Sziasztok,
látom a szülés a téma, én eddig megúsztam a császárt, bár Lili már határon volt, nagyon nagy volt a feje, de végül csak kifért!

Bár a varrás utána tényleg jobban fáj és sok is volt. Marcit pedig anno kipréselték belőlem, mert 4 óra alatt egy centit sem jött lefelé, hiába kaptam oxitocint, mivel mint kiderült a nyakán volt a köldökzsinór és nem tudott miatta magától kibújni. Viszont, nekem megvolt mind a kétszer az eufórikus érzés, mind a kettőt megkaptuk azonnal és az valami hihetetlen dolog olyankor.
Azért ha választhatnék, akkor olyat szeretnék, mint a második szülésem volt, hajnal, kel fel a nap, csönd, semmi beavatkozás, semmi infúzió, apa is odaért Zágrábból és néhány óra alatt Lili megszületett, még zsinórral rám rakták, majd apa elvágta a zsinórt, majd gyors mérések, vizsgálat és fürdetés nála, addig engem stoppoltak és mire kész voltam vissza is kaptuk, és jó két órát hármasban tölthettünk a szülőszobán, közben már szopizott, szóval én most is ilyet szeretnék és persze mindenképpen apánkkal, bár valamelyik nap közölte, hogy ő már tudja milyen, most is jöjjön???

:D A másik kedves beszólás pedig az volt amikor kértem, hogy a laptopra tegyen már vezeték nélküli netet, hogy ágyból is tudjak este olvasgatni, mert mostanában már nincs erőm ideülni, erre közölte, hogy "azért hogy nekihasalva tudjak esténként prüntyögni?", persze hasalva!

:D:D
Hékás,
jók a képek, majd én is szkennelek a kölykökről ilyet, MArci nagyon hasonlított, Lili kevésbé. Én kb egy hónap múlva készülök 4D-re, de már alig várom, hogy holnap a dokinál láthassam, olyan hosszú az 1 hónap most a két vizsgálat között.
Cukrosoknak kitartás, nekem szerencsére 6,5 lett a terhelt, a többi laboromat, majd holnap este tudom meg a dokimtól. Bár majdnem úgy jártam, mint Uxi, hogy nem találták a véremet, de másnap délelőtt amikor érdeklődtem kivertem a hisztit, és mondtam, hogy a 4 csőből egyet kerítsenek elő és valami mást hagyjanak ki, de ez legyen meg nekem mindenképpen! És láss csodát, sikerült előkeríteniük.
Babaruhákat kitúrtam, szerencsére nem kell semmit venni, csak majd mosnom, meg áztatni, ja én wanishbe (nem is tudom, hogy írjuk

) fogom, nem is tudom ki kérdezte, mert van két hálózsák, ami a nyakánál besárgult.
Közben Lilóval elkezdtük az ovit, ma ment másodszor, most még délben elhozom, eddig jól vette az akadályt!
Szép napot!