Detti SZENDÉHEZ NEKED IS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MINDKETTŐTŐÖKNEK SOK SOK TEJCIT EGÉSZSÉGET !!!!
most olvastalak vissza! túl vagyunk 2 embert próbáló napon! de én még mindig töretlen vagyok türelemben! mondjuk anyukám itt volt ugye szerdán csütörtökön és hihetetlen sokat röhögtünk ... szóval babunk hasfájás lett de már kikezeltük és most édesdeden alszik lehet hogy csak egy buborék ragadt meg a hasában ki tudja de 24 órát nem aludt! addig karon volt szenvedett üvöltött huzogatta görcsben a lábát a tipikus tünetek! aztán büfiztettük meg minden de semmi nem segitett (csak 2x a hinta
séta: mi is úgy visszük ki ahogy a heni! először 10 perc erkély másnap 20 perc 30 stb. stb. szombatra már 60 percet érünk el és igy este el tudjuk tolni a fagyishoz (juhhéééééé)
a szobájában egész éjjel nyitva az ablak bukón ... és hálózsákba sem raktuk ... a takarót ugyan lerúgja ... és rövidújjú body és ujjatlan rugi van "csak" rajta! viszont védő néni szerint (is) és gyerekdoki szerint is a komfortérzetük igy jó ... és tényleg nem izzad a feje és a nyaka! az a gáz ha ott nyakánál izzad és tegnap napközben üvöltése alatt végig izzadt pedig pelusra volt öltöztetve!!!! de embert próbáló a meleg!!!!!
anyós továbbra is rémes! tegnap lementem enni - diétán voltam a hasgörcs miatt hátha én ettem valami olyat ... esetleg a rántott dologra volt mérges a hasa babunak vagy a borsólevesre mert hüvelyessel is vigyázni kell állítólag .. szóval rántott levest ettem meg vajas kiflit meg kekszet ... remélem kitisztított ... szóval anyós megint előadta hogy a gyereknek nem a hasa fáj ... hanem SZOMJAS! na és akkor a fáradtságtól (is) elborult az agyam és mint még soha mert amúgy nem vagyok az a típus ... úgy megmondtam a magamét hogy szegény úgy ott maradt a konyha közepén!!!! ... közöltem hogy jó lenne ha befejezné a vizes témát a gyerek nem szomjas én vagyok az anyja és örüljön hogy ő túl van a 3 gyereke nevelésén - és hogy jó lenne ha a férjemmel nem ugrasztana össze és ha azt mondtam neki egyszer hogy nem adok neki vizet akkor minek mondja naponta el nekem!!!! ... fuhhhhh most is 200 lesz a vérnyomásom!
amúgy Heni nekem a kórházba volt kihelyezett szoptatási tanácsáadásom nagyon aranyosak voltak (ők is) és azt mondták vizet tápszeres babának kell adni annak sokat is (teát is) ... és ha szoptatsz és pisil rendesen a baba valamint jól eszik akkor felesleges a viz és hülyeség! ezt direkt szóvá tették a nyári babásoknak!!!! én biztos nem adok neki!!!!! ...
képzeljétek az egyik olasz gyárból ahol kapcsolattartó voltam kaptam 2 nagy csomagot a céghez
Geo: a denevéres storydon én tuti meghaltam volna ott a helyszínen félek minden rovartól bogártól egyéb nem emberi dologtól
na megyek zuhanyozni aztán babázok egy sort! ... bár most kába a szentem!!!
ui: a mumus (köldökcsonk) még ma sem esett le! ... ahhhhhh lehet hogy mi leszünk azon ritkák akiknek a 3. héten fog! ? jaj lányok... tiszta horror..... Heni mikor olvastalak hogy nektek már leesett mondtam is férjuramnak hogy ezt NEM HISZEM EL