A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kezdek megnyugodni lapteteje ügyben.... :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:47-kor.
pironya

PIRONYA!!!
Könyörgöm be ne állj Te is az extra parás kismamák sorába!!! :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:47-kor.
pironya

Pironya:nekem óránként három olyan keményedésem van ami inkább nevezhető fájásnak...összegörnyedek kiszorul a levegő még a tüdőmből is a fájdalomtól...
Happcizni is szoktam,de az ehez képest extra light... :lol:

Hát remélem és imátkozok,hogy ne én legyen a juniusi topikból az első!!
(egy kis para..már úgy is rég volt) :oops:

Orsi:már kezdtelek hiányolni :lol:
És a többieket is :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:48-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:48-kor.
pironya

Komolyan veszem Pironya!!!
a tüsszentés nekem sem kellemes,meg szerintem megijedhet a babó odabent néha,de fájni még nem fájt....csak kellemetlen...
Vendég

De komolyan veszem Pironya csak tényleg kívánom nagyobb bajod ne legyen :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, ez teljesen kiakasztott: :shock: :shock: :shock:

http://index.hu/gazdasag/magyar/benda5326/

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:49-kor.
pironya

no comment
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:49-kor.
pironya

Pironya:te alapból ilyen tüsszentgetős vagy?Mi van ha beteg vagy?

Kép
melike

.....
pironya

Pironya!!!
Én olyan sápadt vagyok Önönmagamhoz képest,hogy nagyon...A vasam a padló alatt...De nem szedem :oops: :oops: :oops:
Inkább kajával potlom....Ugyanis nekem az elöző terhességeknél olyan frankó bélcsavarodásokat,szorulásokat okozott,hogy most nem kockáztattam meg...
Vendég

Én se vagyok soha beteg és én is hapcizok ha kell ha nem... :D
Amúgy ha nem vagyok terhes imádom!!

Na jó VACSORA CSATA
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:50-kor.
pironya

Bari!
Tegnap láttad a vacsi-csatiban a csávó lakását???
szerintemott még a budiban is egész fahéj uszkált...
Vendég

Szia Pironya
Vendég

Csiri biri...láttam azt a fahéjas pasit!!
Szerintem a legkisebb baja a fahéjmániája....tiszta idióta :twisted:
Vendég

Almaani,

nagyon tetszik a menyasszonyod! Én azt mondtam volna neki, h persze, mindenképpen, sőt ha túlhordom és pont akkor indulna be a szülés, az sem gond, majd ott folyatom a magzatvizem a fátylára/uszályára a főfély kiemeli a kölköt, aztán indulhat a tánc!

az eszem megáll... :shock:

Nagyon megijedtem du. : rólam tudni kell, h nem vagyok egy üdítítő ivó fajta,pláne nem szénsavasat.
Egy évben kb. 2x max 3x fordul elő, h Cola-t innék.

Ma viszont, vhogy kívántam, mikor megláttam a boltban. Vettem egy üveggel és ebéd után ittam 2 nagy pohárral.

Nem sokra rá, a baba úgy beindult, mint a gép, ennyire még sose mozgott.... le kellett feküdnöm hanyatt, mert függőleges helyzetben úgy éreztem kiugrik a lyukon... :shock:

Olyan szinten rugdalt befelé, h a szerveimet külön éreztem, rezgett az egész hasam,, a méhszájamon kalapált, v nem tom mitcsinált, borzasztó volt... :? Sztem bő 40 percig nem hagyta abba, azt hittem itt a vég! :cry:

Szóval a Cola-ról ennyit...

Kép
zmimi

Levagyok eresztve!!!!Mint akit kifacsartak....pedig nem eröltettem meg magam ma sem.... :?
Vendég

Mostvan reklám a Tv-ben...Ettől a KICSI KAMAT-KICSI TÁNCTÓL a falra tudnék mászni.... :twisted:
Vendég

Na hol vagytok???
Elbeszélgetek itt magamba... :shock:
A másik kedvencem a MEGGYES-MÁLNÁS CÉKLÁS Aktivia... :?
elöször azt hittem rosszul hallok.. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Annyit írtatok tegnap este óta, hogy bevallom lusta vagyok elolvasni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Képek holnap jönnek, mert az adatkábel lemaradt :roll: :roll:
OK?

Amúgy hogy vagytok? Már nagyon várom, hogy itthon legyek, és ne keljen bemennem egyáltalán........ (majdcsak eljön az is)
bszilvi25

Amikor én írok sosincs itt senki??????????????????
bszilvi25

Na, ezért nincs nekünk TV-nk... illetve készülék az van,
és DVD-n szoktunk időnként filmet nézni, a gyerekek pedig azon meséznek.

De túl rövid az élet és kevés az idő, h arra a sz@rra pazaroljam, amit a szennycsatornák-adnak.

Kb. másfél éve felmondtuk a szerződésünket, és így semmilyen csatornánk nincs. Jó döntés volt. Semmiről nem maradtunk le. A hírekről lehet máshonnan is értesülni, így csak olyan filmet nézünk, amire valóban kiváncsiak vagyunk.

Kép
zmimi

Sziasztok!
Én itt vagyok Szilvi!

Bucirol van valami hir????
Ma volt dokinál!!
Vendég

Szia Móni!

Én is hiányoltam már Bucit, de még nem írt.
Remélem fog. !!!
bszilvi25

SZio Szilvi! :)
Képzeljétek voltam ma védönönél!
Hát jol beparáztatott!
Egyrészt tudatosititta bennem hogy már a vége felé vagyunk,másrészt megnézte a vizesedésemet,vérnyomás,vizelet,meg ami ilyenkor szokott.Már 68 kg vagyok ami azt jelenti hogy 19 kg-ot hiztam :shock: :shock: :shock: :roll: !
Bár azért annyira durván nem látszik szerintem!
Nöttem mindenhova de szerintem a viz már sok rajtam!
Az meg ugy is lemegy ha megszülök!
Na szoval a vizesedésre visszatérve,aszonta a védönö ha hirtelen megdagadok valahol meg szikrákat látok,meg fáj a fejem akkor mennyek be a szülészetre.Mert akkor terhességi toxozis gyanus vagyok!Talált avizeletembe egy kis cukrot!De azt mondta egyenlöre minden rendben!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Minek kell ilyeneket mondogatni! :roll: :shock:
Rendesen beparáztam.
Bocsi kicsit összezagyváltam asszem!
De tudom hogy csak jot akar mertamugy aranyos csaj,csak hát azér még nem akarok szülni! :roll: :oops:
Vendég

Buci merre vagy????,
Remélem minden rendben!! :roll:
Vendég

Végülis elirogatok itt magamba! :evil: :evil: :evil: :cry: :roll:
Vendég

Még mindig senki!!!
Pedig Barmok köztnek vége!
Igaz most kezdödik majd a vészhelyzet!
De most reklám van! :roll:

Most akko télleg nem irtok! :cry: :cry:
Vendég

Hát ez lenne a mai pocakom! :roll:
Vendég

Sziasztok!

megjöttem a dokitól, csak még nem volt időm a gép elé ülni. Mikor bekapcsoltam láttam mennyit termeltetek ma, kb fél órába telt mire visszaolvastam.

Jól esik, hogy hiányoltok köszi, hogy gondoltatok rám.

Szóval: minden rendben volt az UH-n, készült klassz 4D kép, máris felteszem. Babucim nagyon kis élénk volt, szépen viselkedett. Méreteit tekintve kb 2 héttel nagyobb mint a korának megfelelő. Súlyát 1690 grammra becsülték.
Doki megkérdezte mennyit híztam eddig, mert látja hogy most jött fel azért már rendesen. Mondom 10 kg eddig, picit diétázzak vigyázzak a szénhidráttal... úgyhogy most kicsit visszafogom majd magam. 61 ről indultam most 71 vagyok... Amúgy nem úgy mondta a doki, csak hát mégis... most picit elszomorodtam. Én nem vagyok egy diétázós típus. Na mindegy.
Legközelebb 4 hét múlva kell mennem.

Köröm:nekem zselés műkörmöm volt, de most leszedettem, mert messze van a körmösöm és nem vállalom, hogy eljárjak, mást nem akarok keresni. Majd visszarakatom ha a baba picit nagyobb lesz. Megvagyok most nélküle.

Borzasztóan ééég a gyomrom, majd megőrülök!!
Na dobom mindjárt a képet is.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

A kép lemaradt!!!
Nem mintha érdekelne valakit! :lol: :lol: Kép
Vendég

Szia Buci!
De jo de jo hogy minden rendben!
Várom a képet!!!!! :)
A gyomrom nekem is ég!
10 kg az nem sok! :D
Vendég

engem érdekel Moni. Nagyon szép kerek, csini poci :D

Kép

Kép

buci79

Íme a kép, majd teszek fel jobb minőségűt is, csak ezt most a mobilomról lőttem át gyorsan, most nem tömörítgetek.

Kép

Kép

Kép

buci79

Buci!
Gratula babszemhez!!!!
Nagyon cukorfalat!
Vendég

Sziasztok!
Megint átteszem magam olvasó üzemmódba!!
Éjszaka iszonyatos görcseim voltak...egész éjjel forgolódtam..akkor már elkezdtem azon is rettegni,hogy nem mozog.A hasam mint a beton...
Amíg inkább érzem magam egy tragédia várományosának,mint boldog kismamának addig nem rontom itt a levegőt
Majd jövök...pápá
Vendég

Jó reggelt, sziasztok!:)
Buci: édi a babád!:) És nem sok a 10 kg, én már 11-nél tartok, de nem szóltak még be. Nem is ajánlom nekik.
Jó sokáig tartott visszaolvasni titeket, de tegnap délután már nem volt időm gépközelben lenni. Vásároltunk, Anyámnál voltunk, stb...este meg már jól kifáradtam. Pedig kitámogattam a szemeimet, de így is elaludtam a Barmok közt második felét....:))))))
Ma megyek sima uh-ra, majd tudósítok utána. Igaz, nem a dokim lesz, mert ő ugye szabin van, biztos valamelyik wellnes-hotelben áztatja magát....:) Vagy síel, de szerintem azt már megtette január végén.:) Épp tegnap dumcsiztuk ki szegényemet a tanácsadáson, hogy itt nálunk ő a legférfiasabb nődoki az összes között. Magas, jóképű, 42 fogával ragyogó mosolyt tud dobni, úgyhogy tegnap szárnyalt a fantázia.....:))))))))))
heni baba

Abban mindenki egyetértett, ha megvizsgáltak volna, nem kellett volna kétszer mondani: kérem lazítson.....:)))))))))))) Csúnya vagyok, mi? :oops:
heni baba

sziasztok!

képzeljétek most olvastam az iwiwen az egyik ismerősöm írta ki az üzenőfalra hogy megszületett a kisfia! ez még rendben is volna, na de nézzétek meg, hogy mekkora a baba!!!!! én azért most egy kicsit megijedtem:

2008. 03. 18-án 11:42-kor megszületett Váróczi Ákos Mihály
Hossza: 59 cm, súlya: 5020 g

azért ekkora babát nem szeretnék. több mint 5 kiló!!!!!!!!!!!!! Atyaúristen!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Andóca!:)
Fú, tényleg nagy baba lett!:) Mostanában sok a nagy baba, erre felé is, már szinte nénik meg bácsik vannak az újszülött osztályon....:)
heni baba

Buci: nagyon cuki a babád! szerintem még a minősége is tuti!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

úgy látszik, hogy ilyen korán reggel még nem sokan vagytok fent :( jó magamban beszélni..
na jó Henivel dumcsizunk.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Tudod, Bari szegény most nincs olyan állapotban,.....megint parázik. Nekem is keményedik a hasam elég sűrűn mostanában, és az én dokim is mondta múltkor, hogy igyak meg este egy deci vörösbort. Na én megtettem....jó beszédültem tőle. Igaz, Öcsém gyártmánya a hegyről.....:)
heni baba

Jé, most én vagyok a lapteteje.....:)))))
heni baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: