A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ez tuti,hogy egy égi figyelmeztetés,hogy túl sokat pofázok....ugyhogy úgy döntöttem ezentúl csak olvasgatlak benneteket....Agyő!!!
Vendég

CSiri biri:a többinél nem tudtam,hogy fekszenek...csak most lettem ekkora profi :D :D :D :D :D
Asszem úgy fognak fogalmazni,hogy medence végű fekvés...
Ez a keresztbe ugye??
Vendég

Na, kel a tészta szépen, átnyergelek ismét a vasalásra, mert maradt még tegnapról. :evil:

Csiri, úgy sem tudod megállni, h ne írj!!! :D

Kép
zmimi

Bari, a medencevégű az faros!
A keresztbe az a haránt. :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Az én babám nagyon jü kislány, már hetek óta szépen fejjel lefelé fekszik. Minden UH-n úgy volt. Remélem, mostmár így is marad. Egyébként az elmúlt pár napban nagyon kis nyugis, a frontok teljesen "kiütik". Néha érzem, hogy helyezkedik egyet, aztán megy a szunya ezerrel.. :))

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

De ha nem totáll keresztben van, hanem mondjuk pl a feneke vmivel lejjebb van,
akkor is medencevégűt írnak, mert a kölök medencéje közelebb van a méhszájhoz!

Kép
zmimi

Húha Zmimi akkor most bezavarodtam...lehet,hogy inkább medencevégű :oops: De nem a feje van alul az tutkó...
Akkor vagy faros vagy keresztbe!!
Vendég

Értem akkor medencevégű ez az utsó szavam
Vendég

Az első kettő nekem is már a 18.héttől fejvégű volt.

Csak ez a new-baby renitenskedik... :?

Kép
zmimi

Most néztem a fiamnak az utsó ultrahang leletét 41 hetes.
Na akkor ő már fejvégű volt....
Sajnos a lányomnak egy sincs meg...

A mostaniak sincsenek meg :oops:

Végül is ez az egy darab ultrahangos lelet van meg :oops:
Vendég

DE MEGBÍROM ÁLLNI,HOGY NE ÍRJAK!!!! 8) :wink:
mintahogy most is... :oops: :lol:

Nagy idegességembe kiszedtem a szemöldökömet...addig alakítgattam,eggyiket a másikhoz,amíg el nem tünt.... :shock:
Még jó,hogy van itthon valami hasonló színű ceruza,úgyhogy tudok rajzolni valamit a helyére.... :?
Igaz mivel a pálcikaembernél megállt a rajztudásom még az oviba,így ellégé csodálkozóvá tette a tekintetemet az a 2 háromszög alakú félkörív amit sikerült odakreálno....ráadásul nem is egyforma....
mindegy...mamár ugysem megyek sehová,ha meg apa este hazajön,majd azt mondom,hogy nincs áram,nehogy villanyt kapcsoljon :? :shock: :lol: :twisted:
Vendég

Csiri biri nekem tetoválva van,de életem eggyok legnagyobb hibája volt!!! :twisted: :twisted:
2 évente újra kell mert bordóra kopik(amúgy s.barna) és most épp extra bordó fázisban van :twisted: :twisted:
Ráadásul rá sem lehet növeszteni a szőrt mert valahogy az eredeti íve fölött van :twisted: :twisted:
Undorító...de én gyantáni szokta...ennél szarabb nem lesz :twisted:
Vendég

itt vagyok újra, végeztem a bevásárlással!

Bogi: nálunk meg pont fordítva, mostanában nagyon aktív a kiscsajszi.

bár azt észrevettem, hogy amikor itthon vagyunk kettesben teljesen máshogy viselkedik, mintha idegen helyen vagyunk. Szerintem tuti, hogy érzi, hogy otthon vagyunk. Ha más simogatja a hasamat, akkor nem mindig válaszol, de Apának igen. Ennek nagyon örülök.

azt én sem érzem, hogy melyik testrésze hol van, de néha akkorákat feszít. hogy csak úgy deformálódik a hasam.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és Csiri újra legfelül :D :o :D :o :lol: :lol: :P

én már nem is csodálkozom. az a furi, amikor nem!!! :wink: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszi Andóca...épp kezdtem elfelejteni ezt a traumát.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Visszaolvastam, látom, sziporkáztok rendesen! :lol:
Most jöttem meg a védőnőtől (csak egy órát kellett várnom :twisted: ) , minden rendben az erdményekkel (ezt tudtam), beutalt az utolsó, 32. heti vérvizsgálatra és 34. héten találkozok vele utoljára. Megkérdezte, hogy miket szerdek, mondtam, hogy a magneb6-ot és vasat, erre megkérdezte, hogy ugye mondta a múltkor, hogy ne egyszerre vegyem be őket, hanem 1-2 óra különbséggel, mert csökkentik egymás hatását. Erre én: nem, ezt elfelejtette mondani. :twisted: :twisted: Na mindegy, márcsak egyszer találkozok vele. Nem javított az sem a helyzetén, hogy megdícsért, hogy jól nézek ki és nagyon jó a +8 kg.

almaani
Kép
almaani

Nálunk tegnap óta hatalmas buli van a pocakomban, szerencsére az éjszaka kivétel, de este 11-ig, utána reggel 8-tól folyamatosan. Ahhoz képest, hogy ebben az időszakban a nap 80%-át állítólag átalusszák a babák... Hát Patrik biztos nem! Tegnap volt a névnapja! Kapott is pár ruhácskát! :lol:

Elkezdtem a 28. hetet! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

ó én a védőnőhöz cselesen megyek. 12-től van kismama rendelése, én mindig odamegyek 3/4 12-re így én vagyok az első. Ha 12 után megyek, akkor már nekem is lehet, hogy várnom kéne 1 órát.

Én Elevitet és Magne B6-ot szedek, de én is egyszerre szedem be őket. Lehet, hogy nem jól csinálom? Még senki sem mondta!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nálunk ha este, lefekvés után 'rosszalkodik' a pocimban, Apa rászól, hogy tessék aludni (mert rám nem hallgat) és abbahagyja! Rendes gyerek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Háháááá! Tudtam, h nem bírod sokáig!

Na, a tetovált szemöldökökről-szájakról tudnék mit mesélni... :twisted:

(kozmetikusként dolgoztam pár évig az egyetem előtt-alatt :wink: )

Nekem a szemhéjam van tetoválva, nagyon jó lett, és nem kopik, nem lett se szürke se kék! De se a szám, se a szemöldököm nem csináltatnám meg SOHA!

Kép
zmimi

Sziasztok!

Hidegfronttól haldoklom :cry:

És a paramamiság is előjött belőlem... :oops: :cry: :evil:
Vendég

Gboszi, de hát te vagy az antipara szobra... v nem?!

Kép
zmimi

Gigi kivele!!!
Vendég

Mi a baj, Gigi?

almaani
Kép
almaani

[quote="zmimi"]G írta:zmimiboszi, de hát te vagy az antipara szobra... v nem?!

Én is emberből vagyok... és még több parám van, mint egy átlag maminak... túl sokat tudok... :cry:

Hidegfrontra mindig érzékeny voltam... most is fejem fáj, szédelgek...
És mikor Petit vártam, akkor is a hidegfrontok indukálták a fájásaimat...

Még szerencse, hogy ház viszonylagosan rendben... így nyugodtan fekhetem...
Vendég

Megyek is feküdni... inkább randizom dr. House-sal :wink:
Vendég

sziasztok,
hát írtatok bőven megint... :D

gigi: csak te ne parázz lééégysziii, te tartod mindenkiben a lelket!

nálunk ha jön a hidegfront, akkor nekem éhségrohamaim vannak, Milán pedig lubickol egész nap, úgyhogy jól állunk. amúgy a mocorgást én mindig a köldökömtől balra érzem, vagy lent, vagy fent, vagy mindkét helyen, de szerintem kézzel-lábbal-arccal balra néz... és talán lent van a feje de ez csak tipp. majd kiderül...

szemöldök tetoválás: nekem is van, kezd vörösödni de nem vészes. az íve is jó nem kell kiszedni az igazit, csak kicsit igazgatni. az a baj az igazival hogy ritka, így mindig kellett rajta segíteni ceruzával, most pedig így jó ahogy van. én nem bántam meg, még ha vörösödik is jobb így, mint minden nap rajzolgatni (nekem is sötétbarna amúgy). max ha megyünk valahová és jobban kifestem magam, átsatírozom barna cerkával. :)

mia_snow

Zmimi!!!
Pont reggel jutott eszembe,hogy beszélnem kellene egy kozmetikussal...kapóra jöttél!!!ha tudsz segíts légyszi!!!
Alapból száraz a bőröm...a terhesség pedig az arcomon megsokszorozta ezt a szárazságot...a szemem körül NEM KICSIT elöjöttek a nevető,hunyorgó,mit tudom én milyen ráncok...de brutálisan és mostmár eléggé látványos!!!
Van valami házi módszer amivel enyhíthetem ezeket a "tüneteimet,,,"????
Vendég

Azt a megoldást,hogy cseréljem le a fejem már próbáltam,de nem ment.... :?
Vendég

Sziasztok!

gigi: én is nagyon K.O. vagyok. Szédelgek, nyűgös és hisztis vagyok. Még szerencse, hogy egyedül vagyok itthon :lol:
DVD-n nézed Dr. Házt vagy valahol megy ilyenkor a sorozat. Én is nagyon imádom :D

buci: drukk az uh-hoz és a dokihoz. Képet kérünk :D :wink:

horkolás:
Férjem csak akkor horkol ha egy kicsit összeröffent a barátaival és lecsúszott egy-két bambi :lol:
Sőt, sokszor olyan halkan alszik, fülelnem kell, hogy lélegzik-e egyáltalán :?

vas+magnézium:
Valahol olvastam,hogy gátolják egymás felszívódását, ezért ajánlatos 1-2 óra különbséggel bevenni. És a vasat sem lehet tea vagy kávé után közvetlenül bevenni (legalább fél óra teljen el), mert a csersav is befolyásolja a felszívódást.

