Hahó!
Alakítsunk egy klubbot : nyügi bébik és mi is csatlakozunk
Tom, h. nem vigaszta senkit, de nálunk is megy a műsor ezerrel... nappali alvás alig-alig éjjel soxor bömbi, de mi az ok nem tudom, én ezt a fogzást már rühellem ( még egy sincs

)
Kata, 6 hó uán kezdett prevenárból csak 2 kell, de nektek sztem kellett volna a 3. is
Megjött az oltóanyag és csütörtökön mi is megkapjuk az elsőt, remélem attól még nyűgösebb lesz a királykisasszony, áadásul másnap máj. 1. és a tóparton nagy sütés-főzést tervezünk, ha az idő engedi.
Dalma, szegény Kori annyira sajnálom, de foto szerint jól viseli, masszív kissrác

- megtaláltad a hengert? Lilla imádja ha görgetem rajta, csak a lábát fogom é guringázunk.
Tegnap délután felállt

- tök egyedül, azt hittem szörnyethalok a látványtól. Próbálom elterelni az ilyen irányú próbálkozásait, mert még sztem nagyon korai...
Ülni csak úgy ül, hogy oldalról kiül jobbra és balra és támaszt a kezével.
Jó az erszényed nagyon, a Beconac is van ez a minta, annyra szép vidám és a kishölgy gyönyörű!!!
majd dobok fel képet a mi hurcinkról !
Ditta, irigy a lakodalom miatt, csinik voltatok nagyon és szépek a gyerköceid, a ládikás kép az csúcsszuper. Jó, hogy van 2 hugod, mindig szerettem volna lánytesót, de nekem csak egy bátyám van.
Hosteil, nem lehet, hogy allergia az antibigyóra és nem gomba? A gomba ilyen hamar nem jelentkezhet, de én nem vagyok doki csak nekem ez a gombás-történet elég furi, inkább hajlanék az allergiára:roll:
Vera, sajnálom a történtket, de hála megoldódott, vanak még jó lelkű emberek!
Melaszka, nagyon segítőkész vagy! Anyatejnél is mindjárt jelentkeztél és a anyagi segítségnél is rögtön pos. reagáltál
Mosógép megjavult

magától, ki érti ezt, van program, ahol nem centriz, de van ahol aktív- várok még hátha totál bekrepál. Beszéltem szerelőkkel, van aki nem vállalja, mert drága hozzá az alkatrész- van ahol azt mondták vigyem be

mert helyben nem javítanak...egyébként néha elől kicsit folyik a víz- ezt már régebben is tapasztaltam- van mikor meg víznek nyoma sincs. Vicces egy masina, lehet én csesztem el, mert húsvét előtt jó nagy szőnyegeket is belegyömöszöltem, talán ez nem tetszett neki
Nati, mi ez a titkolózás kaja ügyben- engem is érdekelne, miért nem lehet itt megírni

negatív reklám is reklám
Szerdán voltam szülőin (középiskola 10. vagy 2. ahogy tetszik ) jól nevelt a gyermek aminek a mai világban nagyon örülni kell, nem veri a tanárokat, nem iszik,drogzik stb.
kicsit büszke voltam