Jó reggelt!
Zsófi: Nem tudom aktuális-e még, de egy nagy adag c vitamin nagyon jó ilyenkor, és mivel vízben oldódó, így a felesleg távozik, semmi bajt nem tudsz csinálni vele, viszont a szervezet értékeli!
Tali: nekem a korábbi időpont is jó, de mivel Julcsival megyünk, így tőle is függök.
Szopi párna, nekem is a gyöngyös van, és én is nagyon szeretem, kb. két hónapja használom, és a fejem alá is szoktam tenni. Amióta olvastam, hogy hangos, még figyelem is, hogy vajon a babát zavarni fogja-e, de nem hiszem. Engem pedig egyáltalán nem.
Apró: Újságban olvastam, és utána a jógán is szóba került a csalán tea, a jógaoktató javasolta helyette a másik teát, többen is próbálták már, és csak dicsérték. Én két napja iszom, és úgy tűnik bevált. Amikor mentem a gyógynövény boltba, és mondtam, hogy miért keresek a csalán helyett nyírfát a hölgy is megerősített benne!
Mecsi: annyira örülök nektek, és édes a kép is! Eszternek is hasonlókat kívánok
Eszter: én mindenképpen az alternatívban szeretnék, nekem nagyon tetszik, de van még egy ok, a másik szülőszoba 3-4 személyes, ez pedig 1. Én most azt gondolom, hogy jobb lenne, ha csak a párom lenne a közelemben, nem vágyom rá, hogy még 2-3 kismama szülését hallgassam közben.
Voltunk tegnap Pesten az Expón. Nem mondom, hogy elájultam tőle, de annyi előnye volt, hogy végre láthattuk élőben az álom babakocsinkat. Hátrány: nem tetszett

Szóval most nagyjából ott vagyunk ahol 5 hónappal ezelőtt voltunk, fogalmunk sincs mi legyen. Egész este a net-et bújtuk, talán a Quinny Buzz típusú kocsija lesz a befutó, viszont az Ausztriában kb. 60 ezerrel olcsóbb. Valaki említette, hogy rendeltek már így, megírná hogy működött a dolog?
Köszönöm!
Szilvi