Helló lányok!
Már napok óta nem voltam a gép közelében,ma ahogy hazaértem a kórházból első dolgom volt megnézni,hogy van-e új babánk,nagyon sokat gondoltam rátok!!!!!!!!!!!!!Olyan érdekes,még sosem találkoztam veletek,de mégis úgy érzem ismerlek benneteket és nagyon sokat gondolok mindenkire és a babákra...........
remélem Julcsival és még akik kórházban vannak már minden oké!!!!!!!!!!!!!!
Én is megjártam a kórházat,mert kedden Kisbalázs reggel még mocorgott egy kicsit aztán bármit tettem nem volt hajlandó életjelet adni magáról,délután 4-re rendesen beparáztattam magam és újabb sírógörcsöt kaptam,ezért bementünk a kórházba,hogy nézzék meg mi a baj.Ott a szülésznők jó fél óra alatt felrázták a kislegényt,és végre sikerült értékelhető nst-t produkálni,csináltak egy UH-t is,minden porcikáját megmérték,mindent rendbe találtak,de ottfogtak megfigyelésre.Csináltak napi 3NST-t és egy UH-t,persze Kisbalázs mát kedden estére visszanyerte a formáját és kirógta a pocim oldalát,ahogy szokta , ma reggeli NST után hazaengedtek,fekvés,pihenés,mert kicsit nyitva a méhszáj és még nem egészen gyógyult meg az aranyérműtét sebe,és két hetet még maradnia kellene gyerkőcnek odabent,mert 2650grammra saccolták.Azt mondták,azért nem mocorgott valószínűleg,mert sok volt neki amin átmentünk és még jött a melegfront is,ráadásul fiú a lelkem és azok többször csinálnak ilyesmit-állítólag-de megviselte szegény drágámat a hacacáré ami velem-vagyis velünk történt az elmúlt héten.Tehát elvileg minden oké a babácskával,és azt mondták,hogy vigyázzak hangulatomra és aludjak sokat,hogy a baba is szedje össze magát a szülésig és legyen energiája kibújni,mert ma azt mondták,ha szépen gyógyul az aranyeres seb,akkor lehet róla szó,hogy rendesen szüljek.
A szobában ahol feküdtem,egyébként még hárman voltak azért,mert nem mocorgott a baba,valami lehetett a levegőben biztosan.
Ma hozza haza a párom az elkészült bútorokat,a festő végzett végre,talán hétfőre minden a helyére kerülhet.mostmár bizakodóbb vagyok és meg is nyugodtam,köszönöm a megnyugtató szavaitokat és a drukkot,nagyon jólesik,hogy gondoltatok rám,igyekszem pozitívan látni a világot és szorítok mindenkinek hogy minden rendben legyen
Vigyázzatok magatokra és a babákra!!!!!!!!!!!Ja, Gerendai Zsuzsinak én is köszönöm hogy tolmácsolta az üzenet és is megkönnyeztem,tényleg nem árt a zsebkendő a gép mellett!Na,húzok vissza az ágyba és olvasok kicsit!
Szép napot!!!!!!!!