lábdagadás: nekem 1,5 hónappal ezelőtt durvább volt, mint most, ez is érdekes, nem? Ma voltam dokinál, papucsban, kissé túllóg hátul a sarkam (egy számmal nagyobb a lábam, mint korábban és ezek szerint nem csak széltében, hát q jó lenne, ha nem maradna így) na a lényeg csak az, hogy mivel most nem volt rajtam se harisnya se zokni, a nődoki megfogdosta a bokámat és megállapította, hogy ödéma nincs.
Akkor jó.
UH-val is megnézett végre, így most nem csak CTG volt... és méretek: BDP: 95,5 mm, TAD: 103 mm, FL: 76,5 mm. Minden O.K-nak látszik, méhlepény érettségi foka 2-es. Méhszájat nem nézett, így nem tudom, nyílik-e már. Egyáltalán nem jósolt smemit a szülés időpontjára, súlyra saccolt egy 3500g-nyit, de hogy ez mennyire mérvadó, nem tudom. Nagyon gyengus ez a kórházi gép, amivel nézett, én majdhogynem semmit nem láttam, na, talán a gerincoszlopot igen. Reménykedek, hogy inkább hosszú baba lesz, mint pufi, és abban is, hogy a buksija is kifér majd valahogyan. Vélemények?
Persze egészséges legyen!!! Nagyon jól érzem magam, nálam hangulatingadozások sincsenek, igaz, még csak egy napja hagytam el a magnéziumot, az is tuti valamelyest párnázta az idegeimet. Bevallom, elkezdtem lazítani a ch diétán, elsősorban nevezetesen a fagyi kedvéért. Tökjól bírom a meleget, de állandóan fagyit kívántam és rendkívül lelkifurdalásom volt. Most eszem a fagyit és már nem annyira érdekel. Az a helyzet, hogy amúgy is elkezdtem édes dolgokat kívánni, és mértékkel, de eszegetek, pl. a tegnapi kekszes túrókrém-sütimből, amit főzni sem kell, csak keverni és szuperklassz így melegben a hűtőből adagolva. Egy tál aljára háztartási kekszek egymás mellé, rá az összekevert 500g-nyi túró+citromhéj+citrom leve+15 dkg vaj+vaníliás cukor+még egy kis cukor+vaníliás joghurtból 1,5 dl (nekem ez nem volt, úgyhogy vaníliás.pudingot kevertem ki natíúr joghurttal+mazsola. Ezt rásimítjuk a kekszes alapra, tetejére olvasztott étcsoki, mikor már kissé dermedt a csoki, késsel meghúznia szeleteket, h ne roppanjon majd meg a csokoládé, ha megdermed, és jó sokat hűtőben állva igazi csemege. Nme magamnak készítettem, de amikor a férjemnek adtam belőle, egy harmad akkorát ettem én is, na bumm.
Már fontosabbnak tartom a jó közérzetemet (akár kis fagyival, vagy túrókrémmel), minthogy a szénhidrátokon olyan erővel görcsöljek. Remélem, nagy bajt nem csinálok. De hát már nem sokára szülök, ennyi kis öröm scak jár
Jenny: szerintem a bölcsőbe nemigen fér a légzésfigyelő, azaz nemtom, de éppen ma vettem bele a szivacsot: 35x80 cm-es a fekvőfelülete. Ha belefér, miért is ne, de mivel közvetlen mellettem lesz, talán elég az légzésfigyelésnek. Remélem.
Jah, nem írtatok arra, vagy nem is tettem be a képet? hogy ez, a babakocsihoz kapott izé a kocsiba való vajon, vagy pelenkázó lap? Annyiszor hallom, h pelenkázó lap, de mivel olyan vihető lapot külön sosem láttam, nem tudom mekkora vagy milyen
Konkri, hogy lehet, hogy engem keversz valakivel is?

Igaz, hogy Detti a nickem, pont, mint BhDettinek, no de akkor is... néhány infó rólam összegzésképpen

: 35 év, első baba, lombik, aggódós, ch diéta, férj +10 év, bölcső, alul zöld csíkos babaszoba, espiro 4air babakocsi, labrador a kertben, stb...
Nem értem, hogy miért lenne baj a 2 ujjnyi méhszáj, hát ez ilyenkor már tök O.K., nem? Ahogy Vok is írta, sokan még úgy sétálnak több napot is. Persze pont én ne osszam az eszet, szinte semmiről nem tudok semmit, ami a szüléssel kapcsolatos.. mostanában úgy hívom itthon, hogy az '"utazás", ezzel is terelve, hogy nem biztos, hogy kéjútról van szó, bár ahogy közeledik a dátum (Folti sms-ezője után szabadon

) úgy kezdek nem annyira félni tőle...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára detti_10 2010.06.09 14:30-kor.