Sziasztok Kismamik!
Rég jelentkeztem, minden rendben van velem/velünk!
Annyi, hogy valószínű felfázhattam és a torkom is nagyon fáj, forró mézes teázok, remélem nem lesz súlyosabb nem akarok náthás lenni!
Képzeljétek olyan rendi az Anyukám!
Elment és beleadott előleget a babakocsiba, mert tudta, hogy a Titit szeretnénk megvenni és figyelte, és most akciós itt T.bányán ezen a héten vagy jövő héten meglesz a babakocsink úgy örülök!
Meg megvettük a festéket végre a babaszobába alul világoszöld felül bodza színű lesz, mostmár csak kell egy kis idő szegény páromnak, hogy kifessen, mert szegénykém annyit dolgozik, úgy sajnálom, alig látom! A 7napból 7napot és múlt héten is 3szor 16oznia kellett mert itt vannak a külföldi nagyfőnökök!
Lányok tegnap vitatkoztam Anyóssal, hogy én 27hetes vagyok erre ő hogy lehetsz 27hetes mikor január 20ra vagy kiírva, erre én mert 40hetet számolnak a dokik, erre ő de 9hónap a terhesség tudom, de hivatalosan 10hónap és nem tudtam elmagyarázni neki, hogy mi van, mert nem értette meg! Azt mondja akkor karácsonykor fogsz szülni mondom nem, a dátum szerint január 20. Hogy magyarázzam meg neki Lányok?
Ági nagyon jól megcsináltad azt a képet ahol felül a babanövekedés alul a pocaknövekedés van!
Milyen progival csináltad?
Szó volt róla, hogy kinek milyen élménye volt a szülésről!Én természetese úton szeretnék,de lányok én szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség az érzéstelenítők között hallottam, hogy van epidurális meg egy másik fajta, azt hogy kell kérni és utána milyen hatása van? teljesen lebénít vagy fájdalmat csillapít? Biztos kinevettek, de nagyon félek nem akarok lebénulni! Itt T.bányán nagyon sok kontár van!
Buborka szép a pocid!!
Nekem 3számot nőtt a mellem eddig pedig eddig se volt kicsi! 95D most ami kényelmes!
Klári majd hozd a képeket a nov.6 4Dről!
Linus utólag is Boldog szülinapot!
Én tuti nem oltatom be magam a H1N1 ellen nem kockáztatok!
Pillesz nagyon édes Pöttöm Panka !!!
Icu nagyon aranyos Lili!
Köldök nekem még nincs kint de eléggé kicsi a luk szinte sima egy gombostű feje se férne bele, striák oldalt kezd látszani pedig kenegetem folyamatosan, barna csíkom még nincsen!
Lányok mi lehet Trudival? Olyan régen írt! Remélem minden rendben velük!