Huh, végre nyugi.
Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nálunk állt feje tetejére a világ, Niki, Dóri, Gabi sorstársaim
Szóval egész nap tündi-bündi, kicsi bambula. Aztán este...
Ma egyáltalán nem volt hajlandó cicizni!!!!! Viszont közben üvöltött, mert éhes.
Ezt talán én rontottam el (tudorok, mit gondoltok?), ugyanis pár hete szopi után cumisüvegből kapja a lefejt tejet. Mostanra lusta cicizni, azonnal az üveg kell neki. Benyomott cca 200 g tejet, utána 50 pépet. Hála istennek, nagyon ízlett neki! Kanállal ettük, mint a nagyok
Utána köszönt jóllakott.
Na most, EDDIG vagy a szopi alatt aludt el és szépen letettem az ágyába, vagy engedelmesen elaludt magától, mint nálatok Niki. MOST két napja iszonyú cirkusz van! Sír, sikít, szenved, nyöszörög, közben látom rajta hogy álmos, fáradt. Betettem a nagyágyba és odafeküdtem mellé, akkor kicsit megnyugodott, de dobálta a fejét jobbra-balra, közben dörzsizte a szemét. Egy órás műsor volt az elalvás
Na, ilyenkor mi van???? Ja, és azt elfelejtettem, hogy az elmúlt éjjel 2 óránként ébredt. A végén nem is raktam vissza a kiságyába, ez neki is tetszett.
Most jön rá, hogy nem vagyunk összenőve? Vagy lehet, hogy a következő fogacska?
Komolyan mondom, az első 3 hónapban végigaludta az éjszakákat, rettentő büszke voltam rá! Aztán már fel-felébredt, de amit mostanában csinál...hát, én csak imádkozni tudok, hogy kinőjük!
Doo, ugord át ezt a két sort

Szóvat vettem feketeribizli joghurtos fehércsokis Milkát, és bizony a műsor alatt elkóstolgattam
Csilla