A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Na, egy dobos torta szeletet (szeletkét)....azért tudom ám, hogy hol a határ...

Doo, 46 kiló??????????????????????? :shock: Én sohasem voltam annyi. Bár mostanában észrevettem, hogy a fenekem kisebb lett, de a derekam az nem. Durva, hogy a derékbőségem majdnem akkora, mint a csipőm. Durva!!!

Tupperware engem is érdekel. Azt mondják, hogy van neki olyan gyúródeszkája, ami összehajtható. Na, az engem nagyon érdekelne, mert én szeretek sütni.

Ma életemben először csináltam resztelt májat. Baromi jó lett, majdnem elfogyott egy kiló. Kettőnknek. Bár a kicsi is nézte, de nem kapott belőle (ez nem kakaós palacsinta).

Pici!!!!!!!!!! MÁZLISTA VAGY!!! Orvos és fodrász család! Rossz helyre házasodtam.... :lol:
Csak viccelek!

Jó éjt mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Jaj, mikor olvasom, hogy nem eszik, nem alszik, tisztára elszégyellem magam, hogy nekem milyen baropmi szerencsém van ezzel a gyerekel, mégis néha már 'elegem van belőle'. Aztán meg azon rettegek, milyen lesz majd a második, biztos megkapom, ami Damjánnál lemaradt! :shock: :shock:
Sajnos jó ötletem sincs ebből adódóan, max annyi, hogy talán télleg ott a 'baj' (ami persze nem baj a szó szoros értelmében), hogy szokatlan a kicsinek a más jellegű tápláls. Ez esetben szintén a kitartás a nyerő. (Dóri én dm-ben szoktam vennia cuccokat, sztem ott a legolcsóbb. A fiam a dm-es vaniliás tejpépet nagyon csipázza, most akciósan vettem 500Ft.)

Ami meg az elalvási probleszt illeti,olvastam vbalahol, hogy mostanában lesz a gyerkőceink számára világos, hogy nincsenek hozzánkkötve és ha nem látnak, az valszeg azt jelenti, hogy nem is vagyunk ott. Na és emiatt sok baba szorongósabb lehet, mint ezidáig. De aztán 'felnőneka problémához'. Csak idő kérdése.... :)

Hát én kozmetikusnál az esküvőm előtt voltam utroljára :oops:
Fodrászhoz meg mentem kb egy hónapja, addig anyu vigyázott rá meg apa, de azért hagyott kívánnivalót maga utána dolog. (Szegénykémnek eléggé 'vizezett' tápot adtak és közben "biztos nem éhes, nem akarta megenni". A hajamról meg annyit, hogy 6000ft-ot fizettem a dauerért, na semmi nem látszik belőle, csak hogy fényetlen letta hajam és állandóan összegabalyodik. Szóval berágtam és fodrászt látni sem akarok.Pedig már vágni kéne...)

Haha, Jót röhögtem Pici az ügyvédes hsz-n, én is úgy gondoltam, hogy tök muris a kép, hátha ti is jót mulattok rajta. Mi apával egy negyed órát kuncogtunk. Szegényt kikuncogtuk... :oops:

Doo, ilyet ne írjál ide! HOgy 46 kiló! Ez engem nagyon stresszel!!! Én egyszer voltam annyi, valamikor ártatlan lánykoromban. :lol:

Bogyra, tiramisuképet nem rakunk föl!! Az eperturmix még hagyján volt, de ilyen órákigcsinálnikell finomsággal ne csorgasd a nyálunkat! Persze biztos lenne rá időm, ha akarnám, de inkább nem akarom, mert télleg gurulni fogok. Hú, tegnap se hullahoppoztam, fene vigye! A koszorú nagyon klassz!! Én is szeretek kreativkodni! De asszem idén előszedem a tavalyit. Van egy annyira tuti kreativos koszorúötletem! Kár, hogy nincs szkenner, feltenném. Ilyen lógó duplasoros koszorú, mint az álom!

Tupperware hajrá!! Én is hive vagyok (kivéve a puhaműanyag tárolódobozainak, én érzem az izét a kajában).
Nagyon tuti az a "sodrófa-nyújtódeszkával" én azt használom. Csak jót tudok mondani. Ilyen a konyhai malom is, nagyon szeretem, ja, meg ahygmavágó. Nincs többet könny meg vagdosás, négyrt vágod a hagymát, bele a kis dobozba, tekergeted egy kicsit és kész az apritott hagyma...Ja, és a szilikon sütőformákról nem is beszélve. (Én muffint szoktam gyakorta csinálni, mert fél óra alatt kész.)

Kép
kriemhild

[Ja, a krémtúró-tejtermék dolog, valaki kérdezte az előző oldalon.
Nos igazából nem tudom, talán egy-két hónapot kéne még várni, de én nagyon sajátosan gondolkodom erről az ügyről (allergia), és ezt inkább el is hallgatnám, mert lehet, hogy valakit sért a sarkalatos meglátásom. ]

Kép
kriemhild

Csilla, nekem ez fáááájt!! :twisted: Ilyen Milka álmaimban létezik!!! Ugye én sem ehetek semmi tejes cuccot, úgyhogy csokik kilőve. Doo, le a kalappal előtted, hogy bírod azt a kőkemény diétát :roll: mondjuk így én nem is csodálkozom, hogy ennyire lefogytál!! Csak az furi, hogy tök jól van tejed így is..azaz nem furi, hanem tök jóóó! Én bezzeg nem fogyok, mivel tej helyett eszem kolbászt meg tojást meg múltkor zsíroskenyeret! :shock: szal én még híztam is, koleszterinem is bizti elszállva...de most mit egyek? Tegnap már azt hittem plafonra mászom annyira ettem volna vmi sajtot....
Én csak irigykedem itt a krémtúrót evő apróságokra :)
Jaj, akartam már kéredezni, hogy kenyeret miért nem eszel...mert én eszem...abban nincs tejszármazék, ugye?? Vagy hülye vagyok? :oops: :oops:

Nálunk Zita nem alszik el egyedül...régebben volt rá példa, hogy játék közben beszunnyadt, fúú, nagyon bírtam... Most csak cicin!
Viszont tegnap, figyeljetek: másfél órát aludt a BABAKOCSIBAN! 8) 8) Úgy toltam, tiszta büszke voltam, hogy na, lássák emberek, itt tolom édesen alvó gyermekem a babkocsiban! :lol: (Persze bizti nem ugyanazok látták akik sírni szokták :roll: ) :D

Én sem kaptam privit :lol: :lol: pedig én javasoltam a körprivit, nehogy sértődés legyen!! :wink: Ki tudja miről volt még szó itt a háttérben??

Kép
ági_bp

Sziasztok,

Doo 46 kilo??? Nekem a fenekem csak annyi szerintem!!!! :shock: :oops: :lol: Amíg még van egy kis tejem durva diétát nem akarok, de azért csak vissza kéne fognom magam! Na persze anyukám ilyen kis karácsonyi aprósüteményekkel bombáz, én meg hírhedt vagyok arról, hogy kajában nincs kontroll!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Pedig Ricsike nő növekszik, aztán rájön, hogy anyja mekkora darab és akkor mi lesz???? :shock: :( Valamit tennem kell!!!! Bár Bogyra tiramisujának a képe kísért még most is..szóval többet kajáról NEM ÍRHAT SENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kezd érdekelni ez a tupperware!!! Én nem vagyok nagy szakács, de azt hiszem most, hogy gyermekem van azért csak többet kéne főznöm. Oké főzök én...de nem viszem túlzásba!! De amiket írtok ezekről a tárolós dobozokról, meg nyújtódeszka hmm......ki is a mi képviselőnk itt? Bogyra? :) Na még átgondolom a dolgokat, aztán jelentkezem.

Voltunk barihimlő kontorollon. MIndne oké. De 1 hétig nem mehetünk csavarogni, bevásárlóközpontok, ilyenek. :(

Ma nem fogok semmit csinálni. Ki van takarítva, valami kaja akad....olvasok, meg netezek ezerrel! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Levente is összevan kuszálódva kicist... mostanában nekünk is gond az elalvás! :) De én megbocsájtó típus vagyok.... mivel reggel 9-ig huzza a lóbőrt nem érdekel ha 11-kor alszik el. A minap éjszakázott is, jah pénteken, reggel aludt volna mint a bunda, ha nem hoz a mester kiadó szombat reggel 7:15 perckor csomagot!!!! :twisted: :twisted: :twisted: AZthittem legyilkolom a némbert, hogy lehet ekkora tirpák!!!!! Ráadásul gyerekeknek szóló csomag volt, tehá tgondolhatta, hogy gyerekes család vagyunk... nah mindegy.

Szal most Levi is gyekergébb... gyakran nyávog mint egy kismacska! :)De most tényleg nem tud bosszantani, csak úgy sajnálom, persze még csak egy hete csinálja, ha ilyen marad feli sút - le is út! :D

Jah jah a ti jó kis Bogitok a tupper képviselő! :)

Tudjátok írtam, hogy hogy kerültem be, nah végül is nem bántam meg, bár nem bonyolítok nagy forgalmat, de a családom, ismerőseim szoktak rendelni ezt azt... járok ilyen előadásokra, reprezentatív eseményekre, ami szerintem jót is tesz, meg elég jó előadások szoktak lenni, sok mindent betudok építeni a babaruhabizniszbe is :)

Ha bárkinek kell bármi, szóljon elmonodm hogy mire lehet használni, mert nincs semmi leírás se hozzájuk és küldök recepteket is! :)
Leírom aközösbe hagy tudja mindenki, ha partit vállalsz, amit itt max gondolom a szülők tehetnek meg, az kb 1-1,5 óra. A dolog arról szól, hogy odaviszem az edényeket amik érdeklik a társaságot és főzünk benne valamit, meg kostóljuk és látni fogjátok, hogy tényleg rengeteg időt takaríthat meg az ember, ugyanis egy gyümölcs kenyérr rekordom 22 perc!!!!! De akkor már kint volt a sütőből! :)

Nah ha valakit érdekel, akkor szóljon, ha csak parti érdekel nem szeretnéd hogy nálad legyen, akkor meghívlak egyre valahol a közeledben, nah ennyit a reklámról! :)

Jól nyomom mi?:)

Megyek mert üvölt!:)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Bogyra! Tényleg jól nyomod. Én is nagyon szeretem. Ha nem ismerném a terméket, biztosan kedvet csinálnál hozzá. :)

Jelentem én sem kaptam privit.

Kép
anido

Bogy, két nap telt el az ominózus felhördülésed óta és lám, még senki nem heverte ki :)
Tupiból a felvágott tároló dobozok engem is érdekelnének.

Képzeljétek, ma éjjel egész jól aludtunk :lol: :lol: :lol: fél 3-kor azért szopizott a kis csibész, de aztán szunya reggelig. Ilyenkor mindig úgy elszégyelem magam, hogy már-már kiborulok szegény ártatlan babára, pedig csak nem volt kerek a kis világa. Ami meg tőlem függ persze. Buta anya! :roll:

Kajáról ne? De kár, pedig szerettem volna segítséget kérni a klasszikus "mit főzzek" témakörben. Nem tudom ti hogy vagytok vele, én bármit nagyon szívesen megfőzök, de kitalálni nem nagyon tudom. :) Az én férjem igazi húsevő, és az unalomig ismert kajákon kívül semmi új ötletem nincs.
Ha valakinek egyszerűen elkészíthető, finom hamija van, küggyön má' receptet.

Csilla
Vendég

Dóri, hogy alakult az éjszakátok?
Én most nagyon aktívan nekiálltam a fejésnek, hogy oda tudjam adni neki ha éhes maradna este. És azt találtam ki, hogy 6 óra körül tejépet kap szopi helyett, hátha több tej marad estére.
Egyébként milyen pépet vettél? Én natúr grízt a Hipp-től, és tényleg finom. Nagyon izgultam mit fog hozzá szólni, de tátogott mint egy kis halacska :lol: még anya, még, még! :lol: :lol:
Vendég

hát 46 kiló vmikor én is egyetemista koromban voltam utoljára. de sztem nem a diéta, hanem a szopi szív le.
ági, kenyérben nemtom mi van, lehet h vmi tojásféle, de az biztos h baj volt vele. csak a vizes zsemlével nem. (mondjuk az tök jólesett h a gyerekdoki "megdicsért" h csodálja a türelmemet h ilyen komolyan veszem a diétát. más választásom viszont nincs. egy orvos sem javasolt tápit, igaz, nem is szeretném)
viszont most arra paráztam rá h lehet h lisztérzékeny vagyok :roll: :cry: :cry: :evil: mondjuk 3féle ételallergiára diéta az már kicsit húzós lenne... :evil:
gyps,hidd el, nem parázom túl az allergiát. sajnos ez nálunk kőkemény valóság, csak te erről lemaradtál. lánykámnak hetekig véres volt a széklete kizárólagos szopi mellett. muszáj volt diétáznom. és én semmit nem sterilizálok, nem óvom agyon, tehát nem ez a "hiba". egyszerűen örökölte az apja allergiás hajlamát :cry: :cry: :cry: bakker, most úgy tűnik h mintha az alma se működne :cry: :evil: tiszta ragya a feje mindig, ha almát etetek vele. :shock: remélem, lesz olyan gyümi, amivel nem lesz gáz :roll: :roll:
Vendég

anido, olyan kaja, amiben se tej, se tojás, az engem is érdekelne!
Vendég

Jólvanna többet nem hördülök sehová! :)

befejeztemezentúl nem leszek fülbebogárültetős hanem kiegyensúlyozottas nagyot nevetős a hülyeségeken leszek! :)

KépKépKép
bogyra

Nekem vannak receptjeim tejnélküli muffinokkal. Ha kell, akkor szivesen átdobom.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Tojásmentes csokis muffin

Hozzávalók:
1 csésze liszt
1 csésze kristálycukor
3 evőkanál kakaó
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál sütőpor
½ teáskanál só
1/3 csésze növényi olaj
1 evőkanál ecet
1 teáskanál vanília kivonat/aroma (vagy: 1 csomag vaníliás cukor)
1 csésze víz

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra, a muffinformákat előkészítjük: muffinpapírral kibéleljük.
A lisztet összekeverjük a kakaóval, a szódabikarbónával, a sütőporral, a cukorral és a sóval. Ehhez a keverékhez keverjük hozzá az olajat, az ecetet, a vanília kivonatot és a vizet.
A masszát a muffinformákba kanalazzuk, és 15-20 perc alatt készre sütjük.

Tipp: A tésztához adhatunk apróra vágott csokit vagy diót.

Kép

Kép
precious
Budapest

Tojásmentes kávés-mazsolás muffin

Hozzávalók:
3 csésze liszt
2 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál sütőpor
2 csésze kifőzött kávé
1 ½ csésze kristálycukor
½ csésze vaj
1 csésze mazsola
2 teáskanál fahéj

Elkészítés:
A sütőt 175 °C-ra előmelegítjük. A muffinformákat kivajazzuk, vagy papírral kibéleljük.
Összekeverjük a lisztet a szódabikarbónával és a sütőporral.
Egy kisebb fazékban összekeverjük a kávét, a cukrot, a vajat, a mazsolát és a fahéjat, majd forrásig melegítjük, ezután szobahőmérsékletűre hűtjük.
A kávés masszához hozzáadjuk a lisztes keveréket.
A tésztát a formákba töltjük, és 20-25 percig sütjük.

Kép

Kép
precious
Budapest

Na, csak ezek azok, amikben nincs tej és tojás sem.

Kép

Kép
precious
Budapest

Doo, nem is mondtam erre egy szót sem, sőt, valahol te vagy az élő példa, aki alátámasztja a meglátásomat. Ha már it tartunk akkor kicsit mégis belemegyek: sztem ha valaki allergiás, akkor akármit csinálsz, az úgyis kijön. (Lásd nálad: már szopin keresztül kijött, pedig nem adtál neki tejet, nem?) Ha meg nem allergiás, akkor meg kár izélni. (Főleg ha nincs is hajlam a családban.) Én ezért merek neki adni tejterméket, mert szopi alatt soha semmi gond nem volt (eper kivétel), igy sztem mindegy, hogy 6 hónaposan vagy 8 hónaposan vagy 10 hónaposan adom neki. És minden elismerésem a tiéd, én nembírtam az epernek ellenállni (áá, hátha mégse az, és benyomtam még egy nagy tállal, jövő héttől már úccse terem címszóval...kár volt, szép lett a pici fiam pofija... :roll: )
De télleg ez az ÉN VÉLEMÉNYEM és senkit meg ne bántson, ha nem igy gondolja, okesz?

Na, remélem sikerült a félreértést kigubancolni.

Csilla, én is igy vagyok, hamar kifogyok az ötletből, most sorolok pát kaját, hátha szeretitek:
csirkepörkölt (répacsikok nagyon megbolonditják) tejföllel, galuskával, baboskáposzta marhalábszárból, pulykacombtokány zöldbabos, gombás, pritaminpaprikás..tejfölös vagy nem husika májas-gombás vadászmártásban, tésztás hús, mint makaróni?? na meg ha jó feltéttel van, sztema főzik is elmehetnek. MOndjuk én nem panaszkodom, a férjem még a szójafasirtomat is imádja, egyik kedvence a krumplistészta, meg az édeskajákat is imádja, szóval csak főzzek. De némelyik kaja nagyon finom ilyen alapból, igy hamar megvan. És amiket felsoroltam, mint olyan, hogy fél óra max előkészités és utána csak följön magában...Remélem adtam ötletet!

Kép
kriemhild

Sziaszotk!

Vanda Te kérdezted ugye, h. tupperből van e gyúródeszka? Hát anyukámnak van, és rühelli, nem igazán vált be neki. A nyújtólap az felkunkorodik örökké, nem tud rajta nyújtani, a rúd, meg műanyag szétesős kivitel.
Bocs, Bogyra, nem akarom én az üzletedet ronta, mert egyébként nagyon jó kis termékei vannak, csak ez nem vált be.

No. Tegnap kimentem ezért azért az auchan-be, erre mit látok? Magyar nyelvű tanuló kutyust 6990-ért. Azt hittem rosszul leszek. Ugyanis anyukám megvette 9700-ért.
Gabi, Te írtad ugye, h. az az auchan-os kutya szlovák? Hát basszus nem. Már bánom h. nem mentem ki és néztem meg saját szememmel:( brühüüüü.

Doo, azért az a 46 kg kevés, nem? Tudom, h. Te alacsonyabb vagy és vékony típus, de akkor is....

Na megyek, mert felébredt. Még jövök.

Kép
niki30

Jajj Doo, ugye nem értettél félre? Én csak ezzel azt akartam kérdezni, h. Te is keveselled a 46 kg-ot? Vagy ez a versenysúlyod?

Kép
niki30

niki!voltam az aushanban,azt mondták,már nem lesz.na de a tescoban péntektől 6390.Reggel 6ra megy a párom,letojom ha fáradt!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

jó annak aki fogy én alig eszek és 81kg vagyok.nem tudom mitől!UNDORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!pedig mindig vékony voltam.ja,és teszem a dolgom egész nap,mozgok eleget,jó nem edzésre járok,de a belem kirohanom minden délután.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, hát ezt nem kellett volna írnod, ez most fájt! (tesco) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :(

Kép
niki30

Ez valami csoda kutya? :) Vagy miért vagytok ennyire ráindulva? És honnan tud erről mindenki? Reklámozzák? Mert én még nem láttam!!! Én meg nem jutok el sehova, aljuk meg örökké dolgozik! Még megnézni se tudom! :( Na mindegy. Lehet Ricsike enélkül a kutya nélkül fog felnőni! :)

Kép

Kép
lorcika

lorci!ez egy tanulókutya.nézd meg a neten Fisher price oldalon.Énekel,zenél,verset mond,színeket,testrészeket.haláli.Tegnap a szomszédnál voltunk,Brendus kibökte,másfél órán keresztül játszott vele,és mikor jöttünk haza rendesen visított érte.nagyon élvezte,járt keze lába,hangosan nevetett.imádom.na,ezt tudja ez a kutya.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Lányok, ha bárkit bármi érdekel ami tupper, akkor hétfőn adok le rendelést... kérdezzetek bátran, ajánlani csak azt fogom amit én már kipróbáltam, így a gyúrólapot nem, de van neki egy szilikon változata azt igen! :)

és azon sütni is lehet egyből.

Nah ennyi csak nemakaom hogy le maradjatok, és karácsonyi ajándéknak is tök jó....

nah témáról lecupp...

Én sem ismerem a kutyát és nekem is erős a gyanúm, hog szerencsétlen gyermekem e nélkül fog felnőni.... nekem jobban tetszik az ölbe vevős én mesélek neki verzió. Egyenlőre nálunk ez van este egy órán keresztül összeülünk mindahányan, mesét olvasunk énekelünk, mondókázunk! :) Gergő jobban igényli mint Levi! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Lányok,

Bogy, képzeld nálunk pénteken tupi bemutató lesz :D Én csak háziasszony leszek :D Remélem nem égek be, tök nem vagyok házias......

Ági, itt böngészhetsz:
http://www.tupperware.hu/today/31.html
Konyhaművész citrusprés az almareszelő-citromfacsaró neve és 2090Ft-ba kerül és nagyon tuti.

Doo, nekem is kettő üveg almareszelőm van, meg egy tupis, de azt nagyon szeretem, az üvegből fel tudok ajánlani szívesen. Bábolnai vagyok, de jövő hét utáni pénteken megyek Tbányára ha nem akarsz venni újból üveget szívesen odaadom az enyémet.

Csajok, ma nemtom mi van a levegőben, de egész nap eszek, ezzel nem is lenne baj, de bon-bonnal nyitottam a napot, szilvásgombóc volt az ebéd és most hagymás tejfölös ízű krékerrel folytom le az egészet.....kész vagyok. Valszeg azért van, mert ma megbetegettem, ilyenkor hihetetlen mennyiségű szénhidrátot,cukrot meg tudok enni....

Súly téma...én 17kg-ot híztam a baby-vel, ebből 1kg van rajtam. A szopitól, legalábbis szerintem attól havi 1 kg mindig lemegy rólam. Igaz hétfő-csütörtök megyek tornázni is. A testem viszont totál átrendeződött, a hasamra került minden, szerintem.....De az evésre nem figyelek, csak amit a szopi miatt kell....mondjuk a tulzott szénhidrát-cukor sem tesz jót a gyereknek...

Én is ma kaptam tesco katalógus-t, ott 6390Ft a kutya.Csajok a Disney nagy figurákat akciósan (15eft helyett)10eft-ért árulják én anno még a reptéren angliában 2400Ft-ért vettem....szomorú :( .

Este még jövök.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Bogy, a szalámit melyikben tárolod? Megírod nekem? Köszke

Kép
melcsi6

Bogyra tiramisuja olyan szinten kísért, hogy én ilyet még nem láttam!!!!! :shock: :oops: Mindjárt csinálok tejbegrízt (jobb híján!) :D

Kép

Kép
lorcika

Melcsi most akciós a hüsi szett, majd kérdezz rá...kicsit borsos mert a hat darab 8000 e, de ha ketten vesztek egy szettet vagy akármi akkor már jó

KépKépKép
bogyra

És nem akarok senkit sem idegelni de kereken 25 perc alatt volt kész....
Csak kikevertem, beletörtem a kávés babapikótát azt szevasz...be a hűtőbe....hmm lehet csinálok ebbe a tupperes formába, tejbe grízt, kis gyümölcssel...

Lorci milyen jó ötleteid vanak . egy réteg tejbegríz megkenem lekvárral, gyümölcsöt rá és tejbegriz
tetején csokireszelék! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyar fejezzeeeeed beeeeeeeee!!! Kölök felébredt, ennyita tejbegrízemről!!!!! :? (de az ötlet jó!!) :) Ananász is jó, mit gyümölcs?

Kép

Kép
lorcika

hmmm, Gabi ez biztos? Mármmint a tesco kutya.

Milu épp a szőnyegen hasal, és pakolja a dvd-s polcot. Nagyon dolgozik, időnként hatalmasakat nyög. :lol: Néha rámnéz, csibészesen elvigyorodik, és rámol tovább.
Annyira édes, hogy meg tudnám zabálni :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyps, kösz a kajákat. Találtam is benne nekem tetszőt :wink:
Vendég

Lehet, hogy az én gyerekem nem szereti az almát???? Már 10 napja csak az első 2 falatkáig jutunk :(
Mit csinálok rosszul?
Vendég

az én kölköm a tejpépet nem komálja.....most meg örökké cipelnem kell, ha letszem vonyít!!! :shock: :D

Kép

Kép
lorcika

cscsi tegyel bele banánt. vagy már tettél?

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Latom a kg a tema tobbek kozt, hat en 14-et hiztam a picurral, ebbol 3 maradt, de azelott jobban vigyaztam az alakomra, marmint kajazas ugyileg.
Na most en heti 2x jarok futni/kondizni, es hat nemtom hol van ez a 68 kg.
Ne ertsetek felre, nem azt hiszem hogy vekony vagyok, sot tudom hogy en az az erosebb sportos fajta vagyok, nem a nadszalvekony tipus, koszonhetem ezt a tobb mint 10 eves atletizalasnak.
Viszont akik 67-68 kg-k nem igy szoktak kinezni, tudom az izom tobbet nyom mint a zsir, de akkor is...szoval en vagyok az, aki ha a tukorbe nez nem haborodik fel ugy mint mikor a merlegre all.

En altalaban elegedett vagyok az alakommal, egy pont van amivel soha nem vagyok kibekulve, ez a derekam/hasam.
Allandoan hasaznom kene, hogy jo legyen.

Anyukam az aki szerint nekem tokeletes alakom van, a draga, elfogult enyhen szolva.

Volt ma a vedono, mondta hogy olivaolajat vagy tevajat mar lehet rakni a fozelekekbe.
Mondtam neki, hogy a delelotti gyumi miatt nem ehes ebedkor, es hat delutan sem igen fer bele, ugy ehezeik meg valamennyire ha 4x eszik egy nap, mondta hogy semmi gaz, ha nagyobb lesz, ugyis igenyli majd. Amugy gyumi meg ugyis van vagy a fozelekbe vagy a tejpepbe.

KépKép
horilda

Cscsi, oszibarack??? Elina azt szereti jobban meg a banant.

KépKép
horilda

Lorcika, a banánt még nem adnám,
Iilda, hol veszel ilyenkor őszit??? Épp ma vettem Kecskeméti barackpürét, ilyenre gondolsz? Csak sajnos ez 2 nap múlva kuka, szóval próbálgatni, kóstolgatni kicsit nagyvonalú. De mindenképp megpróbálom.
A sütőtök nem gyümölcs? :oops: bocs ha hülyeséget kérdezek, sosem tudom hogy sorolható.
Csilla
Vendég

NIKI!!!

Köszi a gyúródeszka hozzászólást, majd még utána érdeklődök.
A drágább kutyát pedig vidd vissza oda, ahol anyukád vette! 3 munkanapon belül kötelesek visszavenni mindenféle indok nélkül.

Na, szerinted menni fog?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, aranyos vagy, köszi, de kétlem, h. visszavennék.
(ma telik le a 3. nap).
Anyukám mondta is, h. ez van, volt már ilyen, lesz is, így jártunk.

Csak k...va dühítő.

Kép
niki30

Most azt ki hogy érti, hogy ennyit vagy annyit hízott a babával? Mármint várandósan, vagy szülés után annyi maradt rajta???
Én várandóan 10kg-mal voltam több, abból 2 maradt szülés után, aztán híztam 5 kg-t :shock: :twisted: :roll: :oops: Így most 7-tel vagyok több. :x Ja, és előte se voltam túl vékony :-( Csak azt nem értem, hogy amikor 15-tel kevesebb voltam még az iskolában, én akkor is kövérnek tartottam magam, pedig azért nem voltam az (így utólag) csak nem 50 kg voltam már akkor sem. Most is annak érzem magam, tehát TÖK MINDEGY!
De nem merek fogyózni, ...jó kifogás a tejcsi, de bizti jót nem tenne, ugye???? Ugye majd később...?! :D :oops: Bár kb 2 hónapja elkezdtem tornázni, s akkor úgy belendültem, lelkesen, aztán hirtelen alábbhagyott a lelkesedésem. Pedig akkor elindultak a kg-ok...az a másfél lefelé, aztán felfelé. :?
Doo, te tornázol Béresre rendesen??

Beszéljünk másról. Hagyjuk azokat a fránya kilókat! Milyen jó a kiscsajainknak még, híznak, s körülöttük mindenki örül az új hurkáknak, jaj de kis hullámos a combja, (mint anyának) jaj de cuki!! :D

Kép
ági_bp

Niki!

Ha mást nem, akkor hivd fel őket telefonon. Egy kérdést megér. Mondd meg nekik, hogy a családből már vett egy ilyet valaki és nincs kettőre szükséged. Max. levásárolhatod az árát és vehetsz beszélő macskát vagy tengerimalacot a kutya helyett.

Na?

Egy telefont megér! Tudod, csak 300 forint a hivás dija....vagy ez nem az a műsor? :)

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vettünk almareszelőt! Hát, azt hittem jobban pempősebb lesz! Itt okoskodtam páromnak, hogy az majd hogy elpempőli...aztán épphogy jobb, mint a sajtreszelővel :roll: Kicsit furi volt Zitának, a leve jobban bejött, de azért elmajszolta. Hagytam belenyúlni, hagy ismerkedjen, hát aztán nem győztem kapkodni hogy ne kenjen mindent össze, még az orrába is nyomott aztán még Ő sírt!! :)

Brendonban is jártunk, hát végül meg kellett rendelni az ülést, mert elfogyott!! 1 bemutató db volt, de azt köszi nem kértük.

Aki a múltkor említett etetőszéket, tenne fel róla linket, képet bármit? És ai f etetőt vesz, a tálcájának van pereme? Szerintem nem utsó szempont.

Kép
ági_bp

javítás: aki fa etetőt vesz..

Kép
ági_bp

Kilók.....
ha ez vigasztal Benneteket, akkor én 25 kilót hiztam a terhesség alatt és mindenem kirepedt. A cicim alja, a hasam, a derekam. Most meg a lóg a bőr mindenhol. Az is igaz, hogy iszonyú nagy pocakom volt és Bálint 4 kilóval született. Lehet persze, hogy nincs összefüggés...(szerintem van!!!!)

Én nem tornázom, mert féltem a tejem. Aki másképpen gondolja, az gondolja másképp! :) A sok dajkálástól meg már most komolyabb bicepszem van, mint a férjemnek.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Ági én ugyanez vagyok. Sose voltam nád, de amikor a mostani bálnavadász súlyomnál sokkal kevesebb voltam régen, akkrois elégedetlenkedtem. Mit nem adnék most azért!!!! Én 15-öt szedtem fel :oops: , lementb 8, visszajött 6!!!!! Szóval minimum10-et le kell nyomni!!!! Amíg így szoptatsz ne nagyon fogyozz, mert sok méreg anyag távozik a fogyással és mehy a tejbe. Ezt olvastam! Fel vagy mentve!!! :wink: Nekem már nincs sok mentségem, nem szoptatok olyan soszor!!! :( :oops:

Ricskó evett tápozt és bealudt.....má megint!!!! :shock: 1 órát se volt fent most! Front van?

Kép

Kép
lorcika

Jaj, nézegettük a képeket, s találtam egy régi, augusztusi kis képsoroztatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:23-kor.

Kép
ági_bp

Mekkora szemek! Lestoppolhatom Milunak?
Vendég

Hát tök jók ezek a képek a középsőn az a héj mitakarszmá itt fintor.....

Amúgy itt tényleg minden gyerek tök kis tutkó.... :)

de az enyém a legszebb! :D :D Kivéve most mert most visítós kismacskakutyaegérdisznó és egyéb állatok összessége :twisted: :twisted:

KépKépKép
bogyra

A monkban épp tupperware reklám van!

Még Mr. Monk is dícséri a tupper feltalálóját! :D :D

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: