Hello Csajok!!!
Olvaslak benneteket, de fekve egyszerűen képtelen vagyok gépelni, ülni meg nem bírok.
Először is Vcrane óiási gratula!!! ALEX baba gyönyörűűűűű!!!!
Eddig azon "röhögtem", hogy milyen furi topik a decemberi, hogy már október óta potyognak a babák...

aztán tessék, nálunk is beindultak a dolgok!!!

Azt vettem észre, hogy ha ott a babák közül ilyen sokan hamarabb születnek,akkor itt is minden esély megvan, hogy folytatódjon a sor, nem???
Főleg, ha ilyen sokan vagyunk már nyitott, meg megrövidült méhszájjal...
Eri, ne izgulj, a 3 hét már semmi (én is ebben a cipőben járok, sokat fekszem és napi 3x2 db 500mg-os magnézium ellenére is sokat keményedek és vannak rendesen joslóim is).
Én inkább azon parázok, hogy ha már abbahagyhatom a magnéziumot (36. hét után nem ajánlják, mert nehezítheti a szülést, tágulást), akkor sem fog beindulni a dolog és itt fogok szenvedni a 40. hétig.
Komolyan csajok annyira sokat rugdos Ádi, hogy néha könnybe lábad a szemem, mintha nyújtózkodni szeretne, elindul két irányba a hasam és húzódik, mint a rétes. Nem beszélve, hogy a szeméremcsontom és a derekam folyamatosan sajog, lehajolni már réges régen nem bírok és folyamatosan mar a sav (se Rennie, se Salvus víz nem segít már).
Abba kapaszkodok, hogy mindez azért kell nekünk, mert ehhez képest gyalog galopp lesz az éjszakázás, a kialvatlanság, a „nincs időm csak bekapok valamit gyorsan”.
Katuska! Nálunk is volt egy 2-3 hetes időszak, amikor amúgy tündér lánykámba mintha valami ördög bújt volna.

Tombolt reggel az öltözésnél, este a vetkőzésnél, a fürdésnél. Szemmel láthatóan PROVOKÁLT és olyanokat kért és csinált, amire úgyis tudta, hgy NEM a válasz... én meg csak néztem és fogalmam sem volt mit tehetnék.

Se az ölelés, se a szigorúság, se a büntetés, semmi nem hatott. Ha sapka volt rajta az volt a baj, ha nem akkor az. Még az oviból is felhívtak, hogy MI TÖRTÉNT??? Közben kibújt a 4 nagyrágója, lehet ehhez is köze volt, de inkább arra gyanakszom, hogy kezdik érezni a VÁLTOZÁS SZELÉT. Aztán egyik reggel felkelt (ennek már 2 hete) és azóta egy hiszti sem volt.
Érdekes amit a BKV-ról írtok, mert én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom. Pötyivel soha nem adták át 3 éve a helyet, pedig akkor dolgozni is azzal jártam... Most meg volt olyan, hogy felállíttattak nekem valakit. Mondjuk én állandóan fogom alulról a hasam a keményedések miatt és lehet, hogy az arcomra van írva, mert egy eset kivételével MINDIG kaptam helyet!!!
Vickybabe, gyönyörű a torta!!! EZ végül a sacher lett?
Csöre, köszike a receptet, jó lett, befaltuk...
Kisbogacs! De jó Te már CTG-re mész!!! ÉNisénisénis!!!
Biga.csiga! Nekem is pont ilyen férjecském van. Néha még azt is mondogatja, hogy szívesen átvállalná néha Ádi cipelését... Ő még mos, főz, takarít és bevásárol, fürdet, fektet, etet is munka mellett. Ez bánt a legjobban amúgy a „döglésben”, hogy minden munka rá hárul ő meg teszi ezt egyetlen zokszó nélkül, én meg itt panaszkodom.
Isarenikő, most olvastam valahol, hogy a másodjára szülőknél már csak az uccsó percben ereszkedik le a pocak. Mondjuk nekem az sem tűnt fel, amikor Pötyivel leereszkedett.
Petne, drukk, hogy megúszd! Hátha az antibika még védettséget nyújt!!!
Batkata! Melyik ez a kórház ahol nincs csecsemő osztály??? Ilyenről még nem is hallottam!
Micsoda szép pocakok!!!!
Ja és a DM! Érdemes kiváltani, mert kuponokat adnak, amiket fel lehet használni később. Van benne 2-4 olyan, amikor 50%-os engedményt adnak a C&A-ban. De más boltok is fel vannak sorolva, küldik majd postán. Ja és bababarát szállás kedvezményt is adnak évi 2-t azt hiszem, a gyerek 2 éves koráig kaptuk, 2-3 ilyen kuponfüzet jött egy évben.
Na ennyit bírtam ülni csajok, megyek vissza az ágyba.
Szép napot mindenkinek!!!
Puszi
Barti