A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Szurkolok mindenkinek akinek szüksége van rá (Nilabali, Julcsi, Zsu stb.), hogy minden jól menjen!

Ma én is voltam ctg-én a kórházban, és tényleg lehetett valami a levegőben, mert amíg kint várakoztam két újszülött babát is vittek le a csecsemőosztályra! Az egyiknek akkor még lilák voltak a kezecskéi, de az arca már rózsaszín, a másik meg igazi hajas babának nézett ki. Nagyon aranyos volt mindkettő!
Az én lurkómnak nagyon mozgékony napja volt, de a méhem passzív, szóval szerintem én még megvárom a jövőhetet. :wink:

Képzeljétek, még a Kenguru Kidig is elvánszorogtam (útközben megpihentem egy MacDonalds-ben, mert kellett az energia), és vettem a bébinknek egy hálózsákot, ráadásul, ha minden igaz lesz babaerszényünk is, mert megnyertem egy licitet a Vatrerán :D
Jó nap ez a mai!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus: legalább van akinek jó napja van! Mondjuk én sem panaszkodom. :D

Julcsi: nem szomorkodj, ha a babának és neked is ez a jobb akkor ennyi. Én sem örülök a gyógyszerszedésnek, de hát ez van. A baba az első de az sem utolsó szempont hogy nekünk ne legyen bajunk. Fel a fejjel.

Zsu: merre vagy? Csaknem ...

Kép
budabo

Nilabali: Ezt szörnyű még olvasni is, ki is jöttek a könnyeim, nem semmi, milyen nagyon bátran csináltad végig, minden elismerésem a tiéd!!!!!! És nagyon szorítok, hogy gyorsan javuljon a helyzet, és Kisbalázs is megnyugodjon, és maradjon még a kuckóban. Aludj, amennyit lehet, a festő, és apa elrendeznek mindent, ne aggódj!! MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Kreiszi, részvétem a dédi miatt. Ikreknek meg gyors gyarapodást kívánok( az ikerpárok mindig is a szívem csücskei voltak :P )

Panna: bármi van, írj, és légyszi ha csak lehet, jelentkezz be minden nap, h ne aggódjunk. :wink:

Ez mindenkire vonatkozik! Kedves eltűntek, ha csak egy szóra is, de jöjjetek minden nap, mert nagyon rossz a bizonytalanság, és mindenkiért aggódunk.

Zsu: Hát bármi is lesz ma, szorítsd össze lábadat, Bence okos legény, tudja ő, hogy mikor jó előbújni.

Ma megvolt az utolsó uh, hát érdekes... A méretei alapján a születési időt a gép március 12-re írta :shock: . A gyerekorvos szerinti óriási baba, ami nem fog majd kiférni a rettenetesen keskeny csípőmön: buksi szélessége 89 mm, fejkörfogat 299 mm, tarkó-homlok távolság 103 mm, becsült súly 3000g. Na ilyen az én óriásbébim, nem azon reszketek, hogyan fog kiférni, hanem azon, nehogy véletlen elveszítsem az utcán :lol: . na de ezt a papírt odatolom azért alkalom adtán a gyerekorvosnak.

Andi, de jó, hogy múlik a sárgasága Eriknek, biztos ez a ragyogó napsütés az oka! de ha nem, akkor a sok finom tejecske, amivel jóltartod. :P

Háfi, gratula az unokatesód babájához, milyen közeli időpontban érkeznek a gyerkőcök a ti családotokban. Időre született Bence, hogy ilyen kis csepp?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

sziasztok!!!
Bocsánat h eddig nem jelentkeztem de sokat gondoltam rátok és kíváncsi voltam h van e már babónk!!!
Sok sok gratuláció a másik topik babához és sok tejcsit kívánok!!!!

Nálunk is elindultak a fájások és nagyon nyom a hasam ki akarna bujni a babó, de a fájások még rendszertelenek......
Én már elég türelmetlen vagyok nagyon várom.
Olvaslak beneteket csak sajnos már az ülés nem megy:-(((((((
Mindenkinek kitartást és sok erőt kivánok!!!

Mónika
Kép
pmonika

Háfi gratula az unokatesódnak! :) Mindenképp megemlítem majd a dokinak a metszésem, nekem 3 hete 4,1 mm-re, két hete 3,5 mm-re mérték uh-val, nem ugyanaz mérte úgyhogy biztos ebből adódik az eltérés :?

Dina nekem nagyon gyanús :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hello lányok!
Nilabali, iszonyatos amin keresztül mentél, le a kalappal, de most már csak optimistán és kitartás!!!Biztos minden rendbe jön! :D
Julcsi,én csak pénteken megyek, az is lehet, h közvetlen a műtét előtt kell bent lennem :lol: az meg délután lesz. Holnap tudom meg a ctg után 13 óra körül....
De ha nem "találkoznánk" itt a fórumon, akkor megragadom az alkalmat és sok szerencsét és minden jót kívánok Neked is! No meg Erika is holnap fekszik be??? :roll: :) akkor néki is!!!
Be vagyok rezelve azért egy kicsit ám, remélem elmúlik. Olyan fura, hogy ma azt mondom már, h holnapután........ :lol:
na még visszanézek este addig is puszi

Kép
kaandi

Sziasztok!

Köszi lányok az együttérzéseteket. 84 éves volt a papa.
Az ikrek jól vannak, ilyenkor még gyakori, h lélegeztetni kell őket, mert hamar elfáradnak és minden energiájukat felemészti a légzésre koncentrálás. De a kisfiút már kezdik leszoktatni.

Hajnali ébrenlétem alatt gondoltam arra, h Pmonika és Nilabali milyen régen jelentkezett, erre most látom, h írtak ma.

Magdi is jól eltűnt!

Nilabali: sajnálom, ami veled történt, remélem Kisbalázs már kiheverte a megrázkódtatást! Szorítok, h maradjon még!

Zétivera: szorítok, h nagypapád találkozzon Olivérrel!

Jázmin: drukk-drukk az „álomvizsgára” :D !

Panna, Zsu: szerintem ti beelőztök :D !

Yve: hiszti: :D

Háfi: gratulálok az unokatesódnak!

Stelly: Adri baba is szépen belehúzott a súlynövesztésbe!

Andi: örülök, h jók lettek Erik eredményei. Megúszta egy szúrással?
kreiszi

Eszter: Szép nagy lány lesz Adrienn! :) Beelőzte Bencust is!

Bogi: Hát már én is kevés esélyt látok a talira! :? Ha esetleg nem jönne össze, akkor majd összehozunk egy talit a babáinkkal együtt! ?
Persze írok sms-t, meg Zsuzsinak is! Jót kaszinóztunk ma vele a doktornőnél!
Nehogy elrontsa a vacsit az a fog, mert akkor mérges leszek!
Látom már hiányoltál!? :wink: Csak pihiztem délután, mert a szülésznő mondta, hogy pihenjek, lazítsak! :)

Háfi: Hát a mosógép nem túl jó hír!
Unokatesódnak gratulálok Bence babához!

B79andi: Nagyon örülök, hogy jók lettek Erik eredményei, és hogy múlik a sárgasága!

Julcsi,Kaandi, Erika: Nagyon-nagyon drukkolunk Nektek!!!! :lol:

Crocus: Köszönjük a drukkot! :)
Örülök, hogy minden ok volt a ctg-n! :)

Zsuzsi: Jó volt hogy összefutottunk ma is, milyen jól elvoltunk! :D

Pmonika: Örülök, hogy írtál, Nektek is mennek a drukkok! :)

Kreiszi: Örülök, hogy jól vannak az ikrek!
Azért lehet hogy Alex is belehúz és gyorsan kibújik! :wink:
zsu83

Nilabali:Nagyon ügyes vagy!ennyi mindent átélni...hát... kellett erő hozzá.

Mist!Velem is szórakozni próbáltak tegnap a lelet kiadás miatt...mert csak 10től adják ki...De arra való tekintettel kaptam meg,a kokusz eredmény és látszik,hogy mindjárt szülők!!!
Sőt nagyot néztek mikor mondtam,hogy a mostani eredményért csak 3.-án megyek!! :shock: De hát készen lesz ...csütörtökön...semmi extra nincs benne....max az ellenanyag....de őszintén mit érek vele?

Panna!Én már napok óta a fánkot enném..de nincs erőm neki állni...
pedig annyira....nyami...

Andabella! a madam a tappancs fel helyezésénél már tudja ,hogy hogy van a baba nem??
Mert ha jól tudom akkor 6 vagy 8 pont van ahová a tappancsot teszik ott hallható a baba szívhangja nem?mert ha a köldök alá teszi akkor fejvégű...
De javítsatok ki ha nemi gy van....

Elif!szinte mindenütt káosz volt ma amerre jártam...szörnyű ...esik az eső és mindenkit meg őrjít ....éééés gratula a negativ kokuszhoz!!

Zsu akkor szorítok ,hogy Bencus maradjon még bent....azért rendes a szülésznőd! :shock:

Eszter!
huuu nem mondom Te is jól megnövesztetted Adrienn babát.

Háfi!Ez borzasztó!!Mi is akkor vettük meg az új gépet mert kb 10ezer ft lett volna a külömbség mármint a szerelés +kiszállás éa az új gép között....

Andi!Örülök,hogy Erik baba jobban van...

aki a málnalevél teát iszogatja ,megosztaná velem,hogy miként is kell elkészíteni?forrázat?Főzet?vagy hideg vízes kivonatként?

Kép
zümis

Zümis: Köszi a drukkot! :)
Én fel szoktam forralni a vizet, és utána azzal öntöm le a teafüvet!
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:27-kor.
Vendég

Írtam egy kis helyzetjelentést Amynak, és hogy miket kívántatok nekik. Erre jött a válasza, amit szeretnék veletek megosztani, gyógyír minden bajra:

Nagyon aranyosak vagytok! Szerencsére tejecske van, Vendi ügyesen szopcsizik, ha minden ilyen szépen alakul továbbra is, akkor pénteken megyünk haza! El sem tudom mondani, milyen csodálatos ez az egész! Mondd meg a lányoknak, ne féljenek a szüléstől, mert a fájdalom elmúlik, de az a szerelem, amit a picid iránt érzel majd, az mindennél többet ér! Nagyon boldogok vagyunk! Puszilok mindenkit!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:28-kor.
Vendég

Zsuzsi: Köszönjük, hogy tolmácsoltad Amy szavait! :lol:
Na megint jót bőgök itt a gép előtt! :D
zsu83

Nilabali: nagyon bátor voltál-vagy!! Kitartás, remélem már most is sokkal jobban vagy!

Gerendai Zsuzsi: olyan jó, hogy így tájékoztatsz minket.. öröm olvasni, amit írsz! Apropó, ha addig nem szülünk, akkor szombaton jóga?

Velünk minden ok. Bár Petra baba a mai ctg-n is makacsul mozdulatlan maradt :D . De semmi probléma nincs.. a dokim kérdezte, hogy érzem-e fájásokat, mert vannak..én meg mondtam, hogy nem :shock:

Hát a mára tervezett szülés (úgy kinéztem ezt a napot) nem jött össze, úgy tűnik nálunk már csak egy makacsabb ember van, a lányunk :D

Zsu: szép méretek :wink:

Orsi

Kép
bjuti

Zsuzsi, március 12 :?: :shock: :D
Örülök, h Amy és Vendi jól vannak! :D

Zümis, a közös gmailben meg tudod nézni a szivacsunkat
a pelenkázóra. :)

Vera, nekem azt mondta a doki, h ha lassan folyik el a magzatvíz,
akkor nyugodtan ellehetek még itthon, nem kell sietni a kórházba...

Én csak nagyokat pislogok itt, h kinek mije és mennyire fáj, én meg tökre elvagyok magammal... A fekvés is tök jó, minden irányba,
menni is szépen bírok, meg bármit csinálni. Nagyon jó. :D
Nektek meg kitartást!!! +++

Ha valaki esetleg hozna a babókról képet, légyszi ide is tegye fel,
nekem még mindig nem működik a gmail!!!

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!
Itt vagyok, még egyben!!!! :) Apa hazaért, és ő vezetett vácra, volt nálam telcsi feltöltve, és még sétáltam is!!! De őszíntén mondom, látni a körforgalmat, hát...még azt is mutattam apának, hogy hol álltam félre, és hol intettem le egy kocsit! Annyira valóságos volt, még most is remegek tőle...ilyen velem még sose volt! Ez tuti egy figyelmeztetés volt! :):)

Amúgy nagyon keménykedek egész nap, és nyilalgat alul, de semmi rendszeres, és nincs olyan érzésem, hogy kórházba menjek... a másik: egész nap székelési ingerenciám van, és kezdek hasmanésesbe váltani.... hát ilyen volt az elsőnél is.... :)
Ja, és a abó egyre finobban, és kevesebbet mocorog....mintha kezdene lenyugodni, vagy én nem tom. De nem önmaga, az biztos!
Na megyek, adok vacsit a csemetéknek! Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zsuzsi: köszi, h tolmácsoltad Amy szavait, én is elsírtam magam. Március 12 :?: :?:

Verus: lehet te vagy a kövi?
kreiszi

Zsuzsi, de jó, hogy üzentél Amynek, és milyen szép a válasza :D El se tudom képzelni, milyen boldog lehet most :D

Verus, az én nem is annyira kicsi kicsim is be van ma nagyon lassulva, néha meg is ijedek, hogy jé, milyen rég nem éreztem már, de ha kicsit piszkálom, akkor azért szépen mocorog. (Na ezért a piszkálásért gondolom, fogok majd bűnhődni, mikor a kiságyban ordít... :lol:)

Gjéti, jó hallani, hogy legalább valaki nem nyűglődik még így a végén sem! :)

Bjuti, nekem is a ma lett volna a választott napom, de semmi... a kiscsajok úgy látszik, nem hagyják magukat befolyásolni :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Nem tudom, h mi igaz belőle vagy sem, de ma hallottam, h pl. a Dél pestibe múlt 7 csüt.óta látogatási tilalom van.... :cry: :oops: ráadásul ma bejelentették a híradóba is, h influ járvány van.... :cry: :oops:
Holnap megyek ctg-re, talizom a dokival amúgy is, megkérdezem...mindenesetre elkeserítő ez az egész :cry: :twisted: :evil:
Ti hallottatok valamit bővebben?

Kép
kaandi

Kaandi: Igaz. :cry:
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... -latogatas
Én is holnap megyek oda ctg-re 1/4 10-re, körülnézek-rákérdezek, mennyire komoly a helyzet :wink:

Kép
kangu

Huhh, Zsuzsi, ez olyan szép, én is megkönnyeztem Amy szavait! Rengeteg puszit küldünk!!! Jó hallani, amit mond, remélem mind így fogjuk érezni. :)

Gjéti: Ez azért van, mert Te friss vagy és fiatal.... :) Mi pedig már öregecskék. :lol:

Orsi: Nekem úgy produkál jó szívhangokat Marcus, ha felülről vagy oldalról ütögetem kissé. Közben persze bocsánatot szoktam tőle kárni, de így jutunk csak valamire. "Kis" Bogaram, alig van már helye... :)

Erika, Kaandi, nagyon gondolok Rátok és Gjéti, Rád is, és persze mindenki másra! Mindenkinek nagyon drukkolok, Isti majd értesít engem, Benneteket és lehet, hogy hétvégére behozza majd a gépet is egy picit. :D
Búcsúzom, sok-sok puszi Lányok!!! Lehet, hogy majd írok egy-két smst is Nektek, jó? :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: gondolok Rátok!!!
kreiszi

Erikára is!
kreiszi

Kangu: ez tavalyi hír, vagy rosszul jön be nekem az oldal?
kreiszi

Kreiszi: miután frászt kaptunk, most nézem én is... igazad van, ez tavalyi hír. húúúúú

Julcsi, én most akkor nagyon nem értem. Nem arról volt szó, hogy jöv. hét hétfőn vagy kedden lesz császár? :shock:
De ha jól értem, akkor holnap fekszel be?

Eszter: és van már új kedvenc időpontod :wink:

Orsi

Kép
bjuti

Huhh, Lányok, olyan furcsa, itt sirdogálok a gép előtt, eddig olyan higgadt voltam, de most valahogy nem megy. Holnap bemegyek a kórházba, és mikor hazajövök újra, már lesz egy édes, pici ( :lol: :lol: :lol: ) Bogyeszunk is. Most minden, tényleg megváltozik. Véget ér egy korszak és elkezdődik egy új. De remélem ez minden eddiginél szebb lesz... :D

Nagyon vigyázzatok Magatokra!!! :) Mire visszajövök, biztosan sok gyönyörű babafotó fog itt várni engem. :wink:

Rakok fel búcsúképeket.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nalibali, nagyon durva, amit átéltél, remélem, Kisbalázst nem viselte meg túlzottan, ma pihen és holnap már újra virgonc lesz :)
Julcsi, szerintem is tök jó a hozzáállásod, ha Marci ilyen hatalmas legény, akkor tényleg jobb mindkettőtöknek a császár.
Eszter, Adri baba is jó nagyra nőtt :)
Kreiszi, részvétem a Dédipapa miatt. Az ikreknek pedig mi is küldjük az energiákat! ++++++++++
Ma valahogy annyira csütörtök hangulatom volt és gondoltam, hogy holnap két babó is előbújik, milyen jó! Aztán leesett a tantusz, de akkor is, már csak kettőt kell aludnotok! Nagyon-nagyon szorítok nektek így előre is :wink:
Egyébként olyan kíváncsi vagyok, hogy ezek a méret-dolgok mennyire fognak bejönni?! Megnéztem, Fruzsit anno a 36. héten 2800 gra becsülték és végül 40+4-re 2990-el született, tehát nagyjából stimmel.
Ja, amikor napközben bekapcsolom a gépet, mindig mondom Fruzsinak, hogy Anya megnézi, született-e újabb pici baba :)
Jó éjt mindenkinek, reggelre vajon lesz újabb baba?

Kép
Kép
abencze

Julcsi: teljesen átérzem a dolgot! Olyan hihetetlen, h néhány nap és hatalmasat fordul velünk a világ. Nagyon jó, nagyon izgi mégis kissé félelmetes! De tudom, h nagyob szép lesz :D !
kreiszi

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak sokat kell most dolgoznom, h be tudjam fejezni az elvállalt munkámat, mielőtt a Kistigris kitalálja, h kibújik :)
Comorú is vagyok, mert (remélem, nem haragszik a testvérem h leírom, de nekem is jó kibeszélni magamból) a nővéremék most próbálkoztak lombikkal és a mai tesztelésen derült ki h sajnos nem sikerült nekik. Annyira bíztam pedig ebben a lombikban, igazából fel sem merült bennem, h nem sikerülhet. Már ki is gondolta a folytatást, amihez nekem biztosan több nap kellett volna, h olyan higgadtan és okosan tudjam átgondolni, mint ahogy ő tette ma, többek között ezért is nagyon felnézek Rá és Tisztelem Őt (persze ezért is vagyok hugi, mindig is ő volt az éleseszűbb :)). Kisbabám is megérezhette a szomorúságomat, mivel ma az átlagnál is többet mocorgott, a mamija nagy örömére. De fel a fejjel. Bízom abban, h a következő lépések náluk is meghozzák a sikert! Így kell lennie!!!!!!

Andik és Amy nagyon sok Boldogságot és egészséget kívánok nektek!

Julcsi! Neked kitartást a kórházi tartózkodáshoz (bár ezt már gondolom nem látod, mert remélhetőleg alszol, mint a bunda). És csak arra gondolj, h mire legközelebb átléped a lakás küszöbét azt már egy kis minimanóval a kezedben teszed! Nagyobb ajándékot pedig nem adhat az élet nekünk. Mindennek azért nem kell megváltoznia, hiszem, h ez rajtunk, szülőkön is múlik. Egy nagyon kedves kolleginám tudja olyan hihetetlenül jól szervezni az életét, h szinte semmi a gyerek előtti szórakozásról, társaságról nem kell lemondania.

Hétfőn megvolt az első nst. Na had ne mondjam, h ott aztán egyáltalán nem produkálta magát a fiatalúr. Aludt, mint a bunda, egyszer ijedt csak meg, mikor az asszisztens akkorát tapsolt és kiabált neki h még én is majd leugrottam az ágyról. Aztán lekapta rólam az övet, mondván ez nemhogy fölfelé nem megy, de egyenesen lefelé és semmi értelme tovább ott feküdnöm! Összehúzódások semmi, 20tól el sem mozdult, szinte nyílegyenes a vonalam. De a lényeg, h a doki elégedett volt :)

Streptora végül rákérdeztem, de nem csináltatom meg, mert nem kötelező. Volt már annyi, de annyi parám a terhesség alatt és ez most még baromira nem hiányzik, inkább homokba dugom a fejem. Lehet h rosszul teszem?

Kiskád + állvány, légzésfigyelő, és egy új hálózsák vár még beszerzésre, meg néhány aventes cucc, amit majd a párom rendel meg. Ma minden babaholmit szétválogattam, felcímkéztem (pontosabban belevarrtam a kezdőbetűket). A sajátokat megjegyzem. 2 nagy adagot ki is mostam. Holnap is mosok majd. Hétvégén bepakolom a kórházi pakkomat is. Tejserkentő teát is vettem.

Az éjszakák egyre rosszabbak. A bal oldalamon tudok csak aludni, de 1 óra alvás után elzsibbad, akkor felébredek, pisijárat, majd háton és jobb oldalt próbálkozom, de nem megy így vissza balra.... megint zsibbad, megint kelek... jó lesz azért már ha vége lesz. Gondolom jó darabig még nem alszom át egy éjszakát.
A gyomorsav pedig napközben kínoz... de nem akarok panaszkodni! Csak ténymegállapításként írom le.
Inkább hálás vagyok, h mindezt átélhetem, mert azt jelenti hamarosan kisbabám lesz!

Elnézést h most nem reagálok mindenkire, de lenne mit visszaolvasni, csakhogy a Mazsolám nagyon útálja már h itt ücsörgök és bököd h húzzak de gyorsan vízszintbe (vagyis bal oldalra).

Kérdés: a málnalevél tea mire is jó pontosan? Gyógyszertárban lehet ilyet kapni?

Julcsi! Neked mennek a drukkok ezerrel és várjuk majd a híreket :)

Jó éjszakát.
Magdi

KépKép
hugic

Mégegyszer köszönöm, hogy gondoltok ránk, reggel 7 órára kell jelentkezni a kórházban, remélem mihamarabb jó hírekkel tudunk jelentkezni.

Addig nektek is minden jót, és sok babára szeretnék visszajönni (de azért ne érkezzenek előbb a kelleténél... :) )

Babanyúl: én úgy tudom, hogy csáászármetszésnél a vágás után engedik le a magzatvizet és utána segítik ki a babát.

Kaandi, Julcsi. Gjéti: Ti is ügyesek legyetek!

Puszi mindenkinek!

Kép
cserkészkolbász

Jó reggelt!

-Nálunk a helyzet változatlan...
Alvással kapcsolatba én is úgyan abba a cipöbe járok mint Hugic.Egyszerüen sehogy sem jó,pluszba még a kicsi lányom a lábát belenyomja a gyomorszájamba...hiába simizem, neki ott tetszik.Vagy épp a bordáimon citerázik :wink: Nagyon fáj már...tegnap már mondtam apának..kész nem birom:)
Csajok ez a kókusz kimutatása mennyire megbizható?Akárhol olvasom mindenhol azt irják hogy nem lehet 100%-an kimutatni.Otthon,hogy szürik ezt a vizsgálatott?Itt nálunk pisiböl,mint a fehérjét.
A lábam az kezd eltünni,annyira vizes,hogy szinte az eddig hordott zokniaim nem jönnek fel.Ráállni is kellemetlen,cipő felvétele meg krimi...
Iszogatom a m.levélteat...de az ize valami förtelem...remélem segit ha már evvel a szörnyü teával kinzom magam :wink:
Legyetek jók!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Jó reggelt!

A tegnapi fárasztó nap után jól kialudtam magam, bár a fiatalúr nem nagyon akart még este 10 körül lenyugodni :wink:

Hugic: Sajnálom a nővéredet, de a lombikbébi programhoz sok türelem kell (meg persze pénz :cry: ), viszont ha sikeres, akkor nagy az esély az ikrekre :) (dupla öröm, vagy tripla). A barátnőméknek úgy emlékszem harmadjára sikerült, és ikrek lettek.

A málnalevél tea állítólag felkészíti a méhet a szülésre, és könnyebbé teszi a vajúdást. Csak ugye az a baj, hogy senki sem tudja, hogy nélküle meddig vajúdott volna :wink: Én gyógynövényboltban vettem, de biztos lehet kapni nagyobb gyógyszertárakban is. Használat: az egy púpozott kávéskanál teafüvet (vagy kicsit többet, csészemérettől függ) leforrázom, és 15 percig letakarva áztatom, majd ha már iható hőmérsékletű lassan, éhgyomorra elkortyolgatom napi egy-három csészével.

Crocus
Kép

Kép
crocus

hugic: Streptóval kapcsolatban nem jó ha a homokba dugod a fejed és nem csináltatod meg mert azzal a babának ártasz... szerintem inkább csináltasd meg! 3 munkanap alatt megvan az eredmény és ha gond van (nem lesz jó az eredmény) akkor is tudnak téged és a babát születés után antibiotikummal kezelni. Hidd el megéri! Én holnap megyek CTG-re és akkor kapom meg a strepto szűrés eredményét.

Múlthéten nekem is elaludt CTG alatt a baba.. odajött a terhesgondozós hölgy és egy vibrációs masszírozót odanyomott a hasamhoz... :? egyből felkelt a kis manó (úgy sajnáltam)

Kép

Kép

Kép
millye

látom még nem indult be a babaeső.... :) Én várom a napsütést....Ma apa vitte a gyerkőcöket oviba-isibe, csak hogy beleszokjon..... :)meg elvitte a kocsit a sok cuccommal valami bejárásra a sinek közé, iratok maradtak, majd jön a mentő után, ha menni kell :) Kész gáz ilyen izgalomban élni.

Julcsi! Gondolok rátok! Hidd el, jó lesz már túlleni rajta, én annyira szeretnék!!!!!Jó lesz megin picibabát ölelgetni :)

Streptoszűrés nekem is volt, elvileg lesz lassan eredmény! Nekem a sok antibaci miatt is kelett, és így bizti kizárjuk! Ha meg gáz van, a baba is kap antibacit születéskor, és tuti nem lesz baja! Halottam már olyat, hogy egészségesen született a baba, aztán 2 hét otthon után tüdőgyuszi...és gyógyíthatatlan lett, mindez egy kis baci miatt, amit behammolt útközben! Szerintem jobb biztosra menni...inkább kapjon gyógyszert, minthogy így járjon a kispindur.

Szerintem én legalább 2 hétig fogok így "szenvedni", várakozni....nem aludtam megin semmit, mert valahogy minden kényelmetlen, és a hátamon fekve meg bakattan a derekam, de nagyon....iszonyat kemény a hasam, iszonyat nehéz, és a hangulatom nagyon ugrál....apa kezd kikészülni....a poén az, hoyg tök szülnék már, tök úgy néz ki minden, és nem fogok! :) De hát a kis Vince tudja, mikor van itt az ideje....De legalább kihasználhatnám, hogy még egyben vagyunk, mászkálhatnék....de nincs kivel, nincs hova, még zsém sincs, és egyedül nem merek...szóval uncsizok itthon bezárva, és várom a végét.... :( Meg fogok őrülni!!!! Annyira emnné sütizni, csokizni valakivel, de mindenki dolgozik, vagy síel...:( Na nem nyüglődök....eszek valami finomat...csak a másik gond, hogy lustulok, és nincs kedvem a konyhában tevékenykedni :( Ti nem vagytok így?????

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

lkverus: Én szívesen elmennék veled sütizni, de sajnos nem lakunk közel egymáshoz... :? Ráadásul a héten még dolgozok, de mindent meg lehet oldani :lol:
Remélem én nem leszek jövőhéttől depis, hogy otthon vagyok egyedül... mert itt a munkahelyen legalább van kihez szólnom :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Jó reggelt!
Ha tavalyi, ha nem akkor is sajnos igaz a hírben, de majd ma okosabbak leszünk,mert Kangu már lassan érkezik a friss hírrel, én meg megerősítem majd du. Na de azért reménykedjünk.. :cry:
Nagyon izgulok én is, holnap de én is elköszönök tőletek egy kis időre! :lol: :lol:
pusssz

Kép
kaandi

kaandi: Szorítunk neked! Minden rendben lesz! Ne izgulj! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:29-kor.
Vendég

Sziasztok.
Húú, megint rengeteget írtatok.. pár dologhoz hozzászólok, amire még emlékszem... :oops:

Nilabali szörnyű volt, amit leírtál, nagyon sajnállak érte. Kitartás, rendbe fog jönni, bár a szülés sajna nem fog neki segíteni.
Nekem brutálisan kijött szülésnél az aranyerem, azt hittem a vágás miatt nem tudok ülni, de nem, az aranyér miatt volt.
Aztám 2 hónap alatt sem jött rendbe, minden wc-zésnél sírtam a fájdalomtól, és vérzett.. akkor elmentem egy proctológus nőhöz. Csinált rákszűrést, ezzel megnyugtatott, hogy nagy gond nincs, meg bekente valami ezüstnitráttal, ami úgy csípett, hogy majd meghaltam... és kenegetni kellett főleg körömvirág krémmel. Szépen rendbejött szerencsére.
A szülésznővel ezt szeretném majd megbeszélni, hogy nekem gátvédelem helyett valami aranyérvédelmet csináljon, mert megpusztulok, ha megint végig kell ezt csinálni vele....

Kreiszi, részvétem a dédipapa miatt.
Az én dédikém sincs túl jól. Hétvégén meglátogatjuk, szülés előtt még utoljára. Remélem meglátja még a kis dédunokáját, nagyon várja. Olyan aranyos, állandóan miattam aggódik.... :cry:

Zsu, nagyon szépen alakulgatsz, nemsokára tényleg eljön az ideje Bencus születésének.

Andi, örülök, hogy Erikkel minden rendben van. Már kiviszed őt?
Nekem azt mondta a védőnő, hogy téli babákat 4 hétig nem szabad kivinni, úgyhogy készüljünk erre, egy hónap szobafogság.

Stelly, húú, Adri baba is szép nagy méretekkel büszkélkedik :wink:

Jázmin, sikeres vizsgát! Csodállak, hogy ilyen állapotban képes vagy még tanulni, vizsgára járni, én biztosan nem lennék rá képes.

Julcsi, ma kellett befeküdnöd? Nekem is a kedd rémlett... Nagyon drukkolok nekd, hogy minden rendben legyen, és várjuk a híreket Bogyesz születéséről!

Amy üzenete nagyon szép, köszi Zsuzsi, hogy tolmácsoltad. Irigylem, hogy már ő is túl van rajta, és minden rendben.

G.Zsuzsi, március 12?? Valamit nagyon elnézhettek :lol:

Verus, kitartás, jön majd a kis Vince, ha úgy érzi jönni kell.

Andi, lekéstelek, mert már a kórházban vagy. de nagyon drukkolok a babus születéséhez!!!! Sőőt, mindkét Andinak !!

Hugic, már én is hiányoltalak, jó, hohgy bejelentkeztél. Én csütörtökönként fogok járni NST-re, te kedden jársz? Kár, reménykedtem, hogy összefutunk majd a dokinál.

Én nemsokára indulok NST-re a dokihoz. Remélem minden rendben. Mostanában a keményedéseim rövid ideig tartanak, de fájdalmasak.. lehet, hogy dolgozik nálam is valami.
Ma reggelre meg totál szétesett a medencecsontom, alig tudok menni.
Az alvás nem egyszerű nálam sem, kezdem a bal oldalon, aztán 4-5 körül felébredek, hogy már fáj a poci a nyomódástól, akkor egy pisi járat, és a jobb oldalamon folytatom.
Bár az utóbbi 3-4 napban jobban alszom, mert olyan írtó fáradt vagyok estére.....

Éssss amiért tök pipa vagyok... majdnem kész a tapétázás, és a 4 tekercs micimacisból egy tekercs más színű... de ez csak a falon tünt fel. Most csíkos a fal :( De már nem tudunk mit csinálni, késő leszedni, örülök, hogy végre kész lesz. Szóval most pár évig ezt fogjuk nézni :(
Majd hétvégén teszek fel én is képeket, remélem addigra sikerül berendezni a babaszobát.

Húú lányok, tegnap megint olyan napunk volt.....
Voltunk a párommal kardiológiai kivizsgáláson. Megnéztek mindent nála, EKG, szívultrahang, minden rendben, nincs semmi szervi eltérés.
Csináltak terheléses EKG-t, telerakták tappancsokkal, és a bicajt kellett tekernie. Húú, az nagyon kemény volt, látszott rajta, hogy tök kivan, kb 15 perc volt, amit tekernie kellett, jól feltúráztatták a vérnyomásást, pulzusát, szinte a maximumig. Minden rendben volt.. utána jött a levezető szakasz.... Mondta a doki, hogy na, még kb 2 perc van hátra, már csak ülnie kellett, pihennie, azt várták, hogy visszaálljon a szervezet a normál kerékvágásba...
Ült ott szegény lila fejjel, izzadva, fújtatott, mint egy gőzgép... Aztán szépen kezdett lecsengeni nála... kérdezte a doki, van-e panasza, nicns semmi, jól vab....
Egyszer látom, hogy olyan furán fehéredik ki... na itt már figyeltem, felálltam a székről, mondja, hogy most egy kicsit szédül.. és láttam azt a furcsa tekintetet is a szemében, amit a múltkor is ájulás előtt... Odaugrottam hozzá, elkaptam a fejét, és szóltam az asszisztensnek, hogy el fog ájulni, segítsen.... Akkor már esett is le a feje... elkaptuk, tartottuk a biciklin, hogy ne essen le.. a doki is odaugrott, próbálták élesztegtni... Olyan sárga volt az egész teste, mint egy viaszbábú, kiment belőle a vér.
Jajj lányok, olyan szar volt, hogy azt hittem ott rögtön megszülök az idegtől... Totál berezeltem, kérdeztem a dokitól, hogy nem fog meghalni? Remegett kezem-lábam.....
Nem kívánom senkinek ezt a szar érzést... AZtán 1-2 perc alatt magához tért, lefektették, ivott egy csomó vizet, szépen rendbejött. 10 perc múlva már semmi baja nem volt.

A doki örült, hogy kijött ez a dolog a terhelésnél. AZt mondta, hogy ez már biztos, hogy nem epilepszia, és sokkal jobb, mintha az lenne, mert az veszélyesebb, kiszámíthatatlanabb.
Ez az egész attól van, hogy hirtelen stressz, terhelés során feljebb megy a pulzus, ami normálsi, és utána visszaáll a megszokott szintre. De a páromnál nem áll meg annál a szintnél, aminél kellene, hanem lezuhan... 40-45-re a pulzus, ezáltal a szív nem nyom elég vért a szervezetbe, leesik a vérnyomás és elájul... 71/39 volt neki.... Utána vízszintesben a szív magához tér, elkezd pumpálni, visszaáll a szervezet, csak ez idő, mire minden szervbe eljut a vér.
A hajnali órák azért veszélyesek, mert akkor amúgy is alacsonyabb a vérnyomás és a pulzus. Azt javasolta, hogy ha felkel, tornázzon rögtön egy kicsit, kerülje a túlzott igénybevételt, a hosszú ácsorgást.. És ha érzi, hogy szédül, azonnal feküdjön vízszintesbe, és kezdjen biciklizni a lábaival.
És ez az egész attól van, hogy éveken át versenyszerűen focizott, napi 4-5 órát edzettek. A sportolóknál sajnos gyakori, kikészül a szív. Mondtam neki, hogy na, mégegy érv, hogy ne engedjem a gyereket versenyszerűen sportolni. Ő nagyon támogatta volna ezt, én meg mindig ellene voltam.
Most kapott egy gyógyszert, ami csupán egy hörgőtágító, asztmásoknak, vagy megfázás esetnén szokták adni. Ennek a mellékhatása, hogy egy kicsit megemeli a pulzust.
Azt mondta a doki, hogy napközben ez biztosan nem fordul elő, normál igénybevétel esteén, hajnalban meg figyeljen oda, hogy ne pattanjon fel hirtelen...
Szóval nagyon remélem ,hogy ezzel letudtuk az elkövetkezendő 20 évre az ájulásokat, mert én totál kikészültem ettől most.....

Bocsánat mindenkitől, hogy egy regényt írtam, de nem tudtam rövidebben.

Mindenki vigyázzon magára, délután jövök olvasgatni, remélem csupa szuper babás hír fog fogadni :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: nagyom ijesztő lehet, de legalább ténleg ki lett zárva az epilepszia és kaptatok tanácsokat hogy hogyan lehet kezelni. Vigyázz magadra!!

Pmonika,Nilababa: jobbulást nektek és akinek még szüksége van rá.

Gerendai Zsu: csodállak az otthon szülésért és biztos hogy minden rendben fog menni, és azt a "hatalmas" babát könnyen és gyorsan meg fogod tudni szülni és csodálatos élmény lesz.

Kaandi, Julcsi: ügyesek legyetek!!

Ikervus: nekem még mindig van kedvem a konyhában ténykedni, a csavargás nekem is kell, de nekem most itthon apa úgyhogy van kivel.

Zsu: hát igen lehet hogymár csak babás találka lesz belőle. A vacsi jó volt - párom ismeri ahol ti voltatok - de a fogam szarakodott, talán most reggelre jobb. Most ismét tornázni fogok, bár Fügével beszélgetek hogy a holnap napot még bírjuk ki hogy a Kikában hátha el tudok neki egy szőnyeget intézni. Úgy döntöttem holnap úgyis arra megyünk és akkor szép szóval nagy pocakot előre tolva megpróbálok velük kompromisszumra jutni. Hátha sikerül. Aztán ha sikerült elkezdek Fügével még intenzívebben beszélgetni hogy ne akarja hogy befektessenek minket és még az otthon töltős időszak alatt akarjon kibújni. Nem tudom mennyi esély lesz rá, ment nagyon fenn a pockó, többiek szerint egy-két centit ment le, szerintem semmit. Szóval ha nélkülem mész szülni várom az sms-t, és ha én éppen kórház járaton leszek - nst, vagy akármi miatt - majd jól megnézlek benneteket, persze csak ha nem baj. Pihengess sokat. Ja amúgy nagyon jó éjszakánk volt, éjféltől reggel 8.30-kor keltem ki az ágyból de csak azért mert nagyon kellett már pipilni :). 5-kor volt egy holtpont, de utána szunya tovább. Rég volt ilyen. legalább kicsit töltödöm a szülésre...
Na regénynek vége, vár Kállai Ildikó

Kép
budabo

Még annyi, hogy kaptam egy rövid leírást hogy mi kell tenni ha riaszt a légzésfigyelő és feltettem a közösbe a dokumentumokhoz. Ha érdekel valakit..

Kép
budabo

Kreiszi köszi! Reméljük dédi még örülhet az unokáknak!

Amy nagyon köszönjük a pozitív gondolatokat!!! :D

Gjéti köszi az infót a vízelfolyásról, ez a legújabb félelmem, valaminek mindig kell lennie :) Szuper hogy jól vagy :)

Hugic reméljük összejön tesódéknak a baba!

Verus én is kezdek bekattanni, már lassan egy hónapja csak a falak között vagyok, utcán összesen háromszor voltam, a kórház meg otthon között, és rájöttem hogy annak idején mikor Z-vel voltam a vége felé még mindig ugyanúgy pörögtem, 12-re voltam kiírva és 9-én még két tantárgyból vizsgáztam az egyetemen, naponta gyalog jártam nst-re, szóval lefoglaltam magam, de most...ráadásul anyósomékat is egyre nehezebben viselem, már most kezd eldurvulni a helyzet...nem veszekszünk de csak azért nem mert nem teszem szóvá ha valami nem tetszik. Úgy vagyok vele hogy ha otthon leszünk visszaszelídítem Zétit. Addig úgysem tehetek semmit mert elbolondítják. :?

Gondolok én is mindenkire aki befekszik, mennek az energiák, sok szerencsét és kevés nyűgöt kívánok, és mesés babákat!!! :D Írjatok, üzenjetek mihelyst tudtok!!!

Tényleg, a sétáról akartam kérdezni, hogy akinek szintén kisebb gyereke van a pici mellé az hogy fogja a nagytesót sétáltatni? Z kezd begolyózni mert most sem nagyon van akivel sétáljon, ha otthon maradok a két gyerekkel végképp nem lesz aki kivigye mert én nem mehetek ki a picike miatt. Ti hogy tervezitek ezt?

Andus az nagyon jó hogy kiderült mi a baj, így tudjátok mit kell tenni! Hát én kishíján elbőgtem magam az ájulásos résznél!!! Szegény férjed... :( de így hogy időben kiderült ki tudjátok védeni, reméljük nem lesz több ilyen ájulása! Te meg nagyon ügyes vagy hogy a helyzet magaslatán állsz!

Megint depis vagyok, biztos a bezártság miatt :( Holnap megyek nst-re, akkor újra láthatom a napot (már ha látszik majd...). Addig már kibírom. Amy szavait ismételgetem hogy kicsit jobb kedvem legyen :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Stelly: hát akkor tényleg szépen elkerültük egymást tegnap, pedig még gondoltam is rád, hogy mi lenne ha összefutnánk. Gratula a méretekhez. :)
De mostmér aztán tényleg én is kiváncsi leszek hány mérettipp jön be. Nekünk 92 mm volt a buksi 36. héten, és ezzel mondta doki a 2,5 kg-ot akkor... itt meg közben kisebb buksira is mondanak nagyobb babát... á olyan eltérések lehetnek, amiket így tutti nem lehet megmondani.

Zsu, zümis: köszi! :) (kókusz)

Andus: sajnálom, hogy újra át kellett élnetek ezt a "rohamot", de a lényeg mostmár, hogy kiderült mi okozza, ez azért megnyugtató.

Julcsi, kaandi, Erika: ezerrel mennek a drukkok, sokat gondolok rátok!

Zsuzsi: tényleg köszi, hogy megosztottad velünk Amy üzenetét, rám olyan megnyugtatóan hatott. :)

gjéti: nem ér hencegni a problémamentes napokkal... :P
Bár most én is megvagyok, relatív ez a dolog, az influenza után most f.szán érzem magam :D, tudok aludni változó hogy éppen hogy, de valahogy sikerül, és beálltam 1 pisijáratra, amire általában görcsölve ébredek, de nem baj, mert kapok levegőt és 2 rennie a savamat is megoldja néhány órára. :)

Apóca engedélyezte a szülést a hétvégén és rámparancsolt, hogy csináljak pocakfotót (tettem is fel) :D, de azért ha rajtam múlik én inkább a következőt választanám, most jól is vagyok, szerintem esélyes lehet. Gyúrok tovább a 7-ére. :)
Ha nem szülök éppen, akkor akár nekem is üzenhettek (bár szerintem ezzel mindenki így van) és loholok ide megosztani a hírt. :)

Kép
Kép
elif

Súlybecslés: Zétit születése előtt egy nappal 3800-ra becsülték és 2900g-mal született. Azóta nem hiszek a súlybecslésben. Most Olivér bpd-jét is nagyjából egy centi eltéréssel mérte az otthoni kezelődokim meg a kórházi uh. Ez azért durva eltérés. Plusz a méhlepényemet az egyik kórház III.fokúnak látta, az új csodadokim egy hétre rá I. fokúnak. Ez is durva eltérés. Úgyhogy nagyon szubejktív, gondolom attól függ milyen kéz és milyen szem csinálja az uh-t.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenkinek, aki gondol ránk, lassan de haladunk a cél felé!
Tegnap megvolt az orvosi vizsgálat, ami során távozott az egész nyákdugó. Odafele menet az autóban közepes erősségű menstruációs görcs jelentkezett és először meg is ijedtem, hogy beindult, de mivel jó 10 percig tartott, gondoltam ez nem lehet fájás. Aztán amire odaértünk az orvoshoz pont elmúlt. Először ctg-t csináltak, ahol elég rendszeres bár nem túl erős fájásokat mutatott a gép, majd megvizsgált az orvos és az orvosi műszeren "landolt" az egész nyákdugó. :oops: Meg is mutatta és hát jól sejtettem, hogy már tegnapelőtt is az távozott, de csak részben. Na most kijött az egész. Azt mondta, hogy a méhszáj tovább tágult, még nincs meg a 2 ujj, de bő egy ujjon már túl vagyunk és elkezdett előrejönni. Baba feje is rögzülni látszódik, szóval szerinte célegyenesben vagyunk, de már nem mondott semmit, hogy mikor szülünk. Babókával minden rendben most kb. 3200 gr.
Amire hazaértünk viszont olyannyira feldagadt a lábam, hogy Apa mára fekvésre ítélt.
És van egy másik jó hír is! Állítólag most nagyon kevesen vannak az osztályon, úgyhogy ha a héten mennék szülni, akkor valószínűleg megkapnám az egyágyas szobát... Hát az nagyon jó lenne....

Stelly: hát nálatok is jó nagyra nőtt Babóka!Szép méretei vannak! :) Mindenesetre furcsa, hogy nem került szóba a császár....

b79andi: de jó, hogy jók lettek Erik eredményei, akkor most már megnyugodhattok végre... :)

gerendai zsuzsi: nahát! Hogy hozta ki neked a gép március 12-ét? Nálunk sem lesz óriásbébi (aminek én nagyon örülök), de szóba sem került, hogy sokkal később szülünk. Sőt az orvos szerint korábban, de már múlt héten is azt mondta hogy csütörtökig meglesz. Hát nem jött be... :)

Zümis: hát tegnap már nekem sem volt sok kedvem a szilvásgombócot megcsinálni, de megígértem egy barátnőmnek, aki szerette volna megkóstolni... Jól el is fáradtam és lehet hogy a megerőltetés miatt, távozott nem sokkal később a nyákdugó... :roll: Szóval ma már biztos, hogy csak lustálkodni fogok.... :)
A málnalevél teát én úgy iszom, hogy kb. 1 evőkanálnyit leforrázok 3 dl vízzel, majd hagyom kb. 10 percet állni és utána egy kis mézzel ízesítem... Szerintem egész türhető íze van.

Amy üzenetét én is megkönnyeztem!

Andi: hú, hát ez tényleg nagyon ijesztő lehetett, mindenesetre az jó hír, hogy nincs semmi komoly baj és végül megtalálták az ájulás okát!

Gondolok én is nagyon mindenkire, aki a napokban fekszik be és irígykedem is egy picit... :) De most már megnyugodtam, elmúlt az utóbbi pár nap türelmetlensége és úgy vagyok vele, hogy majd jön a baba, amikor akar... :)

Panna
pandusika

Megjöttem a ctg-ről. Nincs látogatási tilalom, megjegyzem, akkora a járkálás, hogy nem tudom, hogy tudnák kiszűrni a látogatókat a rendelésekre érkezőktől. :roll:

Babóca köszöni jól van, úgy tűnik esze ágában sincs előbújni :(

Kép
kangu

Helló Lányok!

Csak futtában jelentkezem, most értem haza a keddi CTG-ről. :D
Az történt, hogy nem lett túl jó a CTG, így leküldtek UH-ra, ahol a doki mondta, hogy az a baj, hogy a CTG eredmény szerint elképzelhető, hogy a köldökzsinór rácsavarodott a picúr nyakára, bár az UH, meg a flowmetria teljesen jó lett. Ezután beszélt a dokimmal, és abban maradtak, hogy inkább befektetnek, és ha nem változik a dolog, akkor azonnal császár. Egész délután a vajúdóban feküdtem, ahol végig rajtam volt a CTG, de ezek az eredmények már teljesen jók lettek, így aztán befektettek a terhespatológiára.

Ma reggel megbeszéltük a dokival, hogy mivel azóta is minden vizsgálat teljesen jó lett, így ma hazaengedett, holnap CTG, aztán hétfőn találkozom vele reggel, ha addig nincs semmi. Azt még hozzátette, hogy vigyem a cuccom!

Ja, és a kórházban találkoztam Yve-vel, dumcsiztunk egy kicsit, ő CTG-re várt. :D

Drukkolok mindenkinek, hogy jól alakuljanak a dolgok!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!

Na este nekem is sikerült elhagynom a kádba a nyákdugóm egy részét, férjem szeme láttára, mert pont akkor segített ki a kádból!
Először néztem magam elé, hogy akkor most mi van, aztán leesett, hogy ez a nyákdugó! Férjem meg rohant a netre, hogy elolvasson mindent a témáról! Aztán teljesen lenyugodva közölte, hogy ez ilyenkor gyakran előfordul, nyugodjak meg! Mondtam, ok tudom, de azért meglepetésszerűen ért!
Lehet, hogy a tegnapi turka-piszka vizsgálat is hozzásegített ehhez!?

Orsi: Hát nekem se jött be a kitűzött nap! :? Bencus is elég makacs! :)

Ikverus: Örülök, hogy nem teljesült be az álmod, azért mégis csak durva lett volna!

Julcsi, Erika: Nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!! :D

Julcsi: Szép nagy kuckót növesztett Bogyesz! :wink: És nagyon szép a kiságya! :lol:

Na most olvastam az influenzás cikket, de most nézem, hogy tavalyi! :roll: :)

Hugic: Sajnálom a nővéredéket, hogy nem jött össze a baba! :cry: A következő biztos sikerülni fog! Nagyon drukkolok! ++++++++++++
Az egyik ismerősünknek is most volt, nekik se jött össze, nekik is első volt!
A málnalevél tea a szöveteket puhítja fel, lerövidítheti a vajúdást!Én gyógyszertárba vettem!

Zsancy: Nálunk hüvelyváladékból szűrik a kókuszt!

Millye: nem mondod, hogy ilyen gonosz módon felébresztették a babucidat a ctg-n!? :shock: :?

Kaandi: Nektek is mennek a drukkok! :)

Andus: Remélem még megvárja a dédi a dédunokáját! A mi dédinkel is hasonló a helyzet, jó lenne még ha látná Bencust, de márciusnál előbb nem nagyon tudjuk még levinni vidékre megmutatni! :(
Várjuk NST uán a híreket!
Sajnálom, hogy tegnap megint ilyen borzalmakat éltetek át! :cry: De legalább kiderült mi okozza az ájulást!

Bogi: Örülök, hogy jó volt a vacsora! :D
Nagyon örülnék, hogyha a kórházba jársz, és mi pont bent leszünk benéznél! :lol: És mindenképpen írok, ha van valami! :wink:
Örülök, hogy sikerült éjszaka jót aludnod, nekem ma nem volt jó éjszakám, állandóan forgolódtam! :?

Zétivera: Kitartás!!!!! Nemsokára ott lesz Oli a kezedbe! :lol:

Elif: Bence 93 mm-es buksijára mondtak, 3500 g-ot! De én nem hiszek ezekbe a tippelgetésekbe, ahogy olvasom Zétiverának is jól elmérték Zétit! :)
zsu83

Zetibebi! Nekem könnyű dolgom volt, mert Ági lányom mikor született nyár volt javában....azt is mondhatnám hogy hazamenetel után már szinte mentük is sétálni....kb. 3 napot voltam otthon, aztán irány.....fél órás sétákat, meg egy órásakat simán tettünk, bébike aludt, amig a kocsi kereke forgott, viszont amint megállt, felébredt.....Andris meg élvezetttel motorozott, meg nézte a vonatokat.....meg játszizott..... Most nem épp fényes az idő, de szerintem 1 hét után ha Te is jól vagy, rövid sétákra nyugodtan lehet menni....csak első gyereket félti az ember :) És amúgy is be van bugyolálva a kisbébi, meg védve van a kocsiban, nem kap el semmit, nem fázik meg.....Én bizti megyek vele sétálni, persze ha szakad az eső, meg üvölt a szél, akkor nem :)
Na meg ha apa otthon van veletek pár napig, akkor vigye ő a nagyobbat egy kis sétára....Nálunk bizti az lesz, hogy viszi a nagyokat korizni, meg úszni, meg mindenhová.... :)aztán ha megy dolgozni, akkor rámmarad.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: