Sziasztok Lányok,
sajna az internet késik, majd csak hónap vége felé lesz... addig nélkülöznöm kell nélkülözhetetlen társaságotokat..
Üdv annak akit még nem ismerek.
Remélem jól vagytok, láttam ám milyen szépek a babák, és a pocakok is, nagyon gratulálok mindenkinek.
Sajnos én még mindig nem nagyon vásárolgatok, bár tegnap elmentünk a Matrac Citybe (Törökbálint, Max City), magunknak matracot venni, és úgy döntöttünk, megvesszük a babónak is a komplett matrac+takaró+párna kombinációt. Nagyon édes, és nagyon szuper bio (novetex), édi-kutyi állatkertes mintával. Képzeljétek akció volt és a matracot így 8000,-Ft-ért, a takarót 5000,-Ft-ért, a párnát meg ajándékba kaptuk. Nagyon ügyes gyerek voltam!
Így már "csak" a kiságy, a pelenkázó, és a többi kütyüre van szükségünk , tehát minden másra.
Magamnak is vettem igen csini rucikat, ott is kifogtam egy akciót egyet fizet, kettőt kap, úgyhogy tényleg "mákom" volt mindennel. A minap még láttam is az újságban, hogy Csisztu Zsuzsa tornásznőnk is ilyent hord ám! Csak rajtam jobban áll!

(na jó csak viccelek...) EGyébként nem híztam, most vagyok a terhességem kezdő súlyánál, ami akkor sok volt.
Lányok! A gombás fertőzés legjobb "ellenszere" az élőflórás joghurt, kefir minden nap egy doboz, nagyon ajánlom, megelőzésre is szuper!
Kisbabám jól van, most lesz egy újabb UH hétfőn, remélem minden rendben van. EGyébként változó a mozgékonysága, valamikor nagyon élénk, valamikor pedig lustizik.
Majd még valamikor benézek, nagyon vigyázzatok magatokra, sok puszi nektek és babátoknak is.
Jovika: nem tudod véletlenül, hogy a Jánosban hogy működik ez a szüléselőkészítő dolog? Előre is köszi.