A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hali!

Annee:gyógyulj!

Rózsa: ki a dokid? Hol kezdődik Debrecenbenez a szülésfelkészítő tanfolyam? Érdekelne.

Babdorka:köszi a kékítést!

Torna: én baba előtt nem sportoltam, de most járok terhestornára. Jó, nincs semmi ugrabugra, csak nyújtózkodunk, derekat-hátat erősítünk, teljesen bírható.

Orvosok: a magándokim azt mondta, h ha vkinek április 1-jéig van fogadott dokija, annak ingyenes lesz a szülés. Ez nekem azért gáz, m lóhalálában kell vkit keresnem Debrecenben, m ő ugye innen 40 km-re szüleszt. Ma még kimentünk hozzá Berettyóújfaluba, ő is megnézett uh-val, jó alaposan, kb. 15 perc. Minden rendben van, Kispicur beletenyerelt a képernyőbe, aztán megmutatta mindkét talpát :P :P Nagyon jó érzés volt látni, és az is jó, h két, egymástól független orvos rendben talál mindent. Ja, és fotó van arról, h kukija van :wink:

Holnap még meló :evil:

Hali! Férjuram elment dolgozni, ma vizsgáztat vagy mit csinál, úgyhogy itt lehetek a gép előtt kedvemre :wink:

Bori, köszi ari vagy, de nemtom itt hol lenne varrónő, másrészt meg vettem pár ruhát nem is azért mert szépek, hanem mert kellett, s olcsók voltak :) Nem igazán szeretnék sok pénzt elkölteni ruhákra, inkább kisbabánkra áldoznék többet. Utána úgysem hordom ezeket, ebben a pár hónapban meg elleszek valahogy.
Persze az más tészta, ha valaki dolgozik, esküvőre megy, oda kell szép ruhát venni!

Nagyon sajnállak Titeket emiatt a kórházas macera miatt!!!
Én még mindig nem tudom ugyan hol fogok szülni, de szerintem ennyi bonyodalom nem lehet a dologból, mint otthon! Szörnyűűű!!!

Nagyon kellemes hétvégét Nektek!!
Vendég

NÁ!
Szülésfelkészítőre lehet jelentkezni a 30.hétig a klinika portáján.Ez 2 alkalom és ingyenes, ide apukák is jöhetnek.
(A kenézyben régen volt ilyen, de fizetős volt, most nemtom van e még)
Fizetős van a Jerikó utcán a Baby center felett, itt van torna is, meg légzésgyakorlat+előadások. 4000Ft-ba kerül 10 alkalom, hétfőn 16.45-kor kezdődik, szintén apukát is szeretettel várják, neki nem kell fizetni.
Ha kell, adok telefonszámot, ahol érdeklődhetsz és jelentkezhetsz.
Orvosok előadást tartanak a szülésről, várandósságról, ezután védőnők csecsemőápolást tanítanak, utána 1 óra torna van,ahol lazító gíakorlatok+ légzőtorna is van a szüléshez. Nem hangzik rosszul, én hétfőn már megyek.
TELEFONSZÁM:06-70-458-3349 (Dr.kovács Károly, ő a Bethelen utcai körzeti nőgyógyász)

Kép
Kép
christine

A dokim, akinél szülni fogok a klinikán az Dr.Juhász Alpár Gábor.
Fiatal, aranyos és nem pénzéhes.Megadta a mobilszámát, és akármi van hívhatom nyugodtan.
Sokan szülnek nála, vagy szültek a kollegáim közül is.
Gratulálok a kisfiúhoz :lol: :lol: :lol: .
Major doktort ne válaszd a klinikán, mert drága a tarifája és tavaly aug-ban kolleganőm mire szült, nem ment be...., addig meg már a zsebében volt 100000ft.
Ügyeletes rendesebb volt, mint ő.
A többieket nem ismerem, csak hallomásból.
A kenézyben is ismerek pár dokit, írj, ha akarsz tudni valamit.

Kép
Kép
christine

Jó reggelt!

Látom Rózsa,Mary megint mi vagyok a legkorábban kelők.(Marynél érthető)
nálunk 5000ft a felkészitő +1000 ft a ruha ha szülőszoba látogatásra is mennél (utána hazahozhatod a rucit) de hogy mi van benne arról persze fogalmam sincs.

Bridzsi

Kép
esztora

Szerintem érdeklődd, meg és ne hagyd magad lerázni.
Engem nem tudtak, pedig azt mondták, ne legyek kíváncsi, majd ott meglátom, mi lesz a téma stb....
Én meg erre mondtam, hogy a pénzemért tudni akarom, mit kapok... :lol: :lol: :lol: , utána már a foglalkozások idejét, témáját is megadta, sőt azodajutás útvonalát is...
Ez az 5000 ft hány alkalom nálatok?

Kép
Kép
christine

Bocsi, bunkó vótam.
SZÉP JÓ REGGELT, MEG JÓ HÉTVÉGÉT!
Úgylátszik minket mindig kidob az ágy :wink: .

Kép
Kép
christine

természetesen nem rég óta fizetős ez az egész!ugy néz ki most mindent mi tesztelünk...
arra gondoltam hogy ha végre hivnak majd (2hete várom, de biztos nem indul most) kérek azért egy kis tájékoztatást.

nekem ez a bajom hogy kidob az ágy...pedig imádok aludni

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt Mindenkinek! Mary, szép hétvége???!!! Sajnos ma is dolgozunk, mert ma dolgozzuk le a jövő pénteket, cserébe viszont jövő héten 4 napos hétvége!!!

Esztora, bocsi, én szokás szerint megkönnyeztem a babád pofiját, csak már kezdem égőnek érezni, hogy minden ilyen édes babafotótól pityergek. :oops: Gyerekek, fog ez valamikor javulni? Még a T-Com vezetékes kapcsolat reklámján is könnyezek, amikor a baba feldobog az anyjának, hogy most aztán már villany leo és alvás! :oops:

Tegnap átvarrtam egy régi szakadt blúzomat kismama-blúznak, úgyhogy már 5 kismamablúzom is van, pedig csak egyet vettem!!! Most már én is szép vagyok, és a hét minden napján van mit felvennem. :wink: Este, ha nem felejtem el, lefényképeztetem magam Apjukkal, és megmutatom.

Kép
nenoke

Ciao cajok!

Esztora
Én is bocsi :oops: Nagyon édi a béb, sztem nekünk nem látszik ennyire..Lefotóztad a monitort? Én amikor kitöltöttem a lapot a felkészítőre, adtak egy tájékoztatót, neked nem?

Gratula a kissráchoz!

KépKép

KépKép
szivvi

Nenoke!!!
Nagyon ügyes vagy, várom a képeket.
Büszke lehet rád mindenki....

Kép
Kép
christine

Sziasztok Kismamik!!

Csúnya esőő :evil:

Blur!
Gratulálok a kisfiadhoz!! :lol:

Szivvi!
Ojajj ezt én ismerem, mivel füldugóval alszom immár 93óta.. :oops:
majd később leírom, hogy miért...nekem kétszer kimosták a fülem a dugulás miatt..tök jó szerintem, utána úgy hallottam, mint szuper nagyiii :wink:
Gyógyulj meg kismamika!!!!!!!!!!!!

Ja, lassan le kell szoknom a füldugóról, kicsi Samumat nem hallanám meg..

Na most fürdés, aztán piacozás és főzés /parileves,túrógombi/

Pussszantás
torolve_20131003125716

Halihó lányok!

Jön a kép a tegnapi 4D-ről! Nem tudták biztosra mondani, de valszínű, hogy bébileanyka. Végis lusta volt, aludt és ivott.Csak a kezét rakosgatta a fejére vagy az arca alá. De az orra teljesen olyan minta az apjáé (pisze), de ez jól látszik. Olyan cuki,nem?

Kép

Kép
szücsi

Babdorka: a kiskönyvem csak az adataim miatt kellett, hogy ne zargassanak a sok kérdéssel nézelődés közben. Nem írtak bele semmit és nem is pecsételtek, külön dokumentumokat kaptunk.

Kép
szücsi

De édi! Az első képen olyan, mitnha aludna, és a kispárnát igazgatná a kezével, nem? :lol:

Kép
nenoke

köszönöm lányok!bocsánat hogy ilyen követelőző voltam de olyan jól esik!
Szivvi le állítottam a dvd és lefotóztam a tv-t.igy készült a kép.nekem a papirt is védőnő töltötte ki én csak aláirtam.röviden leírod ha van időd hogy mi lesz a program.

én gulyást főzők,meg ostoros rétest sütök.

a telefonos reklám nagyon tetszik nekünk is.

Bridzsi

Kép
esztora

Szücsi!
Nagyon édes a kislánykátok! cukorfalatka..alszik :lol:

Esztora!
Gulyást imádom! milyen az az ostoros rétes??

Jajj az telefonos reklám nagyon aranyossssss! :lol:

Most kezdem a takarítást, semmi kedvem.. :?
torolve_20131003125716

Gurgula kicsit kalácshoz hasonló de sokkal egyszerűbb.tegnap tette fel az egyik topictársam a receptet.mindjárt átmásolom ide is.
lassan elkészül és akkor mellékelek képet is.

Szűcsi édes ez a gyermek olyan jóizűen alszik,bezzeg mi Lurkókon nem akart megállni egy percre sem.

Bridzsi

Kép
esztora

Ostoros retes

60 dkg liszt
3 dkg eleszto (en porelesztot szoktam hasznalni ugyanennyit,szoval nem a felfuttatosat,illetve ha van akkor azt,ha nincs akkor szarazat )
3 tojas
csipetnyi so
2 ek cukor
3 dl tej + eleszto felfuttatasahoz keves tej( ha nem szarazat hasznalsz)
2 ek olaj

Krém:
20 dkg Rama
20 dkg porcukor
2 ek kakaopor (cukrozatlan)

Az egeszet osszedolgozzuk, az olajat a legvegen szoktam beletenni.Rogton 6 cipora osztjuk.
Harmat kinyujtunk (hosszu csikra), hosszabbra,mint a tepsi,megkenjuk a kremmel (osszesen a kremet 6 reszre kell osztani, a 6 cipohoz),es hosszaban feltekerjuk (mindharmat egyenkent),mint a bejglit.Majd a 3at osszefonjuk,mint a kalacsot.Betesszuk a tepsi egyik felebe.
A masik 3 cipoval ugyanigy teszunk,es az abbol font kalacsot berakjuk a masik melle a tepsibe.
Letakarjuk konyharuhaval,es kb 1 orat hagyjuk pihenni,hoyg megkeljen.Lehet tovabb is hagyni,latni fogajtok,hogy megduzzad es betolti a tepsit majd
Langyos cukrozott tejjel megkenjuk es mehet a sutobe.
Nem kell elomelegiteni a sutot,csak akkor kell bekapcsolni,amikor betesszuk a kalacsot.
Kozepesen szoktam sutni.
Nem emlekszem meddig,figyelgetni kell,es tuprobazni

Bridzsi

Kép
esztora

Köszi Esztora, szépen kimásoltam, hamarosan megcsinálom..nyamiika :lol:

Többiek merre van, hol lehetnek? :roll:

Samukám is alszik, tegnap nagyon aktív volt ma úgy döntött alszik ebben az esős időben :P

Remélem holnap nem fog esni és el tudunk menni kirándulni picit..
torolve_20131003125716

HALI!
A múltkor elfelejtettem válaszolni Gurgula neked, igen, néztéd nemet, mindkettő belefér....

Én itten vagyok ám.

Kép
Kép
christine

Gurgula annyira finom lett a süti hogy probáld ki feltétlenül.az egyik már majdnem el is fogyott.amit én tapasztaltam a receptel kapcsolatban hogy kicsit több lisztet vesz fel a tészta és hogy nem lehet a krémet kenni pedig puha volt a margarin amikor összekevertem.ezért kiskanálnyi halmokat tettem és igy is tökéletesen felovadt benne.

tényleg hol vannak a többiek?

Bridzsi

Kép
esztora

Hahó, én itt vagyok. KÉpzeljétek, megint nem adták a helyet a metrón, pedig ki volt nyitva a kabátom. És aztán, amikor hazaértem, Apuval lefotóztattam a régi-új blúzomat, és azzal kellett szembesülnöm, hogy bizony még elé pici a pocim, csak nekem felülről tűnik nagynak, úgyhogy valószínű nem az emberek udvariatlanok, szimplán nem veszik észre. :lol: Hát így jártam. Majd pár hét múlva. :lol:

Kép
nenoke

Na itt a pocakfotó. Szóval még nem nagy. A blúzt is nézzétek: a mell alatti behúzás, a csipkerátétek a mell alatt meg az ujján tegnapi kreálmányok. :lol:
Kép
nenoke

szücsi, köszi az infót!

kétfiús anyuka
babdorka

Esztora!
Mindenképpen kipróbálom..biztos nagyon fini..

Nenoke!
Hát én látom a pocakodat, simán várandós pocaknak nézném..és nagyon csini vagy!! mosolygos kismami.
ügyes vagy! én régebben (jó régen) varrogattam..ezt-azt de már nem megy..
varrtam pl. kabátot is de anyukám fejezte be..aztán ruhát is, egyszerűbbet..
Na de ezt figyeljétek: eccer nyári trikót varrtam, nagyon büszke voltam milyen szépen ívelem a varrógép alatt..a kanyarokat..nyak, ujj..hát amikor felpróbáltam..képzeljétek bevarrtam minden nyílását..elöször a fejem nem ment, aztán az ujjai is..súlyos :shock: kispárnának jó lett volna..:lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Nekem is júliusban fog megszületni a kisfiam, Dominik. Szeretnék hozzátok csatlakozni! Mindenkinek jó egészséget, boldog babavárást kívánok!
nyuszi22

Sziasztok!
Mindenkinek szép estét!

Szücsi: Tök cukker a bébed! Gratulálok!

Nyuszi: Üdv köztünk!

Csajok félidőőőő!!!! 8) :lol:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok Lányok!

Szücsi! Nagyon édes a kiscsaj!!!! Ès, ahogy alszik!.... :P :P

Nenoke! Ügyi vagy! Te nagyon tudsz varrni! Ès jó a pocakod, sztem is látszik!!!

Zsuzsi! Grat a félidööhöz!

Nyuszi! Üdv köztünk! Mesélj kicsit magadról!!!

Mary! Szoktam, ám számolgatni, hogy hány óra lehet nálatok... :D :D :D
molkata

Jó estét!
Szücsi
Aranyos a bébike!
Nenoke
Tök jó a blúz! És igenis látszik a pocid!
Nyuszi
Én is üdvözöllek a brigádban!

Mi elmentünk, hogy ma töménytelen mennyiségű csini, tavaszi ruhát beújítok...Hát semmi, de semmi jót nem láttam! A Benettonban volt 3 db farmer és 2 féle felső..
Viszont vettünk Maszatkának 2 bodyt, egy rugit, meg egy pólót..
És úúúgy elfáradtam!

KépKép

KépKép
szivvi

Nyuszi! A csatlakozáshoz szükséges infok: hány éves vagy, hányadik héten jártok, hány baba van bent és kint, nemét tudjátok-e, név variációk, melyik város, melyik kórház, be akarsz-e kerülni a babdorka.fw.hu táblázatba. Aztán jön majd a többi kérdés :)
Egyébként velkám! ;)

Én eddig 3nál tartok a helyátadásban!!! Bár mindennap közlekedem bkv-val :(
A nyertesek: egy 55 körüli nő, egy huszonéves srác (szó szerint felpattant ahogy felszálltam!!!), és egy 70 körüli néni, akitől nem akartam elfogadni, de ragaszkodott hozzá, mint Gurgi nénije.
Szerencsére, ha szarul vagyok, eddig még mindig volt hely.

Nenő, jó a blúz. Tök érdekes, hogy pár centi csipkével miket el lehet érni! Nekem is van egy felsőm, ami kicsit összement, és én is csipkét varrtam az ujjára, hogy jó legyen! :)
Lassan nekem is kéne varrnom valamit. Maci óta semmi.

Miért iszom kakaót, ha nem tudom megemészteni a tejet?????????? Hüje terhes liba.....
Vendég

Sziasztok!

Bori ez nagyon jó duma volt igy reggelre.én literszámra iszom a kakaót....
Nenoke látszik azért az a poci csak hát az emberek szerintem ugy gondolják hogy amit "nem látok" az nincs is.
volt egy aranyos sztorim nekem is a labornál.vártam hogy behívjanak és jött még 3 kismama nekem a kabát az ölembe igy semmi nem látszott.szemben ülő lelkesen simogatja a hasát és közben néz rám az "ugye milyen jó nekem" arcal.aztán behivtak letettem a kabátot és akkor az ő arcát kellett volna látni... :lol:

Szia Nyuszi, üdv itt köztünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Szai csajszik!

Gyors bekukk, hogy élünk ám, csak nagyvilági életünk akadályoz meg a gép elé csüccsenéstől.

Péntek este uszodában voltunk, bérletet is csináltatunk, szal ezentúl hetente megyünk. Legalábbis reményeim szerint. Külső és belső munkatárs lányok egyaránt élvezték, igaz a külsők látványosabban mutatták ki a tetszésük. Este 11 lett mire a rendszerint 9-re ágybakerülő lánykáim lefektettem.
Oszt a tegnap elutaztunk anyósákhoz, meglepinek vittük a párom húgát a szűk 3,5 hós kislányával. Észbontó december óta mekkorát nőtt, fejlődött az a kicsilány. Ő volt akiről írtam, hogy milyen nem akármilyen születése volt. Készültek is kimenni Bp-re infókat gyűjteni máshonnan, hogy maradt-e valami traumával a születése után, s épp pár napja fejtette meg a rejtélyt, hogy miért is nem válaszolnak az emiljére: mett az a kórház is el lett ítélve: várja a nagy kulcsot a bezárásra. Hát tök pipa tudok lenni az ilyenekre. De a lényeg: baba szemmel láthatóan jój van, igaz még szemincéjével van valami, de majd max szemügés lesz.

Ma meg menyünk másik városba, ahun a nőknek ügyességi autóversenyt rendeznek. Na szóltam is a belső munkatársamnak, hogy készítse magát. Küldtem neki fini meleg szendvics reggelit, apája készítette. Most meg rohanok öltözni, csajokat öltöztetni.

Amúgy dokinéni megszidott: 7 kiló az durva sok, szal most picit köll figyelni a mérleget. De végül asszem feladom, hadd nyerjen az a fránya mérleg.
Ja, meg méhszáj nincs ugyan nyitva, de pozitúrája nem épp a megfelelő, szal főleg apának fekete napok következnek. Nem kisfia lesz, no szex, há nem tom ezt hogyan élheti túl ezt egy hímivarú.

Na, asszem csak holnap jövök ismét. Pussz, s legyen szép napsütés felétek, mert úgy is ide szok jönni tőletek a meteorológia.

Kép
kissmanó

ja, Bori - télleg jó a szöveg.

S Nyuszi: jó, hogy beléptél ide. Várjuk a részletes önéletrajzod bőleg az aktualitásról.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Tegnap fél nap sütötem-főztem :D . Itt figyel a süti a konyhában, már kicsit meg is dézsmáltam... :P :oops:
Tejfölös kávés szelet.

Hogy tudom azt bizonyítani, hogy április elejse előtt már megvolt az orvosom? Elég, ha bemutatok egy vizsgálati papírt, ami márciusi? Mert nekem egy darab pecsétem nincs tőlea kiskönyvben, hova jegyzik be, hogy tényleg ő a dokim?
Vagy ad majd igazolást, hogy február x-e óta hozzá járok?

Zsuzsi, a Szt. Imrével szerintem nem jársz rosszul. Nagyon jó szülészete van állítólag, és a mindenféle vágást-varrást is sokkal nagyon eséllyel megúszhatod, mint a Margitban. Persze tudom, hogy ez nem vígaszal...

Nenoke, nagyon jó lett a blúz!

KépKépKépKépKép
uxi

SZÉPL JÓ REGGELT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Remélem jó kis tavaszi napos idő vár ránk....
NYUSZI, ÜDVÖZLET NEKED!!!
ESZTORA, fantasztikusan szép a blúzod, nagyon tetszik a színe és a csipke is gyönyörű. Nagyon ügyes kismamik vagytok, varrás, macikakészítés.
No, de én se vagyok ügyetlen, csak én üveget, meg bőrt szoktam festeni.
Küldök képet, hogy láthassátok.

Kép
Kép
christine

Csaó Lányok!

Köszi a gratukat! Esztora: Én irigykedem az izgő-mozgó babádra, a miénk is tevékenykedhetett volna egy kicsit!

Nenoke: tök jó a blúz, bár én lennék ilyen ügyes!

Nyuszi: Üdv köztünk!

Zsuzsi: grat a félidőhöz!

Kép
szücsi

Sziasztok Lányok!

Hát, nemtom mi van ebben a kakaóban, de én nagyon kívánom és minden nap 2*-3* iszom vajas lekváros kenyérrel. Most épp az áfonya és a feketeribizlis lekvár a nyeröö :-)

Uxi! Küldhetsz egy kis sütit!! Èn is akartam, de amit elképzeltem, nem kaptam meg minden hozzávalót a tegnap. Majd hétföön....

A bizonyítást beszéld meg a dokiddal. Lehet, hogy öö tudja.

Kismanó! Engem a plussz 10 kg-mal még senki se bántott. :D

Bori! Nagyon haladsz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora! Jó sztori!

Na, most reggelizni fogok! Kakaót! :lol: :lol:
molkata

Holnaptól egy pár napra eltünök, mert jönnek a festők! "Kiglancoltatjuk" már megint az egész házat! Pedig az előzőeknél is úúúútáltam, hogy nincs egy szabad rész, mindenhol kupi van. Most megyek pakolni az apróságokat, mert lassan haladok, pedig nekem nincs is aki kifelé pakoljon mint Briginek! Hiába: semmi nem megy úgy mint régen!

Vigyázzatok magatokra és a bébikre! Amint tudok jövök!
Puszi

Kép
szücsi

Rózsa a blúz nem az én érdemem hanem Nenoké-é.
én nem tudok varrni.
most pihenésképp megnéztem mit irtatok.nekiálltam a terasznak mert ha jön a védőnő és kinéz hazaáig szalad.ugyanis télen mindent csak kidobálunk és ilyenkor meg pakolhatok egy fél napot.legjobb amikor már annyira meleg van hogy a betont is rendbe teszem slaggal.mezitláb talpalok a jó kis vizben.
meg hát a lakásban is zuhanyozni mennek a virágok,utána jöhet már a húsvéti dekoráció!

Kissmano ugyes legyél az autóversenyen!várjuk a beszámolót.

Szücsi nektek az a jó hogy sikerült az arcát megnézni,nálunk ez volt a mutatvány.még sétálni is elküldtek hátha megfordul :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Ez a tegnapi szerzeményünk.

Kép
molkata

Kép

Ostoros rétes Viva cicával :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok,
sajna az internet késik, majd csak hónap vége felé lesz... addig nélkülöznöm kell nélkülözhetetlen társaságotokat.. :cry:

Üdv annak akit még nem ismerek.

Remélem jól vagytok, láttam ám milyen szépek a babák, és a pocakok is, nagyon gratulálok mindenkinek.

Sajnos én még mindig nem nagyon vásárolgatok, bár tegnap elmentünk a Matrac Citybe (Törökbálint, Max City), magunknak matracot venni, és úgy döntöttünk, megvesszük a babónak is a komplett matrac+takaró+párna kombinációt. Nagyon édes, és nagyon szuper bio (novetex), édi-kutyi állatkertes mintával. Képzeljétek akció volt és a matracot így 8000,-Ft-ért, a takarót 5000,-Ft-ért, a párnát meg ajándékba kaptuk. Nagyon ügyes gyerek voltam! :wink:
Így már "csak" a kiságy, a pelenkázó, és a többi kütyüre van szükségünk , tehát minden másra. :roll:

Magamnak is vettem igen csini rucikat, ott is kifogtam egy akciót egyet fizet, kettőt kap, úgyhogy tényleg "mákom" volt mindennel. A minap még láttam is az újságban, hogy Csisztu Zsuzsa tornásznőnk is ilyent hord ám! Csak rajtam jobban áll! :wink: (na jó csak viccelek...) EGyébként nem híztam, most vagyok a terhességem kezdő súlyánál, ami akkor sok volt.

Lányok! A gombás fertőzés legjobb "ellenszere" az élőflórás joghurt, kefir minden nap egy doboz, nagyon ajánlom, megelőzésre is szuper!

Kisbabám jól van, most lesz egy újabb UH hétfőn, remélem minden rendben van. EGyébként változó a mozgékonysága, valamikor nagyon élénk, valamikor pedig lustizik.

Majd még valamikor benézek, nagyon vigyázzatok magatokra, sok puszi nektek és babátoknak is.

Jovika: nem tudod véletlenül, hogy a Jánosban hogy működik ez a szüléselőkészítő dolog? Előre is köszi.

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Nyuszi, üdv közöttünk!

Rózsa, kösz az infókat. A kolleganőm már jár a Baby Centerbe, neki tetszik. Én még gondolkodom, m tornára már járok a Malomparkba, de ha az előadás jó, benézek majd egy-kettőre. A Klinikán ismered dr. Huga Sándort?

Holnap meló, jó lett volna még egy nap pihi :cry:

Páá

Sziasztok csajok!
Bocsika, hogy én csak ritkán pofátlankodok be a topikba és nem vagyok rendszeres hozzászóló, olvasó, de nincs időm :oops:
De lenne egy kérdésem, a szülés/fizetésről, mik a legújabb infók?? (nem voltunk a hétvégén Mo-on, nem néztem híradót)
Most akkor aki már most terhes az szülhet fizetés nélkül is a választott dokijánál???? Vagy hogy van ez?? Próbáltam a gugliba nyomozni meg a duna tévé, híradó honlapján de sehol sámli :(

Nenoke: nagyon csini a felsőd és helyes a pocakod is :wink: Én is kismamapocaknak nézném :wink:

Mindenkinek kellemes gömbölyödést kívánok!!!! :wink:

Vannak olyanok (rajtam kívül) akik még mindig szoktak hányni???? :shock: :shock:

Jóéjt!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nemrég értem haza a fogorvostól. Szerencsére nem volt semmi, csak fogkövet szedtek le. Már évek óta nem voltam fogorvosnál, fogkő levétel is először volt, ám megfogadtam, hogy még tisztességesebben mosom a fogaim mostantól, mert többet nem igen szeretnék menni... :?

Nenoke, nagyon szép a blúzod, s tényleg látszik, hogy kisbaba lapul odabent! Ja, s bocsi, nekem csak később jutott eszembe, hogy szombaton munkanap volt otthon :oops: De remélem a vasárnapotok szépen telt azért :D

Esztora, ezt a sütit a héten lehet kipróbálom :wink: Köszi!

Szücsi! Nagyon édes babád a képeken!!!

Üdv Nyuszi Neked, s kisfiadnak!!! :D

Kakaó itt is fogy, imádom. Asszem már megvan mi lesz az ebédem :wink:
Vendég

Ceniko, ne nevezd pofátlankodásnak, ha néha írsz, hisz mindenki akkor ír mikor ideje, ereje, kedve engedi. Szívesen olvassuk mindig egymás híreit, bármilyen ritkán legyen is az. Én sem fogok tudni jelentkezni péntektől kb egy hónapig. Kitagadni remélem csak nem fognak ezalatt :wink:
Ami a hányást illeti, sajnos nem tudok segíteni, mert nekem még csak hányingerem sem volt egyszer sem. Ám van pár ember, akit még néha-néha elkap a roham... (Egy ismerősöm terhesség végéig hányt, úgyhogy gondolom bajnak nem baj, természetesen kellemetlen...)
Úgyhogy drukkolok, hogy minél hamarabb elmúljon Neked, illetve Mindenkinek, akinek még ilyen problémája van :!:
Vendég

Sziasztok!

Napsütéses Jó Reggelt Mindenkinek!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tegnap: Voltunk Bababörzén és hát Marci és Anyukája is kapott jó sok mindent. Csajok lesz egy júniusban is oda mindenképp menjetek el baromi olcsó volt.Például kis pihe-puha takaró 1500ért, vagy kaptam egy vajszínű elegáns gatyát a Christina Modatól 2500ért!

Ma egy nagyon sűrű napom lesz, így nem leszek. megyünk Láthatásra, amit előre félek a hülye Pétrefys védőnő miatt. Mindig kitalál vmit, de ugyanakkor jó lesz tudni, hogy odabenn minden rendben!!!!

Utána kozmetikus és este Gergely napi vacsira vagyunk hivatalosak!

Úgyhogy mindenkinek Szép Napot!!!

U.I: Ceni szerintem nem bepofátlankodsz, azért mi is látjuk, hogy két szép kislány anyukája vagy, akik nem kevés elfoglaltsággal járhatnak! :lol:

kispiskóta

Zsú ne is mondd a védőnőt egész hétvégém ezzel telt.2.-án jön hozzánk ezért dolgoztam annyit a hétvégén.viszont tiszták a virágok és a konyhabútor kivül belül.a terasz még kupis de addigra kész lesz az is.

Mary ha van kedved feltétlenül süsd meg a "rétest" mert annyira finom.

délután megyek a labor eredményemért!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, csak az a gondom, ogy ez nem a területi védőnőm, hanem , amikor megyek a dokimhoz havonta egyszer akkor ő hozzá is menni kell! De hogy minek, mert soha nem tud semmit! Múltkor lecseszte a fejem, mert nem vittem vizeletet, erre kérdeztem tőle, hogy első kismamaként nekem ezt honnan kellett volna tudnom, hogy kell vinni!!!! Akkor mondta menjek és pisiljek, de mondom nem tudok, mert az előbb voltam ( a doki utána vizsgál és hát telt hólyaggal nem kellemes...), erre a kiskönyvbe a vizelethez beírta, hogy nem tud produkálni, nem azt hogy farok voltam nem szóltam!!!! Bocsi, de úgy ki tud akasztani!!! És abban a pillanatban, amikor meg tudja, hogy protekcós vagyok (mert egyébként fogalma sincs senkiről, pedig nem először voltam) széles mosollyal a száján bályolog, hát én hányingert kapok az ilyen emberektől!!! No jól kinyavalyogtam magam... :oops:

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: