A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok.
Én kalapot fogok használni. Már vettem is neki egy basketboll sapit és egy olyan siltes sapit ami hátul olyan hosszított. Nagyon aranyos. Nekem a Hunor még nem akar megfordulni,kis lusta.. Már 2 fogacskéja van.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Bakker evi,az szar ügy! Nem sokáig birta a mosógép. Milyen márkájú?

Kép

Kép
betti030
Budapest

Betti, 2 fog az nem gyenge ! mennyire viselte meg Hunort, lehet már írtad, de nem emlékszem, bocsi
Kaptunk hétvégén egy felfújható hengert, zenél és 5 kis labda csörög benne, ez nagyon jó mozgásfejlesztő és tetszik Lillának:lol: nem próbáljátok meg Ti is?

whirlpool, nem is volt olcsó, kíváncsi leszek mennyiért javítják.
most kipróbáltam a program végén külön a centrifugát és a középső fokozaton működik, de ha a 40 fokos progit indítom a végén nem centriz :shock: nekem ez bonyolult, tehát nem a centrifugarész hibás

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: és annyit eszik hogy jollakik vele?tápit már nem adsz neki?
Sajnálom a mosógépet :cry:

megkaptátok az ingyenes babacsomaghoz a papirt?kiváltotta valaki?

000kata

Szamy: hol csináltad a vonalzod?olyan jó :lol:

Kevin szombat ota tud forogni hasra meg vissza :lol: olyan aranyos ide oda forog :lol: :lol:

000kata

Évi, tényleg, nekünk is van ilyen hengerünk, Korié volt, meg is keresem! Anyós tényleg elég gáz. Még szerencséje, hogy te ilyen megértő és hős vagy!
Kata, ügyi Kevin nagyon!
Szamy, nagyon édesek a lányok, imádnivalók lehetne így együtt!

Panna pár napja üvölt éjjel... erre láttam tegnap reggel, hogy kinnt van egy fogacska. A múltkor, amikor írtam, hogy van 2 fog, rosszul láttam, mert még nem törte át a fogínyt. Kínjában szegény éjjel megtanult átfordulni hasról hátra, ésl még forgatnom is kellett vissza, mert visszafelé még nem megy. Nappal meg semmi baj vele, no bőgés, csak este meg éjjel.
Hozzátápi: szopi ill tápi előtt vagy utána adjátok ti? Mert nekem utána csak pár kanállal tud enni, előtte meg bevág egy fél üveggel is.
Kornél akkorát esett tegnap, hogy egy bazinagy seb van a szép kis homlokán. Mindjárt megmutatom

Kép
Kép
dalminha

Kép

Kornél a kajla sebes homlokkal spagettit eszik!

Kép
Kép
dalminha

dalma: uhhh jo nagyot esett Kornél,szegényke :cry: :cry: :cry:

000kata

Sziasztok!

Sajna nem jegyzeteltem, de próbálok reagálni.

Kaja:
Sógornőmnek anno azt tanácsolta a gyerekorvosa, hogy 3. hónapban kezdjen csirkehúst adni a gyereknek, mert anniyra nagy, hogy nem fogják bírni a csontjai a növekedést és a súlyt. Én még nem fogok adni Fanninak husit, csak a 7. hónap vége felé. Most egyenlőre marad a gyümi és főzi.

Dalma
Én szopi után kb 1 órával adok enni neki, de ennek ellenére 4 óránként szopik.

Gratulálok minden fogacskához!!!
Fogunk még nincs.

Jók a képek és a videók!

Fanni mostanában h..t csinál belőlem a városban séta közben. Egyszercsak megunja a fekvést és visítani kezd, könnyezik, köhög mindaddig míg ki nem veszem. Akkor mintha semmi baja nem lett volna elcsöndesedik. Persze ha nem lát senki nem veszem ki, mert tudom semmi baja, de ha látnátok hogy néznek rám az emberek. Sőt az anyukák! Mintha velük ilyen nem történt volna.

Ti kiváltottátok a HIPP ajándékcsomagot a rossmann boltban? Még a kórházban kaptunk kupont hozzá. Van benne kanálka, poló, inivaló és bébiétel. Tök jó.

Oltás
Nálunk érkezett oltóanyag, így Fanni tegnap megkapta az elsőt.

Mára ennyi, jövök mikor tudok.

Kép
Kép
nati80

sziasztok.

Nehari hogy most nem olvasok vissza és reagálok dolgokra de majd kiugrok a bőrőmből.

Kaptunk egy nagyobb lakáást!!!!!! Költözni foguunk!!!!!!!

És csak két utcával odébb van és közelebb sokkal a sulihoz ovihoz ahova most járnak.
Itt volt ma a pasi egy nőcivel csak én Iza éjszakája miatt aludtam és ők meg halkan kopogtak így csak cetlit hagytak és felhívtam őket és akkor mondták. Tökre örülök iszonyatosan.
Mi most 57nm-be lakunk. 1 szoba két lukba és amibe költözni fogunk az 79nm 3 szoba és egy fél. földszintes és erkélyes. jeeeeeeeeeeeeee

harivera
Budapest XXI. kerület

vera
Gratulálok az új lakáshoz!!! :) Biztos örül az egész család!! De jó lesz Nektek!!! Mikor költözhettek??? Az önkoritól kaptátok??

dalma
szegény Kornél, bár ahogy nézem Őt nem viselte meg annyira. :) Nagyon hasonlít rád!!!

évi

A milupa frutapura alma körtét én is vettem , de Kincső nem eszi. :( Meg úgy vettem észre fájt a hasa tőle, így Én nem erőltetem. Viszont vettem az Univernek az alma őszijét és azt jobban eszi. Azt próbáltátok már??

kata
Kevinnek jobbulást, remélem nem lesz semmi komoly!!

Még mi se forgolódunk és fogacskánk sincs :( , viszont annál többet beszélünk, visongunk és nyöszörgünk. :) Ja és holnap megyünk ÚSZNI!!!!!!! :)

Ezt pedig a nyuszi hozta :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Matyi félévesen 8560g és 67 cm. Kis vasgyúró babám. Két hete már kap gyümit ebédre és 1 hete tejpépet vacsira. Simán bepusszant teljes adagokat és rendesen szopizik is.
Fogunk még nincs, de nyálzunk ezerrel. Pörög-forog. Bár inkább a hasról-hátrát gyakorolja. Az szimpibb még neki. Sokszor fel akar ülni a pihenőszékében. Nagyon küzd :D . Párszor próbált már négykézlábra állni is, de átfordulás lett belőle :).

Dalmi!
Szép nagy sebe lett Kornélnak. De ahogy látom, könnyedén veszi. Bár gondolom, volt sírás.

Vera
Gratula a lakáshoz. Remélem, így kényelmesebben lesztek. Gondolom 2-2 fiú jut egy szobára? :wink:

Anikó

Kép Én és Matyi Tatán
Kép :)
Kép Nagyfiam: Bendegúz
Kép hájredőink

Kép
Kép
Kép
eagleszem

anya: örülök hogy jol vagytok.Szép nagyon a babakocsi :lol: kevin is ezt csinálja mostanába a babakocsiba.

Eagleszem: nagyon édesek a fiúk :lol: te is nagyon csinos anyuka vagy :lol:

vera: gratulálok a nagyobb lakáshoz,hogy hogy kaptok?

nati: én kiváltottam szerintem is tök jó :lol:

Régebben raktam fel egy oldalt ahol szintén ajándékcsomagot kapunk regizni kellett és postán kiküldték a papirt hozzá. ( felicitas )
Azt kiváltotta már valaki?
nemsokára megyünk tanácsadásra ,reméle rendben lesz a fülecskéje és nem viseli meg a szuri.majd jövünk puszika

Kép Elkoszáltam :-)
Kép
Kép

000kata

Sziasztok!

Kata, én kiváltottam. nem volt benne sok minden, sőt feleannyi dolog volt benne mint a kismamacsomagban.
Én nem emlékszem rá hogy kaptam volna hipp-es kupont a kórházban, de majd megkeresem a papírokat. :?

Hozzátápi, mi is elkezdjük a héten igaz még csak gyümölcslével.

Vera, gratula az új lakáshoz. :D

Dalminha, szegény Kornél tényleg nagyot eshetett. Ahogy látom azért a jókedve megmaradt :D :D

Édes minden babóca.

Nem tudom mi történhetett, de olyan hisztit levágott hajnalban Zsombi, hogy két órás küzdelem után a babakocsijában tudtam csak elaltatni. A férjem reggel mondta is nem lehet, hogy további fogacska fog kibújni. Remélem még nem :shock: Most alszik, kissé hulla vagyok. Nehezen viselem ezeket az érthetetlen nyügiket, és küzdelmeket. :roll:

Kri

Kép
Kép
kri29

Csajok merre vagytok???

Megjöttünk a tanácsadásról minden rendben a fülével csak kicsit száraz parafin olajat kell cseppenteni. 7460g és 64cm.
A 3. prevenort nem kaptuk meg mert azt mondta a doktornő hogy uj szabvány van és elég a kettő.ez fura multhonapba még mást mondtak.tud erröl valaki valamit???Ti megkaptátok a 3. at?

000kata

Vera
Nem gondoltam volna, hogy ennyien ilyen kicsi lakásban vagytok. Nem lehet könnyű. Örülök, hogy nagyobba tudtok költözni.

Kri
Fanni is nyüszi volt éjjel. Lehet van valami a levegőben amit megéreztek.
Hippes kupon egy képeslap méretű keménypapír, kék szinű és ha beváltod, kapsz egy pirosat amit megint be tudsz váltani egy másikra.
Én is most találtam meg, mert mindent egy helyre dobáltam csak mikor hazajöttük a kórházból és most szortíroztam át.

Kata
Én kiváltottam a felicitas csomagot is, de nem volt sok jó benne. Egy jonsons cucc, amit a kórházi csomagban is adtak, egy sudocream minta, és az enyémben egy chicco rágóka (kulcs), meg sok-sok szóróanyag. na de ajándék lónak.....

Eagleszem
Szopi után adod a kaját vagy elötte? És végig alusszátok az éjszakát?

Éjjelünk
Fanni 8.20kor aludt már és letettem az ágyába. 9.20kor ébren volt pár percre, szopi ismét és aludt tovább. 0.20kor megint ébren, mert hatalmas pukik zavarták meg álmát. Ekkor komplett kaja (szopi) és vissza aludni. 2kor arra ébredek, hogy rugdossa a rácsokat, de nem sírt. Vártam és vártam, hátha elalszik. Párom köhögött és erre elkezdett sírni. Felvettem cumi szájba és fogtam egy kicsit, majd meguntam és letettem az ágyába hasra. Azonnal elaludt és reggel 7.30ig aludt!

Kaja
Én egyenlőre csak hippet veszek, mert abban megbízok és árban is jó. Én már írtam, hogy Univert és Kecskemétit nem szivesen veszek.
Ti hol veszitek a kajákat? Mert ahogy szétnéztem egyenlőre a DM a legolcsóbb. Még a tescoban is drágébban láttam. Neten nem lehet valahol nagy tételben olcsóbban venni?

Kép
Kép
nati80

Kata
Mi még csak most kaptuk az elsőt, de én úgy tudom 6 hó alatt 3 van, utána van csak 2.

Kép
Kép
nati80

Csak gyors erszényes kép, mert felébredt a kis nő.

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
dalminha

Nati: 3 kell most kaptuk volna a 3.at de azt mondta a doktornő hogy uj szabvány van és csak 2.Álltilag tul sokan kérik és nincs annyi.Jó mi?és akkor 2 is hat szerintetek?

Dalma: nagyon édes a kiscsaj,nagyon jo az erszény,tetszik neki?kényelmes?

000kata

sziasztok.

Tegnap mennybe voltam ma meg a pokolba

köszönöm szépen a gratulát a költözéssel csak az a gond hogy sajnos nagyon úgy néz ki hogy elhamarkodott lett.
az a gáz hogy piti 160 ezer miatt nem fogunk tudni költözni. uGYAN IS VAN EZ A VÍZ MIZÉRIÁM AMI AZT JELENTI HOGY A CSEVAK A DRÁGA 3 ÉVE NEM VOLT KÉPES ÉRVÉNYESÍTETTNI MEG BEREGIZNI A VÍZÓRÁNKAT ÉS EZ MOSTANRA SIKERÜLT AMI AZT EREDMÉNYEZTE HOGY 3 ÉVES Ó bocsika a nagyért.
na szóval azt eredményezte hogy 3 éves víz számlát kaptam most. amire ugye számítottam is és kaptam volna rá jó részletet csak sajnos a cseréhez nullás számlákat kell bemutassak és most nincsen 160 ezer forintom és senki nem tud adni a köreimbe úgy hogy havi 35-40 ezresével visszafizetném úgy hogy adnak nekem 160-at én meg vissza adok 190-200-at.
így sajnos emiattbukni fog az egész. Egész nap sírtam emiatt. Még most is ha rágondolok elkezdek bőgni. Én vagy a párom nem tudunk már semmilyen hitelt felvenni és a csevak sem engedi hogy esetleg átvihessük oda a víz részletet.
Kivagyok hogy 160 ezer miatt ugrik az egész életünk jobbátétele mert azért valjuk be 57nm totál kicsi ekkora családnak és Iza is nő no meg a fiúk plusz ez szinte hatalmas nagy szerencse hogy ilyen hamar és így összejött ez a lakáscsere. Ilyen több alkalom nem lesz. Plusz pont olyan amilyenre vágytam.
Jajjj most is bőőgők:((((((((((((

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, nem tudják tartani a lakást pár hónapig, amíg sikerül apránként megszerezni ezt a pénzt? Esetleg az önkormányzat besegíthetne, vagy megnövelni a bérleti díjat az első hónapokban, vagy valami. Vagy ez önkormányzati lakás? Nem tudom mit mondjak, sajnálom nagyon!

Kata, hát Kevin egy cukorfalat! Elkószált? És nem talált vissza? :) édes lehetett! Panna szeret mindenféle hordozóeszközt, ezt is nagyon! Mi már túlvagyunk a prevenaron. Szerencsére, mert nagyon bőgött tőle Panna. Viszont állítólag a bárányhimlőből nem elég már az egy. Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ezeknek a piciknek azért kell többször egy oltás, mert a gyenge kis immunrendszerük hamar elfelejtni, hogy jé, ezt már ismerem. Kornélnak már csak 1x kellett prevenar.

Nati, miért nem veszel K-t és U-t? Mindegyik ugyanott készül, csak a nevük más. Univerben is van bio, ha esetleg azt szeretitek. Sajnos pár év múlva, sőt pár hónap múlva is egy csomó olyan kaját fognak enni, amiben van tartósítószer, meg mindenféle más anyag. Én a tejtermékekkel vagyok, leszek óvatos, mert ugye Kornél tejérzékeny, és Panna nem fog kapni ilyeneket egy éves kora alatt. Pedig a túrórudi az nagy kedvenc volt Korinál már picinek is. :cry: HOgy vagy iwiwen? priviben is jó, ha megadod. Persze nem gond ha nem.

Kri, én is marha nehezen tolerálom már az éjjeli bömbiket. Panna órákat tud éjjel sírni. Nappal meg egy nyugodt kis angyal. Ki érti ezt? :roll:

Eagleszem, Nagyon ari Matyi a kis hájacskájával, Bendegúz pedig látom nagy kópé! :) és ez a felsőtest... 8)

Kincsőanyu, tuti a kocsitok! Cukika benne Kincsőbaba. ne aggódj a nemforgás és fognélküliség miatt, Panna egy nap alatt produkálta mindkettőt egyszerre. A barátnőm lányának meg 11 hónaposan még nem volt foga, aztán egyszerre kijött egybe 6. egy bőgéssel megvolt mind.

Kép
Kép
dalminha

Dalma
Bejelöltelej iwiw-en!

Azért nem veszek ilyen ételeket, mert sokban van cukor. Van más is amit már írtam, de ha érdekel inkább priviben küldöm.

Vera
Nagyon sajnálom a szorult helyzetet. Sajnos most mi sem állunk olyan jól, hogy tudjak segíteni. De hátha valaki itt a fórumon tudna kölcsönözni neked.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Ve ra!
olvastam a dolgot a lakásról..én szivesen segítenék, csak nem tudom még biztosra, bizonytalan, mennyi a határidő?
sürgős lenne?
mert gondolkodom, hogy lehetne megoldani..........
Vendég

Sziasztok!

Vera, úgy sajnálom. csak van valami megoldás, hogy ne essetek el a lakástól. Hátha adnak haladékot. Ott a sok gyerek csak figyelembe veszik.

Nati, engem érdekelne miért ne k-it, vagy u-ert vegyen az ember írd meg priviben. Még én nem döntöttem el pontosan milyen márkájút kapjon Zsombi, az igaz hogy a k-ben van cukor.

Kata, én is hallottam hogy elég a kettő és majd 1 éves kor után egy ismétlő. A héten említette a védőnő nekem is. Mi még csak most fogjuk elkezdeni majd megkérdem a dokinkat ha megyünk a hat hós tanácsadásra, hogy akkor most hányat kap Zsombi.

Dalminha, édesek vagytok. Panna baba igazi kis hölgyé cseperedett már. :D :D :D

Ismét szörnyű hajnalon vagyunk túl. Már nem tudom mire vélni ezt a hajnali nyügit. 5-től nem akar aludni, pedig majd lecsukódnak a szemei, akkorákat ásít majd bekap. Mit tegyek? Mi lehet ez? Ha valakinek előfordult már hasonló, és rálelt a megoldásra írja meg. Légyszííííííííííííí.
Nappal olyan mint egy kisangyal, hajnalban meg belébújik a kisördög :evil:

Kri

Kép
Kép
kri29

Vera: sajnálom. :cry:

Kri: nem tudom mi lehet zzzzzsombival,Kevin is ilyen volt régen és helyreállt magától.

Dalma: ti 3 vagy 2 prevenort kaptatok?

000kata

Kri, nálunk detto. Csak Marci keresztbe fordul hanyatt az ágyban és "búg" meg nézelődik, zörög :) És ez mind hajnali 5-kor :D
Én azt szoktam csinálni, hogy odaveszem magam mellé az ágyba, szopi, és a cicin elalszik.De 7-nél tovább nem alszik.
Majd még jövök képekkel is
Vendég

Ja, és ilyenkor alszik vissza, 9-10 körül 2,5 órákra
Vendég

Sziasztok!
Evi,szerencsére jól tűrte a fogzást a Hunor. Éjszaka aludt végig,nappal ömlik a nyála,a keze csuklóig a szájában és könyékig nyálas.. :)
Dalmi,nem semmi szegény Kornél homloka... Gondolom volt ordítás... Szép és aranyos baba.
Nagyon szépek a babaák!!!
Én kiváltottam a hippes csomagot. Jó dolgok valtak benne,csak kár,h rózsaszínű a kanálka :) Hunor ma egy kicsit nyűgi,lehet,h megviseli a front. Nekem Hunci szereti a gyümölcsleveket és a gyümölcsöket is.Még nem sokszor adtam neki.. Tegnap adtam neki sárgabarackos pépet,azt is eszegette :) Kép Kép

Kép

Kép
betti030
Budapest

Sziasztok!

Hú, múlt héten voltam, és azóta mennyit írtatok….. :shock:

Szombaton megvolt az esküvő, nagyon jó volt, végre mulathattunk rendesen! Szülés óta még nem voltunk sehol táncolni….már úgy hiányzott! Szerencsére délutánra a nap is kisütött, szóval mindenki felvehette a választott rucit…. :lol:
Ágoston is jól bírta, a rég nem látott rokonok kézről kézre adták, senkinél nem sírt, inkább vigyorgott, el voltak tőle ájulva! :) Este fél 9-kor hazavittem, (szerencsére 5 percre lakunk az étteremtől) fürcsi, szopi, és 9-re jött az ismerősünk, aki vele volt éjjel. De szerencsére nem kelt fel, csak 3-kor szopizni, de fél 3-ra már hazaértem. Majd ha nem bánjátok, mutizok fényképeket!

Vera!
Nagyon sajnálom a lakás-témát…az 57 nm az tényleg pici 5 gyerekkel!! Azért remélem, lesz v :( alami megoldás, és mégis megkapjátok az új lakást!

Dalma!
Erszényes kép nagyon tuti!! :)
Viszont Kori homloka….jajj, szegény! Gondolom, volt üvöltés…… :?

Anya!
Nagyon szuper a babakocsi! :)

Eagle!
Mi is 8520 grammok vagyunk, és 67 cm! :) Hétfőn voltunk gyerekorvosnál, akkor mázsálták is….Meg lett dicsérve, hogy milyen kis figyelmes, és a mozgásfejlődése is szuper! Na, meg a 4 foga!J De látom, te sem éhezteted a fiacskádat! :lol: :lol:

Evi!
MosógépL…….Hát nem is tudom, én mihez kezdenék, ha hirtelen elromlana…hiszen nálunk is szinte minden nap megy…..Végül meg tudták javítani??

Kri!
Sajnálom a nyűgis éjszakákat!L De gondolj arra, hogy ez csak átmeneti állapot!!

D.

Kép

Kép
ditta76

Akkor néhány kép:

A menyasszony a koszorúslányok gyűrűjében( Veronika van a kép előterében, és a menyasszony az egyik hugom, a nagy koszorúslány a másik hugom)
Kép

Tesók....(én vagyok a legkisebb.... :roll: amúgy a legidősebb...)
Kép

Atikám vitte a gyűrűket a templomban:
Kép

És végül Ágoston a ládában..... :) (ez is nászajándék volt...mármint a ládika :lol: )
Kép
Kép

Vera!!
Most olvasom....nagyon örülök!!! :) :)

D.

Kép

Kép
ditta76

Melaszka, én is ezt alkalmaztam, már mint magam mellé venni és cicvin elaltatni :). Zsombi dettó így viselkedik és alszik mint Marcell. Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Lehet ez élettani dolog náluk.

Vera örülök, hogy sikerült rendezni a dolgokat. Kell nektek a nagyobb lakás.

Ditta, én is bízom benne, hogy csak átmeneti. Jó hogy jöttél. :)

Betti, édesek a gyerkőcök. :lol: :lol: :lol:
Kri

Kép
Kép
kri29

Vera
Örülök, hogy megoldódni látszik a dolog.

Majd jövök még, de Fanni éppen ébredezik.

Kép
Kép
nati80

Vera,szorítottam NEKED!!!! GRATULA!
Ditta,nagyon szépek vagytok a képeken. A gyerekek is nagyon szépek,no meg a kisfiad a ládikóban.... édes nagyon. Szép volt nagyon a menyasszony is.
Evi,mosógéppel mi a helyzet?
Kri,köszi.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Ditta: nagyon szépek vagytok a képeken,és a picur a ládikába meg a nagyobb fiad a gyürükkel,hát nagyon édesek :lol:

betti: nagyon édesek a gyerekek együtt :lol:

000kata

Sziasztok!

Vera! Nagyon örülök, hogy megoldódott a probléma. Együtt tudok érezni veled . :( Mi anyósomékkal lakunk együtt, mi 4en, anyós, após, és még 4 gyerek, párom tesói. Mindezt kb 60-70 m2 en. Mi építkezünk, csak sajnos megakadtunk a félkész háznál :?

Nálunk is van hajnali nyűgi. Felváltva. Pedig mi már simán átaludtuk az éjszakát. Dorka kel 3 körül, mellém, cici, alvás tovább. :lol: Utána 5 körül jelentkezik Regi, csere, alvás 7-ig, akkor kel mindenki :D Végül is annyira szerintem nem gáz, így h alszanak tovább mellettem.

Fogunk még mindig nincs, forogni se nagyon akarnak, nem tudom mi van ezekkel a csajokkal. Továbbra is csak Regi forog, és csak egy irányba. Lusták :lol:

Most betegek is szegénykéim, bár már javul a helyzet. Múlthéten Regi nagyon nyűgi volt, elmentünk dokihoz, azt mondta picit piros a torka is, füle is, antibiot kaptunk. Hétfő délutánra érdekes pöttyöket vettem észre a nyelvükön, szájukban. Kiderült az antibiotikumtól gombás fertőzése lett a Reginek, amit persze Dorka is elkapott. :cry: Ráadásul Dorié sokkal csúnyább, a garatja is olyan, alig van hangja szegénynek. Az első két nap nagyon borzasztó volt, de mostmár sokkal jobb hál isten.
Tényleg nem tud valaki valami jó ötletet eszközfertőtlenítésre? Persze amit lehet mosok vagy sterilizálok, de vannak játékok amikkel egyiket se lehet. Vettem Neomagnolt, de az elég költséges móka többszöri alkalomra. És más nekem nem jut eszembe.

Mindenkinek aki képet rakott, gyönyörűek a manók, olyan jó nézegetni őket.

Kép
hostile

Hát nekem soha nem sikerül képet felrakni!!! :twisted:

Regicica : http://picasaweb.google.hu/bendaeva/Dor ... 1263063458

Dorka: http://picasaweb.google.hu/bendaeva/Dor ... 8218632834[/img]

Kép
hostile

Sziasztok!

Hát nem nagyon tudtam jönni, mert tervezünk, így elég sok a meló, és a gép is ált. foglalt. És a legjobb: Natasa a hét eleje óta annyira nyűgös, hogy rá sem lehet ismerni :( Komolyan most először éreztem úgy születése óta, semmi esélyem a megvigasztalására. Éjszaka is ébred... Talán a fog lesz, tegnap már jobb hangulatban volt, és éjjel is aludt végre :D

De igyekszem visszaolvasni, és hamaroan jövök!!!

Kép
pipal

Pipal:sajnálom hogy ilyen nyügösek vagytok,most mi is nyügibbek vagyunk. :cry:

Hostile: nagyon édesek a lányok.Olyan jó lehet hogy ikrek :lol: Bár amikor nyügis Kevin és belegondolok hogy 2 lenne belőle :lol: :lol:

000kata

Hahó!

Alakítsunk egy klubbot : nyügi bébik és mi is csatlakozunk :roll:

Tom, h. nem vigaszta senkit, de nálunk is megy a műsor ezerrel... nappali alvás alig-alig éjjel soxor bömbi, de mi az ok nem tudom, én ezt a fogzást már rühellem ( még egy sincs :shock: )

Kata, 6 hó uán kezdett prevenárból csak 2 kell, de nektek sztem kellett volna a 3. is :roll:
Megjött az oltóanyag és csütörtökön mi is megkapjuk az elsőt, remélem attól még nyűgösebb lesz a királykisasszony, áadásul másnap máj. 1. és a tóparton nagy sütés-főzést tervezünk, ha az idő engedi.

Dalma, szegény Kori annyira sajnálom, de foto szerint jól viseli, masszív kissrác :lol: - megtaláltad a hengert? Lilla imádja ha görgetem rajta, csak a lábát fogom é guringázunk.
Tegnap délután felállt :roll: - tök egyedül, azt hittem szörnyethalok a látványtól. Próbálom elterelni az ilyen irányú próbálkozásait, mert még sztem nagyon korai...
Ülni csak úgy ül, hogy oldalról kiül jobbra és balra és támaszt a kezével.
Jó az erszényed nagyon, a Beconac is van ez a minta, annyra szép vidám és a kishölgy gyönyörű!!!
majd dobok fel képet a mi hurcinkról !

Ditta, irigy a lakodalom miatt, csinik voltatok nagyon és szépek a gyerköceid, a ládikás kép az csúcsszuper. Jó, hogy van 2 hugod, mindig szerettem volna lánytesót, de nekem csak egy bátyám van.

Hosteil, nem lehet, hogy allergia az antibigyóra és nem gomba? A gomba ilyen hamar nem jelentkezhet, de én nem vagyok doki csak nekem ez a gombás-történet elég furi, inkább hajlanék az allergiára:roll:

Vera, sajnálom a történtket, de hála megoldódott, vanak még jó lelkű emberek!

Melaszka, nagyon segítőkész vagy! Anyatejnél is mindjárt jelentkeztél és a anyagi segítségnél is rögtön pos. reagáltál

Mosógép megjavult :shock: magától, ki érti ezt, van program, ahol nem centriz, de van ahol aktív- várok még hátha totál bekrepál. Beszéltem szerelőkkel, van aki nem vállalja, mert drága hozzá az alkatrész- van ahol azt mondták vigyem be :roll: mert helyben nem javítanak...egyébként néha elől kicsit folyik a víz- ezt már régebben is tapasztaltam- van mikor meg víznek nyoma sincs. Vicces egy masina, lehet én csesztem el, mert húsvét előtt jó nagy szőnyegeket is belegyömöszöltem, talán ez nem tetszett neki :shock:

Nati, mi ez a titkolózás kaja ügyben- engem is érdekelne, miért nem lehet itt megírni :?: negatív reklám is reklám :lol:

Szerdán voltam szülőin (középiskola 10. vagy 2. ahogy tetszik ) jól nevelt a gyermek aminek a mai világban nagyon örülni kell, nem veri a tanárokat, nem iszik,drogzik stb. kicsit büszke voltam

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:nagyon ügyes a lánykád hogy már iyeneket tud csinálni :lol: Sajnálom a nyügiket :cry:

000kata

Sziasztok!

Évi, ügyes a gyermek :lol: Mosógép centri, nálam is előfordult hogy nem centrizett rendesen. Aztán rájöttem ha rendesen megvan pakolva semmi gond. Az én mosógépem elvileg figyelembe veszi a ruha súlyát amit mosni akarok, ezért gondolom hogy a centrifugálásnál is kell a megfelelő súly, hogy rendesen centrizzen.
A tied milyen? Ha kevés ruhát mosok akkor csurog a víz belőle centrifugálás után. Ha viszont rendesen megpakolom úgy centrizik mint egy bajnok, szinte szárazak a ruhák. Érdekesek ezek a mosógépek :lol:

A nyügi klubba mi tuti belépnénk :lol: :lol: :lol:

Hostile, édesek a lányok. A nyügik miatt együtt érzek veled ráadásul kettő :wink:

Zsombi hajnalban ismét kezdte a nyavalygást, de valahogy nem volt kedvem rögtön ugrani, és képzeljétek visszaaludt. Jupiiiii. Így reggel 7-ig aludtunk. :D :D :D
Ma utazunk haza a nagyszülőkhöz, vasárnap keresztelő.
Ezernyi dolgot kell még elintézni, meg csomó embert meglátogatunk. Aztán a húgomnak meg nyáron lesz az esküvője és szombaton elkísérem ruhapróbára. Már alig várom kis nosztalgia :lol:

Jó hétvégét mindenkinek

Kri

Kép
Kép
kri29

Kép Kép

Itt a hordozós foto, délelőtt nem akartam erről írni, hátha elkiabálom, de a nappali nyügire bevált, beletettem most is és 5 percen belül hang nélkül elaludt. Aztán szépen kicsatoltam és be a kiságyba.

Alszik a drágám :lol: én meg szórakozok :roll:

Kri, nem szeretek sok ruhát bepakolni, mert gyűri - vasalni meg utálok, az a legundorítóbb házimunka a földön. Csak a legszükségesebbeket vasalom. Vasaláskönnyítő program is van rajta, de az egy kalap sz....se ér.
Most a délelőtti proginál megint nem centrizett, ráindítottam egy külön centris progit és úgy dolgozott :shock: :roll:

Dalma, csúcs ez a hordozás :lol: :lol: :lol: délután megyek bevásárolni és babakocsit se viszek, hurrá .

Kata, nem tudsz egyet kölcsönkérni vkitől , kipróbálnád hátha a kis Kevined imádná, bár nem hallottam még olyan babát aki nem szerette!!!

Többieknek is bátran ajánlom
[/img]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi, felállt Lillus? őrület a kis nőszemély! Hogy kuksizza a hordozóból a fényképezőt!!! annyira aranyos! Én játszira viszem a babakocsiban Pannát, mert ott fel kell tenni ide-oda Korit, és erszényestől nem tudom. Gratulálok a nagyfiadhoz! Jó csákó lehet!
Kata, írtam már, hogy 3-t kapott? Szerintem is próbáld meg a hordozót vagy kendőt vagy erszényt, bizti imádná Kevin. De még időben, mert a nagyobb gyereket nehezebb beleszoktatni.
Ditta, olyan szépek vagytok! A gyerekeid is, és ti is a hugaiddal! Sok idő van köztetek? Bár a kisebb hugit jó fiatalnak nézem, tizenéves?
Nyügi 2 napja nincs. De nem akarom elkiabálni.
Kori nagyon masszív kissrác, ekkora esés nem viselte meg, kb 1 percig bőgött, de addig kb 3x vett levegőt :shock: , aztán már akart visszamenni motorozni a barátjával. Leraktam, mondta hogy szédül, aztán még fogtam picit és futott tovább. Nagyon magas a fájdalomküszöbe, csak kicsit félős lett mostanában. Állítólag a korral jár, hogy fél a repülőtől, meg a hangos dolgoktól, meg a kutyaugatástól. Bezzeg az emberekhez odamegy, és pl a játszin a múltkor nem köszönt neki vissza egy néni és odament hozzá így: " Néni, figyelj, azt mondtam szia!" Kész voltam! :)
HOstile, akkor jó zsufin vagytok. Csak folytatódik az az építkezés egyszer! ismerős a helyzet, amikor két gyerek kel egyszerre.... Szegény, nagyon fárasztó lehet neked! Napközben van otthon veled még valaki?
Kri, mi is ma utazunk anyuékhoz. Nekem borzasztó fársztó ez a sok utazgatás, mert egyik nagyszülő sem Győrben lakik, az egyik 50 km, a másik 170 km. Havonta megyünk mindkét helyre. Anyuék csak jönnek ide, de anyósék olyan messziről nem akarnak, merthogy olyan messze lakunk. Inkább bumlizzunk mi le a két gyerekkel. A párom meg kötelességének érzi mindig megmutizni a gyerekeket a rokonainak. Ja, és pénzben sem kevés ennyi utazás. :wink:

Beszteri, Hangolka, Klarissza, Sclara, Dreika, Sensi, Kornéliusz, Hol vagytok??? Mi van veletek és a babákkal??? Jelentkezzetek be egy picit!

Kép
Kép
dalminha

Évi: mi mi 3 hósan kezdtük a prevenort most 5 hos most kaptuk volna a 3. de nem adták be mondván hogy már nem kell.nekünk van kengurunk azt szereti Kevin.nagyon jó az erszény :lol: Édesek vagytok :lol:

000kata

Sziasztok! :)

Először is Vera: :)
Nagyon örülök, hogy sikerült megoldani a lakás-gondot.Én meg gondolkodtam addig hogy tudnék kölcsönözni Nektek.Még anyumat is bevontram. :)

Evi :)
Kösziszépen, én nagyon szeretnék segiteni másokon, ha gond van, merrt tudom, ha én kerülnék ilyen helyzetbe, az milyen rossz lenne!!

Olyan édes minden baba, a nyügibe beállok én is! :)
Ja, és kint van a 2. fogunk is!!

És egy pár kép rólunk:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Melaszka: nagyon édesek a képek :lol: Milyen nagyfiú már :lol:

000kata

Gratulálok a 2. fogacskához :lol:

000kata

Tagfelvételre jelentkezünk mi is a Nyügi Clubba - a fogatlan alosztályba...mert ha legalább már 1 kint lenne. Hajnal 4-től 6-ig imádtuk a csillárt :roll: ha letettem üvöltött, a kezembe meg gagyarászott áhítattal a világítótestnek-persze sötétben.

Melaszka
gratu a 2.hoz. Nagyon szépséges Marcell És milyen nemes lelked van. Én is agyalok most egy kis segítségkérésen :idea: :D na nem magamnak, hanem egy rászoruló anyukának meg a kislányának, csak valahogy hozzá kellene látni...

Kri
nekünk is most lesz a keresztelő. :D Remélem már nem lesz olyan naygon hideg a templomban.

Ditta
jaj de jó lehetett kicsit kikapcsolódni! Nagyon szép családod van!

Nati
ha már úgy is csak u. meg k. akkor sztem is írd le ide, én is kíváncsi vagyok rá, és így úgyis csak mi olvassuk. Amúgy L. is Hipp rajongó...nem értem honnan tudja h. a k-nak pl. tényleg rosszabb az íze, mikor viszonyítási alapja sem volt. :?: okos a gyerek, na :)

Dalma
édes Pannád az erszényben nagyon! Akkor neked sem lehet sok segítséged. Jópofi Kornél nagyon ezzel a beszólással! :lol:

Évi
nagyon bensőséges a kép, látszik milyen jól esik a kislányodnak h. így hozzád bújik. Na és hogy milyen ügyes!!!!nem semmi. :)

Vera
Örülök hogy sikerült !!!!! itt leltél segítőre ezek szerint? :wink:

Lányok nem lenne kedvetek egy találkozóhoz? Olyan szívesen megismernélek benneteket meg a babáitokat személyesen is. Csinálhatnánk egy nagy pokrócos pikniket a Margit szigeten vagy a Városligetben.

Kép
katica_75

Sziasztok!

Százszor megfogadtam, hogy többet nem írok közvetlenül a babanetre, mert megint elszállt minden….! :twisted:
Most először leírom wordbe……utána bemásolom!

Szóval lányok segítsetek már légyszi!!! Nem tudom, mi lehet velem….tegnap délután nagyon feszített a cicim, és azt gondoltam, hogy csak azért, mert nagyon bealudt Ágoston, és később szopizott……Viszont szopi után sem könnyebbültem meg, ugyanúgy fájt……Pedig akkor már tök puha volt….ja, és estére felment a lázam is 38,3-ra…..3. babát szoptatom, de nem tudom, milyen az a mellgyulladás, nekem még sose volt……Ha valakinek van erről tapasztalata, kérlek, írjátok már meg!! Ma reggel már nem volt lázam, viszont a fájás megmaradt, és mintha egy kis piros folt is lenne rajta!

Dalma!
Köszi a dicséretet, majd megmondom a „kishuginak”, hogy tizenévesnek nézték….Ő amúgy 24 éves, a menyasszony 28, én meg 32…… :)

Katica!
Sajnálom nyűgit……illetve Lénát…..Jól megkínozza a foga! Ágoston is elég nyűgi volt ma hajnalban, igaz, fél 4-ig aludt rendesen, utána viszont sokat forgolódott, és úgy hallom, mintha szörcsögne is kicsit……Minket eddig nem kínzott meg a fogzás, pedig már kint van neki 4!

Nati!
Tényleg, leírhatnád ide is, hogy mi a baj azokkal a bébikajákkal! Nekünk rengeteg van itthon, pedig még el sem kezdtük a kóstolgatást, és nem is én vettem egyiket sem, mindet kaptuk látogatóktól. De nem hiszem, hogy ki fogom őket dobni, csak azért, mert nem Hipp……Ezeket a bébikajákat szerintem amúgy is szigorúbban bevizsgálják, ha bármi gond lenne, nem is kerülhetnének forgalomba!

A héten piacoltunk egy kicsit, és egy tök jó bébihintát tudtam venni 4000-ért! :) Igaz, használt, de egy karcolás sincs rajta! Megnéztem uezt a márkát a neten, új ára 12-13.000 ft, még a vaterán is 7-8000-ért adják! Majd lefotózom, és megmutatom!

D.

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: