A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Twist!

Szép pocak! Miért lenne brutál? Nem lehetne olyan képet feltenni, hogy benne vagy egészben? Ha inkognitóba szeretnél maradni akkor fej nélkülit, mert mindenki azt mondja, hogy brutál nagy a hasam, de nincs viszonyítási alapom.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Hékás, köszi a meghívót!

Clara! Egy napon volt az esküvőnk! :D Édi a babaszoba, én is mackómániás vagyok :D
Elküldtem TG-nek a leleteimet, nekem vas pezsgőtablettát javasolt, napi egyet a vérképem alapján.

Lányok, megy a drukk a terheléseshez!

Kép
lizzyy

Hallgat valaki Juventus rádiót? A terhes nős viccet hallottátok?

Timi
athena

??? :D

Kép
lizzyy

Sziasztok lányok!
Megjött a cukor eredményem sajnos 8.4 lett :( ami nagyon.Kinek lett ennyire magas?Mit kell tenni vagyis enni ?Tiszta ideg lettem csak holnap megyek a védőnőhöz ma nincs.Ja és a baktérium a vizeletben rengeteg 4500 a határ pedig 1000 :shock: ezzel a nőgyógyász foglalkozik?Tudtok segíteni?Köszi!!!
gyöngyi-30

pillesz-nagyon irigyellek, tök csini kismama vagy :lol: Én is 16 kg-nál tartok csak én előtte nem voltam nádszál :oops:

clara-hogyan mostátok ki a kókuszmatracot, mi is ki szeretnénk, csak még nem mertem hozzá fogni :?

gyöngyi- ne ijedj meg nagyon, biztos diétáznod kell, szénhidrátokat mellőzni, de biztos nem lesz baj. Nekem nem volt ilyen problémám, így nem tudok pontosat mondani.

lizzy- a klinikán is van kismamatorna, a felkészítő előtt 13.00-tól, én járok rá, szerintem tök jó, nekem sokat segít a derék fájásnál. :D

Kép
Kép
bogaracska

Gyöngyi, én inkább a nődokimra hallgatok (nálam sem valami főnyeremény a védőnő). Nekem is volt a vizeletben fehérje a 12.-ik hétben, de a nődoki azt mondta, hogy elenyésző, illetve ha majd a későbbiekben lesz, akkor a szülés előtt kell foglalkozni vele. Úgyhogy ez a rész mindenképpen a nődokié.
Magas cukortartalomra hagyok mást tanácsolni, mert én el sem végeztetem a vizsgálatot. Amúgy csak nyugalom, lassan belejössz, hogy ebben az esetben mit hogyan kell csinálni. Fel a fejjel. :)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Kismamatorna: valóban nagyon jó, erősíti a hát-, mell-, medencefenék stb. izmokat; már 3 alkalom után éreztem, hogy "erősebb" lettem, pedig amúgy fittnek tartottam magam. De rájöttem, hogy torna nélkül bizony ellazulnak az izmok, heti pár alkalommal muszáj! Ha nem is jártok szervezetten, legalább otthon csináljatok pár gyakorlatot. Csak addig, amíg nem nehéz/fárasztó/fájó.
nilszi

https://www.babanet.hu/publ/cukor.htm
Ezz találtam a cukorral kapcsolatban.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Én is túl vagyok az utolsó szúráson. Ez most fájdalmasabb volt az első kettőnél, a vénám kicsit elfáradt, de most sem lettem rosszul :) Már a munkahelyemről írok. Annyira örülök, hogy túl vagyok ezen a háromszoros megpróbáltatáson. Most már én is "csak" az eredmény miatt izgulok. Meglesz ma délutánra az eredmény, de nem tudok érte menni, majd csak holnap.
Gyöngyi, sajnálom, hogy rossz lett at eredményed. Majd a hozzáértők válaszolnak a kérdéseidre, ne aggódj, nem lesz semmi baj, pár havi diétát túl lehet élni. A baktériumra a nőgyógyász majd mond valamit (esetleg a cédőnő is), de emlékeim szerint terhesen nem durva a 4 500, szerintem nem kell aggódnod.
Twist, szép kerek a pocid. :) Este én is teszek fel pocakfotót, reggel készítettem egy kis "összeállítást" a két vérvétel között, de már nem volt időm feltenni...

Ági

Kép
ági33

Lizzyy :) Neked nem akadékoskodtak, hogy azon a napon nem adnak össze, mert másnap köztisztviselők napja lesz? Mi ezért tartottuk vidéken (Gyálon).

Szerintem TG azért mondta a pezsgőtablettát, mert amit nekem írt, az vényköteles, nem mondhatta telefonon, hogy szedd azt. Már bevettem kettőt, persze most néztem meg, hogy éhgyomorra kell bevenni :roll:

Kókuszmatrac: mi használtan kaptuk a nővéreméktől, Novotex a gyártó, és rajta volt a kiscimkéje. Rá volt írva, hogy kell tisztítani: langyos erős vízsugárral átmosni (teljesen eláztatni) huzattal együtt, majd élére állítva szárítani. Mi külön előtte kimostuk a huzatot, de szerintem inkább utána kellett volna. Semmi mosószert nem használtunk.

Hozzánk tegnap dobtak be egy szórólapot, hogy a lakásunktól kb. 200 méterre lévő Club Donna szépségszalonban november elején lesz kismamajóga, csütörtökön fél 6-tól, pénteken pedig délelőtt. Árat még nem tudok, de 17. kerületieknek ez nem rossz hír szerintem. Jó volna eljárni... Bár nem szoktam fél 6-ra hazaérni. :(

Klári

Kép
claracroft

Pillesz, lőttem priviben a fotómat:) Te is küldjél nekem egyet magadról légyszi, hasonlítsuk össze a pocót. Nekem mindenki mondja, hogy milyen nagy a hasam, de szerintem nem az. Csak már megszoktam, hogy szabadkoznom kell a hasméretem miatt :?
Végül is nem tudom mi a normális, még sosem voltam terhes. De imádom, hogy ekkora. Csak megjátszom magam, hogy szabadkozom miatta:)) :wink:
Vendég

OK Ági, várjuk a pocakfotót:) Ügyes vagy, hogy nem lettél rosszul! Régen én is csak akkor engedtem vért venni, ha feküdhettem, úgy nem fáj egyáltalán. Ha láttam, hogy csak székek vannak és ágy nincs, akkor máris kiborultam a félelemtől. Aztán kismamiságom alatt már hozzászoktam. :-)Na, jó, a sok kémcsövestől még félek azért....
Vendég

Sziasztok!

Egy hete sincs, hogy kilábaltunk egy makacs náthából, én újra tüszkölök és kapar a torkom :( . Gőzerővel folytatom a mézes-citromos teakúrát. Remélem nem adom tovább senkinek.

Most válogattam szét a még maradék megmaradt kisruhákat lánykám után, hát sajnálom, hogy annak idején olyan sok rózsaszín színű dolgokat vettem, mert azokat most rakhatom félre. Pedig olyan sok aranyos van benne! De jól esett nosztalgiázni :) . Szerencsére így is tetemes mennyiségű kisfiúnak megfelelő ruha maradt.

Elővettem a pólyahuzatokat a szekrényből és szomorúan láttam, hogy kicsit besárgultak. Tudnátok valami tippet adni, hogyan szedjem ki belőle? De szeretném elkerülni a hippo használatát.
Ti fogtok pólyát használni? Én esetleg szoptatáshoz, nagyon kényelmes volt így szoptatni.

Megyek bekukkantok a hűtőbe, egyre sűrűbb látogatója vagyok :shock: . Az étvágyam az utóbbi két hétben robbanásszerűen megnőtt! Eddig a gyümölcsöket kívántam, rengeteg fehér szőlőt és diót ettem idáig, mostmár a nehezebb, kalóriadúsabb ételeket kedvelem pl. gyros, hamburger! Pedig soha nem rajongtam értük! Üzen a testem, hogy az eddig felszedett 4-5 kg-t növeljük, de azért mértéket tartok.

Nemrégóta irogatok ide és elég kezdő vagyok, segítenétek, hogyan tudnék vonalzót felrakni, hogy ne legyek ennyire arctalan? Ja és a táblázatba sem sikerült beírni magam! Köszi!

Megyek vár a krumplis tészta egy jó pohár hideg tejjel! Imádom!

Anita
kisvuk9

Sziasztok!

Ne haragudjatok az ismeretlen betolakodásért, de eladó néhány kismama ruhám.

Itt tudjátok megnézni:
http://kata.mws.hu/

ha valakit érdekel valamelyik, írjon privit. Üdv: Kata
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Pelusból mi Dm-eset és Rossmannosat használunk, nekem a Pampers, Huggies nem vált be egyik gyereknél sem. Most is ezek valamelyikét fogom megvenni, szerintem DM-est.

Ági, nálunk is így csinálták a terheléses cukrot, kétnapos - háromszúrásos volt:?

Athena, milyen terhes nős viccet?
Nem írod le? :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Voltam ma Újpesten túrni, 50 Ft/db-ért adták a gyerekruhákat, vettem egy szatyorral. Sikerült plüss rugikat is találnom. :D

Ruhaméret: nálunk Beni 3810 g és 56 centi volt születésekor, s 62-es ruhákkal indított. Emi 3100 g volt és 53 centi, ő 56-ossal kezdett, és egész sokáig hordta is. Sőt, talán még 50-es rugija is volt.

Érdemes még odafigyelni, hogy bodyból általában jóval hamarabb kell a következő méret, mint rugiból, tehát simán lehet olyan, hogy vki 62-es bodykhoz még 56-os rugikat hord stb.

Ja, és nem egyformák a számozások, a Kenguru Goldos termékekről pl régebben azt tapasztaltam, hogy elég kicsik a méreteik, a kengurus 62-es néha akkora, mint más 56 -os.

Még praktikus dolog: bodyból érdemes kapcsosat venni, a kapocs nélküli, szimplán bebújósokkal csúnyán meg lehet járni, könnyen kitágulhat a nyakuk, ha nem jó minőségűek.

KépKépKépKépKép
uxi

Twist: jol nezel ki, szep kerek a pocid!!! :wink:

En is hasonlo alkat vagyok es nekem is azt mondtak, hogy nagy a pocim...viszont voltam a kismama foglalkozason es osszehasonlitva az enyemet lattam az egyik legkisebbnek :roll: :lol:

Egyetlen eddigi hasznalhato infojuk az volt, hogy a fitnessz labda nagyon jo es hasznos. Allitolag leveszi a fajdalmat/terhelest a derekrol es a vajudasnal is jol jon. (Ismeros is megerositette.) Majd beszerzek egyet es elmondom bejott-e :wink:
Vendég

kisvuk: nézd meg, milyen vonalzóink vannak, és hogy melyik tetszik igazán, a nagyobb, vagy a kisebb, amelyik fajta tetszik, arra kattints rá. Bejön a honlapja (van anyuci, baba-gaga, lilypie, nagyonbaba, picibaba, ... stb.). Itt be kell állítanod a szülés dátumát, milyen legyen a vonalzó, milyen legyen rajta a kis figura, ami jelzi, hogy hol tartasz, majd mikor a végére érsz, mutat néhány linket a honlap. Ezek közül neked a BBCode kell, ezt jelöld ki, másold, és itt a profilodban az aláírás cellába illeszd be! A profilt fent a segédletek menüben találod.

Ha kiválasztod, és nem boldogulsz, írj!

A táblázatba nem te írod be magad, hanem elküldöd az adataid hékásnak, és a 160. oldalon már te is belekerülsz.

Klári

Kép
claracroft

Ja, és valahol több kategória van, terhes/várandós, vagy pregnancy kategóriát kell választani, a meglévő csöppségre pedig szülinaposat. Bocsi, nem akarok okoskodni :oops:

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!Köszi a vigasztalást és a segítséget,a diétát meg én is kibírom!!!
Tudna valaki segíteni?A Csepeli Weis Manfréd kórház Bp.Déli u 21 az ugyanaz a Szent Imre kórházzal?Lehet hülyeséget kérdeztem de 8 éve voltam ott és ugy rémlett hogy Szt.Imre a zárójelentésem meg a másik név van.És szerintetek ki lehet kérni egy 8 éve csinált röntgen képet és leletet?Köszi!!!
gyöngyi-30

[quote="gyöngyi-30"]K írta:gyöngyi-30öszi buborka akkor majd iratok fel mindent!A gerincproblémám neve spina bifida ami annyi hogy a keresztcsontomból hiányzik egy kis csont így születtem ezért lenne császár

Hű ez nem semmi.., És amúgy ez gátol téged valamiben, vagy nem érzel semmit?
Na tőled vette el a Jóistenke, amit nekem adott :) nekem meg több csontom van, mint kéne :lol:

Kép
buborka.

[quote="kima75"]B írta:kima75uborka!
Neked rossz élmény volt a császár és ennyire fájt utána?

nekem igen.. Bár hozzáteszem, hogy amúgy sincs fájdalomküszöböm, nehezen viselem a fájdalmat, de a császár utáni napokat (+2 hetet) az ellenségemnek sem kívánom.
AZért én nagyon reménykedem egy normál szülésben.

Tényleg Csajok!
Gondolkoztatok már a szülésen? Ki hogy szeretne? Apával vagy nélküli? Érzéstelenítőt kértek-e?
(Én most biztos kérek, nem leszek mártír)Stb..

Kép
buborka.

Gyöngyi
Csepelen tudtommal 1 kórház van, így biztos változott a neve.

Sajnálom a cukrot és a bacit is. Szerintem a baktériumra szedned kell valamit, de majd a dokid ezt is megmondja. Középsugarasat pisiltél?

Kép
buborka.

Gyöngyi
Most néztem meg, hogy a Szent Imre kórház az nem Csepelen van, hanem a 11. kerületben.

Kép
buborka.

Köszi buborka!Középsugaras volt a pisi csak reggel és mire elviszik a laborba az biztos sok idő most ezt mondta egy ismerősöm hogy attól is lehet.Neked hol van több csontod?Miért volt császárod?
gyöngyi-30

Az biztos, hogy ahogy áll a pisi, úgy szaporodik benne a baci. Az is számít, hoyg mennyit ittál előtte. Ha keveset, akkor persze több a baci is.
Nekem többfelé van csontkinövésem, csuklómon, térdemen, bordámon.. Szerencsére nem fájnak.

Nekem végül azért lett császár, mert 7 óra aktív vajúdás után már szinte levegőt se tudtam venni, azt sem tudtam, hogy szülni vagyok, leesett Lili szívhangja. Elfáradtam és emiatt.
Nem akartam tágulni 4 ujjról 5 ujjnyira.
Most ha a hegem megengedi a normál szülést, akkor ezért kérek tuti fájdalomcsillapítót, mert akkor talán másképp alakul, ha nem vagyok ennyire makacs.

Kép
buborka.

Sziasztok!
Most regisztráltam,még ismerkedem az oldallal. Két héttel ezelőttig dolgoztam azóta nem tudok mit kezdeni magammal, úgyhogy örülök ennek a fórumnak. 2010. február 5-re vagyok kiírva,de programozom az agyam arra,hogy január 31-én szülessen meg Botond fiam,mert aznap van a szülinapom,meg már akkor jó is lesz túl lenni rajta úgy érzem. Van már egy 7 éves fiam,vele könnyebben viseltem a terhességet. Na hát egyenlőre ennyi.
vendel és botond anyu

Szules:
oszinten szolva, a csaszarrol sok rosszat hallottam (foleg az "utani napokrol", ahogy Buborka is irta), viszont en borzasztoan parazom a normal szulestol. :oops: :oops:
Egyik pillanatban kivanom, hogy normal legyen, a masikban pedig keresem a lehetoseget, hogy a tervezett csaszart, hogyan lehetne megoldani. Gyujtom a +/- okokat.

Biztos total sutinek neztek, de a legrosszabb szamomra a bizonytalan idopont kerdese. :oops: :oops: :? A tervezettben pedig az a jo, hogy tudom mikor lesz es kesz. Tudom ez apro es hule dolognak tunhet vagy akar kegyetlensegnek hangzik, viszont annyira nincs segitsegunk itt, hogy mindent jo elore es alaposan meg kell szerveznunk. (az otthoni ellatastol, az uzletmenetig mindent...es ebben sajnos 1-2 het elteres nagyon sokat jelent :oops: :cry: )

A kerdes igen aktualis, mert lassan le kell adni a szulesi tervet (azaz meg kell beszelni a korhazzal a dolgot.) Orulok, hogy feljott ez a tema es igy majd elolvashatom a tapasztalatokat, erveket ellenerveket. :wink:

Egyebkent ugy tunik a kivalasztott korhazban csak surgossegi csaszar van, ugyhogy valoszinuleg nem kell majd ezen gondolkodnom tul sokaig :roll:

Az egyetlen biztos teny, apa a fejemnel akar csucsulni...azt hiszem neki is kell majd valami erzestelenito, nagyon nem birja ezen dolgokat :lol:
Vendég

Üdv itt Vendel és Botond anyu!
Akkormost már jöhet a pihi, ha nemdolgozol :wink:
Miben viseled rosszabbul ezt a terhességet?

Kép
buborka.

Francesca
Én úgy vagyok vele, hogy mentsen mindenkit a jó ég a császártól, ha el lehet kerülni!
A fájdalmon kívűl ami rossz és nagyon gyakran jelentkezik mellékhatásként a műtét miatt, az az iszonyú fejfájás. Mintha mamut mászkálna a fejeden, gyógyszert persze nem vehetsz be és nem 2 napig tart. Nekem 1 hónapig tuti fájt a fejem utána ilyen erősen.
A másik.. hogy alig várod, hoyg megszülessen a babád, de fel sem tudod emelni, vagy cvsak könnycsurgatva, annyira fáj a hasad...
Arról nem bezsélve, hogy a le és fel kelés, egy "élmény" felvágott hassal. Áááá.SZóval sokkal kíméletesebb a normál szülés, mégha az is baromira tud fájni...

Kép
buborka.

Bocsánat, nem akarok/akartam senkit rémisztgetni, csak nemolyan könnyű a császár, mint ahogy én is gondoltam előtte.

Kép
buborka.

Gyöngyi, üdv a "klubban"! Nekem is 8,1-es cukrom lett, azaz hasonló. Vennem kellett vércukor mérőt, napi 3-szor mérem kaja után. És nem mehet 7 fölé. És cukorbeteg diétáznom kell, de jól működik a dolog, napi 6-szor lehet enni és tényleg lent tartja a cukorszintet, tehát nyugi, segíteni fog neked is.)
ha segíthetek még valamiben, tudunk priviben is konzultálni:)
Vendég

Szia Buborka!
Nyűgösebb vagyok és türelmetlenebb. A nagyobbik fiam most kezdte az iskolát,hát nem könnyű vele sem. Tudsz nekem segíteni? Vonalzót szeretnék gyártani,vagyis sikerült csak nem tom,h hová kell bemásolni.
vendel és botond anyu

Buborka: en inkabb koszonom, hogy ezeket leirod! Mert inkabb szeretem tudni mi fog tortenni es mire szamitsak, ha megis ugy alakul.
Szerintem nem remtortenet ez, es valoszinuleg nekem, mint tapasztalatlan ilyen teren, szuksegem van effele felvilagositasra. ugyhogy koszonom!
Vendég

vendel és botond anyu

A profilodnál az aláírás rublikába kell bemásolni a kapott kódot, attól függ hol regisztráltál, nekem az url-es kell!

Nem tetszik a fiadnak a suli?

Kép
buborka.

Twist: nem kaptam privit. Megpróbálod még egyszer?

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Twist
Megkérhetlek, hogy írj valamit a diétádról hogy mit lehet enni és mit nem, vagy hol találok ilyen diétát
Köszi

Móni
KépKép
reunion

Szia Vendel és Botond anyu!
Nekem is van egy 7 éves kisfiam. Most másodikos. Ezt a terhességet én is kicsit nehezebben élem meg. 26 hetesen azért nem éreztem úgy magam Andris fiammal, mint egy bálna. Pedig most nem híztam eddig csak 6 kilót. Valahogy másabb nekem is ez a terhesség, azért mégis csak elmúlt 8 év.

Pillesz!
Tényleg csinos kismama vagy!

Buborka!
Egyre többet gondolok a szülésre, ahogy telik az idő. Andris fiamnál anno nem volt bent a párom. Emlékszem, a szülészorvos a liftben megkérdezte apukát hogy beszeretne - e jönni a szülésre, Apa nem lelkesedett az ötletért. Nemrégiben megkérdeztem , hogy esetleg bejönne -e most, és úgy látom, most sem nem nagy a lelkesedés. Azt hiszem, nem erőltetem a dolgot. ... Pedig nagyon stramm, belevaló párom van, nem tudom mitől fél?:)

Egyre nehezebben megyek föl a lépcsőn a suliban. Szóval nem tudom mikor leszek végleg itthon, de lehet, hogy a decembert már kihagyom.

Naponta járom a turkálókat. Kezdek függő lenni. Olyan édes kis göncöket sikerült kifognom. Persze csupa lányos cuccok. Azon nevettem, hogy mi lesz , ha mégis fiú születik. Mire a párom megjegyezte, hogy nem baj, akkor is ráadjuk, csak nem zavarja be pár hónaposan az identitástudatát.:)

Kép
ágota 74

Móni, máris másolok ide egy linket:

http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=513
Vendég

Nekem úgy van, hogy 175 g CH-ot ehetek egy nap:
30 g reggelire kb. 6.30 órakor
20 g tízórai kb. 9 órakor
50 g ebédre kb. 12 órakor
20 uzsonna kb. 14.30-kor
40 vacsora kb. 17.30 órakor
15 utóvacsora (ez a kedvenc:) kb. 20 órakor

....jééé, látom, hogy a babaneten 150 g szénhidrátos diétát írnak és napi 5-szöri étkezést. Érdekes, hogy nálunk a 175 g-ost javasolták....
Vendég

Kép

Kép

Anita
bellaani

Csak bejelentkezem, hogy megvagyunk mi is, csak nincs kedvem írogatni, bocsi :oops: Ma voltunk 4D-n, a közös blogba raktam fel képet Mincsiről

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Twist!Sajnos elég rossz klubbunk van :lol: Én értem hogy ennyi meg annyi szénhidrát meg no cukor de mondjuk neked mi egy napi menüd?Leírod ha megkérlek!Köszi!Nekem az az érdekes hogy az éhgyomi cukor 4-es lett /és akkora adag cukortól jó hogy felmegy/ Meg túlsúllyal indítottam és ráment még 9 kg :oops: Neked mennyi volt az éhgyomi cukrod?Milyen édesítőszert használsz?
gyöngyi-30

Gyöngyi: Én is jelentős túlsúllyal indultam a terhességnek és 8 kg-ot szedtem fel. SZóval, hasonló a kaliber:)

Pl, itt vannak mintaétrendek
http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=513

Szóval, reggeli pl. 30g, erre választhatsz többfélét is: (jó, hát itt ebédfélék is vannak....)

30 g szénhidrátot tartalmazó ételek:

1 zsemle, 2 dkg margarinnal, 5 dkg párizsival, retek (290 kcal)

2 dl tej, 4 dkg kenyér, 1 dkg margarinnal, 3 dkg gépsonkával, 5 dkg paprikával

2 dl kefir, 5 db korpáskeksz (276 kcal)

6 dkg kenyér, 3 dkg zalaival, 5 dkg paradicsommal (220 kcal)

2 dl kefir, 3 dkg natúr müzli (226 kcal)

2 dl tej, 1 db virsli, 15 dkg franciasaláta, 1 db abonett (549 kcal)

natúrszelet, tökfőzelék (528 kcal)

grillcsirke (fél comb), 15 dkg petrezselymes burgonyával, kovászos uborka

vagdalt, lucskos vagy paradicsomos káposztával (500 kcal)

párolt marhaszelet, zöldbabfőzelék (350 kcal)

vagdalt, parajfőzelék (540 kcal)

grillcsirke, 20 dkg párolt mexikói köret (380 kcal)

ÉRted?
Vendég

Éhgyomi cukrot a Péterfyben nem is néznek, ott eleve csak a második vv-re kellett bemennem.
HÁt sokféle édesítőszerem van, a Norbi féle van most itthon, pici tabletták. És ha ebédbe kell (pl. zöldborsó főzelék, vagy sóska), akkor egy kanál forró vízben feloldom és úgy öntöm a kajához, el is olvad hamar.
Vendég

Köszi a segítséget és a menüt twist aranyos vagy,így már tudom holnapi reggelim!!! :lol:
gyöngyi-30

Szia ágota 74!
Az én fiam most kezdte az elsőt,gondolom másodikra azért belerázódunk. :) Hát jobban szeretett oviba járni,hiányzik neki a játék. Sajnálom is ,mert szerintem nagyon le vannak terhelve.
Igen egyébként én is az évekre fogom. Mindenképp más de azt,hogy miért nem igazán tudom megmagyarázni. Talán azért mert Vendel fiamra 5 évig vártunk. Négy inszemináció és két lombik után végül is természetesen fogant,volt hát meglepődés meg öröm. A mostani pocaklakóm meg szó szerint az első próbálkozásra megfogant,alig akartam elhinni. Persze nagyon boldog voltam. :D

Kép
vendel és botond anyu

Minden elismerésem hogy számolgatjátok a CH mennyiséget, nem könnyű betartani
1-2 dolgot azért megfogadok belőle

nekem nem volt cukorterhelésem csak tej zsemle, és 60 perces cukor mérés,
ugyhogy gőzöm nincs milyen lehet valójában a cukrom

A tej - zsömle meg nem reális, mert nem szeretem a tejet és helyette sió levet ittam, ami viszont nem emeli olyan hirtelen a cukrot szerintem, mint a tej

Móni
KépKép
reunion

Hékás!
Nagyon gyönyörűséges Mincsi! Nagyon jó kép róla!

Reunion!
Ez hihetetlen, hogy 2 babával csak ekkora a hasad! Nekem 1-el legalább ekkora, ha nem nagyobb!

Kép
akire79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: