Én voltam a ludas. Hari már fél 7kor írt, hogy bent van, csak voltunk vásárolni, dokinál, védőnőnél és utána még anyós is jött... Reggel 5 óta vagyok fent és el tudnék aludni együlltő helyemben. Persze maci kávét nem vettem magamnak, hogy legalább becsapjam a szervezetem vele...
Detti!
Azért nem eszem tejet, mert nagyon allergikus asztmás vagyok és a tej extrém allergia kihozó. Így nem eszem, amíg Alex nem lesz 1 éves. (kivéve, ha bűnözök...) A pocifájások nagy %-a is a tejnek tudható be. Ha az anyuka tejes tejmentességet csinál, utána sokat javul a baba hasfájása.
Sajna elmentett receptjeim nincsenek. CSak a neten kerestem rá a tejmentes cuccokra. Nagyon sok recept van ám fent.
Nem irigylem az ismerősödet, mert szinte mindenben van tej/tejpor/tejfehérje/tejcukor adalékolva... még a párizsiban is. Nagyon nehéz így enni.
Az nem mindegy, hogy a tej melyik részre allergiás. Ha a tejcukorra, akkor egyszerűbb, ha a tej fehérjére, akkor nehezebb dolga lesz.
Levegőztetés: hát, mi úgy keztük, hogy nyitott ablak, majd boltig el (ez kb 5 perc), majd kb 1 óra rámkötve a kertben, majd 1,5 óra Auchan (be kellett már vásároljak... ) Szokniuk kell a kocsikázást, a babakocsizást, a sétákat, a bevásárlást, mindent
Én éjjelre nyitva hagyom az ablakor, csak le van húzva a redőny és csak a felső részénél vannak meghagyva a rések, hogy legyen egy kis légmozgás. Mert az is fontos, hogy ne legyen túl meleg se... nem olyan egyszerű eltalálni.
Geo!
Bevállalós vagy

Dauer kedden?

:D Drukkolok, hogy összejöjjön

:D
Hááát, én a fájásokról azt tudom mondani, hogy fájnak. de nem jobban, mint a kitolás, az tuti. Bár, ha nekem végig kellett volna fájásokkal csináljam a szülést, tuti elájulok. Nekem nem bírja a vérnyomásom. Minden értelmes embernek felfele viszi a vérnyomását a fájdalom, nekem lefele

A denevéres cuccon mosolyogtam egy kört, de tuti, hogy én is kirohantam volna

:D:D Így olvasni viccesebb, mint átélni, az tuti

Az én egyik szörnyű élményem az az volt, amikor éjjel arra ébredtem, hogy 6 láb mászik a lábamon a takaró alatt.... Életemben nem rémültem meg annyira, mint akkor. És a másik nagy para az volt, hogy nem tudtam hova esett a bogár, mert túl nagyon lódítottam rajta. egész éjjel azt hittem visszajött...
Nyuszi!
Fel a fejjel!!!! Kitartás!!! Még akkor is, ha kórházba kell menni, meg lesz a pozitív eredménye. A kórházat túl kell élni és kész. És tudom, hogy neked menni fog!
Nanetto!
Nagyon cuki Eszti a hintában
Anyóshoz kitartás!!! Teljesen átérzem! Az én anyósom is folyton nálunk lebzselt, amikor megszületett Hanna és UTÁLTAM!!!
Gemini!
Te se aprózod el a dolgokat

A dermatitiszes cucc nem lehetett egyszerű... :S
Heni!
Én végül nem szedtem homeós cuccot (lusta voltam megrendelni...) és nagyon gyorsan tágultam Hannához képest...
De tuti segítenek, egyébként!
Nálunk 3 hét, mire megjön a gyerek TAJ kártyája... be is akarom küldeni Ádit inkább érte, hogy tudjam igényleni az anyaságit...

Konkri!
Nálunk Hanna facebookon játszik. Van 2 akváriumunk, 1 állatkertünk, meg 1 szörnyecskénk...

Szóval, ha nem tudok jönni, az miatta is van, mert ha meglátja, hogy leülök, akkor jön halacskázni

:D De legalább együtt vagyunk és játszunk
na, látod, hogy hiányozni fog a fiadnak!!!!

Szerintem nagyon-nagyon fogsz neki hiányozni
Ne idegeskedj a szülés miatt! (mondom ezt én, aki rommá parázta magát

) Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!!
Nekem apa munkanélküli, így itthon lebzsel... így megúsztam az anyámat, anyósomat és mindenki mást, aki segíteni akart.

egyébként én is inkább az egyedüllétet választanám, minthogy bármelyik nagyi itt legyen velünk. Anyámat nagyon szeretem, de pl idegbajt kapok a minden nap elhangzó: Alex, én vagyok az egyik nagyid... na mit szólsz hozzá? - mondatától

anyós meg ugye ma volt itt... hát, elég, ha azt mondom, hogy Hanna nem volt hajlandó szóba állni vele?

Ez a nem ismerem még dolog bennem is végig futott többször

Szóval ha te, akkor én is hülye vagyok

Hogy irigykedem a 96-os bdp miatt...

Alex 99,8 volt....
El se hiszem, a végére értem

:D de már jojózik a szemem...
Anyóst túléltük. Hannát próbálta erőszakkal magához húzni, hát, látnotok kellett volna szegényt. 3an szóltunk rögtön anyósnak,h ogy engedje el... Annnnnnnnyira ááá... Úgy nem ért Hannához. De valahogy nem is akar... nem értem én ezt.
Na, megyek is. Alex lassan ébred és kap hamit