A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Panna: Örülök a jó híreknek!!! :D Nagyon egyformán haladunk! :wink:

Kangu: Lehet hogy csöndben készülődik kifele a babuci! :wink:

Zsufi: Nagyon drukkolunk Nektek is, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsu83

hát csajok ez a kép rólam nagyon irreális...már régen néztem így ki....kész röhely. :):):) Kissé nyúzottabb vagyok, na meg rövid haj, na meg a vigyor is hiányos mostanság :):):) na jó azért pótolom! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

sziasztok lányok!
tegnap egy rossz élménnyel gazdagodtam, vtam a korházban, csináltak ctg-t. hát jo h azt nem mondták mi a fenét keresek itt. (hát elmagyaráztam nekik) és vhogy amikor ott feküdtem nagyon rossz érzés fogott el. még mindig nem érzek késztetést arra h normálisan szüljek, nem tudom azt mondani h igenis. egyre jobban hajlok a császár felé, és nem azért mert azt hiszem az nem jár kellemetlen dolgokkal. de a sors ugyis eldönti, azt tudom h akárhogyis lesz imádni fogom ezt a csöppséget mindennél jobban és alig várom már h karjaimban tartsam, ö lesz a legszebb ajándék nekünk!!!

Kép
Kép
nicko

Sziasztok!
Megjöttem az egész délelőtti rohangálásból, hullafáradt vagyok... Voltam a terhesgondozóban az újabb beutalóért, hogy a kihagyott vérvizsgálatot meg tudjam csináltatni. Persze "ha már egyszer megszúrjuk" alapon minden egyebet is nézetenek, így ismét nem úsztam meg 3 kémcső alatt. Aztán háziorvos, munkahely a táppénzes papír miatt, levezetésként posta, bevásárlás. Annyira elfáradtam, és ráadásul iszonyat dugó mindenhol...

A terhesgondozóban szörnyülködött a nő, hogy milyen szörnyű a múlt heti vizeleteredményem (magas a fehérvérsejt szám), és hogy ezt miért nem ismételtették meg. Különben is biztosan toxémiát jelez. :shock: Az azért nekem elég furcsa, hogy még ők is keverik a fehérjét a fehérvérsejttel :? .

A befekvőkért nagyon szorítok, várjuk a híreket!

Már én sem bánnám, ha a hétvégén szülnénk!

Andus! Örülök, hogy nincs nagyobb baja a férjednek, nem lehetett egyszerű menet a dokinál.

Panna! Ez már tényleg a célegyenes, jó neked!

Zsu, ez is komoly jel, nekem ebben nincs tapasztalatok, a nyákdugó vajúdás alatt távozott, de elhiszem, hogy a férjed meglepődött. :D

Kép
mist

Zsu: tényleg nagyon egyformán haladunk! :) Lehet, hogy a végén még egy napon szülünk? :) Nincs valami megérzésed, hogy melyik nap fogunk?

Töltöttem fel még én is két képet, ki tudja lesz-e még lehetőség... :)

Panna
pandusika

Ja, és az influenza járvány miatt nagyon aggódom, szerintetek az apás szüléssel mi a helyzet ilyenkor?

Kép
mist

Üdv!

Annyira izgatott vagyok, ti már tucatjával mentek szülni!!! :D Mindenkinek drukkolok, a híreket meg várjuk!

Julcsi: én is meglepődtem, hogy te már elpályázol! De minden tök jó lesz, meglátod és reméljük a férjed értesít, ha valami izgalom van!

Már alig várom a híreket, plusz a babafotókat! Imádom őket!!

stelly:
hallod te is jól tartottad azt a gyereket! :D Persze bjutival és zsuval karöltve nem is sikerült megnyugtatnotok, mert én is kinéztem egy napot már ezer éve, és gondoltam önbeteljesítő jóslatként csak bejön!
Én 5-én tervezek szülni, szóval vannak még esélyeim rá, csak eddig valahogy nem jött be senkinek.... Na majd én megmutatom, hogyan kell csinálni!! :)

andus:
Ijesztő ez az egész sztori, de tényleg jó, hogy kiderült mi okozza és mit lehet tenni ellene!

zsu: ti akkor már tuti célegyenesben nyomjátok! Széééép!!

Én tegnap újabb mélypontomat értem el! Olyan hisztis voltam, hogy nem is ismertem magamra! Meg képzeljétek előjött két pattanásom is. Gondoltam, ha így haladunk, mára menstruálni is fogok... Tiszta premensis szindróma! :D

Mára viszont újra régi önmagam vagyok, szerencsére (és környezetem szerencséjére is....)

Voltam UH-n és legnagyobb örömömre ki kell szállnom az óriásbébi körből! 3200 g-ra saccolták, amivel én módfelett elégedett vagyok (még, ha nagy a tévedés esélye is...) Holnap meg CTG és doki (persze CTG újra hajnalban, szóval újra megszívtam!).

ladmon

Sziasztok!

Én is megjöttem a kórházból. Sok mindent sikerült intéznem. Voltam vérvételen az ellenanyag miatt, kikértem a kókusz-leletemet, ami negatív lett :D , voltam ctg-n, ahol szintén minden rendben volt. Miközben ctg-re vártam, összetalálkoztam Zsufival is. :D Olyan jó, hogy sikerült személyesen is megismerkednünk.
Beszéltem a szülésznővel, most sikerült minden kérdést feltennem.
Sőt a jövő héten mentem volna uh-ra, de a doki megcsinálta ma. 92 mm a bpd, és kb. 3200 gr, ami szerintem erősen tippjellegű volt.
yve

Julcsi, Erika, Andi: Megy a drukk, hihetetlen, hogy már csak órák, illetve napok kérdése, hogy a karjaitokban tartsátok a kismanót!
yve

nagyon drukkolok a befekvöknek, mindig nagy izgalomban vok h mindenkinél minden rendben legyen.
tegnap elhoztuk a babakocsit, nagyon szépséges :lol:
szombaton megyünk fényképészhez, csinál pocakfotokat, nagyon várom már.
nagyon vigyázzatok magatokra

Kép
Kép
nicko

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:30-kor.
Vendég

:cry: még semmi babahír? no hátha, még messze a nap vége!!!

andus70: igen, muszáj kininnem Eriket, mert a nagyot nem ítélhetem szobafogságra. De ilyen szempontból, én nagyon laza vagyok, amúgy is kivinném, szerintem. Maja áprilisi, de már 2 napos kora óta levegőzünk. És ami azt illeti, nekem is jól esik egy kis mozgás, meg levegő.

Mozgás!!! :lol: :lol: illetve az a fél óra küzdés, mire mindenki felöltözik, és végre elindulunk, no az a mozgás nem hiányzik!!! mikor lesz már tavasz!!!

zetibebi
: én már a terhességem eleje óta szoktattam Maját, hogy rövidebb utakra bbakocsi nélkül, egyedül menjünk. Ennek ellenére, most akkor sem akar gyalog jönni. Néztünk tesó fellépőt, de én nem is tudtam, hogy ezek ilyen drágák. Tesóbabakocsit meg nem is akartunk, megvan a régi kocsi, minek kettő. Most úgy oldottuk meg a kérdést, hogy a kocsira feltesszük a hordozót, abban van Erik, menetiránynak háttal, Maja meg a babakocsi tetején ül, a napellenzőn, így közel van hozzám, tudunk beszélgetni, és a babát is látja, meg előre az utat is. Csak eléggé idiótán nézünk ki, én kicsi ember, egy ilyen hatalmas karavánnal! :lol:

Jaj, de várom már a tavaszt, mert ez az eső, meg sok ruha teljesen depissé tesz!!!

Szorítunk lányok, kitartást!!! Mindenkinek sor erőt, és nyugodt utolsó napokat.

És köszi Erik nevében is mindent!!!

Kép

Kép
b79andi

Nem is írtam, a véreredményem teljesen jó lett :shock: A vas is, a cukor is, szóval minden. Ennek örömére benyomtam egy csokis nápolyit még a kórházban :oops:

Képzeljétek a ctg-n volt 1db 100-as fájásom. De tényleg fájt is, minden korábbi szülési fájdalmam hirtelen belémvillant-pedig hol van még ez az igazitól :roll: Sajna csak ez az egy volt, szerintem ez is a baba bizergálása miatt. Ebben a kórházban nem hagyják, hogy lapos legyen a görbe addig macerálják a babát, amíg felébred. Most is volt pocakrázás, bizsergetős műszerrel "kürttel" ébresztgetés. De az előző gyerekekkel ezeken kívül lépcsőztettek, szobabicikliztettek a cél érdekében :roll: Jó buli ez a ctg :?

Kép
kangu

Mist: Jó zsúfolt volt a délelőttöd! :?
Jó kis egészségügyisek :shock: , azért nem mindegy hogy fehérvérsejt vagy fehérje! :?
Remélem, hogy beengedik az Apákat a szülésre! Miért pont most kell jönni ennek a járványnak! :?
Ráadásul, ha nem engedik be a látogatókat, akkor tuti hogy amint hazajövünk itt lesznek a nagyszülők, és nem lesz nyugalmunk! :?

Panna: Nincs megérzésem! :) Esetleg neked nincs tipped? :wink:
Szép nagy pocid van! :)

Ladmon: Én drukkolok Neked, hogy összejöjjön 5.-e! :wink:
Ja, a tésztasali isteni volt, mégegyszer köszi a receptet! :D

Yve: Gratulálok a kókusz eredményhez! :)

Nicko: Akkor ugye raksz fel pocakfotókat? :wink:
zsu83

Kangu: Nem semmi, hogy így meggyötrik szegény babákat a ctg alatt! :?
Bár amikor a szülésznőnél csináltattam a ctg-t ő se kímélte Bencét! :?
zsu83

Ha választani lehet a baba-kismama ily módon történő gyötrése és a befekvés-császárral való fenyegetőzés között, akkor én inkább az előbbit választom. :?

Kép
kangu

Hugic, sajnálom, hogy tesódéknak nem jött most össze, de még nincs veszve semmi, biztos az is sok erőt fog nekik adni, hogyha a te kisbabád ott lesz a közelben!

Strepto: hááát szerintem a sok vizsgálat közül ez egyike annak a kevésnek, aminek van értelme, mert ha pozitív, és szüléskor elkapja a baba, akkor súlyos következményei lehetnek rá nézve, függetlenül attól, hogy neked, mint felnőttnek elvileg semmilyen tüneted nincs, ha meg is van a fertőzés.

Julcsi már kórházban van szegény, de már csak pár nap, és a kezében lesz a kis Marci :)

Voltam ma CTG-n, meg dokinál, és megkérdeztem, hogy a tegnapi UH fényében mire számítsak, kell-e sűrűbben bejárnom, vagy ilyesmi, azt mondta, ne aggódjam túl a dolgot, minden rendben lesz, jó a CTG, jó az összes leletem, az UH adatait meg azért nem kell készpénznek venni, úgyhogy akkor akar legközelebb látni, ha megindul a szülés :lol: illetve ha jövő péntekig ez nem történne meg, akkor péntek reggel magzatvízvizsgálat+CTG. Úgy tűnik, ekkora különbség van a dokik (vagy kórházak) között. Vagy lehet, hogy Julcsinál az előzmények, meg a tesója szülése is befolyásolták, hogy máris bent tartják. Mindenesetre most nagyon megnyugodtam, pedig reggel volt egy kis pityergés, hogy én nem szeretnék befeküdni.
Ja és kókuszpartiban szerencsére én sem veszek részt :D

Zsancy, streptot itt hüvelyváladékból szűrik.

Andus, ugyan nem hangzik valami jól, ami a férjeddel történt a vizsgálaton, de jó hír, hogy kiderült, mi a probléma, és így meg tudjátok előzni, illetve tudjátok kezelni, ha baj van. Gondolom, így azért neked is nyugodtabbak lesznek az éjszakáid.

Margitban sincs látogatási tilalom látszólag, elég komoly jövés-menés volt ma. Remélem, hogy az apás szülést se korlátozzák...

Zsufi, hujuj nálad is alakulnak a dolgok! Jó hír, hogy végül minden OK.

Mist, ez a vérvételes-pisivizsgálatos kálváriád nem semmi :(

KépKép

KépKép
stelly

julcsi drága, bár már nem olvasod, ez olyan egyik szemem sír, másik meg nevet hír :) drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, akármilyen módon is szülessen a kislegény :)

hajnski jaj szegény :( nálunk az egyik ovistárs anyuka járt úgy karácsony előtt, hogy pár nappal a kiírása előtt beléjük csattantak oldalról, pont ott, ahol ő ült. persze bevitték, kivizsgálták, szerencsére minden rendben volt velük.
haza is küldték őket este. aztán éjjel elfolyt a magzatvíz, reggelre meg is lett a baba, teljesen egészségesen született. mondtuk is neki, hogy elég extrém móját választották a szülésindításnak :)

kreiszi részvétem a dédi miatt :(
unokatesódéknak pedig drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen a bébikkel!

nilabali :( még olvasni is szörnyű volt, mi minden borzalmon mentetek keresztül :( nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen most már, és mihamarabb gyógyuljon meg az alfeled is!!!

pmonika, lkverus, pandusika ti aztán igazán célegyenesben vagytok! nagyon drukkolok :)

andus gátvédelem helyett aranyérvéselem? ez jóóóó, tényleg be kéne vezetni a szülészeteken :lol:
örülök, hogy kiderült a férjednél, hogy a legkisebb baj a baja. legalább tudjátok, talán innentől nem olyan ijesztő az egész, és meg tudjátok előzni. drukkolok, hogy soha többet ne jöjjön elő nála ez a rosszullét!

zetibebi én vettek ikerbabakocsit, és abban sétáltattam őket. a lányom éppen megtanult totyogni, mikor Iván megszületett. De olyan is volt, hogy a lányomat babakocsiban toltam, a fiamat meg magamra kötöttem, így sétáltunk. nem volt egyszerű, az biztos...

tegnap én is voltam laboron, meg szülőszoba látogatáson. nagyon megnyugtató volt az egész, és külön jóhír, hogy a katétert csak az érzéstelenítés után teszik fel :)
rákérdeztek a látogatási tilalomra is, azt mondta a szülésznő, hogy azért szülésre beengedik a papákat, csak legfeljebb látogatni nem lehet majd... hát ez is valami...
holnap reggel megyek az első ctg-re, meg vizsgálat is lesz. olyan durván sokat és erőset görcsöltem az elmúlt héten, hogy szerintem tuti valamennyire nyitva lesz a méhszájam...

Kép
Kép
Kép
iricc

Köszi csajok a kókuszos segitséget...úgyanis én holnap megyek ilyen vizsgálatra csak nem tudtam mirre számitsak...persze ezért is ment a harc hogy nézzék már meg nekem :shock: (igaz az hogy pisiböl is kilehet mutatni?)

Panna akkor pihiz nagyon sokat,ZSu te is...
Persze mindenki.
Azt hittem mirre belépek,legalább egy babánkal több lesz :wink: Még mondjuk lehet.
Fotókon mindenki nagyon csinos.
Én is teszek fel majd képeket..megkérem apát fotozon.
Vigyázzon mindenki magára!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Gyors leszek, mert a netünk nem menetel valami fényesen!

Stelly:
Julcsi valami olyasmit is mondott, hogy a csípője miatt ráhúzták a téraránytalanság cimkét!

Most már annyira bepörgettetek a streptoval, hogy holnap rákérdezek a dokira, hogy nekem miért nem csinálja?? De én annyira bízom benne, hogy nem nagyon kérdőjeleztem meg sosem a döntéseit! Na majd meglássuk!!

Zsu: Örülök, hogy megcsináltad a salit, nálam ez a fajta tésztasaláta az abszolút befutó! :D

Zsancy: Tény, hogy egyáltalán nem értek hozzá, de szerintem nem szűrik vizeletből a kókuszt. Ha így lenne, akkor itt sem szórakoznának mintavételekkel! De mondom, én tök laikus vagyok a témában, csak logikátlannak tűnne...

ladmon

vigyorogtam a babakocsirakományon!!!!! Akkor nem csak én voltam ilyen agyalágyult!!!! Nálunk is a napellenzőn utazott a nagyobb, ha elfáradt, a motor meg ott ficegett a kocsi oldalán! És a babacsoki mindent kibírt!!!!!! Volt olyan is, hogy a kisebb a kocsihordozóban aludt a naptetőn, a nagyobb meg a babakocsiból kilógva aludt szintén, én meg lógó nyelvvel toltam őket fel a domb tetejére hazafelé..... :)Hát fogytam is rendesen, meg izmosodtan, meg jól karban voltam tartva! Vicces látvány volt az biztos, sokan megfordultak megnézni :)Andris imádott a tetőn utazni, sőt volt hogy a barátját cipeltem, az volt az elit hely! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

egyre jobban enm akarok még szülni :) Képzeljétek, unalmamban megfürödtem, pakolást nyomtam a fejemre, kisminkeltem magam, és most itt ülök a gép előtt, és magamon röhögök, milyen hülye is vagyok....:)Nem baj, legalább nem vagyok olyan sápatag :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Nekem is üzenhettek, ha gondoljátok! Ha esetlen valaki velem
szeretné megosztani a jó hírt először, írjon, és megadom a számom. :P

Légyszi-légyszi, ide is tegyétek fel az új pocakfotókat h én is lássam!!! :D

Képzeljétek, Julcsival álmodtam! Marci és Oli együtt játszottak,
mi meg palacsintát sütöttünk. :D

Mindenkinek megy a drukk, aki kórházban van!!! +++
Mivel én túl jól vagyok, hétfőn reggel kell csak befeküdnöm,
és valamikor késő délután csinálják meg a császárt. De egyre jopbban
izgulok ám... :oops: :lol:

Új baba??? Dina? :D

Kép

Kép
gjéti

Meg van a 38. hét. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Köszi Lányok a drukkokat előre is, jól jön bevallom Nektek!!! :lol: :lol:

Kangu, én is megtudtam a dokimtól, h nincs látogatási tilalom, legalábbis tegnap még nem volt, nem tom honnan szedte az a valaki aki említette nekem. Na mindegy, reméljük nem is lesz egy darabig még. Na meg később se legyen inkább, húzzon a francba az influ..... :D
Én megtudtam végre, h holnap fél 2 kor talizunk a kh ban az orvossal, várhatóan nem jön közbe semmi, aztán du folyamán túl leszek mindenen :lol: :lol:
Lementek még 1-2 telcsiszámot, mert lányok már igazából senkinél sem lehet tudni, ki van még otthon vagy sem..... :lol: :wink: tehát ki lesz a fogadó és továbbítóképes :wink:

kangu, ha véletlenül Te is éppen "arra" jársz a kórházba pl,szülés céljából, összefuthatnánk, ha nem bánod!? :wink: Simán előfordulhat! :lol: Majd jelezd valahogy,mert tudod én nem ismerlek fel!!!

Kép
kaandi

Megy a drukk Gjéti és Kaandi!!!!!!!!!!

Én felírtam a számomat a fénykép albumom alá a közösben, én is szívesen továbbítom ide a jó híreket, ha valaki nekem üzen. Én még nem tervezek szülni kb. 2 hétig :lol:

Voltam ma CTG-n, babóca elég lusti volt, nem akart mocizni, de azért elfogadták az eredményt, azt mondta a dokibá, hogy rendben van. 140-150 közt mozgott a szívverése.
Megviszgálni nem vizsgált ma meg, és egy hét múlva kell mennem újra CTG-re.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Babanyúl: kb. 2 hete vettük a kanapét. Szerencsénk volt a méretével, mert a szobába nem fért volna be akármekkora, de ez pont passzol... :) És kipróbáltuk, ha ki van nyitva ketten is elférünk rajta, szóval akár apa is ott aludhat, ha akar... Remélem beválik majd... A tiétek is pont passzol a szobába, ha jól látom.. :)

Zsu: hát megérzésem nekem sincs, de én javasolnám a hétvégét. Mit szólsz? :wink:

Strepto - szerencsére nálam is negatív... De hogy pisiből ki lehet-e azt mutatni, hogy a hüvelyben van-e? Hát elég furcsa. Hiszen pont az a lényeg, hogy a hüvelybe ne legyen, mert akkor tud fertőződni a baba... Persze a vizeletből is át tud fertőződni a hüvelybe bármi, de hogy mennyire törvényszerű az hogy ha a hüvelyben van valami fertőzés, akkor az a vizeletben is megjelenik... :?:

Panna
pandusika

Szépek a pocakok lányok, kezd kisebbségi komplexusom lenni mert az enyém mostanában szerintem nem igen növöget. Nem tudom...

Panna, Zsu: már lerágtam az összes körmömet miattatok. :) Eldöntöttem, hogy akkor biztos nekem is csak a nyákdugó egy része távozott, és akkor még ráérünk bőven.

lkverus: ha már így kicsinosítottad magad, akkor most kell gyorsan fényképeket készíteni és megmutatni nekünk is. :wink:

zsufi: ez a köldökzsinóros sztori azért kicsit ijesztő volt, de jó hogy úgy néz ki mégis minden rendben van. Ujjaim keresztben értetek is. :)

Kép
Kép
elif

Eszter: Örülök, hogy minden ok volt a dokinál, és gratula a kókusz eredményhez neked is! :wink:

Iricc: Holnap várjuk a híreket doki után!

Zsancy: Szerintem pisiből nem szűrnek kókuszt! :roll:

Ladmon: És külön öröm, hogy még a férjemnek is ízlett a sali :D , pedig Ő aztán nem valami nagy salátakedvelő! :?

Gjéti: Ne izgulj, nagyon drukkolunk Nektek is! :D

Kaandi: Én Nektek is nagyon megy a drukk!!!!! :lol:

Andus: Örülök, hogy minden ok volt a ctg-n! :)

Panna: Benne vagyok a hétvégébe :D , esetleg szombat, vagy vasárnap? :wink:

Elif: Szerintem igenis sokat nőtt a pocid! :)
zsu83

sziasztok

végül azért döntöttem úgy h nem csináltatom meg a kókuszt, mert mondta a doki, h ha van, akkor kiirtani már nem lehet (mint a HPV-m) és a lényeg h a szülés alatt ne legyen (gondolom olyasmi ez mint a herpes vírus, benne van a szervezetben örök életre, de nem mindig "dolgozik").
mivel gyorsteszt nem létezik rá, ezért nem tudják megállapítani h a szülés alatt van-e fertőzés vagy sem.
ha leveszi jövő hétfőn, mikor megyek ctg-re és nem lesz jelen a fertőzés attól még ha teszem fel a teszt után két héttel szülök (kb az lenne az előírt) lehetek a szülés időpontjában pozitív. és senki, de senki nem fogja tudni! mondta a doki h 3 éve még nála is a kötelező protokoll része volt, de pont ezen okoknál fogva már nem az.
mondjuk annyit beszélünk itt már róla, h lehet hétfőig még meggondolom a dolgot.

Zsancy - hüvelyváladékból veszik a kenetet a strepto szűréshez, tehát a vizelet valami teljesen más lehet, talán kérdezz rá. ? :roll:

andus, örülök h kiderült a férjed problémája, így legalább tudjátok kezelni és nem lehet nagyobb baj!

Voltam ma dokinál lezárni a táppénzt, feb 1-től pedig elkezdem a TGYÁST. Így a jövő héten mennem kell a munkahelyemre, h bevigyem a szükséges papírokat. Na gondolom egyhamar nem lesz pénzem a TBtől :( pedig nagyon kellene mér, főleg a nagy hideg után, mindjárt jön a gázszámla :shock:

Vettem végre hálózsákot, olyan nagyon céééép! meg orrszívós porszívót is, meg málnalevél teát meg laktoherbet is.

Jajj gyógyszertár! Ezt le kell írnom. Gondoltam szemrevételezem a tena betétet, mert mindenki azt nyomja, h az fog kelleni a kh-ban. Na tena pont nem volt, de mutatott a hölgy egy csomag hasleszorítós + betétes bugyit. Olyan all in one volt, és egyszer használatos! Húúú az olyan csini volt :shock:
2300 HUF és van benne 12. Lehet h ez hasznos, de én annyira nem szeretnék ilyen antinő lenni, h megkértem a hölgyet tegye vissza nyugodtan a polcra. Olyan volt mint egy kisebb csomag pelenka! Asszem minden női mivoltom eltűnne ha ezt felvenném, pedig lehet h tényleg jó cucc :roll: most van sima naturelle betétem, egy 20as csomag vhogy majd csak kibírom vele, ha mégsem akkor megkérem a páromat vegye meg nekem azt a csini csomagot.
na megyek pocakokat nézni. nekem ugyanis nem nő az sem, csak a jobb oldalam áll ki, mert mindig ott tornázik a Kismazsolám! Jesszus mi lenne az alvással ha nagyobb lenne a hasam ettől!!!! :shock: így is olyan kemény éjszakáim vannak :shock:

KépKép
hugic

Na akkor most megprobálom a lehetetlent és felrakok a kocsiról képet.... Kép [img]igy%20sport%20kocsi%20van%20még%20elöl%20ilyen%20védö%20őv%20amit%20le%20lehet%20szedni.%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233250713.2677.jpg[/img] [img]a%20kocsiba%20rakhható%20mozes%20amit%20rá%20lehet%20tenni%20a%20vázra%20is.%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233250740.3235.jpg[/img] Kép [img]babahordózo%20vagy%20másképen%20autos%20ülés.%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233250782.5898.jpg[/img]
Mindezt 9000 ft-ért vettem nagyon szép sehol sincs elszakadva és nem napszivta..

Kép
háfi

A francba valamit elcseszerintettem megprobálom még egyszer... Kép Kép Kép

Remélem most sikerült....
Rita

Kép
háfi

Hugic: Hát tény, hogy ezek a betétek tényleg nem túl esztétikusak! Amikor megláttam a Tennát majdnem sírva fakadtam! :( Tiszta olyan, mint valami pelenka! :?

Háfi: Szép a babakocsi! :)
zsu83

Mindenkinek megy a drukk akik bennt vannak vagy akik mennek a hétvégén nem lehet tudni a babák nem tudják hogy szombat v. vasárnap van :lol: :lol:
Az unoka tesomról csak annyit hogy szegény már 6 hete dekol a korházba mert a babája nem akkart hizni.. De rendesen időre szült.
Hozzá kell tennem hogy az anyuka sem valami hatalmas 156 cm magas és vagy 50 kg terhesen. Ugyhogy nem tudom igazán mit vártak töle?? :?
Pusz Rita

Kép
háfi

Én egy gyogyászati segédeszköz boltba vettem direk kismamáknak szülés utánra betét ugy néz ki mint a sima betét csak kicsit vastagabb.Semmi pelenka beütése nincsen....

Kép
háfi

Verus szerintem én sem fogom megállni hogy ne vigyem ki a picurt :) Tuti mi is kint leszünk legalább az udvaron, jól becsavarom majd. Emlékszek szegény Zétit mikor kivittem a legnagyobb kánikula volt és betekertem egy polár plédbe :oops: :D az elsőt tényleg nagyon félti az ember :D

Nicko te miért szeretnél császárt?

Yve gratula a kókuszhoz! Én egy kicsit gázolok ám, mert nekem ilyesmit nem néznek :? szóba sem került.

Andi köszi a tippet, láttam ilyen "karavánt" nagyis változatban :D nagyi tolta a kocsit, napellenzőn nagyobb, kocsiban a kisebb. Mi vettünk egy új kocsit, szerintem elég masszív a teteje hogy elbírja Zétit úgyhogy majd kipróbáljuk :wink: Zéti is leszokott a babakocsiról, már vagy két hónapja nem ült benne, mindenhová gyalog megy.

Iricc testvérkocsin filózgattam de ahol lakunk annyira sz.r a járda hogy tuti elakadnék vele, meg az abc-ben nem tudnék befordulni a polcok végén. Pedig az lenne a legjobb a kölköknek.

folyt köv csak le kell feküdnöm

Vera
Kép
Kép
zetibebi

sziasztok

Látom most nem gyarapodtunk bár képzeljétek tegnap mi elindultunk h szülünk mert délután fél 8 óta fájásaim voltak és fél egyre nagyon felerősödtek és bementünk sajnos nagyon negatív élménnyel gazdagodtam mert nagyon negatívak voltak amíg meg nem tudták h kolléganő vagyok:-( én meg nem akartam ezt nagy dobra verni de úgy látszik h ezt ki kell használni, mert amugy csak munkának néznek és éjszaka ezt h mered:-((((
Már nagyon szeretném ha megérkezne a babó!!
Remélem senkit nem keseritettem vagy ijesztettem meg csak jo volt most ezt elmondani nektek.
Ma pihentünk a kis babócával, és most erősnek érzem magam.Hajrá babázás!!!!!!!!
Legyetek jóóóóók!
Puszi
Kép
pmonika

Elif, tedd fel ide is a képet, és Verus kérlek te is! Kíváncsi vagyok. :D

Kép

Kép
gjéti

hugic: én is megrettentem a pelus láttán, de a DM-ben találtam inkontinenciabetétet, szóval én azzal kezdek!

De olyan háfi által vett betétet még lehet, én is szerzek be (az a zöld csomagolású, ugye?), mert az tényleg szimplább ügynek tűnik.

pmonika: engem érdekel... Nem vettek komolyan, vagy mi? Ugyanis egyik félelmem, hogy nekivágok szülni, aztán meg hazaküldenek, hogy ez még nem is az... És, hogy bunkók lesznek!
Tudom, hülyeség... De mindenkinek van valami buta parája, na ez az enyém!! :)

ladmon

Bocsi csajok, de nem tok képet csinálni...fényképező kinn a kocsiban a csomagok közt, nehogy lemaradjon(ahogy szokott) , és a gépre még szinte semmi sincs feletelpítve, nemhogy bedugdosva, ígynem is tudnám megjeleníteni.....apa nem ér rá ezzel foglalkozni, de holnap megpróbálkozok valamivel...

voltam Ctg-n, megin csak egy korongot kaptam, vagyis a méhtevékenységet nem nézte a doki...azt mondta tökéletes a szívhang.... jövő 7en megin ctg csütörtökön, és akkor lesz Uh is, ha addig semmi se történik..... :)
most rohanok...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Lányok, én most eltűnök egy kis időre. Haza megyek anyumékhoz,
és ott most nincs net. :) Ha minden igaz szombaton már itthon leszek, de az is lehet h csak vasárnap. Remélem mindenki vigyáz magára, és mire visszajövök már több babuci is kint lesz. :D
Ha velem esetleg történne valami váratlan, akkor apuci majd jelzi nektek. :lol: Vigyázzatok magatokra, megy a drukk mindenkinek!!! +++ a babókról pedig képet kérünk :!: :!: :!: :P

Kép

Kép
gjéti

Szép jó reggelt!
Gondoltam bekukucskálok,hátha valaki "beelőzött"!:) és van végre új babahír!? De úgy látom még semmi új hír nincs...:(

Jó néhány órája fent vagyok már, az is csoda, h viszonylag könnyen elaludtam..... :lol: ilyen izgalmak előtt ugyebár....!!! :lol:
Próbálom rendszerezni a gondolataimat, ami elég nehezen megy. Még ezt azt elintézni, utalások, telefontöltő, gyereknek ruhák a jövő7re stb............teljes káosz az agyam...., nehogy vmi itthon maradjon stb..De már alig várom, h túl legyek a dolgokon.

Mist: akkor BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok Neked !!!! :lol: :lol: remélem jól emlékszem? :wink:
még de benézegetek, ha jut rá idő, hátha nem akkor pedig minden jót mindenkinek!

Kép
kaandi

Háfi jó kis megpróbáltatás lehet az unokatesódnak! Szurkolunk nekik! Nem tudják miért nem hízik a baba? Z is nehezen lépte át a bűvös 4 kg-t.

Mist ma van a szülinapod? Isten éltessen! :D

Mennek a drukkok a kórházakba!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Elif, azért szépen gömbölyödik Efe-lak is, én úgy látom, nincs mi miatt aggódni :)

Mist, nagyon boldog szülinapot!!!

Az előbb volt egy elég durva görcsöm, de aztán elmentem WC-re, és hát valójában bélgörcs volt :lol: csak majdnem leestem a székről, úgy fájt, úgyhogy kicsit beijedtem: napok óta könyörgök Adrikának, hogy jöjjön már ki, olyan kicsi már neki odabent a hely, de ma pont Apának muszáj volt vidékre utaznia munka-ügyben, szóval nem lenne jó vicc éppen most...

Jippí 39.hét betöltve! :D only 7 days to go! (vagy reméljük, kevesebb :wink:)

Rengeteget gondolok a kórházba vonultakra!!!

KépKép

KépKép
stelly

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok, Natasa, úgy tűnik, nem akar szülinapi ajándék lenni :lol: .

Reggel egyből arra gondoltam, ma végre biztosan lesznek babás hírek, már nagyon várom őket!

Kaandi, elhiszem, hogy nem vagy túl nyugodt, gondolunk rád!

Stelly, nekem holnap érkeznek a szüleim, ezért igazából én sem bánom, ha ma nem szülünk, utána már sima minden, maradnak, és így megoldott a tesó-vigyázás kérdése éjjel-nappal.

Verus, a fényképezőt én is betettem a csomagba, az a biztos, amit most pakolok, bár annak idején elég jó lélekjelenléttel át tudtam gondolni, hogy mi kell még.

Kép
mist

Hú, a vonalzó elég komoly lett...

Kép
mist

Hugic, nem szeretnék tényleg beleszólni, a te babádról van szó, és tényleg a te döntésed, hogy egy nem kötelező vizsgálatot megcsináltatsz-e, de azért szerintem kicsit olvass utána a témának, mielőtt döntesz. Én hirtelen ezeket a cikkeket találtam:
http://www.kismama.hu/babavaras/strepto ... ozes/1794/
http://www.babazo.hu/szakertok/20080827 ... tozes.html
http://drimmun.com/terhesseg/streptococ ... esseg.html

KépKép

KépKép
stelly

Szia Mindenki!

Nincs babahír???? Pedig 7 ágra süt a nap! Én azt hittem Vince megérzi a meleget, és a napocskát, gyorsan elindul kifelé, de mintha kicseréltek volna.....mintha pocak se lenne, tele vagyok energiával, ugrálgatok, pedig már olyan voltam mint egy 80 éves, és semmi oylan érzés, hogy szülni kéne.... :) Kész káosz az agyam!
Még vérvételen is voltam megin ma reggel, az aggódós háziorvos miatt.....

Mist! Boldog szülinapot!!!!!!

De jó lenne már babucit megsimizni idekintről!!!!! annyira szeretnék már pelusozni, meg jól megölelgetni a kismanót, meg hallani a kis hangját!!!!!!!! Ez a várakozás arra jó, hogy már az se érdekeljen, milyen úton módon jön ki a bébi, csak kinn legyen!

Hát akkor mindenkinek szépséges babapottyanós 7végét!!!!!!! Azért még visszakukkantok adiig, hátha lesz meglepi :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ja, jó a vonalzó szövege :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ja igen, meg azért is fontos lenne viszonylag időben szülnöm, mert a Berlinben lakó nővérem jövő szerdától szombatig lesz itt Magyarországon. Szóval addigra fel kéne tudni mutatni az unokahúgát :D

Jaja, nem rossz a vonalzótok :)

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: