Hugic, mocorgásra: szerintem ha komolyan nyugtalan vagy miatta, inkább menj dokihoz. Amúgy nem tudom, a sok meló nem befolyásolhatja-e, mert én pl azt vettem észre, hogy ha sokat járok, vagy a gép előtt ülök (egy idő után görnyedek...), akkor sokkal kevesebbet mozog a kicsi, és kevésbé erőteljesen, mint ha le tudok pihenni.
Kreiszi, ezek szerint ti a férjeddel gyerekkorotok óta együtt vagytok? Az szép!
Julcsi, "magamra rántom az Embert"

ez tetszik!!! Meglepődnék, ha a ti magasságotokkal egy 49 cm-es babátok születne!

igen, úgy látszik, csak mi készülünk óriásbabóval
Andus, fotót a szobáról, légyszi, ha kész
összebújás: őszintén szólva már bizarrnak érzem, hogy közben mozog bennem a gyerkőc, a hasméret miatti vicces helyezkedési problémákról nem is beszélve... de lassan azt hiszem, itt az ideje, hogy Adrika rájöjjön, sokkal jobb lenne neki idekint

szóval asszem, csinálok Apának egy jó estét
Zsufi, nagyon-nagyon gratulálok!!!!Jajdejóóóóó

most apa gépén néztem be csak gyorsan, úgyhogy tábla majd holnap - meg amúgy is, hátha addig még valaki felmutat egy manócskát
Zsancy, csinos a pocakod

és jó nagy is
Andus, szerintem irány a gyógyszertár, ha tényleg létezik olyan gyorsteszt, ami megmutatja, hogy van-e fehérje a pisiben... biztos ami tuti...
Közben olvasom, hogy valamivel jobb a helyzet, remélem, le tudsz pihenni egy kicsit, esetleg szundizni is egyet.
Gjéti, holnap délután gondolunk rád majd nagyon!!!

ne izgulj, minden jól fog menni, és lesz egy kis tündéri Olivéretek
(Vendiről Elif tett ide képet, asszem az előző vagy az az előtti oldalon)