Már megint vége a hétnek, gyűlölöm a hétköznapokat
Anyóstémával adós vagyok, akit untat attól bocsi, de ugorja át.
Nos alapvetöen csak annyi a gond vele, hogy nem egy családcentrikus nőszemély, olyan igazi önző... a fiát is a mama nevelte fel, ha Ö nem lett volna...ajjaj- ezer köszönet a Mamának ott az angyalok között, olyan jó asszony volt, hogy biztos oda került
Lilla születése elött nem is nagyon tartottuk a kapcsolatot,pedig 5 km a távolság, mert Ö csak akkor keresett minket, mikor beteg lett vagy ha pénzre volt szüksége. Egyébként szépen elvolt az apussal ( férje ) , meg a barátnőkkel.
Mikor Lilla megszületett 2 hetes!!!!volt amikor kitolta a képét hozzánk bődületes hülyeségekkel amit soha nem lehet semmire használni, tehát ilyen haszontalan dolgok, amiért én lyukas 10 fillért nem adnék.
Nos az egyszem kisunoka hasfájós volt és igen sírósan adta elő a dolgot, na meg persze beszélni nem tudott

amiből egyenes következmény, ha bármi gond volt sírt és ez a maminak nem tetszett.
Késöbb mindig mikor telefonált megkérdezte , sír-e még a gyerek?
Na én ezen jól berágtam, mert lányok van valakinek olyan babája aki nem sírt?
Nem tudta megfogni a gyereket, mert ezt hangoztatta is, hogy én azt sem tudom, hogy kell megfogni - totál kiakadtam, mert egy tehetetlen tutyimutyi asszony, olyan mint aki most jött az űrből...
Hihetetlen, hogy 56 évet leélt és semmit nem tud az élet dolgairól.
Múltnap megkérdezte, hogy én hogy tudom úgy kifőzni a levestésztát, hogy nem fől szét
Most az volt a kérdése, hogy miért vannak a kaktuszok a teraszon, mondtam mert szeretik a napot, meleget- erre Ő nem is tudta , hogy azokat ki lehet hozni a szobából, mert hisz a virágboltban is bent vannak
A csütörtöki nap is úgy zajlott, hogy a gyerek bezárkózott a szobába, mert jön Erzsike néni , a fia meg addig nem jött haza még itt volt.
Én voltam a hős , szórakoztattam és hallgattam a hülye dolgait, de hála a jó égnek ritkán jön, mert nem tud mit kezdeni Lillával
Fárasztó eset, most is totál lefáradok, ahogy részletezek egy-két megmozdulását.
Sonny, gyönyörű a kisfiad a hordozós kép az nagyon el lett találva.
Kri, ügyes Zsombi, mi is így fürdünk csak nehéz derékügyileg toppon lenni a kád mellett , ezért sokszor apával fürdik, akkor meg ugye jó nagy a víz és nagyon élvezi alig lehet kikönyörögni a kádból
Ditta, milyen volt az esküvő, hogy viselte Ágoston baba. Biztos csinik voltatok, dobjál fel fotot!
Nati, sudocrem nem jött be azt már próbáltam ( neogranormon, bepanthen szintén ) végül sógornőm kevert valami többkomponensűt és az hozta helyre. Egyébként én alapba nem kenegetem, mert nem volt semmi pirosság, de ez most mi volt:roll:
Lilla sem válogat a kajába eddig...kopp-kopp-kopp
Melaszka, én már sajna nem szoptatok
Katica, a Te anyósod is hasonló okos asszony lehet
még oviba is alszanak a gyerekek.
Léna baba 0 perc alvás - ez kemény lehetett, gondolom nem teliszájjal mosolygott egész nap

bocsi nem emlékszem Nálatok van már fogacska?
Dalma, mostanában Lilla is nyüszög éjjel sőt olyanokat produkál! Péntek éjjel 4 kézláb hintapalintázott a kiságyba, de közben félálomba iszonyat bömbölés, hátára fordítottam és úgy aludt reggel 1/2 7- ig és utámna nem is aludt vissza, pedig 8-9 körül szok. kelni. Nálunk tuti a fog csinálja, mert a nyelve piros és folyamatosan ott van piszkálja az ínyét. Annyira sajnálom már, hogy kínlódik szegény

egy nagy rakás tehetelenségnek érzem magam.
Tegnap kimentünk a tópartra - van ott egy kis házunk - a fiúk füvet nyírtak és elindultam Lillával külön autóval.
Kb. 25 km a táv, oda semmi gond, vissza fél úttól sírás, de már akkor este 1/2 8 volt. Kint nem volt egy hangja se, tetszett neki a hely.
Ma itt voltak a szomszédok ( 7 hós a kislányuk ) Lilla addig-addig ügyeskedett még belemarkolt Nórika hajába- volt nagy sírás.
Ja és péntek helyett ma este megjött barátnőm a hordozóval.
Jajj, nagyon tetszik ,de a lányka nem igazán örült a főpróbának, reggel majd ha kipihent lesz újból gyakorolunk, hogy hogy is kell ebbe viselkedni, mert most nem volt elragadtatva
Dalma! A Holle rizspépet olvastam, hogy jó sűríteni, itt nálunk néztem bioboltban nem volt, a neten meg rohadt drága a postaköltség. Szeretném én is a gyümiket sűriteni , mert nekünk eddig minden gyümölcstől napi 2-3 kaki van.
Pipal, remélem nem lesz semmi gond Natasa fülével, lehet a fogzás okozza.
Kata, mi a Prevenart nem kapjuk meg, mert nincs oltóanyag. Tök jó országba élünk, reklám meg kampány meg izé és nincs oltóanyag!
bocsi, hogy ilyen hosszú lett a hsz.