illetve nagyon érzem hogy hamarosan vége...
reggel elmentem a suliba (vagyis András elvitt és amíg bementem addig megvárt a kocsiban), kikértem a csekkemet, aztán András hazahozott, majd elmentem a postára, ahol befzettem a csekket (előző félévben volt egy igazolatlan hiányzásom vizsgáról
aztán jöttem haza.
a lift persze nem működik, épp szerelték mikor hazaértem
gyalog másztam fel a negyeikre
közben anyával beszéltem telefonon. … láttam, hogy jön valaki alattam, de nem figyeltem rá, mert mondom telefonáltam meg lihegtem
és basszus amikor felértem az ajtónk elé, akkor ért utól a nőci. Na és ki volt az? Hát a védőnő!!!!
épp a másodikon volt dolga, csak meghallotta a hangomat, úgyhogy akkor bejön egy kis hi-bye-ra!!
mondom oké
de az előszobától beljebb nem is jött, látta a konyhát, meg hogy dobozokkal el van torlaszolva a továbbjutás, aztán mondta hogy ismeri a lakás felépítését, úgyhogy ő megy is, és majd akkor jön, ha a Manóka megszületett. úgyhogy ennyi volt…
aztán egész nap tanultam, és most tartok ott, hogy elültem a fenekem, meg elfáradtam, úgyhogy megyek és tusolok és hajat mosok
utána viszont már lehet hogy ma nem tanulok, szerintem inkább elkezdek dobozolni, meg pakolászni, meg takarítani
na szép délutánt nektek