A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Akkor hajrá Eszter!!!!! Én drukkolok, hogy bujjon ki a bébi!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

MIST: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

ERIKA, KAANDI: MENNEK A DRUKKOK, SZORÍTUNK NAGYON!!!!!!!!

Pmonika: Ettől én is tartok, ha bemegyünk a kórházba, és ha még nem lesz bent a dokim, meg a szülésznőm, akkor bunkók lesznek velünk! :?
Azóta nincs semmi jele, hogy Dóra baba ki akarna bújni? :wink:

Ikverus: Örülök, hogy minden ok volt a ctg-n! :)

Gjéti: Várunk vissza! :)

Eszter: Velem tegnap este szórakoztak a beleim, éjszaka 1-ig szenvedtem! :?
Már azt hittem én is, hogy menni kell!

Bogi, Kreiszi: Nagyon eltűntetek! Csak nem? :wink:

Panna: Nálad mi a helyzet? :)
zsu83

pmonika: na egy ilyen élménytől én is nagyon tartok. És sajnos vagyok olyan szerencsétlen, hogy kifogom a rossz hangulatban lévő, megmozdulni nem akaró embereket mindig. :(

háfi: tök jó a kocsi! És ennyiért... hát ezt bűn lett volna nem megvenni. :)

Már annyira várom én is a babahíreket, nem kéne rohangásznom, mégis 10 percenként jövök a géphez kukkolni. :) Hajrá kaandi! Amint tudod küldd az értesítést nekünk! +++++++++++++++++++

Stelly: akkor én is drukkolok neked, bár csatlakozni nem biztos hogy fogok egyelnőre, úgy érzem most, hogy még két hetet is kihúznék. :) De max majd váltalak a Margitban... Én is bélgörcsölök rendesen 1-2 napja. :(

lkverus: azt olvastam, hogy az energia visszanyerése is jelezheti a babázódás közeledtét... :wink:

Mist: Boldog szülinapot! Micsoda közös szülinapi örömködések lesznek nálatok, akkoris ha nem éppen ma születik meg a kishölgy... :)

gjéti: bizony nem csak én tettem fel új képet, csendben halkan sokan követték a példámat :), nem győzöm nézegetni és csodálni a pocakokat...

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Kaandi, Erika, Julcsi: gondolok rátok!

Elif: szépen nőtt a pocid, ne aggódj emiatt!

Mist: Boldog szülinapot kívánok!

Zsufi: drukkolok, h minden rendben legyen!

Andus: rémes lehetett, de jó, h végre kiderült, h mi a baj!

Kangu: gratulálok a jó véreredményekhez!

Hugic: sajnálom, h tesódéknak nem jött össze! Kitartást kívánok nekik és persze azt, h a következő sikerüljön!

Stelly: gratulálok a negatív kókuszhoz! Adri baba meg jöjjön ki, h talizzon a nagynénijével!

Pmonika: Dóra baba bent van még? Sajnálom a negatív élményt! Én sem szeretek kérkedni azzal, h kolléga vagyok, mivel azt gondolom, ha nem vagyok az, akkor is jár a normális viselkedés irányomba.

Zsu: köszi a hiányolást, de még 2in1. Tegnapi NST-n a legmagasabb fájásszint a10-es volt :roll: , hihetetlen. A tegnapi súlyt 3740g-ra tippelték, sztem a gyerekem addig nem akar kijönni, míg a 4 kg-ot el nem éri :D .
kreiszi

Hajrá Lányok!
Én is drukkolok!! :D

Hétfőtől én is kiírattam magam a háziorvosnál. Jó fej volt. Bemegyek, mondom neki, hogy akkor hétfőtől szeretnék elmenni betegállományba. Azt mondja: hogy-hogy? Háát mondom kb. 4 hét múlva szülök:) Rajtam volt a kabát, aztán azt mondja, nincs is nagy pocakja. Mindenki ezt mondja :lol:

Szóval ctg-n ha a köldök alá teszik a tappancsot, akkor fejfekvésben lehet? Eddig odatették...most már tényleg szeretném tudni, hogy megfordult-e. Múltkor azt álmodtam hogy megfordult, sőt mintha fizikailag is éreztem volna...

Szép napot!

Üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella

Sziasztok!

Jol latom, nincs meg ujabb babank? :?

Julcsinak, Andinak es Erikanak megy a drukk innen is. Annyira jo, hogy nemsokara mar babakepeket nezegetunk. Alig varom!!!

Mist - nagyon sok bolgog szuletesnapot!

Verus - ezt en is olvastam valahol, hogy az energia visszaterese lehet a szules egyik elojele. :wink:

Vegre ez a nap is eljott - ma dolgozom utoljara! Yipee! A villanyszerelo is befejezte a munkajat a hazon szoval a parom le tudja tenni a futest a hetvegen es akkor vegre en is eloszedhetem a pici dolgait a dobozokbol - kisagy, kocsi, fiokosszekreny, mind ott allnak bedobozolva. Szoval jovo heten mar johet is a babo ha ugy gondolja! :lol: Azert unatkozni nem fogok 1-2 napig, most amig kitakartitok es bepakolok mindent. Estenkent eleg sokat gorcsol a pocim mintha gyakolatozna, szoval a korhazi csomagot mar en is osszeraktam. :P

Azert vannak mar nehanyan, akik nem jelentkeztek egy ideje... Vajon mi lehet veluk?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a jókívánságokat!

Dinát már nagyon hiányoltam, most láttam, hogy belépett a fórumba, írj, hogy mi van veletek!

Hajni, neked jó pihenést mától!

Elif, hát igen, az biztos, hogy együtt fogunk ünnepelni, ráadásul a jövő héten anyukámnak lesz szülinapja, így még az a dátum is esélyes. :lol:

Kép
mist

SZiasztok!

Na tessék lebuktam! Láttam, hogy valami van-volt és megpróbáltam kideríteni. Nem sok sikerrel. Andi mikor szült? És Eszter is esélyes? Valaki foglalja össze tömören. Lééééciiii!

Velem: Még egybe. Kezdek irigy kedni mindenkire aki szül. Én is akajok! Marha nehezen viselem. És a családom is engem. Rossz a hangulatom mostanában. A hesem meg keményedik. Bízom benne, hogy a jóidő amit jövőhétre jósolnak kicsalogatja Csengét.

Mindenki jól van?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Mist! MIről foglak én felismerni a kórházban??? Irtó rossz az arcmemóriám!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina! Elküldöm a számom priviben, küldj egy sms-t, ha benn vagytok! Már nagyon esélyes a közös bentlét. :lol:

Kép
mist

Helló lányok!

Már napok óta nem voltam a gép közelében,ma ahogy hazaértem a kórházból első dolgom volt megnézni,hogy van-e új babánk,nagyon sokat gondoltam rátok!!!!!!!!!!!!!Olyan érdekes,még sosem találkoztam veletek,de mégis úgy érzem ismerlek benneteket és nagyon sokat gondolok mindenkire és a babákra........... :lol:

remélem Julcsival és még akik kórházban vannak már minden oké!!!!!!!!!!!!!!

Én is megjártam a kórházat,mert kedden Kisbalázs reggel még mocorgott egy kicsit aztán bármit tettem nem volt hajlandó életjelet adni magáról,délután 4-re rendesen beparáztattam magam és újabb sírógörcsöt kaptam,ezért bementünk a kórházba,hogy nézzék meg mi a baj.Ott a szülésznők jó fél óra alatt felrázták a kislegényt,és végre sikerült értékelhető nst-t produkálni,csináltak egy UH-t is,minden porcikáját megmérték,mindent rendbe találtak,de ottfogtak megfigyelésre.Csináltak napi 3NST-t és egy UH-t,persze Kisbalázs mát kedden estére visszanyerte a formáját és kirógta a pocim oldalát,ahogy szokta , ma reggeli NST után hazaengedtek,fekvés,pihenés,mert kicsit nyitva a méhszáj és még nem egészen gyógyult meg az aranyérműtét sebe,és két hetet még maradnia kellene gyerkőcnek odabent,mert 2650grammra saccolták.Azt mondták,azért nem mocorgott valószínűleg,mert sok volt neki amin átmentünk és még jött a melegfront is,ráadásul fiú a lelkem és azok többször csinálnak ilyesmit-állítólag-de megviselte szegény drágámat a hacacáré ami velem-vagyis velünk történt az elmúlt héten.Tehát elvileg minden oké a babácskával,és azt mondták,hogy vigyázzak hangulatomra és aludjak sokat,hogy a baba is szedje össze magát a szülésig és legyen energiája kibújni,mert ma azt mondták,ha szépen gyógyul az aranyeres seb,akkor lehet róla szó,hogy rendesen szüljek.
A szobában ahol feküdtem,egyébként még hárman voltak azért,mert nem mocorgott a baba,valami lehetett a levegőben biztosan.

Ma hozza haza a párom az elkészült bútorokat,a festő végzett végre,talán hétfőre minden a helyére kerülhet.mostmár bizakodóbb vagyok és meg is nyugodtam,köszönöm a megnyugtató szavaitokat és a drukkot,nagyon jólesik,hogy gondoltatok rám,igyekszem pozitívan látni a világot és szorítok mindenkinek hogy minden rendben legyen :D
Vigyázzatok magatokra és a babákra!!!!!!!!!!!Ja, Gerendai Zsuzsinak én is köszönöm hogy tolmácsolta az üzenet és is megkönnyeztem,tényleg nem árt a zsebkendő a gép mellett!Na,húzok vissza az ágyba és olvasok kicsit!

Szép napot!!!!!!!!

Kép
nilabali

Sziasztok!

Még mi is egyben... pedig nem elég, hogy már én nagyon türelmetlen vagyok és a párom is alig bír elviselni :D a napi telefonok is jönnek a rokonoktól ,barátoktól, hogy NAAAA??

Megy sok ++++++ energia azoknak, akik kórházban vannak!

Kreiszi, hogy bírod az utsó napokat??
Hajnski: utsó munkanap?? Szuper, mostmár add át magad a pihenésnek.

Eszter: megy a drukk, hogy úgy jöjjön Adri baba, ahogy szeretnéd:wink:

Lányok, én úgy írigylek mindenkit, aki már babázik.....

Gerendai Zsuzsi: Merre vagy? és a többiek?
Csak nem új babánk van?

Orsi

Kép
bjuti

Sziasztok lányok!

Hát nekem borzalmas éjszakám volt... :( Tegnap este 7 körül elkezdett fájni a fejem és 9-re már olyan migrénes görcseim voltak, hogy nem mertem megmozdulni se, mert akkor rosszabb lett. Na itt nem bírtam tovább és bevettem egy gyógyszert, ami miatt most egy kicsit lelkifurdalásom van, de muszáj volt, mert már nagyon rosszul voltam. Ettől sikerült elaludnom, de éjfél körül megint arra ébredtem, hogy görcsöl a fejem és csak hajnali 2-kor tudtam elaludni. Szerencsére mostanra elmúlt, de nagyon rosszul voltam. Féltem is, nehogy beinduljon a szülés, mert ilyen fejgörccsel azt hiszem nem ment volna... :? Pedig nem vagyok egy fejfájós típus és az egész terhesség alatt is csak egyszer fordult elő, hogy fájt a fejem....
Anyukám kollégája mondta tegnap (aki 30 évig volt szülész-nőgyógyász), hogy erős front lesz és az lehet, hogy beindítja majd a szülést. Hát nálam csak egy jó erős fejfájást indított be...
Szerencsére viszont a baba jól viselte, mert még hajnali 2-kor is "bulizott" a pocakban... :)

Elif: szerintem te is jó nagy pocakot növesztettél, nemhiszem hogy izgulnod kéne a mérete miatt! :) És biztos, hogy jó sok időtök van! látod, semmit nem jelent hogy elment a nyákdugó, mert azóta is egyben vagyunk Hannababával... :)

Zsu: hát nálunk a párom a szombatot nézte ki, de én akkor már jobban örülnék a vasárnapnak... :) A február valahogy szimpatikusabb... Persze az igazat megvallva az lenne a legjobb, ha már ma kibújna ez a drága kis csöppség... :)

Mist: nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok én is!

Kaandi: mennek a drukkok nagyon! De jó Neked, hogy hamarosan már babázhatsz!!!

Panna
pandusika

mist: Boldog szülinapot!

nilabali: Örülök, hogy szebb a világ! Így is van rendjén! Szegény kispasi meg jóhogy besokkolt a történtek után!

Ma voltam CTG-n meg dokinál. Az újabb CTG időpontom keddre 7.15! Komolyan mondom egyre rosszabb!!! Már korábban kelek, mint amikor dolgoztam...

Még, jó, hogy Esztikét ez sem zaklatja. Végig aktívan dolgozott a tappancseltávolításon (aztán persze nem sikerült neki...). A méhtevékenységemet feltúráztam alföldi síkságból dombságba. Ezt rém büszkén lobogtattam a dokinak, hogy bibibííí.... Erre bejelentette, hogy ááá, ez még semmi! Paff neki! :D

Rákérdeztem a kókusz szűrésre, hogy engem miért nem? Azt mondta, idézem: "Túl sokan, túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki." Húúú... Ezek után a stelly által belinkelt cikkeket nem merem elolvasni sem! :(
Szóval én leszek az egyetlen, akinek biza nem lesz szűrése (ja, nem, zetiverával párban...) Vagy hugic hogy döntöttél? Szomorú vagyok, de ez van!

Viszont stelly ne aggódj, én érzem, hogy nemsokára megszülsz!! Julcsiról mindig azt gondoltam, hogy az elsők között lesz, és majdnem bejött! Szóval a megérzésem szerint lesz unokahugi mutogatás!! :D

ladmon

"Túl sokan, túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki." :shock:
Az Eszternél nekem sem volt kókusz szűrés és meg is fertőződött A kiscsaj! 2 órás korában vették észre, hogy lázas. 10 napig voltunk kórházban. Csórikámnak naponta több szurit is adtak!

Mist! Boldog SZülinapot!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Hajajj!
Ezért nem olvasom el a cikkeket sem! Nekem ne írjatok ilyeneket! Nem én veszem le a mintámat!!

(De a dokim elérhetőségét szívesen megadom... :D )

ladmon

Kreiszi: Hú, szép nagy baba lesz Alex is! :D

Andabella: Hát nekem a köldök alá szokták rakni a tappancsot! :roll:

Hajni: Majd ha kész lesz a szoba, raksz fel képeket? :wink:

Dina: Örülök, hogy benéztél! :lol:
Andi jan. 10-én szült, a másik Andi jan. 24.-én, és Amy most hétfőn! :lol:

Nilabali: Örülök, hogy minden rendben van Kisbalázzsal! :) Biztos nagyon megviselték őt is a történtek, neki is kellett a pihenés, azért nem mocorgott!

Orsi: A telefonok nálunk is jönnek, komolyan mondom, néha tök idegesítő! :?

Panna: Örülök, hogy már jobban vagy, hát a fejfájás tényleg nem túl jó dolog! Ne legyen lelkiismeret furdalásod a gyógyszer miatt, a helyedbe én is bevettem volna, ha ennyire fájt volna a fejem!
Én is a vasárnappal szemezek! :wink: :lol:

Ladmon: Én is utálok korán kelni, és korán vizsgálatokra járni! :?
A vérvételnél is minden bajom van, amikor 7-re oda kell érni! :?

Férjem most jött haza, elugrott vásárolni egy-két dolgot! Na és persze vásárolt babarucikat is! Bezzeg amikor én vettem, akkor megkaptam, hogy minek ennyi, már így is tele a szekrény! :?
Na de azért örülök, az új ruciknak! :lol:
zsu83

Hú Dina, ez durva! :shock: :evil:

Ezek után tényleg nem értem, hogy miért nem egységesen kötelező a vizsgálat! :x
zsu83

Kókusz szűrés - elméletileg itt sem kötelező, de ha nem csináltatod meg, akkor automatikusan antibióznak... Hugic! Nem lehet, hogy ott is ez a szokás?
Persze a szűrés még nem zárja ki, hogy a szülésig hátralevő időben nem kapod el.... :?

Panna
pandusika

Itt vagyok, csak hivatalos ügyleteket kellett intézni. Édesapa eévesztett személyijét kellett pótolni, aztán az ideiglenessel elhaladni a Hivatalba apasági elismerő nyilatkozatot tenni. De már itthon, most a remek fincsi halászlé után nekilátunk a még mindig kaotikus szobák rendezésének, vasárnapra készen lesz, hétfőn jön az elkészült bölcső, szóval alakul. Ez olyan megnyugtató, bár még nem érzem úgy, hogy szülnék.

Orsi: Nem valószínű, hogy megyek a holnapi jógára, a múlt héten is hiába siettem, abban az órában mégsem volt buszom, így 1 órát lődörögtem az Árkádban. Nem tudom, hogy a bérleten lévő még 4 alkalmat mikor fogom lejárni. Lehet, hogy át kell majd tetenem a babás jógára. Az is érdekelne...

Erika, Julcsi, Kaandi, nagyon sokat gondolok rátok, és drukkolok, h rendben legyen minden, várjuk a híreket.

Dina! A frászt hoztad ránk, h ilyen sokáig nem voltál, én már azt hittem, Csenge van már vagy 1 hetes is... :oops:

Andabella, Hajni, élvezzétek a jól megérdemelt pihenést, meglátjátok a pocaklakó is nagyra fogja értékelni, h kicsit többet fogtok velük foglalkozni. Aktív mozgolódással fog reagálni... :D

Mist, én is kívánok nagyon boldog szülinapot, jól egy kupacban lesz a családban, lehet majd hatalmas közös bulikat csapni!

Kreiszi, Alex is jól megnőtt akkor, bár ki tudja, az a tuti, ha már kint mérik.

Elif: Pedig szerintem is nagyra nőtt az eddig sem pici pocid, Efét jól tartod már most!

Amy ma jön ki a kh-ból, ha minden igaz.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ladmon, a próféta szóljon belőled 8)

Dina, összefoglalás: van három babánk (b79andi,andrea17,Amy81), mindenki egészséges mint a makk, bár kettőjükről képet még nem láttunk. Ma császározzák kaandit és cserkészkolbászt, szóval estére már öt babánk lesz tutira, julcsi-79 is sajnos megint kórházban, de most nincs komoly gond, csak megfigyelik, ha nem indul magától a bébi, kedden náluk is csaszi. Hétfőn meg gjéti kisbabája esedékes szintén császárral. Szóval a babaözön beindult :D (illetve csendben jegyzem meg, budabo meg kreiszi, hogy nagyon vígan vagytok, de ti pl hétfőre vagytok kiírva, úgyhogy mostantól aktív bejelentkezést kérünk reggel-este, hogy mizu :wink:)
Én csak nagyon szeretnék tesómnak gyereket mutatni jövő héten, de egyelőre nincs semmi konkrét jele, hogy szülnék. Rád gyanakodtunk nagyon, hogy hátha Csenge már a kezedben van - szólj ám, ha igen!

KépKép

KépKép
stelly

Épp ezt akartam írni! Akinek nem csinálják meg a szűrést szerintem jól teszi, ha szól a szülőszobán, hogy nem volt. Mert itt nem autómatikus! Akkor tuti bekötik az antibiotikumot! Fontos, mert ez a fertőzés elég gáz tud lenni. Mi még könnyen megúsztuk!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Andabella, ha a köldököd alá teszik a tappancsot, akkor fejfekvésű a babid, ne aggódj :)

Orsi/Zsu - nekem két napja volt egy kirohanásom, hogy kidobom a francba a telefonomat, ha még valaki azzal hív fel, hogy "egyben vagytok még?"... nem basszus, már hetek óta megszültem, csak rejtegetem a gyereket :roll: nem tudom, mit gondolnak, mindenki tudni fog róla, ha akció van.

Tegnapi telefonbeszélgetés anyukámmal: -na mivan? (ő) -semmi, megvagyunk (én) -én már úúúgy izgulok -én is -de nem azért, hogy mi lesz, hanem hogy már mikor -tudom, én is -de ugye szóltok? -persze, hogy szólunk -de azonnal? -igen, azonnal -de biztos? -biztos, mindenki tud majd róla, ha van valami -mindenki? -igen -de ki az a mindenki? nekem előbb szóljatok -jó, neked előbb, aztán mindenki -de milyen mindenki? -hát az egész család -jó, de nekem azonnal -jó, neked azonnal -de tényleg! -tényleg...
Na ezek után kérdezte, hogy hétvégén kijöjjön-e hozzánk, vagy bemegyünk mi hozzájuk - mondtam, hogy inkább pihennék, ha nem baj. Imádom, de szegénykém most kicsit idegesít ezzel az izgulással. Izgulok én magamtól is eléggé.

KépKép

KépKép
stelly

Néhány kép.
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

nilabali! tök jó h minden rendben! ma én is most megittam egy kv-t mert feltűnően csendben volt a fiatalúr és elő akartam csalogatni, h tudjam minden rendben van. hajnal óta meg se nyekkent! jól megijesztett. na mondom, akkor jöhet egy nescafe 3in1 az még nem árt, de felrázhatja, gyorsan vízszintbe helyeztem magam és megittam, és felhívtam a Kispapát, h beszélgessünk pár percet, hátha megnyugszom! na meghallotta a papi hangját és jól beindult! Kis aranyom! Úgy megnyugodtam.

ladmon! ne olvasd el! beleolvastam, de nem fejezem be!!! túlontúl beparáztatna! pedig olyat is ki tudok emelni belőle, ami "ellene" szól, éppen azért amit már korábban leírtam: ha most ki is tudják mutatni, a szülésnél nem biztos h jelen van és FORDÍTVA IS IGAZ. ha most nem tudják kimutatni, szülésnél még attól jelen lehet és senki, de senki nem tud róla, mivel nincs, nem létezik rá gyorsteszt.

Azért köszönöm Stelly és tudom h jót akartok! Higgyétek el, olyan sok mindenen túlmentem már (HPV, HBsag álpozitivitás), hogy nincs most szükségem újabb tesztre, ami nem is biztos! Megbízom az orvosomban, azért választottam és fizetek neki vagyonokat. Ez van.
Ladmon! Ettől függetlenül bárhová - magánrendelő - elmehetsz és megcsináltathatod, ha ez Téged megnyugtat, nem fontos a saját dokidnál, vagy ki is "erőszakolhatod" nála. Mondjuk nálam jó fej volt a doki, mert azt mondta h: "nála nem a kötelező protokoll része - 3 éve még az volt - de természetesen ha szeretném, megcsinálja nekem, minden további nélkül". És minden lehetséges következményt is elmondott, tehát korrekten felvilágosított (ezért sem olvasom el a cikket). Tehát nem elutasító, csak nem is kötelező nála.
Na megyek dolgozni, mert az árfolyam miatt, újra kell kezdenem az egész árlistát! Még jó h előrelátó voltam és fix cellára adtam az árfolyamot, így kevesebb munka lesz vele. Pedig már azt hittem a finishben vagyok :roll: még jó h tudok itthonról dolgozni. :shock:

KépKép
hugic

Na egy kicsit nagyobban kellene...

Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Na most meg beterítem az oldalt! :oops: :lol: :? :oops: :o

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Én ám már sunyi módon nem veszem fel az összes telefont....

Após tegnap felhívta a fiát:
- Kell méz.
- Okés. (Ezt a zuram munkahelyén vesszük termelőtől.)
Eddig sima ügy...

- Na, és megvolt az ultrahang?
- Igen, megvolt, minden oké.
- Ééés, Esztike megvan még?
Jézusom, nem! Kipottyant az utcán és most kerestetjük!!

ladmon

Még egy a strepto-ról, aztán eldugulok: a Margitban azt mondták (ez nyilván kórházanként más és más), hogy ha mondjuk úgy szülsz, hogy még nincs meg a strepto eredményed, vagy nem is voltál valamiért szűrve, akkor sem adják automatikusan az antibiotikumot, hanem fokozottan figyelik a gyereket, és ha bármi gyanús tünetet produkál, akkor kapja meg. De mindenképp szólni kell a dokinak, hogy nem volt szűrés. Annyi a különbség ugye, hogy ha előre tudod, hogy pozitív vagy, akkor nem egyenesen a babát gyógyszerezik, hanem anyuka kapja szülés közben az antibiotikumot, és ez védi a babát is.

KépKép

KépKép
stelly

:lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:13-kor.
Vendég

Dina, nem csodálom, hogy szülnél már, szép méretes a pocakod! Nagymamim férje erre megkérdezné, hogy biztosan nem ikrek? (szegény nem tudja feldolgozni, hogy a mai technikával ezt már egész biztosan lehet tudni)

KépKép

KépKép
stelly

Nem értem,hogy az én szövegem miért lóg ki a képből?!
Vendég

Panna!
Meg fogom kérdezni hétfőn az antibiot, mintha említette volna h kapok ha lesz teszt, ha nem, pont azért mert egy előzetesen elkészített negatív eredmény és a szülés között "aktivizálódhat" a kókusz. (értsd: ha már egyszer elkaptad hordozó vagy - ugyanúgy mint a HPV-mmmel, de a lényeg, h a szülés alatt ne legyen jelen, és ez az ami nem mutatható ki, akkor és ott a szülés előtt közvetlenül, mivel nincs gyorsteszt, ilyenformán teljesen fölösleges az előszűrés!) rosszul magyarázom? :roll: bocs....... olyasmi lehet mint a herpes vírus. azt is egy életen át hordozza akinek van, de nem folyamatosan van jelen, nem mindig dolgozik! ugyanilyen a Human Papilloma Vírus is. Remélem, pontosan tudom, mert nem akarok semmit sem félre magyarázni, vagy rosszul.

Természetesen nekem is nagyon fontos a kicsim egészsége, bármennyire is nem ezt tűnik most, ki. De a fölöslegesen elvégzett vizsgálatokból már elegem van. Akkor jöjjön inkább az antibio minden esetben. :oops: Bocs ez most kibukott!!!!

A párod mit mond?

KépKép
hugic

Sziasztok!!!

Akkor jöjjön a beigért kép pici Hannáról (Andrea17)!
Kicsit megkésve de itt van.
A baba és anyuka is jól vannak.Szopizik Hanna van sok tejcijük. :D Kép

vikcy6
Pákozd

Dina: tényleg szépen megnövesztetted azt a pocit! :)

babanyúl: nagy a vonalzód! Az tolja el a képernyőn a szöveget.

ladmon

a vonalzó téved egy kicsit: nincs is nagy pocakom :oops:

tegnap a rendelőben, miközben vártam a táppénzes felülvizs-ra megkérdezték hányadik hónapban vagyok. mondom 37 hét. erre mindenkinek leesett az álla... hogy mi? de akkor mindjárt szülök.
mondtam igen, kicsi lesz a kisbabám, de sebaj, majd itt kint szépen meghízik és megnő.

És egyáltalán nem bánom, ha nem lesz olyan magas mint a papája, mert nagyon nehéz neki fazonos, csini nadrágokat venni, cipőt meg egyenesen katasztrófa. mert szinte mindenből csal 45-ig gyártanak méretet :( pedig olyan sok a magas filigrán pasi mostanában már Mo-n is. Volt már olyan 5letem is, h egyszer januárban menjünk ki fapadossal Svédországba, és ott vásároljunk be jól az akciós időszakban, mert ott nagyon minőségi cuccokat lehet kapni a magas pasiknak. (egyszer turiban vettem neki egy matinique inget, kb 200 ft-ért, olyan régen volt, h nem emlékszem hány éve, és még ma is hordja, mert nem fakul, nem satnyul az anyag! és imádja mert annyira jó a fazon és a szín is). nálunk miért nem lehet ilyen igényes holmikat kapni? :roll:

KépKép
hugic

Sziasztok Lányok, én is nagyon izgulok a mai babásokért meg Julcsiért, Gjétiért, Pannáért, Eszterért, Edináért...meg mindenki másért is :lol: várjuk a híreket!
Én továbbra is szívesen továbbítom a jóhíreket, számom a közös táblázatban...
ZétiVera, napokkal ezelőtti kérdésedre válaszolva, én 2 héttel a szülés után már tervezem Csongijacit is levegőztetni, remélem, hogy nem üt be -20 fokos zimankó... Első körben a kertben, azért 6 hetes koráig nem vinném közértbe mondjuk. Érdekes csapat leszünk mi is, mert nem vettünk új kocsit, a régibe meg ugye a mózes lesz pattintva és Fruzsi azért nem egy nagy sétálós :cry: illetve mikor hogy, de mostanában sajnos ha megunja, nem hajlandó visszaülni a babakocsiba és "Anya felvesz" van. De legyünk optimisták, hátha addigra ez is változik. Ha minden kötél szakad, akkor veszünk egy tesókocsit, de csak a legvégső esetben.
++++++++++++++++ energiák áradjanak, várjuk a híreket!!!!!!

Kép
Kép
abencze

lányok!
most jöhetne egy kis hideg levegő, h az influenza járvány meghaljon, nem? :shock:
azért a párom jó lenne ha bejöhetne velem a kh-ba (nem a szülésre, csak a folyosóra - ez még egyelőre nem változott, de vizet hajlandó nekem hozni ha szomjas vagyok :D )

KépKép
hugic

Nagyon cuki! Végre még egy fotó!!

Ez az édibaba azt váltja ki belőlem, hogy úgy meghusizgatnám!! (Tudjátok, ahogyan az idősek csinálták az arcunkkal gyerekkorunkban és mi utáltuk!!) :D

ladmon

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 15:12-kor.
Vendég

Na, nincs még új baba?!

Én éjszaka már-már úgy voltam, hogy csatlakozom Kaandihoz, de reggelre elmult a késztetés. A megevett hatalmas adag pizza lehetett a ludas, amivel megünnepeltem a jó véreredményem :oops: (v. az az 1 tábla milka-csoki? :oops: )

Kép
kangu

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 15:12-kor.
Vendég

Szerintem Bogié is ekkora, nem vészes...

Erről jut eszembe.... Ammeg lelépett!! Ilyenkorra általában már bejelentkezik, nem? :D

ladmon

Edina: húha, szép nagy pocak, és nagyon lenn van már ha jól látom. :)

vikcy6: De jó, végre babakép. Nagyon szépséges Hanna baba, büszke lehet rá a mamija. :)

Nálunk is elkezdődtek ma a telefonok a tágabb családtól is. Nagynéném nagyon cseles volt, azzal hívott fel, hogy mit főzzön majd, mit szeretnék enni a kórházban. :D Most jó kedvemben voltam, úgyhogy elbeszélgettünk, plusz ez volt még csak az első telefon... De azért érdekes, nem azt kérdi jöjjenek-e a kórházba, vagy mikor jöhetnek, hanem ellentmondást nem tűrően rögtön a kajára kérdez...
Stelly: anyummal meg kísértetiesen hasonló a helyzet mint nálatok, de én inkább csak éreztem rajta, hogy kezdi néha halálra izgulni magát (ha nem veszem fel az itthoni telefont azonnal csörög a mobilom, ha azt sem, akkor páromé is :? ), a további bonyodalmakat elkerülendő jól megaszondtam neki, hogy higgye el ha megyünk szülni fel fogom hívni és tudni fog róla, vagy persze ha bármi van arról is. És ha nem veszem fel a telefont akkor nyilván wc-n vagyok vagy fürdök vagy eszek és vissza fogom hívni, csak adjon rá egy kis időt. :roll:

kangu: tegnap én is pizza miatt gyomor és bélgörcsöltem, asszem most egy ideig hanyagolom a gyorskaját.

Kép
Kép
elif

Nahát, én meg a fenének sem hiányzok :( Na igen , 3. gyerek. :? Vagy sejtik, hogy úgyis túlhordom, vagy az is lehet, hogy tudják, úgyis telefonálok, ha van valami.... :)

Kép
kangu

Kangu! Engem sem hívott még senki, hogy mi van, nem is hiszem, hogy fognak, remélem. De tudom, hogy drukkolnak, meg izgulnak, viszont tudják, h rögtön megy az sms, ha megvan Léna. Ne aggódj, nem felejtettek el a rokonok, a barátok!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Hanna baba gyönyörű!

Mist: Isten éltessen sokáig!

Jaj pizza, hű de megkívántam! Én is úgy ennék egy kis gyorskaját! :lol: Nyamm! (Ma lencsefőzeléket csináltam, azzal sajnos nem lehet bűnözni.)
yve

Nilabali örülök hogy jobban vagytok meg hogy nincs baj!

Szegény Pandus, jó kis éjszakád volt!

Dina jó hallani rólad is!

Ez a hülye kókusz egyre jobban idegesít :? nálam egyszerűen fel sem merült, se az otthoni kezelődokim, se a kórházban fekve egyetlen egyszer sem, se most az új csodadokim, senki nem említette pedig megfordult egy pár doki mostanában körülöttem :?
Kérdés: ha esetleg nekem is van kókusz akkor csak a szülőcsatornán való áthaladáskor kapja meg a baba, vagy átmegy a méhlepényen is és egyből fertőzött már méhen belül?
A cikkeket én se nagyon merem elolvasni, elég tudni hogy Dináéknak 10 napig kellett kórházazni meg tűpárnát játszani :(
Most ez a baci is...voltam ma nst-n és megemlítettem, canesten kombit kell vennem. :(

Babanyúl ha tudnád nekem milyen hülyeségek megfordulnak a fejemben!! :lol:

Stelly az én apósom is még félidős voltam mikor reménykedett hogy hátha ikrek :D szegény nagyon szeretett volna egy lányt is. Hát majd a sógorék :wink:

Hanna nagyon éééédes!!! :D

Abencze köszi neked is a sétás variációt, a sok ötletből majdcsak kihozok valamit :)

Kangu nyugi engem sem zaklat a család :) na majd a jövő héttől... :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép egy kis vidámság :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: