre még csak akkor megy, ha valami van a kezében és azt egymáshoz veri.
Jó pihenést Nektek a szülőknél!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Zsuzsi,
Nem olvastam el figyelmesen tegnap:( de legalább most már tudom a tojás-adagot is!
Én is készítettem múltkor, szederrel és nektarinnal, finom lett, de lapos. Igaz, a tepsink is túl nagy, azt hiszem. Na, újra nekiveselkedem.

Ági,
Nagy tali jó ötlet, én nagyon pártolnám a füves terepet, ahová le lehet tenni a sajtkukac babákat.
Tegnap próbáltunk "ebédelni" Dáviddal a Holdudvarban, háááát... 2 percet bírt ki az etetőszékben:)

A Müpa is jó program amúgy, főleg a Babakoncert. Mikor lesz?

Nappali alvás nálunk is problémás, úgy tűnik, mintha csökkenne az alvásigénye, de nem olyan tempóban, mint ahogy ellenkezik az elalvás ellen... cserében mintha éjjel többet aludna, hess Murphy.

Fú, a keresztelő körüli sértődéseket inkább nem részletezném

Szép napot,
Móni
monke

Sziasztok!

Kati: atyaég!!!! Nagyon nagy szerencsétek volt! Mikor olvastam, hogy mi történt Veletek, épp utána mentünk erdős úton.... hát borzongtam rendesen! Tényleg próbálj abba kapaszkodni,amit a lányok is már mind írtak, hogy Nektek nem esett bajotok!!!!

Vick: komolyan mondom! Hogy Veletek is mindig történik valami! Tényleg véget érhetne a pech széria. Nyaralni voltatok végül?

Zsuzsi: nagyon jók ezek a programok. Én Ringatóra mindenképp szeretném Petrát vinni, de a Babakoncert is tetszik. Az meg külön jó lenne, ha együtt járnánk pl RIngatóra akár többen is! Nagyon jó kis program lenne! S utána akár lehetne még beszélgetni, bandázhatnának a kisfőnökö.... hm... álmodozom! :) S a MÜPA-tól már nem is lakunk messze, szóval akár nálunk is befejeződhetnének az ilyen programok időnként....

Móni: azért jó, hogy fel tudod így fogni a keresztelőt..... mi még nem is tervezzük, de jó nagy macera lenne nálunk is.

Ági: én is hasonlóképpen vagyok, ha alszik hiányzik, ha nem akar aludni, meg az abajom. Édes lehet Bene, s Márk is ahogy tapsolnak! Petrát ez még nem érdekli. Ha tapsolunk neki Andrissal először nevet, aztán meg néz ránk kb olyan tekintettel, hogy hát Nektek meg mi bajotok? :) Egymáshoz ő is ütögeti a tárgyakat, meg van olyan békája, ami vízijáték lenne, de ha megfújos sípol. Azzal rendszeresen koncertezik.

Friday: jó, hogy tudtál jönni!Jöhetnél gyakrabban is!

Szilvik, Reni, Kata, Enikő, Edina, Kriszti? Merre vagytok? HOgy vagytok? Kriszti itt hagytál minket? Nagyon rég hallottunk rólatok!

Rólunk most sokat nem tudok írni. Nyaralás óta nem volt szinte semmi különös. Annyi nagy dolog történt velünk, hogy nyaralás utolsó napjára kibújt Petra első foga! Észrevétlenül! Nekünk eddig bevált a borostyánlánc!

Ajjaj! Lassan segítségem lesz, így most abbahagyom ,mert az ő gondolatait így még nem értenétek! :)

Szép napot Nektek!

Judit

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

Judit, gratulálok a foghoz! Nagyon ügyes Petra, hogy ilyen ügyesen átvészelte. Jó hallani az ilyet.

Móni, de jó, hogy Te is ilyen jó hírekkel jössz, hogy jobbak az éjszakák. :-)
Etetőszék, ismerős. Mi már nem is kértük nyaraláskor, úgysem marad meg benne vagy az asztalt rámolja...

Na, szóval akkor mikor legyen a nagy, füves tali? Azt jó lenne mielőbb megszervezni, mert lassan műr hideg lesz a babáknak hozzá.

Babakoncert hétfőnként van, ha jól nézem, kéthetente.

Zsófi ma reggel hányt :-( A kedve szerencsére jó, most elaludt. Fogalmam sincs, mitől volt.

Szép napot és mindenkinek szép, hosszú (nyárvégi) hétvégét!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Babakoncertre 1x mindenképpen elmennék, de a rendszeres Ringatóhoz messze van nekünk a MüPa nagyon.

Gratula a Petra fogához, tök jó, hogy nem viselte meg különösebben. Csak így tovább:)

Edina valószínűleg ismét elmerült a szederszezonban:) de én is hiányolom őt is, meg a többieket is!!!

Zsuzsi,
Remélem, semmi komoly, állítólag gyakran hánynak. Gondolom, ijesztő lehetett azért:(
Füves tali: hétfőn?:)

Anyámnál az autós hordozóban etettem Dávidot, eredmény: kimászott belőle, mikor meglátta, hogy barackot kap desszertnek, és a vállamnak támaszkodva fél kézzel kapkodott a reszelő felé.
Mindezt a szobában, szőnyeg stb.

Segítségért kellett kiáltanom:)
monke

Igen, a Ringatóra nekünk is messze van. A babakoncert felénk unicum, azért elmennék én is a MüPába.

Melyik hétfőn? Nekünk jó a mostani is, de szerintem adjunk időt a többieknek, hogy egyáltalán benézzenek a fórumra addig :wink:
Szóval ki jönne nagy talira és mikor?

Dávid nagyon éhes lehetett :-)

Zsófi a múltkor a konyhában kiverte a kezemből a spenótos üveget, az üveg leesett (nem tört össze), elkezdett gurulni, a fürdőszobaajtónál állt meg. Minden forgásnál lökött egy kis spenótót :lol:

A hányás ijesztő volt, én lettem az áldozat, de szerencsére jól van, egyelőre nem hiszem, hogy nagy baj lenne.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Talira nekünk is jó lenne a jövő hét, de a hétfőt egy picit krainak találom.

Elhiszem, hogy megijedtél, mikor Zsófi hányt! Petra nyaralás előtt hányt sugárban. Andris elvitte az anyjáékhoz,s mikor hazaértek, láttam, hogy csupa pötty és piros a szája mellett az arca és az álla. A fejem, kicsit nagy lett, s még faggattam A-t, hogy mit kapott, mi volt a szájában, közben jöttünk be, s épp beértünk, megfordultam vele és akkor az apját telibe, kétszer. Az egész étkezőt takarítani kellett. Én is megijedtem nagyon, az okát azóta sem tudom, de szerencsére többet nem volt ilyen, s étvágya is volt. Én adtam neki egy Normaflore-t.

Dávid édes lehetett, Te meg mérges, gondolom. :) Viszont rádöbbentem, hogy Petra nem is ismeri meg szerintem így a barackot. :oops: Mindig előre elkészítem a kajáját..... Azt hiszem ezen változtatni kell!

J:

Judit

Kép
petra09

Hi!

Füves tali??? Egyből más ugrott be :lol: :lol: :lol:

Kankalin, hányást sajnálom, képzeld, Gréta is hányt egyet tegnap este, aztán ennyivel le is tudtuk szerencsére. Reméljük Zsófi is csak bemutatózott.

Monke, tök jó hogy van étel amiért rajong a gyereked! Ez áldás, még ha segítségkiáltás is a vége :lol:

Petra, gratulálok az észrevétlen fogacskához!

Tapshoz Borsnak is később jött meg a kedve, jön az elpőbb-utóbb minden gyereknél, Gréta ebben megelőzte, meg már ha nyúl a virághoz is tud "nem"-et inteni a mutatóujjával. ...persze ettől még Röfikém kitúrja ám a virágföldet :evil: .

puszi!

Kép
Kép
friday

Csak poénból írtam a hétfőt, hogy tuti jó idő legyen még:)

De viccet félretéve, kinek mikor lenne jó?

A holt már meg sem merem pendíteni, de én a Városligetre szavaznék...

Dávid kb. mindent megeszik, és a gyümölcsöknek feltűnően örül.
Cserébe egyre gusztustalanabbul eszik:)
monke

Sziasztok!

Városliget nekünk OK, nem jó viszont a jövő péntek (27-e) és az azt követő péntek (3-a), egyébként nincs semmi halaszthatatlan.

Gréta nagyon helyes lehet. Értik ők már a tiltást, csak nem tudják, hogy mit kellene tenni.
A hányást sajnálom :-( Reméljük, semmi komoly.
Egyelőre nincs semmi következménye az (egyébként is nagyon aktuális) ágyneműmosáson kívül a hányásnak.
Ezek szerint ez előfordul gyerekeknél, ha Petrának is volt. Nem ismerem a Normaflore-t. Ma úgyis megyek a patikába, kiderült, hogy a lázcsillapítónak (amit hálistennek fel sem bontottam) lejárt a szavatossága. Akarok venni vmi mást. Így is tök lelkiismeretfurdalásom van, hogy milyen felelőtlen anya vagyok én, hogy ezt nem vettem észre eddig.

Na, lassan nyithatok magamnak egy topikot, ahol tobzódhatok kedvemre :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok !

Itt vagyunk mi is csak elég ramatyul vagyunk még Máté még jobban viseli mint én, ő csak taknyos de én még köhög is és a fejem is fáj nagyon fejfájáscsillapító nélkül nem is bírom ki !

Kata sajnálom ami történt veletek de én is csatlakozom az előttem szólokhoz ,hogy kocsit lehet pótolni de életet nem ! De írtam neked mailt a gmailre ezzel kapcsolatban ha még akutális a szüleim hasonló cipőben jártak mint ti és nekünk fizettek !

Vick, te jó ég szegények még mi jön tényleg rátok , de fel a fejjel most már csak jó dolgok jöhetnek !! Kitartás !!

Tali nekünk is jó lenne a Városliget, de a jövö héten sztem még nem megyünk sehova mert még össze kell szednünk magunkat, M elvittem ma a dokihoz mert elég furi a taknyi jön az orrából de mondta a doki h semmi gáz csak nátha , nasivin orrspray, cebion cseppek, porszívózás !

Ági én is így vagyok ezzel az alvás dologgal , mint ti, de sokszor nálam még az is társul h végzek a teendőimmel és na akkor most meg én pihizek és tuttira hogy abban a pillanatban fel kel ha én leteszem a fejem a párnára ! De pl mint ma 3.5 órát aludt és 2 óra alvás után gondoltam h mindjárt fent lesz ,ááá nem fekszem le mert hát ennie kell éhes lesz . és fel kel . úgy hogy nyugodtan alhattam volna !

-Friday de jó hogy jöttél , nekünk sincs még fogacskánk, a doki azt mondta h nem is látja még h jönne ! hihi

Zsuzsi, normaflor nagyon jó én is szoktam használni, mi is vettünk lázcsillapítót nurofent ! Állítólag nagyon jó !

Hu ennyire futottta fáj a fejem nagyon !

Jóéjt

Igyekszem még jönni a hétvégén !

JÓ hétvégét mindenkinek !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Normaflore egy olyan szer, ami rendbeteszi a bélbolyhokat. Nem minősül gyógyszernek.

Pech-széria most kicsit alábbhagyott, remélem befejeződik már.

Vince megint nyűgös, pedig már 2 hétig olyan szépen aludt reggel 5-ig kb.. Na most 3 napja keleget. Enni is csak keveset, gyanítom megint fog van a dologban.

Itt vannak tesómék 3-an nálunk 3 napig és anyukámék is 2 napig. Fárasztó. :oops:

Hányásosoknak jobbulást!

Füves taliról nekem is más jutott eszembe.
Jó éjt! :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: