A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok lányok!

Én is szégyellem magamat, hogy ennyire ritkán tudok jönni..., de a gyerek, a háztartás, a suli, a munka...teljesen kész vagyok! :( Örülök, mikor letudok ülni egy kicsit, vagy letudok feküdni!
Amúgy jólvagyunk...és olvasgatlak folyamatosan titeket! :)
Domónak még egy foga sem jött ki, lányok, kezdek komolyan kétségbeesni...nem lesz neki egy sem! :((((

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Dóri, Eliza, örülök, h. jól vagytok.
Hajtjátok a melót is? Ez igen. Le a kalappal.

Puszi

Kép
niki30

Lányok, segítsetek, vonalzót szeretnék!
Melyiket írjam hova?

Nem tudjátok Dóri és Eliza mit melóznak? Csak egyszerűen nem tudom elképezelni (főleg Dóri a 3 gyerekkel) hogy van vckinek még melóra is ideje?? Jó, néha én is benézek a céghez, de csak csacsognia régiekkel....?????

Stella megy vissza dolizni, ugye? Apuka mit szólt hozzá?
kriemhild

Ja, és Eliza, ne parázz, még nekünk sincs fogunk!
kriemhild

Sziasztok!

Ennyi dolgos anyukát!! Én még nem dolgozom a babó mellett, és amíg lehet ez így is marad :)

Séta: mi sem megyünk minden nap, néha meg akkor is ha nem kellene...tegnap is 4 után már kezdett sötétedni elindultunk, mert már nem bírt magával :) kendőben persze, és lent vettük észre esik, sebaj esernyő, s úgy mentünk. :D Tegnap előtt hasonló időpontban elindultam Vele babakocsiban...én bátor, mivel a múltkor bejött félig ültetve, gondoltam most is...hát kendőben tértünk haza :D

Fog:még Zitának sincs, de én egyáltalán nem aggódom rajta, majd lesz. Sőt, bevallom, én annyira bírom a kis fogatlant, hogy direkt örülök :oops: jó, bizti ha foga nő, akkor meg azért fogom bírni 8)

Jaj, és örömhír, megtanultunk hasról visszafordulni 8) tegnap este sikerült, s ma reggel egy feszt ezt gyakorolta: hasra, aztán vissza, hasra, vissza :lol:

Péntek óta kóstolgatjuk az almalevet, lehet ma már egy kis péppel is megpróbálkozunk...csak bevallom még nem vettünk direkt almareszelőt :oops: :oops: Mindenkinek van, vagy egyéb taktika?
Amúgy elfogadta az almalevet, kicsit fanyalgott az arca, mint a Cebionnál, de nyelte azért. :D

Kép
ági_bp

Eliza, Te SOTE-ra jársz, gyereket nevelsz, tényleg mit melózol még mellette? Hány órából áll a napod? :shock: :shock: :shock:

Kép
ági_bp

Én a császár témához nem tudok igazán hozzászólni, bár nálunk is lebegett a levegőben még szülés előtt a a nagy BPD miatt, és én sem örültem volna neki...de arra gondoljatok, hogy egészségesek a gyerekek, az Ő érdekükben történt. Ha rendesen szültök és ne adj' Isten sérül a baba, egész életetekben az lett volna, hogy miért nem császározott meg a hülye orvos? Én sajnos nem egy ilyen esetet ismerek. :(
Ja, a császár után én is úgy tudom, hogy ha hamar jön a köv. baba, akkor császár az esélyesebb újra. De én ismerek egy anyukát, aki 2 csaszi után szült természetes úton!

Kép
ági_bp

Kriemhild,
miért nem hozzám fordulsz a kérdéseddel ?
nem titok semmi, (és ha figyelmesen olvastad volna, nem a munkahelyemről volt szó, h oda visszamegyek most. Az odébb van , majd ha mindenki ovis lesz. Bármennyire is szeretem, azért az csak napi 8 óra. :? )
Amibe most kezdtem annak köze nincs a melómhoz, és valóban lehet 3 gyerek mellett is. Legalábbis egyenlőre megy. :wink:
Van, aki 1 gyerek mellett sem tud mást csinálni, mint vele foglalkozni, mert vmit másként csinál. És itt nem degradálok senkit, meg vannak a többemberes gyerekek ugye :wink: , csak mindwent lehet másként csinálni, és ha netán vki azt gondolja én nem foglalkozom a gyerekeimmel kellőképpen, az meg ........ :wink: bárki megnézheti őket, a nagyobbak tudását, műveltségét, hogy vannak felöltözve, a lakást stb stb. na jó, ez már tényleg nwem idevág.. bocs mindenkitől :oops: :)
Vendég

szóva, mivel mi ods pénzből élünk, a főállású anyaságért járó lóvé nem sok (gyes összege :? ), és ha amellé még lenne vmi kiegészítő is akár, akkor maradnék itthon, az tuti. ezen járatom az agyam, és működni látszik egyenlőre.

na megyek, mert sétaidő 2 gyerekkel duplakocsiban :D

(ja és ugye építkezés is zajlik :D )
Vendég

Ági, vonalzónál a BBc-t másold be az aláírásodba. Remélem jól emlékszem :oops:

Niki, gyakrabban is felszólalhatnál a fotókért, lám egy este alatt mennyi gyűlt össze! És szebbnél szebb babcik!
Ricsike tényleg nagyon fiús, olyan kis csibészke ahogy azzal a két kis fogával mosolyog!
Damján is édes ahogy a kis kádjában pancsol, és Martin fütyülős képe! :D
Doo, ki tartja a kanalat? Vagy Viktória ráharapott? Kis falánk manócska :lol: És anyukája is nagyon ügyes, megtanulta hogyan lehet feltenni a képeket :wink: :wink: :wink:
Niki, már csak Emmáról hiányoznak a fotók! Meg Zsófiról. Tényleg, Pici létezik, hogy még nem mutattad meg a lánykád, vagy csak én nem emlékszem rá? Utóbbi esetben :oops: :oops:

Csilla
Vendég

Ági, Zitáról is kérünkképet!
Vendég

Egyébként meg abszolút értem, hogy fájó pont. Szerintem ez egy nő életében annyira de annyira fontos dolog! Én természetes úton szültem, gyors könnyű szülés volt, és mégis sokáig rágtam magam pl. az orvos néhány megjegyzésén, beszólásán. pl. hogy én vagyok a hibás, hogy repedtem, mert nem úgy csináltam ahogy ő mondta...nem úgy engedtem le a medencém kitolásnál, és hogy ne csodálkozzak. :evil: :cry: Szóval egy amúgy jó és szép szülés emlékét is el lehet csúfítani ha a drbácsi bele se gondol, hogy Neked ez mit jelent, mit élsz át. Lehet mondania a magáét, csak nem mindegy milyen stílusban teszi.
Én már azon is filóztam, létezik-e tökéletes szülés?? Amit az ember úgy él meg, hogy igen, minden körülmény és minden ember körülöttem olyan volt amilyet akartam, mindenkinek "megfeleltem" (ez mondjuk lehet csak az én hülyeségem, de engem az zavart főleg, hogy most mit gondol rólam a doki, hogy én nem tudok úgy nyomni, ahogy ő szeretné). Már próbálok én is csak a szülésre gondolni, hogy az maga milyen volt, mert az jó volt és bármikor újra...és próbálok a doki hozzászólásaira nem gondolni.
Na, most én is kiadtam, bocsi :oops:

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Én is csak tátom a számat...
Főleg Elizán! Egy idősek vagyunk mégis annyi végzettsége van hogy csak nah... és most meg a SOTE! Az elég nehéz lehet, hanyad éves vagy? És vajon a SOTE-s névkereső miért nem hoz fel téged, akartam neked levelet küldeni, de nem találtalak meg! :(

Dori!

Te miben utazol? Amúgy nekem is ez a célom, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni, nem lustaság meg ilyesmi, de sajnos az eü egészemberes, amíg ilyen áldatlan állapotok vannk. És én inkább a gyermekeimnek szánnám azt az egész embert! :)

Hirtelen csak ennyit, rohanok órára! :) Majd este még jövök

KépKépKép
bogyra

Gratula Zitának az új tudományhoz!

Én a pépesitéshez üvegreszelőt meg botmixert használok.

NIKI!
Szerintem nem vagy para, én is meg szoktam mutatni az orvosnak, hogy hallgassa meg a tüdejét. Ez csak 2 perc és legalább tudod, hogy nem maradt vissza semmilyen tünet, minimális az esélye a szövődménynek. Ez normális. Egyébként most is taknyos, de szerencsére most már nem kell annyiszor szivni az orrát. Nagyon rühelli szegényke. Szoktam neki egy kicsit a nyelvét meg az ajkát szivni a géppel, akkor vigyorog, de AZTÁN...jön a feketeleves.

Nekünk majd ebben a hónapban kell visszamenni csipőszűrésre. Mindjárt bejelentkezek a dokihoz beutalóért.

Vanda

Ti is gyakran bőgtök, ha valami érzelmes, netán gyerekkel kapcsolatos téma van a TV-ben vagy a rádióban? A férjem már röhög, hogy most mit bőgsz, én meg mindig mondom neki, hogy kussoljon! :lol: Hiszen ez olyan szééééhhééhéhép! Hüpp!

Kép

Kép
precious
Budapest

Bogy, nekem mondjuk néha olyan érzésem van, hogy Te nem egy emberből állsz, hanem vagy háromból :D :D annyi energy lakozik benned. :lol:
Dóri, szerintem meg ne magyarázkodj, hogy hogy bírod 3 gyerek mellett! Jó, hogy csinálod és kész. TUdjuk, hogy nem a gyerekeidet teszed félre. Egyébként egy anyuka egyszer azt mesélte, hogy mikor 1 gyereke volt, úgy érezte teljesen kiteszi a napját, nem férne bele még 1. Már 3 van neki, azt mondja, jobban működnek most, mint anno eggyel :D

Kép
ági_bp

Ági!

Nincs tökeletes szülés szerintem, hanem vannak olyannők akik nem csinálnak ekkora cécót az egészből, azok úgy élik meg.

De én még nem találékoztam olyan szülő nővel, aki minden utasítást tudott voln akövetni kitűnően, és stb stb stb. Én szülésznőként is tök bénán szülök, nah zat akkor mi van, a cél szentesíti az eszközt! :)

és szerintem nem gondol rólad semmit se a doki, nem is emlékszik ré :)

Megmondom őszintén én is csak kb két anyukára emlékszem, hogy hogy szült de azt nem aszülés miatt, hanem mert az egyik olyan büdös volt és az istennek nem akart megfürödni.... nah erre lehet emlékezni, nah de másr!!! Ugyan.

Én sem raktam le jól a fenekem, hát baxa meg ki tud olyankor mindenre figyelni? Vagy levegőt veszel, vagy nyomsz, vagy lerakod, vagy felhúzod, vagy várod a babód...nah de mindenre egyszerre???

Szerintem akárki akár mit is mondott HŐS vagy és itt mindenki, aki gyermeket hordott a szíve alatt, megszülte (császár vagy sima, tök mindegy) és szeretetben neveli. A mindennapok hősei vagyunk mi anyák!!!! ÉS KÉSZ!!!!

Nah mentem tényleg! :D

KépKépKép
bogyra

Na tessék, már megint belemászom valaki lelkivilágába. Asszem jobb lesz, ha elfeljetem a fórumozást. Kár, mert jólesik már csak olvasni is, na mindegy.
Azért nem hozzád indítottam a kérdést, mert elég ritkán jössz (tán te magad is irtad) és akkor kicsi az esélye, hogy olvasol majd egy hét múlva és még válasz is jön. MIkor beirtam, éreztem én is, hogy talán sért,. de ugye akkor már elment és hát elég nyilvános a fórum, ha mögötted akartam volan megtudni, inkább privizek, de sztem nemigen van sok értelme, különben annyira nem érdekel, csak télleg kiváncsi voltam mit nem csinálok jól. És azt véletlen sem gondoltam, hogy nem vagy jó anyja a gyerekeidnek, mert dolgozol. Bocs, de ez sztem nem következik a kérdésből, ha szted igen, akkor valszeg neked van ilyen érzésed.
Na jó, télleg bocsánatot kérek -bár nem érzem okát-, nem akartam tapir lenni.
Télleg jobb, ha passzivra veszem.
kriemhild

Küldök pár képet, hogy legyen valami más, amiről beszélni lehet! :)
Kép Kép Kép

Iszonyú elfogult vagyok a gyerekemmel szemben-nyilván Ő a legtökéletesebb- na de kérem, ki nem az?????? :wink: (meg ne kövezzetek, csak humor herold(né) akartam lenni). :D

Kép

Kép
precious
Budapest

Bálint és minden babó gyönyörűűűűű!! Hopp, most kakáltak az ölembe. kifizette a dadát :D :D megyek pelusozni

Kép
ági_bp

Ja, Bogy, köszi amit írtál!! Írtam privit.

Kép
ági_bp

Jelentem a kölök unja a fejem!! Ha leteszem, mert más dolgm van, egy idő után reklamál, ha meg sétálgatok vele és már nem lneklem 20x-ra a dalokat, csak csendben a gondolataimban vagyok,m nyüglődik!!! :( Tegnap itt voltak szüleim, itt vogyorgott, meg sikítozott nekik...most meg csak nyuszmog.Egymagamban elég unalmas alak vagyok neki úgy látszik! :( Jah és a kocsiban maradt a babakocsi, amit apu elvitt, szóval ma sem megyünk sétálni!! :?

Precious én is mindenen bőgök. Múltkor votl a tv-ben egy vak kisfiú, aki Máté Péter dalokat énekelget és elvitték Máté Péter özvegyéhez és úgy örült, én meg itt szoptatás közben zokogtam! :D Tegnap simán az Elmegyek c. szám mikor ment a rádióban elbőgtem magam, hogy jajj de széééép (ahogy te is Precious! ;)). Szóval totálkár vagyok!!! :lol:
Bálint nagyon szép kisfiú!!! Azok a szempillák!!!! Nem semmi! :)

Na megyek, mert Ricsike sikongat. Az előbb barátnőm megkérdezte a telefonban, hogy vettünk egy papagályt? Közöltem vele, hogy csak Ricsike az! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Gyönyörű minden baba és milyen ügyes!
Boldog hófordulót minden illetékesnek!

Lorci: tök jó, hogy Ricsi már nem túrórudi.
Niki: ha téged megnyugtat vidd orvoshoz Emmát. Én minden gyanús jelnél orvosért kiáltok, bár azt hiszem ennek inkább Zsombor szívének van köze.

Az étvágy még mindig ramaty.
Ági: ízesített tápszerrel is próbáltam már(banán, vanília). Az sem igazán nyerő.
Atz hiszem Lorci te javasoltad a félálomban etetést. Hát kisbaba korában nagyon jól bevált, de mióta ilyen nagyfiú már ez sem működik. Ha nem akar enni, akkor a fejem tetejére állhatok, akkor sem tudom megetetni.
Doo kérdezted a hozzátápit. A tápszer elutasítása miatt már 1,5 hónapja elkezdtük. Már sokfélét eszik, de csak kis mennyiséget (100g) egyszerre. Ráadásul kabaré az egész etetés.
Folyamatosan jár keze-lába, tömi a szakálkát a szájába, feszeng a hordozóban. Mire belerimánkodok egy kis kaját mindketten elveszítjük a türelmünket. Szóval siralmasan béna vagyok.

Kép
anido

Szisztok, dokitól megjöttünk, minden rendben, tiszta a tüdeje, torka szép. Csak a takony csorog le neki hátra, attól köhög.

Most próbálja magát altatni.

Dóri, kicsit érzékenyen reagáltál, úgy érzem. :oops: Gyps nem megbántani akart, csak elcsodálkozott azon, h. hogy bírod.
Mindenképp kitüntetést érdemelnél, h. ennyi energiád van. Meg Elizának is. Nagyon jól csináljátok. Irigykedek is.

Gyps, Te meg el ne tűnj. Most jöttél csak vissza. Tessék itt maradni!

Ági, na ezen én is kiakadtam. Honnan a fenéből tudja, h. milyen fájdalmat él át a szülő nő? Baszki, szült már? Nem. Akkor???
Fúúú.

Kép
niki30

Na akkora unaloműzőt hancúroztunk Ricsivel, hogy teljesen kidőlt és most elaludt! :D
Niki, örülök, hogy minden oké. :)

Kép

Kép
lorcika

Anido, majdcsak menni fog az evés nálatok is.
Még új nekik ez a fajta étkezési mód. Egyik gyereknek ennyi idő kell hogy megszokja, másiknak annyi.

Ahogy elnézem, Bálint fiú még mindig gyönyörű. Emmának stippi-stoppi:)

Kép
niki30

sziasztok!

Én annak a híve vagyok,hogy inkább feleslegesen vinni azt a gyereket a dokihiz,mint nem felismerni a bajt!!!azért fizetik őket,aki meg nem aggódik,az nem anya!

Precious!(sose fogom tudni a neved!)-5kg ig aludhat kint,jó dolog,edzi az immunrendszert,de bevallom én nem szoktam direktbe kinn altatni.

Apa nálunk sincs itthon soha-basszameg.az a k..va pénz.A szülinapomra kértem,aznap maradjon majd itthon,így jövő héten 1napot együtt lehetnénk,de nem lesz zavarmentes,hát nem akkorra kaptunk oltásra időpontot?

Azt álmodtam,terhes vagyok.Na most az a gáz,hogy mindkettőnél így kezdődött,ezért vettem tesztet.....csak nem! :shock: bár bolond apjuk örülne.én nem!!!

Kriemhild!!!Te imádatos!Nehogy már megsértődj!SEMMI OLYAT NEM ÍRTÁL!!!!!!!És ne válts passzívra.Beszéljünk másról!!!Jó?kezdem!A neten lehet fényképes órát rendelni 1990ért,Karira azt csináltatok a nagyiknak,tök buli,nem?

Ja,képzeljétek!Ugye a drága anyósom nem jár ide,és a fiával közölte,megbántottam ÉN és nem jön soha többet még Karácsonykor sem.SZÉP MAMA?Amúgy nem bántottam meg,egész egyszerűen megmondtam az igazat!leírom.kölcsönadtunk milliós összegű pénzt,hogy házat vegyen,és elfelejtette visszaadni...sok ideje.Mi meg itt csóróskodunk.hát,tényleg bunkó vagyok.

Gyümölcs:ha a hozzátápinál megfőve adod a gyümit,el fogja fogadni az a baba,aki amúgy nem.Mert a savassága nem tetszik neki.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, hát tényleg mekkora bunkó vagy! :lol: Már ne is haragudj.

Előre is isten éltessen! Töltsétek kellemesen azt a napot. Melyiket is?

Kép
niki30

Jaj de felesleges körök ezek.. :roll: :roll: erre nincs időm meg kedvem.. :?

lelkivilágomba nem másztál bele! nem olyan könnyű azt vkinek egy fórumon vadidegenként. :wink: egyébként ha meg olvasol gyakran láthattad, hogy ált 1-2 naponta megeresztettem egy hsz-t. és nem hetek múlván szoktam reagálni. Ha meg nem érdekel miről írtam, akkor minek kérdezted, na mindegy. :lol:

és tudom, hogy minden jól csinálok , legalábbis igyekszem nagyon, kisebb-nagyobb hibákkal. és nincs ilyen érzésem sem. :wink: ezt rosszul vetted le.

rohantam ..
Vendég

Lányok, nyugodjatok meg. Tényleg felesleges köröket futtok.
Biztosan nem akartátok megbántani a másikat.
Én most nem írok semmit, nehogy még a végén én bántsak meg valakit.
Na puszi és szent a béke!

Kép
niki30

Kép

Kemény csaj vagyok!

Kép

Ja, bocsi, és már olvasni is tudok, bocsi:)

Kép

Kép
niki30

Gabibaba, en is azt almodtam, hogy terhes vagyok! Hat ez kesz!
Azonban Elinamnal nem almodtam, vettem en is tesztet, mert hat a mensi az igen ritkan jelentkezik, pedig mar nem szoptatok, napi 1x-i fejes nem szamit annak.
Holnap megcsinalom... :shock:

Anyumeknal voltunk delelott, mert nevnapja van. Olyan szepen elaludt, mint itthon, vagyis nem olben, buszke vagyok ra! :D

KépKép
horilda

Emma gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

En is hadd... :D Kép

KépKép
horilda

szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ilda, ezt a kombidressz honnan vadásztátok? Annyira szép.
Jó kis husimókus Elina. Kis vidámság:)

Kép
niki30

Dóri, télleg kérlek ne haragudj, abszolút nem úgy szántam.
Egyszerűen lelkiismeretfurdim van, hogy én itthon növesztem a seggem, mig apa belegebed, pedig lehetnék olyan csaj mint te, aki hoz is a konyhára, érted? (Valszeg Elizával kevertelek, ő irta, hogy ritkán jön. De nem csak ő egyedül, télleg bocs. A mindegyet meg már azért irtam, hogy inkább nem érdekel, csak zárjuk a témát, mert nem akarlak bántani. Ennyi. Harmadszor is bocs.)

Tegnap vacsira kefirt ettünk! Tök izlett neki,pedig nem volt sok reményem, mert az aktivia natúr a múltkor nem jött be...
Én legkönnyebben úgy tudom etetni, hogy leültetem az ágyra és puff. A hordozóból kinyomja magát, etetőszékban a vázát rágja...sehogy se jó. De igy is mindig belemarkol a kajába.. :shock:
Na megyünk grillpipit enni hajrááá!!
kriemhild

Na be is pusziltuk! Sőt, sztem ha több lett volna evett volna még...ilyen gondom még nem volt.

Ja, és arik a babcik! Niki, télleg lapozgatja a könyvet, vagy csak igy adtátok a kezébe??? Mindenesetre köszi az ötletet, mi is kipróbáljuk. Olyan nehéz már lekötni. Néha eljátszik magával és csak lesek, hogy jéé, ez milyen jól elvan...máskor meg kipakolom neki a fél konyhát meg spejzt és semmi se jön be.

Gabi, Isten éltessen, és ne legyél már ilyen bunkó szegény anyóssal. (Istenem, ilyenkor hálát adok az Égnek, hogy az én anyósomnak potom 100 km-rel arrábbról már esélye sincs. :lol: )
Az óra jó ötlet, de anyuéknál már kb nincs óramentes fal. (Erre egyébként én is gondoltam, mert van is egy fölös óraművem és egyszer már csináltam egy frankó órát.)
Én asszem megoldottam a karácsonyt -ötlet szinten legalábbis-, igaz nem olcsó, de anyámék adtak pénzt én meg nem akarom csak úgy elverni, úgyhogy úgy godnoltam veszünk belőle egy közös kirándulást. Igazából először csak őket akartam befizetni, de ha 5 főre fizetek 3 helyett, nem hatvan, hanem 70ezer. Hát gondoltam, akkor legyen közös emlék.

Öcsém, ezt a gyereket a pelenkázóasztal és a meztelen lábai ihletik verselésre. Sose karattyol, csak ha ott hagyom heverni...vicces.
kriemhild

Nah szisztok!

Van egy kis feles időm a suliban....előbb végeztem az áru beszerzéssel, mwegebédeltem szép kényelmesen a menzán, most meg szórakozom! :D

Tényleg felesleges itt izélgetni egymást...... ki ilyen, ki olyan. Sajnos ebben a mai világban a pénz körül forog minden, helytelenül... én is hozozk valamicskét a konyhára, amitől valóbban nyugodtabb a lelkiismeretem, hisz miis lakást szeretnénk váltani, most vettünkkocsit stb stb nah szal kell a zsé... de másfelől minden este úgy fekszemle, hogy mit nem tudtam emiatt megtenni leventével.... nem tudom mi a jobb, egyelőre a pénzt kell hajtani és remélhetőleg lassan már nem kell ennyi energiár befektetni az üzletbe sem, hisz a vendégkör megvan (1200 fővel dolgozok) ezt két hónap alatt szedtem össze, nem írtam de minden nap éjfélig.... Mostmár remélem havonta egyszer nagynosás vasalás feltöltés és hírlevél.....

Aztán persze ki tudja, lehet kapzsi vagyok és nem elégszem meg enniyvel... de nem szeretném hajtani, ha ennyit hoz a dolog mint amennyit mostanában, plussz idő bfeketetés nélkülakkor OK.

ÉS én előre kérek mindenkitől bocsit, de megmonodm őszintén, hogy vannak olyan hozzászólások, amitőla bicska kinyílik a zsebemben. Szerintem akié az tudja, de már Gabi is levégta :wink:

Felesleges magunkat és egymás stresszelni, hogy kinek menniy energiája és ideje van!!!!! Főleg fiktív dolgokkal!!!!! Ez undorító, ha valaki nem elégedett magával, akkor keressen más módszert arra, hogy csiszolgassa a személyiségét illetve tevékenységét, de ne másokat stresszeljen és hozzon olyan helyzetbe, hogy azt kelljen gondolnia magáról, hogy valami nem oké!!!!! :twisted: :twisted: És főleg ne hazugságokkal!!!!

Nah kiírtammagamból..... már vagy két hónapja érik....

KépKépKép
bogyra

Csajok!
Hiszen én mindig aláirom a nevemet!!! Vagy nem látszik???
Szóval VANDA. Na, igy hivnak.

Ezt gondolom, hogy már könnyebb megjegyezni.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Niki, a body cherokee a tecskobol:)) a rugit Anya turizta, nagyon jokat tud.

KépKép
horilda

Gabi, milyen oltást kaptok???? Mi 7 hósan kezdjük a pneumococcus ellenit.
-5 kg-ig?? :lol: :lol:
Én is szüléssel álmodtam, hmm :roll: mondjuk én szoktam. A másodikat szültem, és más kórházban voltam, bár ugyanott, csak más volt, s nem volt velem a bébi :roll: :(
Gabi, mikor tesztelsz??? Izgi...

Kép
ági_bp

Hűha lányok, kicsit puskaporos a levegő :shock:

Bogyra, szerintem most mindenki elgondolkozott azon, hogy 2 hónappal ezelőtt mivel bánthatott meg téged.
Remélem nem én voltam az.
Szeretnélek megkérni, hogy a narancssárga plüss (fiú 68-74) rugit mérd le nekem. Ha jó a méret, akkor lestoppolnám. Köszi

Csilla
Vendég

HELP! Ti hol vettetek üvegreszelőt?? Nem kapok, így ma is csak almalevet "ettünk", mondjuk ma először tátotta azt a csepp kis száját, így adtam neki...kicsit többet, mint terveztem, dehát ez már a 4. nap, gondolom baja nem lesz. :roll: Azt a negyed kis almát meg nem tudtam leturmixolni ugye, botturmixal, marad a reszelő...vagy a lé...

Hajni, Hanna mit szólt a sajthoz??

Kép
ági_bp

Csilla, nem te voltál. csak írt vki vmit, ami elég, khmm, hihetetlen..sztem Bogy erre célzott. :shock: :roll:

Kép
ági_bp

Gyps!
Kapsz egy emailt, s onnan az url-t másold be a profilodba! Nekem is Lorci segített anno, remélem jól emlékszem!!!

Kép
ági_bp

Pici és akik Concord ülést vettetek. Csak kíváncsiságból, milyen színűt vettetek? Mi a bordó alapút néztük ki, de az már csak rendelhető...bár nem tudom melyik nap jutunk el végre Brendonba...a kékből van még, de nem tom, az elég fiús... :roll: vagy hülyeség??

Nálunk szunya van, apa-baba :) én meg itt függök. Néha már zavar, de tényleg függő vagyok...ez nooormális??? :shock: érez más is ilyet?? :oops:

Kép
ági_bp

cscsi! A girls feliratút???

Vedd csak meg a shopban, akko rlátom lemérem, ha nem jó kiteszem újra! :)

Nah látom felkavartam egy pár embert, nem akartam, akinek nem inge ugye nem veszi magára! :) Nah de lányok hogy ti ennyire szerettek öltözködni, a fő fórumosok között én nem találok olyat akire ráillik :) És a Dóri is főnek számít! :)

De én már el is felejtettem az egészet! :)
s mindenkit szeretek és nagyon fáááj a fejem! :( És éhes vagyok.

MAjd még ránézek a viharzónára este! :)

KépKépKép
bogyra

Ági, az intersparban lehet kapni üveg almareszelőt.

Kép
niki30

Brendonban is láttam már. A soroksári úton aszem.

KépKépKép
bogyra

Ági, én meg a tescoban vettem. A háztartási áruknál keresd, ne a babáknál.

Csak én vagyok olyan bamba, hogy nem vettem észre ezeket a kis összefeszüléseket? Hmmm, nem szeretek bamba lenni.
De ha már túl vagytok rajta, akkor jó :lol:
Medek a sopba!
Vendég

Ági, nyugi mi is függők vagyunk. Itt szinte mindenki:)

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: