A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

hoppá-hoppá!Lapteteje.Ez megtisztelő.

Mia:örülök,hogy "beszóltál"!

Kép
melike

Nem is haragudtam meg.Bocsi.

Kép
melike

Melike!!!!
csak másodpercekkel előztél meg!!!
Na mivan itt????Nehogy összeugorjunk már,mert akkor nem jövök többet és majd komolykodhattok :lol: :lol: :lol:
Itt 100 ágra süt a nap!!!!Havazásnak se híre,se hamva....bocs....inkább csak híre....
De ha Pesten havazik,akkor az általában 1-2 órán belül elér ide is... :? NEMÁ!!!!
Vendég

Itt keszin is esett kb egy órája :?
Vendég

Melike!!!
Énis úgy bevállalnék egy jó kis franciamanikürt,de inkább nem...szokom,mert a műtéthez ugyis le kell mosni,a babához meg eleinte nem akarok!!!
meg Ti nemtudom hogyvagytok vele,de hiába mosogatok el,mire kettőt fordulok,már megint tele a mosogató és mosogatnom kell...ugyhogy most no lakk....
Vendég

Hú,de rohadtul érdekel mindenkit a feldobott témám. :oops:
Semmi baj. :evil:

Kép
melike

Azt én is gondoltam,hogy ha meglesz Máté nem lesz időm ilyenekre,de még legalább addig.

Kép
melike

ÉN VREAGÁLTAM TÉMÁRA!!!!!!ÉS MEGRAGADOM AZ ALKALMAT,HOGY CSAK ÉS CSAKIS DANAAIÁHOZ SZÓLJAK MOST!!!!! :lol: :lol: :lol:
Tényleg Dana!Hol vagy ma még nem láttalak...
Vendég

melike: nem lakkozom, mert nincskedvem. :D
amúgy meg most jó gyorsan nő, viszont berepedezik és vághatom le, úgyhogy nincs értelme. pedig van itthon pár körömlakk...

asszem a fiam ugy érzi hogy ki tudna jönni a hasfalamon ha akarna... :roll: :D

csiri-biri: én a mosatlant eltüntetem a mosogatógépben. szerinetm a világ egyik legnagyszerűbb és leghasznosabb találmánya. nászajándékba kaptuk. :D

mia_snow

Mia:nekem nincs mosogatógépem.Érdemes két emberre is beindítani?Vagy gyűjtögeted és úgy kapcsolod be?

Kép
melike

na csiri végre bejelöltelek.olyan lassú ez a gép!engem is jelöljön be aki még nem jelölt.Ruzsa-Sinka VEronika Ják

Kép
Kép
eyi

Én is gondolkodtam,hogy az új házban legyen mosogatógép de aztmondták az okosok sok vizet és áramot fogyaszt..ami nem is lenne baj,ha nem lennén olyan csórók mint amilyenek vagyunk..vagyis leszünk az épitkezés után :lol: :lol: :lol:

melike:nekem nincs körömlakkom,és jelenleg csutkára van vágva a körmöm
Ha meglesz a baba akkor főleg csutka lesz..a hosszú nem jó..alámegy a sz@r :D :D :D :D :D
Vendég

nekem műkörmöm volt, most növesztem le, mondhatom szépen néz ki... úgyhogy csak színtelen lakk látszik.

Mia: II. kerületben havazik, akkor az nemsokára ideér a III-ba!! bassszus ne má!

Csiri: én is úgy érzem, hogy egész nap csak mosogatok.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekem sokáig volt műkörmöm,de csak olyan rövid,kultúrált,franciás.
Kb.egy hónapja leszedtem,és azóta nincs rajta semmi.De most nagyon szeretem,hogy ilyen rövid és sima.

Kép
orsitigris

A mosogatógép sztem a világ legnagyobb találmánya!!!!
Nem is bírnék már nélküle élni! Három gyerek meg egy férj mellett mindig tele van!!! :D

Kép
orsitigris

Nekem zselé van a körmömöm, 4 hetente járok körmöshöz, szép rövid, általában francia, bár most mélylila lett. Én megtartom a baba mellett is, még ha sz@r megy alá akkor is! :lol: :wink: (ezen akkorát röhögtem)

almaani
Kép
almaani

Írtam és nem jelent meg!!!!
Már a gép is unja a dumám...hiába sok ma a jel... :lol:

bari!
Fő a nőies megnyilvánulás:Ha meglesz a baba akkor főleg csutka lesz..a hosszú nem jó..alámegy a sz@r
Eyi,Bari!visszajelöltem!

megyek,olvasok,MERTHA KEDD,KISKEGYED +!:lol:
kaptok egy félórát nélkülem...írjatok!!!
Vendég

Pedig csuda jó ,amikor sz@r és kenőcs keveréke megy a köröm alá!!!! :D :wink:

Bocs almaani!

Kép
orsitigris

Sziasztok :lol:

Úgy örülök, férjem összerakta a kiságyat.
Tudom, hogy még lett volna rá időnk, de olyan jó.
Most minden nap megnézegetem. :P

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.7174.jpg[/img] kiságy
schopin

én is pont emiatt szedettem ill. növesztem le, nem akarom hogy kakis legyen a körmeim között + szerintem nem is lehet annyira finoman a babához nyúlni, stb.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[ Kép [/img]
schopin

Schopin: nagyon kis cuki az ágy.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

alámegy a szar.... :D ezkééész... kifekszem indjárt. :lol:

mosogatógép 2 emberre, ha minden nap van főtt kaja akkor megéri. minden másnap indítom be. 16 litert fogyaszt. mivel én amúgy folyóvízben mosogatok, kb 1 liter elfolyik 1 tárgy elmosogatásakor kb, persze van aminél több, van aminél kevesebb. namármost napi 2 reggeli kávés csésze kanállal, reggelihez használt kés, tányér, napi 2 mély 2 lapos tányér evőeszközökkel (ebédkor), néha savanyúságos vagy desszertes is, aztán vacsinál is minimum 2 tányér + kés és egyéb evőeszközök, attól függ mi a vacsi. és akkor még az edényekről, kiszedő bizbaszokról nem is beszéltünk, meg a poharakról amikből napközben iszunk.... szóval szerintem két emberre is megéri, mert legalább 25-30 dolog összegyűlik a 2 nap alatt, még ha nincs is tele a gép.

andóca ne legyél pesszimista, a II.-ból mehet a XII. felé is. itt pilisvörösváron nem esik, szerintem a III. kerületben sem fog. :wink:

mia_snow

Schopin!
Megnézném a kiságyat,de valamiért nem nyitható meg!

Kép
orsitigris

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205847597.7305.jpg[/img] [/img]
schopin

hát nagyon remélem, hogy nem fog esni már a hó! jó lenne ha most már csak a tavasz jönne. Sándor, József, Benedek.... pénteken már itt vannak...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Okés! Már megnéztem,tényleg szép!! :D

Kép
orsitigris

Orsi, ha interneten nézed meg akkor a végéről az img-t le kell venni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én még nem tettem a gyerekeimről képet.
Asszem csiri hiányolt fotókat!
Most megteszem...

Kép

Mondjuk elég merev.Mégiscsak műtermi...

Kép
orsitigris

Schopin:nagyon szép a kiságy!

Jól van Orsi,ha csudajó,akkor nem vágom le a körmöm.Majd ha kipróbáltam,döntök. :lol:
Különben nekem nem olyan nagy,de szerintem is jobb babával a teljesen rövid.

Kép
melike

Ó,orsi:gyönyörű gyerekek!Tényleg!

Kép
melike

ORSI!!!
Te csak erősíted a gyermekeid fotójával a szép és csinos,juniusikismamik,gyönyörű gyerekkel topikot!!!
Gratu hozzájuk!!!!
Vendég

A kiskegyed most uncsi,Ti jobbak vagytok!!!
IGEN,én akartam fotókat!!!!
És még mostis akarok,de senki nem rak fel,csak Orsi!!!
Vendég

Jaj!Bocs Schopin...meg Te!!!!
Jó a kiságy!!!!
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:51-kor.
pironya

Kaptam a barátnőmtől pár baba újságot,azt lapozgatom,de közben figyellek titeket.
Én mindíg találok érdekeset az újságokban.

Kép
melike

Orsi: nagyon helyesek a gyerkőcök.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

El kell meséljem, hogy mi történt velem:
Mint azt már tudjátok, esküvő-és rendezvényszervező vagyok, imádom a munkám és még május közepéig (ugyan visszafogottabban), de dolgozni szeretnék. Erre ma bejön egy csaj, június 28-án lesz az esküvője, és kért pár dolgot a szervezéséhez. Mikor végeztünk, megkérdezte, az esküvőjükön is ott tudok-e lenni, mint szervező. Mondtam, hogy én nem, de egy kolléganőm igen, ugyanis én június 17. körülre várom a babát. Erre a csaj megkérdezi: "ÉS?? Akkor ott tudnál lenni...."
Mindezt nem viccből, hanem komolyan, és nem értette, hogy én akkor már miért nem dolgozok. Szerencséje, hogy nagyon nagy türelemmel rendelkezek menyasszonyok tekintetében, de ez azért túlzás volt. :twisted:

almaani
Kép
almaani

Almaani: egy kicsit tényleg hülye lehetett a csaj.

miért nem fontosabb neked a munka mint a 2 hetes baba???? nem is értem...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Régen jártam már felétek!

Nekem is van zselé a körmömön és pont ma voltam körmösnél. Rövid, szolíd. Én se tervezem leszedetni. :oops:

Hétvégén apa elkezdte kifesteni a gyerekszobát, tegnap be is lett fejezve. Kitakarítjuk ma, nagyjából elrendezzük a bútorokat. A bordűrt majd csak hétvégén rakjuk fel, addigra remélem rendesen kiszárad a fal!

Voltam ma dokinál, megvizsgált, a külső méhszájam nyitva 1 cm-re, de azt mondta ne aggódjak miatta. Csinált uh-t, 1200g már a kicsi. Nem lesz kis baba,azt mondta!

Almaani!
Elsétáltam ma az irodátok előtt, még meg is fordult a fejemben, hogy benézek hozzád, de nem akartam zavarni!
Jövőhéten a szülés felkészítőn a gyedről, gyesről, családi pótlékről, meg mindenféle elintézendő papírokról lesz szó!Ha érdekel....

Schopin!
Szép a kiságy nagyon!

Orsi!
Nagyon szépek a gyermekeid!

Mia!
Sokan azt mondják, hogy takarékosabb a mosogatógép, mint folyóvíznél mosogatni!

Bari!
Szép nagy a pocid!

Kép
Kép
kisfóka

PIRONYA!!!
Ez tényleg rövid bekukk volt!!!!
ALMAANI!!!
A menyasszony kicsit egyszerű lehetett agyban.... :shock:

most telefonált apa,hogy mizu....kérdeztem mikor jön,mert akkora fakítok vacsit....azt mondta sötédedésig tuti nem....
Komolyan kérdezem...MIKOR SÖTÉTEDIK?????
Tényleg,és mikor van óraállítás?
Vendég

Ó,szegény,biztos nincs gyereke.

Kép
melike

Csiri: én úgy tudom, hogy most hétvégén van óraállítás.

hát attól függ mit nevezel sötétedésnek, tegnap még 1/2 7-kor szürkület volt...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Meli, én is festem a körmöm, kézen-lábon!

Csiri, az azért jó, ha piálsz a botox helyett (az amúgy csak vicc vót ám..) mert az alkeszek képe úgy fel van püffedve, h elsimulnak a ráncok!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
zmimi

Tényleg,most kell órát állítani?De jó.

Kép
melike

Csuklik Máté.Aranyos,de már kicsit idegesít. :lol:

Kép
melike

hát lehet, hogy tévedek és csak jövő hét végén. ha igen, akkor bocsi a félretájékoztatásért.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én is most március körül gondoltam az óraállíást...
Zmimi házipáleszivásban verhetetlen voltam....mostmár a szagától is undorodom...
Vendég

na én léptem, sziasztok holnap reggel folyt köv.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

úúú megint enyém a lapteteje, lehet, hogy átveszem Csiritől a stafétabotot :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: