dharma, az meg sildi, és nem gabka

nagyon megy ma neked!
http://comment.blog.hu/2009/04/14/ujab_ ... uletik_ben ezt nézzétek meg, biztos a hormonok is, de én bizony elbőgtem magam rajta, szenzációs, főleg a zsűri reakciója...
eda, tejet lehet, egy-egy pohárral, hogyha nincs véres kaki, hasmenés, kiütés, akkor mehet. Mi most ott tartunk, hogy laktózmentes tejtermékekkel bepróbálkozom, (joghurt, kefir, túró) a tej nem jön be a pocakjának. ami elég kínszenvedés, mert én nagyon szeretem. De majd... kajákat meg nézd meg a hozzátápis táblázatot, és szép fokozatosan vezesd be a 6-8 hóstól haladva

amiket ott látsz, kb 8 hónapos korig, azokat eheted, és szépen lehet haladni előrefelé az időben. krumplistészta, grízestészta, brassói, spenót - hirtelen ezek jutottak eszembe egyébként
tisa, csak megjegyzem, a képek lemaradtak

de olyan jó, hogy előkerültél!
kocska, ki lehet bírni! én mondjuk könnyen beszélek, csak egy napot voltam pocakkal, de túl lehet élni tényleg. nem mondom hogy jó... vigyél könyvet. azt úgyse lopják el

A péterfyben már 5kor hozták a babákat. de éjjel is vitték az anyukáknak, akinek bőgött, gurították a bevásárlókocsit az üvöltő csecsemővel

szóval lehet az abortuszosokkal jobban jársz, legalább éjjel tudsz aludni. Nekik meg jó lelkifurijuk lesz. Egyébként napközben egész jól lehet szundikálni, ha nincsenek látogatók. majd tudósíts minket, hogy bírod.
zsu, nem is tudok mást csinálni, csak várni, hogy mi lesz

csak annyira ismerős, hogy nem igazán bízom benne, hogy változik. De tök igazad van, ilyenkor nagyon gyakran változnak még, akár jobb is lehet. Az, hogy a mi gyerekünk, még nem feltétlen jelenti azt, hgoy nehéz lesz vele, még ha eddig ez is volt a gyakorlat. Éljenek a pozitív gondolatok

csak annyira nehéz egyrészt beletörődni, másrészt meg elfogadni a tehetetlenséget, és nézni, ahogy szenved, és nemtudom, mitől
viszotn éljen a nyitott méhszájad!
gesztenye, a 12. heti uh-ig bezárólag szokták módosítani a szülés várható időpontját, mert addig viszonylag egyformán fejlődnek, és kisebb a mellémérés lehetősége. Szóval így állapítják meg. Utána már óriásiak az eltérések a genetikai örökség függvényében. De baromi rosszkor jött, és szenyaság a dokitól.
andi, hogy van a kis lelked? eltűntél...
na, lépek, vannak dolgaim, ha már nem sikerült aludnom. Kivételesen le tudtam fektetni rékát is, erre misivel nem bírt anyukám, le kellett jönnöm. most meg már mindjárt jönnek a tejért, nem érdemes lefeküdni... ez az én formám. három gyereket már nem lehet összekoordinálni. hogy fogm én ezt jövő héttől egyedül csinálni, lehet, megbolondulok majd, jövök majd mindgi panaszkodni, hogy miért is akartam három picit