Sziasztok Lányok!
Utólag is boldog Anyák napját Mindenkinek!

Velünk minden oké! Szuper volt az elmúlt három nap! Jó volt sokat együtt lenni Lacival! Anyu nagyon örült, meg meglepődött tegnap, hogy lementünk hozzájuk!

Emma megajándékozott egy extra nyűgös hasfájós nappal!

Este fél9kor ki is dőlt és nem ébredt fel a szokásos fél10es időpontjában, pedig mindig felébred olyankor még ha 9-negyed10kor alszik is el, a fél10es felébredés és egy kis cici nem maradhat el!

Hát tegnap elmaradt,annyira kidőlt!
Készítettem képeket tegnap, bár sajnos nehéz volt róla képet készíteni! Sokszor olyan, mintha táskásak lennének a szemei, pedig valójában nem, csak a képeken!

Amúgy is nyúzott volt szegénykém a sok pocakfájás miatt! Majd teszem fel a a G-re a képeket!
Tudjátok Emma fertőzést kapott születésekor és az ráment a szemére, kapott egy kötőhártya gyulladást, ami elmúlt, amikor hazajöttünk a kórházból megint volt, újra kapott szemcseppet! Aztán azóta is rendszeresen előjön neki, és váladékozik a szeme! Szemcseppet nem adok ilyenkor neki, ennyiszer nem akarok, csak forralt vízzel törölgetem neki a szemét! De miért jön elő ez neki ilyen gyakran???
Gabi
Gratula a második fogacskához!!

Végre! Végre!!!
Menion
Sajnálom,hogy nem jött össze a munka! Remélem lesz hamarosan másik! Mi nem megyünk tengerpartra, de szerintem lehet menni! Miért ne? Mi belföldre fogunk menni, bár majd szeptemberbe, mert akkor már Szamóca is fél éves lesz! Ő is jobban élvezi a dolgot!
Akartam kérdezni tőled, hogy mondtad, hogy van utazóágyatok, amit kiteszel az udvarra! Én is majd kiakarom tenni Emmát, mert babakocsiba nem alszik, csak ha tologatom, mert abba nem igazán tudom jól hasra fektetni, háton meg nem alszik! Viszont az utazóágyba Te beleteszed a légzésfigyelőt?

Vagy olyankor anélkül alszik! Vagy akkor háton alszik Anna? Nem tudom mit csináljak! Merjem -e hason fektetni Emmát légzésfigyu nélkül?
Manama
Örülök, hogy szopi rendeződött! Én is azt mondom,hogy igyál szoptatós teát! Én is iszom a Laktoherbet! Szerintem jó és elméletileg az csökkentheti a pocakfájást Melindának! Vagy igyál Karamalzot! Az is nagyon jó, és finom!
Vivi
Kitartás! Remélem hamar beleszokik Barni az új helybe!
Suzy
Megnéztem Cipikét! Nagyon cuki így rövid hajjal! Olyan erősnek látszik! Tényleg ilyen erős a haja már most???
Nagyon jól teltek az Apa-napok!!

Nyugi! Majd megfordul Cipike!!!
Szandri
Sajnálom a tegnapi rossz estét! Szamóca is kidőlt este hamar! Bár nálunk fürcsi volt!
Erika írt sms-t! Rossza gépük! Nemsokára megírom,a mit írt, csak sír Szamóca!