Jó estét!
Fúúúúúúúúú Nati az a szemüveg de dögös! Klafa nagyon, de mi van ha Lilla nem tűri? Mikor veszitek meg, kíváncsi vagyok Fanninak. hogy tetszik?
nálunk detto mint nálatok, nappal rövid alvások szinte észen se vagyok és már felébredt és kezdödik a "foglalkozás " de éjjel alszik.
Nati , mi is a földön nyomulunk vagy ha ki kell mennemaz udvarra fözök vagy ilyesmi akkor járóka, mert már vannak veszélyes helyzetek - mindjárt teszek fotot.
Csinálod az álometetést, nálunk megszűnt mert 1/2 10-kor eszik utolsót és azon beájul

ezt jó 2-3 hete kezdte volt nagy káosz, de nem érdekel régen működött most más működik.
Babakocsi közutálat lett megint

ma már visszatettem a mózest mert - nem röhögni - abban is hasra fordul és a sport résznél mikor beszíjaztam üvöltés volt, ha nem akkor meg kiesik a ficánkolása miatt, a mózesnek jó magas a széleegy fokkal biztonságosabb, szombaton a kiállításon egy darabig úgy toltuk, h. a sportba hason nézte a semmit

kicsit se néztek hülyének az emberek.
Hordozóm még mindig nem érkezett meg majd jövő szerda lesz a nagy nap

- nekem húsvét után jön a nyuszi:lol:
Andy- ha én leírnám, hogy nálunk mennyi változás volt az 5 hó alatt -és még mennyi lesz- kevés lenne 1 oldal.
Nálunk is úgy van, hogy mindig más. Ami fix az a fürdés és az éjszaka (kopp-kopp ) Lilla írja a forgatókönyvet, mi meg játszuk a szerepet
Öltöztetéssel kapcsolatban, az se jó, ha sok rucit adsz rá és melege van.Nekem anyum azt mondja, hogy mindig 1 réteggel több mint nekünk. Én reggeltől ujjatlan pólóban vagyok, Lilla pedig egy hosszú bodyba, most este 7 körül adtam rá egy vékony kardit mert már nem sütött a nap az udvaron, de sapka még nem kellett, hideg nem volt , szél nem fújt a nap ellen pedig sztem elég 1 vékony kalap nekünk. De mindenki másképp csinálja és mindenkinek az jó ami...elég érthető? nem fagynak meg és ha az orra v. keze v. homlok v. mittomén mi hideg akkor adsz rá még göncöt. Légy kicsit lazább, nem lesz gond:lol:
Mi újszülött kortól a fürdőbe fürdetjük, nem volt sose melegebb, mint a lakás más helyiségében és a szobájában min. 1/2 óra tök pucérkodás - ez kötelező mert így szokta első naptól és imádja- és meztelenül viszem a fürdőbe , pancsi után egy türcsi és vissza és nem volt gond, szoktatás kérdése az egész.
Kata ! Kevin már régebben gőgicsélt, nem lesz gond, de kíváncsi vagyok, hogy vizsgálja meg a doki. Látszik a foton is olyan egészséges boldog baba, majd kicsattan az egészségtől!!! Holnap írok pü!
Pipal!
Esküvőn hordozóval, de laza

nem készült foto ?
Tegnap este barátokkal spontán sütöttünk szalonnát, egy kis Jager is lecsúszott, tök jól esett már egy kicsit bűnözni.
Lilla egész jól viselte,volt az asztal tetején is- teszek fel fotot.
Dalminha!
Most jut eszembe az a zizzent lisztes szomszédod

az de durva, a család is zizis vagy mi van ilyenkor, nálunk sztem a fiam kiakadna nem még a párom, hogy itt kutyulnám a lisztet a gyereknek
Anyu azt mondja Ő nem hallott ilyenről az "öskorban" , volt az anyatej meg a riska és kész ez volt, ja meg nagyobb gyerekeknek cukroskenyér azért az se semmi, de azt mondja azok már nagyok voltak. Akkoriban nem volt ennyi lehetőség az anyukáknak, hogy milupa meg hipp meg hopp ...
Ja és a bűvös tejbegríz, hogy reggelig
meg se nyikkanjon a gyerek:lol: apa, anya tudjon pihizni:lol:
Lányok, valaki írja már meg hol kell tartani az első üveg Vigantollal, mert nekem ezzel a tempoval elsős lesz a gyerek kb. akkor ürül ki és ma sem adtam be, felelötlen anya vagyok.
Kb.félig van az üveg:o
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239056144.9515.jpg[/img] szalonnasütéskor az asztal tetején

már ilyet is tudok

Veszélyben [/img]