Tegnap a fogászaton fogkőleszedés volt. Az egész műveletet végig bukfencezte Balázska. Nem tudom, hogy most ez tetszett neki vagy sem :? Nekem kevésbé tetszett :lol: Bogika meg magas ívből letojta :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 21:55-kor.
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 21:55-kor.
Vendég

Csiri,

a legjobb ha használsz vmi jóféle szemránckrémet reggel-este.

Házszer? Az uborkában rengeteg víz van,tudod a filmeken is mindig ubi-karikával a szemükön relaxálnak a nőcik! :wink:

Lehet kapni szemre való kollagénes maszkot, az is jó!

Mondjuk ehez a remek tanácshoz nem kell kozmetikusnak lenni. :twisted:

Persze a legjobb, ha felkeresel egy kozmetikust és ő majd elintéz!!! :D

Kép
zmimi

KRISZTA!!!!
Valahol olvastam,talán a kismamaujságban,söt talán itt a babaneten a babanaptárban,hogy igenis érezheted,hogy csuklik...én is érzek olyan ütemes rendszeres mozgást néha...ezt gondolom csuklásanak,de a multkor olyan intenziv volt,hogy szerintem inkább a köldökzsinórt rángatta...mint egyetlen játékszert odabent... :?: :roll: :lol:

Nekem a párom nem akar hallani külön szobáról.... :evil:
Vendég

Kriszta,

miért gondolod, h nem csuklik?

Sztem pedig csuklanak!

Kép
zmimi

Kriszta!
Ugyanezt akartam kérdezni Szilvától!!!
Vendég

Ne költözzetek külön szobába!

Se horkolás, se gyerek miatt! A férjetek legyen az első, aztán minden más!

Én nem tudnék nem vele aludni... :oops:

Kép
zmimi

Zmimi!!!
annyira kisegítettél,köszi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezeket mind tudtam,de semmi hatás...vagyis próbáltam....
Már olyan méllyek ezek a ráncok,hogy szerintem az agyamat is ugyanugy barázdálják mint a bőrömet... :?
A kenceficékben,drága krémekben pedig nem nagyon hiszek...
Vendég

kriszta: Bogi elvileg fejvégű (legutóbbi uh. szerint), ő főleg lent csinálja a produkcióit (főleg a hólyagommal :lol: :oops: ). A lábát nem szoktam érezni, az valahol Balázsnak a fejénél van. Ő pedig keresztben fekszik a köldököm vonalában. Őt szoktam leginkább érezni mind két oldalamon, de ő már járt a bordámnál is :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

lehet hogy csuklik a baba. Barátnőm mesélte, hogy neki nagyon sokszor csuklott.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Most dobták be az új DEICHMANN-OS katalógust szinte csak gyerekés bébicipők vannak benne...
megzabálom...
DEÉN LEVAGYOK TILTVA A VÁSÁRLÁSRÓL.... :?
Vendég

mimi: osztom a véleményedet v. tanácsodat a férjekkel kapcsolatban. :D

csuklás:
A baba is csuklik, elvileg már a tizenakárhagyadik héttől érezhető a csuklásuk :D

Szilvi

szilvaqueen

képzeljétek jön a sulibol az egyik takarítónő, hogy a másik megszült, fia lett, 3,60 kg.
Erre én kérdem naívan, hogy MEKKORA HASA VOLT?
Erre ő:HÁT KB MINT A TIED
VÁÁÁÁÁÁÁÁ
6 KILÓS LÁNYOM LESZ?VAGY MI?MIndenki azt mondja mekkora hasam van, pedig tegnap cukorterhelésesesen is hasonlókkal találkoztam, sőt!!Volt egy akkora, hogy azt hittem nyomban szül, s még csak 27 hetes..

Kép
Kép
eyi

basszus!!!!!!!!!!!
nálatok is ESIK A HÓ?????
vagy csak itt a Vas megyei Jákon????

Kép
Kép
eyi

Azt hiszem, hogy ez volt már téma, de én kb. egy-két hete érzem azt, hogy teljesen lent (szinte a méhszájnál) lüktetést vagyis inkább ütemes valamit érzek egyetlen egy ponton. Van mikor egy óra hossszáig is eltart. Ha odateszem én vagy a férjem a kezét, akkor úgy is lehet érezni. SZERINTETEK EZ MI LEHET??? :shock:

Szilvi

szilvaqueen

itt per pillanat süt a nap, de elég változó az idő!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

hógolyózuk tojásozás helyett?

Kép
Kép
eyi

HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ????
Vendég

ja Budapest

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Itt nem esik semmi :?

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: