A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Vicky! Szuper az új vonalzód! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kisbogács, micsoda összefoglaló :lol:

Vicky, nagyon szép Alex baba! Mikor mehettek haza?

Moffli, drukkolok nagyon!!!!

ÁEK-ban(MÁV) szülők figyelem!

Voltam ma bent a volt kolléganőmnél a szülőszobán. Kiderítettem pár dolgot. Szóval: Szülőszoba a 3. emeleten van(a liftre is ki van írva, hogy szül) Liftből kiszállva jobbra, és azonnal balra kell menni át a belgyógyszaton. Utána jobbra, a plafonról lóg le egy tábla, hogy szülőszobák, ott kell csöngetni, ha bármi van.
Szóval elfolyik a magzatvíz, fájásaid vannak oda kell menni.
Igaz a hír, hogy kell vinni a babának pelenkát, adnak az újszülöttesek, de nekik sincs elég, inkább vigyetek. Popsitörlő is kell.
Paparuha nem kell, adnak az apáknak.
Összesen 7 db szülőszoba van, mind 1 ágyas :!:
Ha jól láttam nem adnak hálóinget a szülőszobán, szóval valami rozogát pakoljatok be, amit nem sajnáltok.
Nagyon szép egyébként.

A papáknak van külön társalgó rész is kialakítva, j kérdés, hogy mennyire lehet kijárkálni vajúdás alatt oda nekünk is. Ott tudnak inni, van KV autómata. Szóval nagyon profi.

Kép
Kép
cs_erika

Ja, ruhát nem kell vinni a babáknak, azt adnak.

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Köszi a hasznos infót!

Kép
hanna30

Köszönjük a dicséreteket!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hízik is a májam... :wink:

Alex nagy baba... mindenki azt mondja, ha kivárja az idejét lett volna 4,5-5 kiló :roll:
Vendég

Vicky, de jó, hogy jól vagytok! :D Gyönyörű kisfiú, és tényleg nem tűnik koraszülöttnek.
Szerintem a férjednek, meg az vegész családnak ti vagytok a legnagyobb ajándék. Az, hogy nincs semmi bajotok, hogy jókedvű vagy, az, hogy a baba egészséges és erős, hát kell ennél több???
Tej vagy tápszer? Én nem értem, mit problémáznak ezen egyesek. Nem mindenki tud szoptatni. Én is tápszeres voltam, mégis itt vagyok. Az immunrendszerem meg tök jó. 5 évente, ha elkapok valami nyavalyát. Úgyhogy szerintem nem múlik ezen semmi.

krisz78

Moffli!
Megy a drukk innen is! Veletek vagyunk.
Jesszusom! 1 héttel későbbre van kiírva, mint én! Na asszem elkezdek Borikámmal beszélni, legyen oly jó, s maradjon nyugton egy kicsit... :shock:
Mondtam a páromnak, hogy valószínűleg érkezik a következő fórumos baba.
Az arcát nem láttam, mert telefonon közöltem vele a hírt, de hallottam a hangján, meglepődött...
(Ja, Julcsit elvitte találkozni a céges Mikulással. Julcsi éppen sorban állt, hogy az arcfestés utána vállát is kidíszítsék... Csöppet sincs nőből...
Mi meg Marcival itthon "öregesen" megvacsiztunk, most van nála pizsiosztás...)

Vicky!
Köszi a hegszétválással kapcsolatos infókat, kiharcolok egy "hegnéző" ultrahangot, ha lehet...A császárral kapcsolatban meg egyedüli mumus a csövecske kivezetése a hasikából. Eddig nekem nem volt, sajna túl vastag lett a hasfalam... Az okot értem, de félek a fertőzésveszélytől, meg úgy egyáltalán...

Annyira jó, hogy jobban/jól vagytok!!! Ha majd lesz képetek Alex babáról, várjuk... :D

A Karácsony meg tényleg a legszebb lesz!
Én most leszek másodszor karácsony idején pocakos, már a pocakos léttől is teljesen megváltozik az egész ünnep hangulata, hát ha még ott van egy kicsi csöppség, akit annyira várt az ember. Na most meg én érzékenyültem el!
Hanna! Nem vagy egyedül! ;)

Megyek. megnézem, mit csinál az én 9 és fél éves "kicsi" fiam... Megdédelgetem. Januártól úgyis min. negyfelé kell osszam magam... (Papa, mama, gyerekek, csupa szív, szeretet, egy se nyafog, kesereg, tréfa csupán a baj...) ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Vicky! Hízhat is a májad!
Nekünk is nagy babának jósolják Olivért, de nem ennyire. :)
Tényleg, az uh-okhoz képest mennyi lett az eltérés?

Krisz! Totál igazad van!

Kép
hanna30

Vicky: annyira örülök, hogy jól vagytok :D Alex gyönyörű :) És igazad van, felesleges stresszelni a tejcsin, lényeg, hogy mind a ketten egészségesek legyetek :) nincs is ennél szebb karácsonyi ajándék :D

Kriszti: úgy nem nehéz leülni, ha van hely :wink:

Rita: én is szeretnék kis topban nyomulniiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: nagyon csinos vagy :)

Erika: köszi az infót :)

Csöre
csöre74

Én is pont azt néztem, hogy egyáltalán nem néz ki Alex koraszülöttnek!

Egyébként én a 34. hétre születtem annak idején. Annyi volt a bajom, hogy 1 éves koromig nem zárt jól a gyomorszájam, és folyamatosan mindent visszabuktam. Viszont most meg semmi bajom. Nem is látszik rajtam :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Na megyek lányok, holnap jövök!

Aludjatok amíg lehet!! :!:

Kép
Kép
cs_erika

Batkata! Olyan szépen írsz a családról!
Az én anyukám is ilyen odaadó.
Jó helyre születik Bori baba!
És most gyorsan kívánoki is neki Boldog 0. Névnapot!!!!!

Kép
hanna30

Jaj még valami, iszonyat, hogy ettől a hatalmas adag Mg-tól mennyire megy a hasam!!
Legalább nincs székrekedésem. :lol:

Na de tényleg megyek, jó éjt nektek!

Kép
Kép
cs_erika

Batkata
Az előző oldalon van kép :wink:
Cső (drain)... nekem is volt... azért kell, hogy a keletkező sebváladék (kicsi vérzés) ki tudjon ürülni... veszély, ha nincs, hogy felgyülemlik és gyulladást okoz...
A kihúzás egy fél pillanat... ki lehet bírni... főleg, ha a kezedben van a csöpped... :wink:

Hanna
Nekem sose becsültek súlyt... csak a mérhető paramétereket nézték mindig...

Karácsonyi ajándék
Apa azt mondta, hogy vesz kék selyemszalagot, majd rákötjük Alexre és odatesszük a karácsonyfa alá... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky!

Mire megírtam levelemet (pedig nem is vagyok Szilágyi Erzsébet...) küldtél képet, úgyhogy a kérést visszavonom! :D
Alex-méretek: azért nem lett volna semmi azt a 4-4,5 kilónyi kispasit megszülni...
Nagyon szép babóca, büszke is lehetsz rá!!! :D

Na megyek, nemsokára itt van a tetkós lányom, addig megdédelgetem az én elsőszülöttemet...

Jó éjt nektek!

(Annyira jó, hogy vagytok! Komolyan, ha ti nem lenétek, egész egyedül lennék itthon, s nem tudnék senkivel se kommunikálni... :) Bezzeg, ha hazajön a siserehad, csak úgy zúg a fejem... :) )

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Mofflinak hatalmas drukk!!!!! Vajon elindult a szülés, vagy még visszafordítható?

Rita: hihetetlenül csinos vagy! És én is irigylem a klímát!!!!! :oops:

Vicky: hatalmas gratula! gyönyörű a fiatalúr!!!! Nektek igazi Jézuskátok lesz a fa alatt! :)
magdolnasz

Vicky! Értem!
Apának pedig igaza van. :wink:

Kép
hanna30

Mofflinak megy a drukk!!!!! Sok-sok drukk!!!!

Vicky: de jó, hogy tudsz néha jelentkezni!!!! Gyönyörű a pici fiú!!!!! Most már biztos minden rendben lesz!
A tejci-termelés elmaradásától én is tartok (császár), de majd igyekszem én is nem pánikba esni, ha nem lesz.
A karácsony pedig így lesz tökéletes!!!!! Annál szebb ajándékot a párod sem kaphatott volna, hogy te is és a pici fiú is egészségesen mentek haza a kórházból!!!!

Kép
jandrea

A csapat megetetve (ez nem én voltam, Apus), ruhák, táskák, egyéb apróságok előkészítve, gyerekek megfürödve :) (azaz némi gyanús hangokat még hallok a fürdő irányából ... :roll: )
Már csak ruhapakolás (a mosott ruháké), fürdés, és én is aludhatok :D
Jó éjt!

Csöre
csöre74

Kata! Mi volt a ctg-n?

Lassan én is bebújok az ágyba.

Kép
hanna30

Kata
Tudnál segíteni? Tuti receptek kellenének babakozmetikumra... gyógyszertárban megcsináltathatóra gondolok :wink:
Vendég

Szép pocakok, és Alex is gyönyörű.

Mofflinak pedig mennek a drukkok. Remélem, még marad egy kicsit odabent.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

sziasztok.mindenkinek jó reggelt :) Rita:nagyon csinos kismama vagy :) Vicky:gyönyörüszép Alex baba,tényleg nem látszik rajta hogy koraszülött ,a tejcsi miatt ne aggódj mert csak annál rosszabb,van aki normál idöre simán szül,mégsem tud szoptatni.Most az a legfontosabb hogy jól vagytok :D az én méhszájam legutóbb 3210 volt,és attól félek hogy most is nyilik csak most sem érzem :s a magnéziumtól nekem is megy a hasam .Maja 32 hetesen 2200 gramm volt :D

Kép
gizella82

Ma megint én vagyok az első? :D Mindenki alszik csak én kukorékolok?

Na szép mondhatom! 8)

Ma volt valami a levegőben, mert 2 óránként jártam wc-re. Szóval majd megpróbálok még aludni egy picikét.

Szeretnék én is csatlakozni a nyögősök táborához. Már egyre nehezebb felkelni egy székből, kiszállni az autóból. Amikor az ágyból akarok kikelni, az felér egy tornamutatvánnyal. :lol:

Mofflival mi lehet vajon. Reméljük, hogy nem beindult szülés volt, és még meg tudták álítani.

Kép
Kép
cs_erika

Hoppá, Gizella megelőzött :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!

moffliról tud valaki valamit? Egész este alig tudtam lehunyni a szememet, hogy vajon mi lehet velük, hogy vannak, mi van a kicsivel. ...
Vendég

Jó reggelt!

Hajnali 4-kor aludtam el, annyira fájt a fejem. :cry:

Moffliéknak írtam még este, nem kaptam választ.
Ha van valami írok!

Kép
hanna30

Jó reggelt, lányok!

Ma nem leszek formában, hajnali négyig fent voltam én is, pedig nem is egyeztettünk Hannával... :D, lehet, hogy tényleg volt/van valami a levegőben...

Ma bemegyek dolgozóba, elmegyek a gyerekekért, utána sütit akarok sütni, mert holnap megyünk Nagypapához-Nagymamához Mátrafüredre, ráadásul lassacskán cipőpuc is lesz, szóval elő kell sok mindennel készülnöm.

Remélem, Moffli rendben van, sokat gondoltam rá. Hanna, köszi előre is az infókat.

Megyek, adok egy kis kaját Borinak. Most éppen csuklik a kis drágám... :D

batka

PS.: ma reggel egy kicsit világosabb volt nálunk az ég, mintha a napocska is át akart volna törni a felhőtakarón keresztül. Ez annyira vidámmá tett!!!
Ééés: nem esik az eső!!!
Oh, a happy day!!!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hanna!
Remélem, jobban van a buksid!
Batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata! Nem beszéltünk össze. :)
Az én pici fiam is csuklik. hihi

Kép
hanna30

Moffli Hír:
Nagyon nehezen tudtak leállítani, már ott voltak a dokik, hogy szülök. A méhnyak megrövidült, úgyhogy max. 3 hetem van. Most várunk, beindul-e újra. Köszi mindenkinek! Puszi!

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Hanna köszi az infót!!!!! Remélem, minden rendben lesz Mofflival!
Sajnálom a fejfájásod, pihenj!
Én meg fél háromkor keltem és Nóránk is csuklott egy fél órája :) Úgy látszik, ez egy ilyen nap.
magdolnasz

Magdolnasz!
Úgy tünik, ez egy ilyen nap. Fejfájás és csuklás.

Kép
hanna30

Hanna, köszi a hírt! Megnyugtató, hogy még sem született meg a kicsike, csak bírja ki még azt a 3 hetet, és az már jó, hisz akkor 35-36 hetesek lesznek már.
Nagyon aggódtam értük. :(
Ráadásul írta, hogy ős tegnep volt vagy csak ment volna dokihoz, egy naposak vagyunk, úgyhogy szétaggódtam magam, nehogy bajuk legyen.

Hanna, sajnálom a fejfájást.

Alex baba pedig tündéri! Olyan fura Vicky, hogy te már babázol, mi pedig még csak "számolunk" vissza. Van, aki már közelebb van hozzá, én azért még távolabb a 32 hetemmel.

Na mutatok UH képet tegnapról:
Kép

És van egy kis videónk is. Az a blogba be van illesztve.
Amúgy minden OK, koponyafekvésben van, 1944 gramm, méhlepény 0. fokban van, CG: 2000.
Viszont a jóslófájásaimra azt mondta, hogy még nem lenne itt az ideje, úgyhogy MagneB6 és fekvés.

Na megyek, főzök, tejfölös csirke lesz. :D
Vendég

Jó reggelt!

Most keltem: hajnal 2 és 5 között jóslós-virrasztást játszottunk Manóval. Nem volt semmi komoly, csak mint egy átlagos menses, de szívesebben aludtam volna...

Örülök hogy Mofflival minden rendben!
kisbogacs

Huh!

Moffli! Ez meleg helyzet lehetett... Továbbra is szurkolunk!

Lányok! Lehet, hogy a lurkók beszéltek össze csuklás-ügyben? :wink:

batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Na, Csajok, akkor ez olyan virrasztós éjszaka volt. :(
Megőrülök, annyira fáj a fejem. :(

Kép
hanna30

Erika: köszi az infót, tegnap végre bejutottam tesómhoz és ott is pelenkát kellett bevinni. Iszonyat mi megy ott is a II-es nőin. Tesómmal olyan bunkók voltak a vajúdásnál is azt mondták neki :-mostmár ne hisztérikázzon kismama fejezze be mégis mire számított!! :twisted: ja meg összevérezte ugye az ágyát, és szegénykém szólt hogy neki pisilnie kellene, erre azt mondták neki:- hát akassza le az infúziót és a férje vezesse ki! de ez még semmi mikor visszajöttek az ágy ugyanúgy véresen, gondolhatjátok :twisted: szegénykém. Tegnap meg azt mondta neki a csecsemős nővér, hogy jó lenne ha vinnének be légzésfigyelőt, mert nekik nem kötelességük minden gyerekhez rakni :twisted: hú kész volt mindenki nagyon bunkók :x remélem a Mávban egy kicsit jobb lesz a helyzet :wink: ja és láttuk a csöppeket egy pillanatra nagyon édik olyan picik hogy én meg se merném fogni őket :D most visszarakták őket az inkubátorba mert fáztak. Szóval röviden ennyi remélem hétfőn hazajöhetnek :D Hanna: hát igen csuklás az nálunk is van minden nap, én meg olyan levert vagyok szerintem a vasam a béka segge alatt lehet, kész vagyok :P Örülök hogy Moffli jól van reméljük kihúzza még azt a 3 hetet :D
erzsebet0312

Jó reggelt!

Atyám, mekkora termés tegnap óta!!! Mi tegnap este fél 11-re értünk haza, azért nem jöttem már :oops:

Moffli: mennek továbbra is nagyon a drukkok, olvastam, hogy jelenleg sikerült visszatartani a leányzót! Hát maradjon is így, amíg
csak lehet!

Vcrane: Alex valami felségesen csodálatosan gyönyörűségesen fokozhatatlanul szép!!!! :D Azt hiszem, nála nem is lehetne szebb karácsonyi ajándék! El is képzeltem kék szalaggal átkötve :lol:
Receptet patikai kencére igyekszem még ma dobni, csak mivel én nem patikában vagyok, fejben sajna nincs meg a pontos összetétel, de igyekszem ma kideríteni!!!! Nálunk Apa is 'szerelmes lett' Alexbe :oops: Mutatom neki a képpet, mire ő: Alex baba, de aaaaaaaaaaranyos, ott figyel :wink: Tiszta lökött :lol:

Hanna: sajnálom a fejfájást, ez tényleg egy ilyen nap, én fél 4-től 5-ig virrasztottam :? Martin csak röviden csuklott, aztán morzézott nekem kifelé, végül bealudt :lol:

Krisz: sajnálom az autós esetet! Hát, nagy szerencse, hogy 'csak' a másik kocsit trafálta el! Én is múltkor megyek szép lassan,max 40-el a Westend környékén, egyszer csak a Visegrádi utcából szétnézés nélkül keresztezi egy pasi a Radnótit, ahol én mentem és elsőbbségem lett volna (jobbkezes), olyan satuféket kellett így is nyomni,hogy csak pislogtam percekig.

Kisbogács: örülök, hogy minden OK veletek!

Rita: csodaszép vagy!!! Nem mondod, hogy ilyen idő van nálatok??? Akkor felírhatnám a címeteket?? :lol:

Picuranyu: Mi volt az UH-n?? Mekkora Kristóf Baba?? Képek?

Rólunk: ctg mintaszerű, dokim szerint tegnap Martinkánk volt az első, aki első körben tankönyvi ctg görbét produkált, minden kismamit vissza kellett küldeni még egy körre. 15 perc alatt 5 kiugrás, tökéletes! Vérnyomi 110/70 (bizti izgultam :lol: ), vizelet negatív, Streptococcus, egyéb bacik és gomba szintén teljesen negatív!!! Örülök!!!
Következő szeánsz jövő csütörtök! Utána 22.-én 38+3-al ctg,UH-val! Dokibácsi csendben hozzátette, ha bent marad addig :wink: Szerintem bent fog -- rendes gyerek, hadd becsüljenek egy súlyt még, hogy anyája úgy készüljön lelkiekben (no meg, hogy jók lesznek-e az 56-os rucik :lol: :lol: :lol: :lol: Naaa,ez csak vicc volt :lol: )
Egyébként azért mennek esténként a jóslók...

Hú,de sok lettem :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

kata8110: örülök, hogy minden OK.
Uh-s képek az oldalon, kicsit feljebb. ;) 1944 gramm, szóval növöget.

Amúgy ezeket a gombákat, bacikat a 36. héten nézik?
Csak azért mert nekem a 24. heti UH óta mindig talált valamit a doki, most is. Kérdeztem, hogy ez a szülésnél nem fertőzheti-e meg a kicsit, de csak annyit mondott, hogy végeznek majd valami szűrést.
Gondolom akkor ezt csinálták neked, ugye?
Vendég

sziasztok.Örülök hogy Moffliékkal minden rendben,remélem hogy igyis marad...mindenesetre drukkolok ezerrel :) mi nem leszünk a hétvégén,Bonyhádra utazunk a nagyszülökhöz disznót vágni,azt hiszem ez lesz az utolsó hogy utazok..legalábbis ilyen messzire :D Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kivánok

Kép
gizella82

Erzsébet, nahát a tesód a II-es nőin van? Lehet egyszerre voltunk tegnap a Klinikán :)
Kiknél szült a tesód?
Pelenkán (no meg persze a légzésfigyelőn kívül) kellett még a babáknak bevinni valamit?
Sajnálom, ez nem jó hír, hogy ilyen rossz élmények várták ott tesód. :( Nekem eddig csak a patológiáról van egy hét élményem, de ott nagyon kedves volt mindenki. Reméltem hogy a többi osztály sem lesz más...
kisbogacs

Picuranyu, nagyon szépek vagytok!!!
Nekem tegnap vette le a doki a mintákat. A Streptococcus-os nem volt egy leányálom, sziszegtem is rendesen, szegény dokim meg sűrűn kérte a bocsikat, és mondta "hát igen, lehet azért nem kötelező ez a szűrés, csak a normális mintavétel, mert elég kellemetlen. Nem is szokták a kismamik ilyen jól viselni" Nos, ott és akkor szégyelltem el magam jó alaposan a sziszegésért... :oops: :oops:

Kata, csak így tovább, mintaszerűen!!! :D
kisbogacs

Kata!
Hát ez a Martin mintagyerek! Tök jó! :D

Hanna! Bocsánat, nem köszöntem meg Borikám nevében a jókívánságot.
Szóval: köszönjük! Én is mondtam neki, hogy isten éltesse.
Remélem, nem Benedek szegénykém, mert az UH-n nem épp a legszuperebb gépen kuksizták.. Szép is lenne, ha kibújna egy Benedek. no nem azért, hogy nem örülnék neki, hanem, mert szegénykének milyen érzés, hogy Borizom aztán meg Benedek... :D

Na megnézem, áll-e még a dolgozóm. Nem mintha lázba hozna a dolog. Olyan jól megvagyok a munka és a stressz nélkül! :D

Délután/este jövök! Addig tessenek jók lenni! :D
batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kata!
Hát ez a Martin mintagyerek! Tök jó! :D

Hanna! Bocsánat, nem köszöntem meg Borikám nevében a jókívánságot.
Szóval: köszönjük! Én is mondtam neki, hogy isten éltesse.
Remélem, nem Benedek szegénykém, mert az UH-n nem épp a legszuperebb gépen kuksizták.. Szép is lenne, ha kibújna egy Benedek. no nem azért, hogy nem örülnék neki, hanem, mert szegénykének milyen érzés, hogy Borizom aztán meg Benedek... :D

Na megnézem, áll-e még a dolgozóm. Nem mintha lázba hozna a dolog. Olyan jól megvagyok a munka és a stressz nélkül! :D

Délután/este jövök! Addig tessenek jók lenni! :D
batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

sziasztok,

de örülök, hogy Moffliék egyben maradtak! Drukk nekik a következő hetekre!!!

Vicky, de jó, hogy jöttél! Alex baba pedig tényleg gyönyörűséges! :lol: Olyan jó lehet már a karodban tartani!!!!

Rita, köszi a Fagor-os infót, jó tudni, hogy ez legalább nem gagyi. Viszont az ára itthon is viszonylag olcsó.

Picuranyu, gratula Kristófhoz!

Kata, Neked meg a 36. hét betöltéséhez és a hibátlan CTG-hez!

Sajnálom a nemalvós-fejfájós-jóslófájós éjszakákat...mi most kivételesen végig aludtuk, még pisiszünet sem volt :lol:

Tegnap estére bedagadt a bokám és nem ment le reggelre sem. Ez normális szerintetek? Vérnyomim rendben (100/60). :roll:
Úgyhogy Apa ma szigorú pihenésre ítélt. :lol:

Kép
vickybabe

Picuranyu: bocsiiiii,ilyen vakegér vagyok, pedig meg is néztem :oops: Gyönyörűen fejlődik Kristóf baba, olyan jó!!! Nagy gratula hozzá!!!!
A strepto szűrés a 35.-36. héten van, én is kérdeztem dokibácsimat, hogy akkor,hogy ez most negatív, akkor megnyugizhatok? És állítólag igen, mert ha mondjuk a 25.héten néznék és negatív, akkor még lenne idő 'megtelepedniük', de mostmár nem. Igen, neked is meg fogják csinálni, éppen ebből az okból kifolyólag,mert a streptococcus nagyon könnyen fertőzheti a babát a szülőcsatornában.De antibiotikummal pikk-pakk kiírtható, ha van. Vizeletet pedig nekem mostmár minden héten a ctg alkalmával néznek, gondolom, máshol is hasonló a gyakorlat.

Kisbogács: ja, ez a mintavétel nem volt leányálom. Dokim megvizsgált a múltkor ugye, minden tökéletes és akkor előkapott valami műanyag csőszerű cuccot és azon keresztül...Én is sziszegtem rendesen és ő is kérte az elnézéseket :lol:

Batkata: bocsi, tegnap már nem jöttem, utólag is nagyon boldog 0.névnapot Borikának!!! Ha pedig Benedek lenne....nem baj, akkor is :wink:

Gizella: jó utat, vigyázz magatokra és jó hétvégét!

Apa ma szabin van itthon, ezt a napot bejegyzem valami képes krónikába, oly ritka, úgyhogy megyünk ezt-azt intézni.És délutánra igyekszem kence-recepteket hozni!

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe, köszi!
Tudomásom szerint a vizesedés ilyenkor már teljesen normális, polcold fel a lábad, pihi, vérnyomi kontroll, tuti,ami tuti.
És irigy-irigy az átaludt éjszakáért! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Tényleg Gizella, jó utat! (elnézést, már az előbb is akartam, csak szétszórt :oops: :oops: :oops: )

Átaludt éjszaka? Az meg mi? :lol:
kisbogacs

Picuranyu! Nagyon szépek vagytok!

Kata! Örülök, hogy minden ok!

Vickybabe! Lábakat pihentetni. Irirgy irigy, hogy tudtál aludni.

Gizella! Jó utat!

Tettem egy videót a blogomba. Elcsíptem Alient a pizza evés után. Nektek is ilyen műsor van a kaja után? Csuklás, bújás. :)

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: