Jaj, mikor olvasom, hogy nem eszik, nem alszik, tisztára elszégyellem magam, hogy nekem milyen baropmi szerencsém van ezzel a gyerekel, mégis néha már 'elegem van belőle'. Aztán meg azon rettegek, milyen lesz majd a második, biztos megkapom, ami Damjánnál lemaradt!
Sajnos jó ötletem sincs ebből adódóan, max annyi, hogy talán télleg ott a 'baj' (ami persze nem baj a szó szoros értelmében), hogy szokatlan a kicsinek a más jellegű tápláls. Ez esetben szintén a kitartás a nyerő. (Dóri én dm-ben szoktam vennia cuccokat, sztem ott a legolcsóbb. A fiam a dm-es vaniliás tejpépet nagyon csipázza, most akciósan vettem 500Ft.)
Ami meg az elalvási probleszt illeti,olvastam vbalahol, hogy mostanában lesz a gyerkőceink számára világos, hogy nincsenek hozzánkkötve és ha nem látnak, az valszeg azt jelenti, hogy nem is vagyunk ott. Na és emiatt sok baba szorongósabb lehet, mint ezidáig. De aztán 'felnőneka problémához'. Csak idő kérdése....
Hát én kozmetikusnál az esküvőm előtt voltam utroljára
Fodrászhoz meg mentem kb egy hónapja, addig anyu vigyázott rá meg apa, de azért hagyott kívánnivalót maga utána dolog. (Szegénykémnek eléggé 'vizezett' tápot adtak és közben "biztos nem éhes, nem akarta megenni". A hajamról meg annyit, hogy 6000ft-ot fizettem a dauerért, na semmi nem látszik belőle, csak hogy fényetlen letta hajam és állandóan összegabalyodik. Szóval berágtam és fodrászt látni sem akarok.Pedig már vágni kéne...)
Haha, Jót röhögtem Pici az ügyvédes hsz-n, én is úgy gondoltam, hogy tök muris a kép, hátha ti is jót mulattok rajta. Mi apával egy negyed órát kuncogtunk. Szegényt kikuncogtuk...
Doo, ilyet ne írjál ide! HOgy 46 kiló! Ez engem nagyon stresszel!!! Én egyszer voltam annyi, valamikor ártatlan lánykoromban.
Bogyra, tiramisuképet nem rakunk föl!! Az eperturmix még hagyján volt, de ilyen órákigcsinálnikell finomsággal ne csorgasd a nyálunkat! Persze biztos lenne rá időm, ha akarnám, de inkább nem akarom, mert télleg gurulni fogok. Hú, tegnap se hullahoppoztam, fene vigye! A koszorú nagyon klassz!! Én is szeretek kreativkodni! De asszem idén előszedem a tavalyit. Van egy annyira tuti kreativos koszorúötletem! Kár, hogy nincs szkenner, feltenném. Ilyen lógó duplasoros koszorú, mint az álom!
Tupperware hajrá!! Én is hive vagyok (kivéve a puhaműanyag tárolódobozainak, én érzem az izét a kajában).
Nagyon tuti az a "sodrófa-nyújtódeszkával" én azt használom. Csak jót tudok mondani. Ilyen a konyhai malom is, nagyon szeretem, ja, meg ahygmavágó. Nincs többet könny meg vagdosás, négyrt vágod a hagymát, bele a kis dobozba, tekergeted egy kicsit és kész az apritott hagyma...Ja, és a szilikon sütőformákról nem is beszélve. (Én muffint szoktam gyakorta csinálni, mert fél óra alatt kész.)