Jó reggelt!
Atyám, mekkora termés tegnap óta!!! Mi tegnap este fél 11-re értünk haza, azért nem jöttem már
Moffli: mennek továbbra is nagyon a drukkok, olvastam, hogy jelenleg sikerült visszatartani a leányzót! Hát maradjon is így, amíg
csak lehet!
Vcrane: Alex valami felségesen csodálatosan gyönyörűségesen fokozhatatlanul szép!!!!

Azt hiszem, nála nem is lehetne szebb karácsonyi ajándék! El is képzeltem kék szalaggal átkötve
Receptet patikai kencére igyekszem még ma dobni, csak mivel én nem patikában vagyok, fejben sajna nincs meg a pontos összetétel, de igyekszem ma kideríteni!!!! Nálunk Apa is 'szerelmes lett' Alexbe

Mutatom neki a képpet, mire ő: Alex baba, de aaaaaaaaaaranyos, ott figyel

Tiszta lökött
Hanna: sajnálom a fejfájást, ez tényleg egy ilyen nap, én fél 4-től 5-ig virrasztottam

Martin csak röviden csuklott, aztán morzézott nekem kifelé, végül bealudt
Krisz: sajnálom az autós esetet! Hát, nagy szerencse, hogy 'csak' a másik kocsit trafálta el! Én is múltkor megyek szép lassan,max 40-el a Westend környékén, egyszer csak a Visegrádi utcából szétnézés nélkül keresztezi egy pasi a Radnótit, ahol én mentem és elsőbbségem lett volna (jobbkezes), olyan satuféket kellett így is nyomni,hogy csak pislogtam percekig.
Kisbogács: örülök, hogy minden OK veletek!
Rita: csodaszép vagy!!! Nem mondod, hogy ilyen idő van nálatok??? Akkor felírhatnám a címeteket??
Picuranyu: Mi volt az UH-n?? Mekkora Kristóf Baba?? Képek?
Rólunk: ctg mintaszerű, dokim szerint tegnap Martinkánk volt az első, aki első körben tankönyvi ctg görbét produkált, minden kismamit vissza kellett küldeni még egy körre. 15 perc alatt 5 kiugrás, tökéletes! Vérnyomi 110/70 (bizti izgultam

), vizelet negatív, Streptococcus, egyéb bacik és gomba szintén teljesen negatív!!! Örülök!!!
Következő szeánsz jövő csütörtök! Utána 22.-én 38+3-al ctg,UH-val! Dokibácsi csendben hozzátette, ha bent marad addig

Szerintem bent fog -- rendes gyerek, hadd becsüljenek egy súlyt még, hogy anyája úgy készüljön lelkiekben (no meg, hogy jók lesznek-e az 56-os rucik

Naaa,ez csak vicc volt

)
Egyébként azért mennek esténként a jóslók...
Hú,de sok lettem