Sziasztok:
hu de sokat alkottatok ezekbe a napokba. Olvasgattam, de sosem juottam a vegere, ugy hogy nem irtam.
vicky: kitartast, nagyon sajnalom a toxemiat.
Moffli: remekul nezel ki, es gyonyoru Noemi, fantasztikus kepek, szinte az egesz arcocskajat lehet latni. Hihetetlen.
Csore: abbol amennyi mindent csinalsz azt veszem ki, hogy meggyogyultal
CicaK. jaja de irigy vagyok, habar nekem meg a kutyam horkol itt mellettem, csak o nagy es szoros nagyon, ugy hogy nagyon nem jatszadozok vele ujabban

de kifejezetten jo tars, megsimizem a fejet, es horkol tovabb a szamitogepem mellett.
Na kepzeljetek tegnap elott felhivott az utod, es lemondta, ugy hogy kiakadtam, allitolag sok feleloseg, nem tud matekozni (10%-at kiszamitani a dolgoknak, micsoda szegyen stb) es nem meri elvallalni. Ugy hogy most egesz tegnap meg ma interjuztatok holnapig, aztan majd lesz valami. Tenyleg hihetetlen, hogy az emberek mennyire hulyek ujabban, olyan alap matematikai kerdeseket kell feltennem, hogy csak na, es azokon is elgondolkoznak, vagy nem tudjak kiszamolni. Eddig nem kerdezgettem a dolgokat, de ezen a csajon meglepodtem, amikor problemat jelentett neki a 10%-at kiszamolni valaminek, persze szamologeppel megtette, de lovese sincs, hogy mi van ha nincs gep vagy ha az teved. Ugy hogy most az interjun elkezdtem matematikai kerdeseket feltenni (persze az uzletre vonatkoztatva), szamold ki az afat, mennyi a kedvezmeny ha 10%-ot adunk ezer euro utan stb. Hat vannak akik nem tudjak a valaszt. nO comment. Ugy hogy eddig van egy eselyes akinek ugy mennek a dolgok, ertelmes is, apolt is (mivel, ohgy a kliensekkel kell lennie egesz nap ez fontos), meg szimpi is. Ugy hogy remelem szombat delig be jon meg nehany ertelemes leny, es akkor lehet donteni, ha nincs mas akkor marad az eddigi egyeduli eselyes leny.
karacsony: na en is a menun gondolkozom. Leves nem lesz tutira, helyette viszont csinalok, kacsamajat, aszalt szilvaval toltve (ezt egy napig be kell voros borba aztatni, felforralni es egy kicsi fahejt onteni ra), majd begongyolni bacon szalonnaba es a sutobe 40 percig egeszbe sutni. Marha finom dolog, egy kicsit draga, de karacsonyra megengedjuk magunknak, foleg, hogy itt karacsonyon kivul nem lehet kacsa-liba majat kapni. A tobbi meg nincs atgondolva, de lesz tobb eloetel falatka is, meg toltott pulykamell. Ha meg a menu majd megirom.
veny: hat nem tudom, de itt is gond lesz karacsonykor, kepzeljetek a vedonom bejelentette, ohgy el megy nyaralni, nem is akar mennyi idore. Egy honapra tervezi, ja es a terhes kontrollrol is elmennek telelni, ugy hogy minden vizsgalatot amit csinaltatnom kell, cisnaljam ahol akarom, mert ok ugy telelnek, vagy nyaralnak. Kesz rohej, ugy hogy veny, ha kell olyanrol ne is almodjak. Ne is mondjam, hogy vissza pedig januar 6 es 10 kozott tereznek vissza jonni, kesz rohej. Azt hiszem, az allami biztosito minden allamba rosszul mukodik.
Hu most vettem eszre, mennyire sokat irtam, abba is hagyom, ne terheljem itt le teljesen a babanetet.