A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

hallelujja!!!egy pillanattal lemaradtam!!!Lemaradtam!!!!!
8) :lol:
Vendég

Hű, megúsztam a laptetőt. :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

EYI!
Te tojásozhatsz is apával hógolyózás helyett :lol:
Vendég

hóóóóóóóóó.

Kép
Kép
eyi

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:02-kor.
Vendég

egyébként a baba csukolhat vagy csuklikhat vagy csukhat?vagy hogy a pinába kell ragozni?pedig 5-ös voltam nyelvtanból, de ez túlmegy a tudásomon

Kép
Kép
eyi

Eyi!!!!
ÉN CSUKLOK
TE CSUKLASZ-
Ö CSUKLIK
MI CSUKLUNK
TI CSUKLOTOK
ÖK CSUKLANAK,CSUKOLHATNAK
Vendég

ja lehet hogy csak az a tojás marad nekem, vagyis az a kettő, még szerencse hogy múltkor leszörtelenítettem vele, mert amúgy a fogaim között végzik a szőrszálai... :D :D
aztá csak jajgat

Kép
Kép
eyi

CSAK KÉRD A KÖZÖNSÉG SEGÍTSÉGÉT ÉS MENNI FOG :lol: :lol: :lol:
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:03-kor.
Vendég

Csiri-Édes!

Mit vártál on-line??? h írok egy receptet, amitől megszűnik? :D

Ha pedig nem hiszel a krémekben, akkor meg minek???
:twisted:

Botox injekció??? :roll:

Kép
zmimi

ÉN MÁRHACSAK A MELLKASÁRA FEKSZEK,AKKOR TELEVAN MÉG A TÜDŐM IS SZÖRREL...
Vendég

nektek is rángatózik néha önszántából a felkarotok?
hát nekem gondol egyet, aztá ráng kettőt.ezt is a terhességre fogjam?mert hogy kattos vagyok, azzal már megbékéltem, csak elmúlik utána, de ha már rángatózással jár együtt, asszem kicsit veszélyesebb.lehet, hogy kell kérnem beutalót az ideggyógyászatra?

Kép
Kép
eyi

BOTOXRA GYÜJTÖK....DE AZTÁN A GERINCBEÉRZÉSTELENÍTÉS UTÁN NEM CSAK DERÉKTÓL LEFELÉ LESZEK BÉNA,HANEM AZ ARCOM IS LEBÉNUL....UGY FOGOK KINÉZNI MINT KORDA GYURI...LÁTTÁTOK MÁR MOSOLYOGNI??? :? :shock:
MEGAZTÁN AZ ÉN FEJEMRE ANNYI BOTOX KÉNE,HOGY INKÁBB ELISZOM AZ ÁRÁT :lol: 8)
Vendég

EYI!!!
RÁNGATÓZÁS????OLYAT MÁR LÁTTAM....AZT HISZEM AZ ELMEBETEG NŐ NAPLÓJA CÍMŰ FILMBEN.....
Vendég

Anyám!Megőrülök tőletek.Komolyan mondom jobb titeket olvasni,mint bármi más!
Annyit röhögök.Csiri,te nagyon belejöttél...

Nálunk süt a nap.

Kép
melike

MELIKE!!!Alapból ilyen vagyok,csak eddig felmértem a terepet,mert fafej anyukáknak nem akartam kibontakozni és megmutatni a valós énemet..
de itt vannak hülyébb anyukák is mint én,ugyhogy megnyugodtam!!!
Sértődés ne essék,a szó jó értelmében hülye anyukák!!!
ÉRTSÉTEK JÓL!!!!
Vendég

bazeg, megírom az üzit, erre a gép kiírja, hogy rövid időn belül nem küldhetsz üzenetet, várj egy kicsit..kattos vagyok rángatózok és még nem is beszélhetek a sorstársaimmal???ez aztán a bünti.
szoval az első variációm jó, csukolhat, ja, de milyen szörnyen hangzik?
és már elfelejtettem mit írtam öt perce.komolyan.nem hülyülök.csak elhülyülök

Kép
Kép
eyi

MEGPRÓBÁLTAM LEFOTÓZNI A RÁNCAIMAT,DE VALAMIÉRT NEM SIKERÜL...DE NEM ADOM FEL :lol:
Vendég

JA AZT KIFELEJTETTEM AZ ELÖBB,HOGY NEM KÖLTÖK BOTOXRA,INKÁBB ANNYIRA SZOROSRA HÚZOM A HAJAMBA A HAJGUMIT,HOGY KIFESZÍTSE A BŐRÖMET....
:? :lol:
Vendég

Csiri:én is így látom,az elején még visszafogtad magad!
De mi így szeretünk!

Kép
melike

De sokat írtatok :shock:
Nálunk a rangsor egy kicsit más
1 gyerekek
2gyerekek
3gyerekek

apa!! :D
És ha lenne hely már rég külön aludnánk a horki miatt,de a csak a gyerekekkel tudna...gondolhatjátok,hogy eggyik sem vállalná :D
Vendég

egyik
Vendég

Szerintem a hülyébb anyuka én vagyok :D :D :D :D :D :D
Valld be hogy rám gondoltál :D :D :D :D :D :D
Vendég

ja igen.eszembe jutott. szóval jön a takarítónő a suliból, hogy megszült a másik takarítónő 3600 gr.lett a fia.
következő kérdésem:mekkora hasa volt?
erre ő:kb mint neked
huh, le is izzadtam.6 kilós lányom lesz vagy mi?hát nem vagyunk kicsik apával,dehát...
mindenki aszongya mekkora hasam van, pedig tegnap a 27 heteseknek is kb ekkora volt.kivéve egy-kettőt persze.
na ezt nem tudtam az előbb elküldeni.rem most elmegy

Kép
Kép
eyi

azt hiszem a hülyék sorába én is beállhatnék, de csak csiri te utánad-te vezeted a rangsort-persze jó értelemben.ahogy te is írtad

Kép
Kép
eyi

APA-GYEREKEK RANGSOR!!!
Én ugy gondolom,hogy akkor mehet tönkre elsősorban egy kapcs,ha a gyerek mindennél fontosabb...!!!!
Fontosabbnak is kell lennie,de nem minden értelemben!!!
Attól,hogy Ö van,a párod is ottmarad...Magának a családnak kell fontosnak lennie egységesen és nem rangsorolva,megosztva...!!!!
attól,hogy születik 1-2-3 babó,attól a mi életünk megváltozik és nem megáll...a magánélet megmarad és abban apának kell a legfontosabbnak lennie!!!!
SZERINTEM!!!!
Sajna leírva nem adja vissza azt,ahogy gondolom...
Vendég

Eyi: ezt az előbb is sikerült elküldened! :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

EYI!!!
aNNYIRA ÖRÜLÖK,HOGY ISMÉT MEGOSZTOTTAD VELÜNK EME ÉDESDED TÖRTÉNETET....
ÉPP JAVASOLNI AKARTAM,HOGY ÍRD LE MÉGEGYSZER!!!!
vagycsak hallottad a vastapsot amivel visszatapsoltuk???
Vendég

na.mondtam hogy hülye vagyok.láthatjátok, hogy nem viccelek.bajok vannak
jaj de megkomolyodott ez a csiri-nem ismerek rá.
de igazad van egyébként
azt hiszem a front teszi nálam ezt az agybénulást.
még a kislányom is érzi, annyit rugdos, néha azt hiszem mindjárt kilép.

Kép
Kép
eyi

A nem fafej és hülyébb kismamákat azt úgy értelmezzétek,hogy bennem még az a kép élt,amikor mindenki ilyen begyepesedett,maradi,igazi ASSZONYOS KISMAMA volt....az elöző terhességeimre gondolok...
Mondjuk akkor 18 és 20 éves voltam és akkor az összes kismama merevnek tünt nekem....nem így most!!!
Vendég

Eyi!
Nem komolyodtam meg,csak a skizofréniám néha még kisért... :lol:
Vendég

Én meg már azt hittem egy pillanatra,hogy én vagyok a hülye,mikor olvastam eyi sztoryját. :lol:

Kép
melike

másodszorra

Kép
melike

Melike!!!
te sem panaszkodhatsz!!!
azt hinni az álkapocskiugrásos sztorira,hogy szülés közbeni....és még írtad,hogy ilyenekről még nem hallottál,milyen sok ujjat tudsz meg itt!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

nyugodj meg melike te teljesen normális vagy

Kép
Kép
eyi

Ja Eyi!!!
Megpróbáltalak felvenni msn-re....esetleg ha megtennéd,hogy a neved mögé az e-mail címedet is beírod a profilba,talán újra megpróbálnám és sikerülne is... :shock: :lol:
Vendég

Engem is vegyetek föl..az iwiwen ott a cím :D

Lehet,hogy azért 3. apuka mert nálam ez a rangsor :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

De ez csak vicc természetesen teljesen másért :wink:
Vendég

ujjat két j-vel rövid u-val.te sem jeleskedhetsz nyelvtanból..és még ő ragoz nekem..lehet nem is jó.. :D :D :D
ÁÁÁÁÁakkora rugásokat kapok..a ti pocaklakótok is ilyen mozgékony?

Kép
Kép
eyi

bari!
Kerestem azt a címet,de sehol nincs!!!
Vegyél,vagy vegyetek fel Ti és én visszajelölök az iwiw-en!!!
Veres Andrea Eger!
Van még más ilyen nevű is,de nekem a két csajszim képe van kirakva!!!
SIKERÜLNI FOG??? :lol:
Vendég

:oops: :oops: :oops:
BOCSI EYI!UGYE MEGBOCSÁTOD NEKEM A HELYESÍRÁSI HIBÁIMAT???
kÉRLEK!!!
:roll:
iNKÁBB A HORKOLÁS MIATT NE ALUDJAK JÓL,MINTHOGY A TE HARAGOD MIATT!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csiri:te most miért írsz nyomtatottal?

Kép
melike

Nekem sikerült jelölj vissza
Vendég

Melike!!!
Néha amikor valamit ki akarok emelni,akkor a klaviaturán átváltom nyomtatottra és úgy marad....
Elnézed nekem ezt a malőrt??? :lol:
Vendég

hát ott az email címem, nem?eyi@freemail.hu.
Csiri neked mindent megbocsátok.. megpróbállak felvenni iwiwen

Kép
Kép
eyi

Csiri:fejezd már be!Már kérdezni sem lehet?

Csiri,bari:felvettelek MSN-en titeket.Nem baj?

Kép
melike

egyébként itt a skype van letöltve, csak otthon van az msn-azaz duán 3 után

Kép
Kép
eyi

az összes betü nyomtatott, csak néha csupa nagy. :lol:
szédült tyúkok gyülekezete, itt röhögök hangosan, pedig már fél órája el kellett volna mennem hajat mosni. :D
jó itt veletek, na. még ebben a ramaty, szutyi, időnként napsütéses (pl 10 perce) időnként töksötét (most) időben is. és bp. II. kerületéből havazást jelentett a zuram az imént. így induljak csavarogni... :roll:

mia_snow

Ne haragudjatok már,hogy más téma.Festi valaki a körmét?Én most festettem ki.Nagyon régóta festem,van vagy 40 lakkom.Az első 3 hónapban a szagát sem bírtam,most már oké.

Kép
melike

Melike!!!
Sajna a válaszaimban nincs hangsuly...Semmi bántó szándék nem volt a hozzászólásomban...bocsi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: