A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok Kismamik!

Klári köszönöm szépen! Nagyon szép a babaszobátok!!!! Bútor már van vagy még nem raktátok be? Mihamarabbi gyógyulást kívánok a csipődhöz, jobb már? Ja és igen Sztk fogorvosnál voltam odamész megmondod, hogy kismama vagy és pecsétet szeretnél (ha nincs gond) behív megnéz és már adja is 10perc volt nekem az egész! Engem előre engedtek mert látták, hogy kismama vagyok! :lol: És ingyen van! Mond meg, hogy most csak pecsétet szeretnél és ha megszületett a baba ígérd meg, hogy visszamész!
Velem is megigértette a doki, hogy néha menjek azért, de ha nem lesz gond nem megyek!
Nincs tapasztalatom azért kérdeztem, de nem tudtam, hogy a Szafariban mindkettő fajta kocsi van ott össze lehet hasonlítani! Ha esetleg csak addig kell míg kezd tipegni akkor nem igazán teszi tönkre 1,5-2év alatt majd meglátjuk! A páromnak a Titi türkízkék jobban tetszik, mint a Chippolino kékje mert azt mondta az jó lesz a következőnek is mégha lány lenne akkor is! :D

Szia Buborka! Köszönöm! De arról, hogy voltál a dokinál valami papírt biztos adtak? És azt meg beírja a védőnő, hogy megjelentél aztán kész!

Én dehogy haragszom, hogy nem nézed ,meg a videót!!!
Szivem szerint én sem oltatnám be magam de én vendéglátásban dolgozom és nem tudom eldönteni, hogy itt a mindenféle ember között mennyire vagyok veszélyeztetett! Köszi a tanácsot a babakocsiról! Annyira talán nem lehet rossz minőségű majd meglátjuk! Nektek milyen kocsitok van? Van már?

Francesca feltöltötte a Titi babakocsit pont azt a türkíz 3in1et néztük ki amit másodszorra töltött fel! :D
Köszi Francesca! Én is ezt az oldalt néztem itt 65000Ft köszi!

Klári már fel is töltötte a blogba a babaszobát! :D
Azaz 5,5 kg az is sok nekem mert én túlsúllyal kezdtem és diétára vagyok fogva! Dehát ez van!

Lizzy gratula a jó cukoreredményhez! Nekem is kellett pisit leadni a cukornál nem tudom neked miért nem! Abból is nézik pedig a cukrot meg a fehérjét is!
Engem is gyötör, néha ilyen farkaséhség jön rám, hogy azonnal ennem kell valamit és tök szédülni kezdek tegnap is majdnem elájultam mert egész délelött mentem intéztem a dolgaim és elfelejtettem enni, erre mire hazaértem olyan éhes voltam...
:lol: Pedig van tartalékom mert kövér vagyok és mégis! :lol:
Ha rád jön az éhség egyél az nem véletlen bizti Alízka rángatja a köldökzsinórt, hogy anya küldjél le valami finomat! :D

Anita nekem a terhesgondozóban adnak mindenre beutalót! A cukorvizsgálatra is, meg UH-ra meg mindenre amire menni kell! És sima Sztk-ba lehet menni!
A gyógyszertárba kell megvenni a 75gr glükózt.

Babamozgás: Nálunk halálian működik! Szelektálja a bébike a hangokat! :D pl. nekem szinte mindig mocorog elég ha odateszem a kezem, apukájának múltkor a tenyerébe rúgott, meg odatette az arcát meg a fülét, hogy hallgatózik erre az arcába is belerúgott :D
meg a keresztlányom éles hangjára mindig reagál (4,5éves) De anyuéknak meg anyóséknak semmit nem csinál pedig anyunak múltkor is megakartam mutatni és megmakacsolta magát! :lol:

KépKép
ldetti

Kimának szülinapja van???
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép

Kép
buborka.

Klári most mihez kell neked vérvételre menned kedden?

Buborka várjuk a 4D fotókat a kiscsajsziról! :D

KépKép
ldetti

Buborka: én épp a múltkor éreztem, hogy Tuli csuklott.Nagyon meglepődtem, mert Kristófnál a 7. hónapban kezdődött.De utánaolvastam, és előfordulhat már most is.Szóval biztos az volt.Imádom, amikor mocorog a baba, de a csuklás eleinte nekem nagyon ijesztő volt. :oops: Pont az ütemessége miatt.De muszáj volt megszeretnem, mert Kristóf napi 3-4x csinálta. :lol: Látszik, most is olyan kis mohó :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
linus

Kima Nagyon boldog szülinapot kívánok

Kép

KépKép
ldetti

Lányok egy kis segítséget szeretnék kérni! Ezt a kiságyat egy blogba találtam és nagyon tetszik, hogy tudok rákeresni?
Kép

KépKép
ldetti

Detti: a terhelésessel együtt egyéb labor is kell, májfunkció, stb., amit a női klinikán nem csinálnak meg, ezért a házidokimhoz kell menni. Mehettem volna rögtön oda is, akkor ott mindent megcsináltak volna, de miután bogaracska annyit szenvedett a saját dokijával, én meg tudom, hogy az enyém is mennyire gáz, úgy döntöttem, nem akarom, hogy ott csinálják a terhelésest. Ráadásul nem is tudtunk volna mit kezdeni a két órában magunkkal, max. hazamegyünk, de utáltam volna visszamenni.

Ha megcsinálják, én bevállalom érzéstelenítő nélkül is a tömést. Egyszer egy fogtömésnél picit továbbszaladt a fúró, az idegekhez, na azt éreztem érzéstelenítve is, nem tudom, milyn lett volna anélkül. Egyébként semmilyen szintemn sem félek sem a fogorvostól, sem a vérvételtől, sem az érzéstelenítő injekciótól. Felőlem aztán szúrhatnak 10X is egy nap, nem érdekel.

Klári

Kép
claracroft

Detti: nekem ez Faktum bútornak tűnik: http://www.faktumbutor.hu/

Klári

Kép
claracroft

Klári köszi nekem pl. ezt nem mondták, hogy más is kell a laborvizsgálathoz! Na majd rákérdezek jövő héten akkor megyek a terhesgondozóba! Mondjuk én a házidokimnál még nem voltam, mert nyáron minden második héten szabin volt és időpontot kell hozzá kérni! :roll:
És mi újság a csípőddel? Jobb már?
Köszike a linket megnézegetem!!! :D

KépKép
ldetti

Idetti, ha a kombi kiságyakra rákeresel a gugliban, tuti megtalálod, mert nincs túl sok belőle. Mi is kombi kiságyat akarunk venni, és vhol már láttam ilyet az biztos. A www.kindermobel.hu oldalon is van egy hasonló, de mondjuk nem ugyanez.

Klára, elvileg adhat a fogdoki kismamának érzéstelenítőt, azt mondják jobb is, hogy az Anyuka nme szenved. Én magánhoz járok, nekem is belekuksizott, és pecsételt. 3 havonta vissza kell mennem ellenőrzésre.

Kimának Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!

Kép
lizzyy

Szerdán én is megejtettem a fogorvoshoz menést: 2 icipici lyukat kellett betömni, persze érzéstelenítőt nem kértem. Csak 1-2 pillanatig fájt. Linus, nem a töméshez kell az érzéstelenítő, hanem a nagyobb lyukak kipucolásához, gondolom :)
Kima, nagyon boldog szülikenapot :)
Hékás, 150-edik oldal, jöhet a táblázat :)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Clara: lidocaint, helyi érzéstelenítést kaphatsz terhesen is. :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Kisvuk: üdv köztünk :). Én, amilyen kétballábas és kétbalkezes lettem, nem mernék bicajozni, de itt a városban fel sem merült bennem. A céges csapatból is kiléptem ideiglenesen, most csak a szobában űzöm.

Lizzyy: Gratula a cukorhoz!

Klári: Nem tudod feltenni a lábad valamire, hátha enyhíti a bajokat! Örülök, hogy jobb a csípőd!!
Én a fogorvoshoz először elmentem az sztk-ba, ahol nem adtak időpontot, bevették a taj kártyámat majd vártam, azt ígérték, hogy majd jönnek és adnak időpontot a "kártyázás" után. 1,5 óra múlva viszakértem a kártyámat...viszont, pocakosokat ellátnak a prevenciós intézetben is, a védőnőm ajánlotta. Elvileg gyerekeknek van kitalálva, de mi is ingyen mehetünk oda. Ott naggggyon rendesek voltak, a fogaim egészségesek, de önszorgalomból elvégeztek egy tisztítást, fogkőeltávolítást, sőt, még kontrollra is visszahívtak. Szerintem én ezentúl is oda fogok járni, még ha fizetnem is kell érte. Elsőre én is elfelejtettem pecsétet kérni :D. KÉrdezd meg, hátha nálatok is van ilyen intézet.

Bellaani: Nekem is a nőgyógyász adott beutalót a terheléses cukorra és vittem a cukrot magammal.

Athena: Én is láttam már ilyen betűket és nagyon tetszett, a szomszéd a gyerekszoba ajtajára írta ki a nevet ilyenekből!

Brigi: Előre is boldog névnapot kívánok!!!
Anita sokat mozog, egyre erősebben, de jól megvagyunk együtt. Ha pl.: megfordulok, tuti elkezd mozogni, de hamar megtalálja a helyét. Mostanában a metróban is mindig nekiáll kapálózni. És zenére is. Viszont csuklást még nem fedeztem fel, pedig múltkor láttam, ahogy itta a magzatvizet. Előbb-utóbb biztos észreveszem :D.

Kima, neked is sok boldogságot kívánok!

Kép
cat__

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntést. Nagyon meghatódtam, hogy eszetekbe jutott :oops: :oops:

Briginek ígértem SMS-ben, hogy elmondom mi volt a dokinál (Brigi, bocs, hogy csak most, de a héten nagyon el vagyok havazva a hétvégi kiállítás miatt).
Szóval elmentem a dokimhoz a jó kis leleteimmel. Mutatom neki, hogy szépen 180-as vérnyomáson nyomom a mindennapjaimat és, hogy a vizeletbe van fehérje, sok billirubin, cukor....
Hát az én új dokim, aki két hete még a 170-es vérnyomáson parázott, most azt mondta ezekre, hogy -idézem- "nem baj". Gondoltam magamba, ha neked nem baj, akkor nekem sem. Kérem, hogy írjon fel dopegytet, mert kezd elfogyni, erre megkérdezte, hogy mennyit írjon és Napi hány szemet akarok szedni :shock: :shock: Ja és a végén mondta, hogyha panaszom van hívjam..... (erre a férjem beszólt itthon, hogy jó, majd ha 250 lesz a vérnyomid akkor hívjuk, hátha az már panasz :lol: :lol: ) Ma felhívott a védőnő, hogy mit mondott a dokim.Neki is elmeséltem, Ő eldobta magát és nem nagyon értette.......
Különben jól vagyunk. Picurkám az uh szerint már 800 gramm és még mindig kukacos és szerencsére mindene megvan. Végülis ez a lényeg.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima: Bolgod szulinapot!
Vendég

Apa most rakja le a laminált padlót PöttömPanka szobájában!!! :D :D :D De már az elején tiszta ideg, mert nem találta a gumikalapácsot! :D :D :D
Ja, a blogban hogy tudom meggnézni a képeket? Mert csak valami ikonfélét ad, és ha arra kattintok bead egy üres lapot.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Kép
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kima, nem értem én ezt. Most akkor mi van??? A védőnő paráztat csak? Vagy túl laza a doki? Csak tudj eligazodni köztük... A lényeg, hogy jól érzed Te is magad, és Balázs is jól van. A hétvégi versenyhez meg mennek a drukkok! És boldog szülinapot Neked!

Cat, köszi :lol:

Detti, ha nem találod meg a bútort, kommentelj a blogba, ha lehet, és kérdezd meg, hogy hol vették

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hú, így sokkal jobban látni :) Ügyes vagy hékás :)

Túrórudi ezer éve nem volt, tudtok róla valamit? És még sokan mások...

Pillesz: menj ki az egérrel a lap szélére, ahol van egy zöld meg egy kék hátterű szám, akkor előjön az, amire kattintanod kell, ha meg akarod nézni (megnézem felirat). Ha arra kattintasz, akkor előjön a kép :) Ezt most aztán jól elmagyaráztam :D

Klári

Kép
claracroft

Detti, pont ugyanilyet szeretnél? Mert a http://www.tikotiko.hu oldalon van ilyen fazon, csak nem ebben a színben...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kima Boldog szülinapot!! :wink: :wink:
Hajrá-hajrá a versenyen!

Kép
arian78

Klári: bal oldalon, a kommentek szélén van egy zöld kör, benne pipa. A kép helyén egy kék négyzet, benne egy ceruza. Ennyi. Bármennyire is gúvasztom a szemem nem találom amit körbeírtál.
A francba! Senkit nem tudok megkukkolni!!! :evil:

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Apa lerakta a padlót!!! Már alakul a molekula! :D :D
Már csak függöny kell, plafonra lámpa, meg kislámpa, és be lehet bútorozni! Bútorozás után meg jöhet a baba!! :D :D

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Bocsi pillesz :oops: Nekem máshogy néz ki ezek szerint, én Mozillát használok, lehet Exploreren úgy néz ki, ahogy te mondtad.

Kérdés: kaptam a nővéreméktől kókusz matracot, szinte új állapotban, viszont a padláson volt 4 éven át. Tisztítás a cimke szerint: külső huzattal együtt bő langyos vízzel átmosni, majd kitenni száradni (4-5 óra). Ezek szerint semmilyen mosószert nem használhatok???

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok,
hú nagyon sokat pörög a topik, alig bírom követni a két kölök mellett. :D:D

Clara,
én jó erős zuhanysugárral mostam ki, mind a két oldaláról, tényleg huzattal együtt, és egy szép meleg napos, de szeles napon kiraktam a teraszra, és pár óra alatt megszáradt és semmi szaga nincs. (A miénk már 10 éves, 4. gyerek fogja használni)

Nagyon jók a 4D-s képek, már alig várom, hogy mi is menjünk valamikor a 30. hét környékén, de én még jövő héten megyek a cukor terhelésre és a következő laborra, remélem rendben lesz.

Nagyon szépen alakulnak a babszobák is, mi majd talán novemberben fogjuk átrendezni, de először is kell egy komódot venni, mert addig nem tudok mibe pakolni. Olyan jó látni, főként az első babásoknál a nagy készülődési lázat!!! :D:D:D

Mi 10 nap múlva kezdjük Lilivel az ovit, így most kicsit máshol jár még az agyam, de majd ha beszokott, akkor próbálok én is jobban ráhangolódni a babócára és a készülgetésre.

Kellemes hétvégét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Táppénz Tgyás gyes téma:

Én elmentem egy TB tanácsadóhoz, nem kevés pénzt fizettem neki. Gondolom ő jobban ért a témához mint mi. Az pedig hogy volt e táppénzen igenis számít, amikor a tgyás összegét számolják. És az is tuti, hogy a táppénz alapja az előző évi kereset.
kriszti1976

Jó reggelt Mindenkinek!

Kriszti!
Valószínűleg buta kérdés, de felteszem: ha mondjuk a szülés előtt elmegyek táppénzre (mondjuk decemberben), és a táppénzem 2009-ben kezdődik el, aztán 2010-ben szülök (jan). Akkor a 2009-re eső táppénzt a 2008-as bér alapján számolják, de a 2010-ben kapott járandóságokat már automatikusan a 2009-es bér alapján fogják?
Remélem érthetően sikerült feltennem a kérdést :)

Timi
athena

pillesz :

"Azt sehol nem találom, hogy az előző év átlagából számolják a tp-t.mert ezt konkrétan a becsatolt link sem írja. Mindegy. Minket a tgyás, gyed és gyes változások NEM ÉRITENEK!!!!!!!! "

Itt van:)

1997. évi LXXXIII. törvény 48 §. (2) A táppénz összegét a táppénzre jogosultság kezdő napját közvetlenül megelőző naptári évben elért, pénzbeli egészségbiztosítási járulék alapját képező jövedelem (a továbbiakban: jövedelem) naptári napi átlaga alapján kell megállapítani.

Ránk is vonatkozik a 2 év, az pedig itt van:
Terhességi-gyermekágyi segély

1997. évi LXXXIII. tv. 40. § (1) Terhességi-gyermekágyi segély annak jár, aki a szülést megelőzően két éven belül 180 napon át biztosított volt.

A TGYÁS, GYED összegét a táppénz szabályok alapján állapítják meg, ha van az irányadó időszakban legalább 180 bérezett naptári nap.

Bérezett nap: munkanap, ünnepnap, szabadság, betegszabadság. Táppénz nem számít bérezett napnak!

Tehát a tgyás összegének megállapításánál jelentősége van annak volt e táppénzen az illető.
kriszti1976

Sziasztok!

Olvaslak Benneteket, de még mindig időhiányban szenvedek. Tegnap hazajöttem délután a suliból és beájultam az ágyba. Három órát aludtam. Mintha kicseréltek volna. Még csak a 24. hét de már kezdek fáradni. Ti ezzel hogy vagytok? Mi lesz később?
A pocakom is egyre többször keményedik mostanában, de csak néhány másodpercre. Ez normális???

Bogaracsa!
Gyönyörű a babád az uh képen!
Én a 18. héten voltam utoljára, doki azt mondta hogy a legközelebbi kötelező a 30. hét körül van.
Én addig nem bírom ki.....:( Lehet elmegyek magánra a 26. héten, a cukros napon. Nagyon mélyen tapadt meg a méhlepény, ez is aggaszt kicsit, meg annyira szeretném látni!!!!:)

Kép
ágota 74

Ágota!
Szia! Előkerültél?

Timi
athena

Kriszti: így igen, érint a 2 év, ahogy írod, de nem úgy, hogy akkor kapsz 2 évig gyedet, ha szülés előtt min. 2 évig volt munkaviszonyod.
De hagyjuk, mert egyre bonyolultabb ez az egész, és már rákerestem sokmindenre, de magas. Majdcsak lesz valahogy, majd egy tapasztaltabb sokgyerekes anyukától érdeklődök.
Ja, egyébként szép reggelt mindenkinek! Vagyis napsugarasabbat!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Athena majd küldöm priviben ami nekem van anyag jo?:)))

Agota nekem is keményedik!!De van olyan nap hogy nem. 4D-n voltatok már?Én nem tom menjek e.
kriszti1976

Szia Athéna!
Megvagyok!:)
Nemsokára megyünk a családdal Pestre a vidámparkba.:):)
Soha nem voltam egy "bátor" csaj, de tudod a gyerek miatt... Na nem fogok felülni vele azért azt hiszem sok helyre. Majd apa!:)
Szép napot! Este leszek!

Kép
ágota 74

Bocs ha félreérthetően írtam erre gondoltam a két évnél is:)
kriszti1976

Kriszti!
Én a 18. héten voltam 4D-n. Nem bántam meg! Igaz picurka volt nagyon, de édes! Készült akkor is egy kép, majd ha lesz időm lehet felrakom. Gondolom hogy a 26. hét körül már édesebb a pofijuk.

Kép
ágota 74

Jaj csak azért, mert a dokim azt mondja nem szereti, meg a baba se.De máshol meg azt írják semmi baja tőle. Én is láttam 4D-n már de alig tudtam kivenni:( Az uh-kon mindig átváltanak 4D-re is kis időre.Ez a baba mozi ez hosszabb idő gondolom :roll:
kriszti1976

Kriszti!

Én Pesten voltam, ott 40 perces volt kb. Nem tudom, hogy a baba mennyire szereti, Eszteremet nem zavarta, szinte végig aludt :(

Timi
athena

Kb fél óra múlva megyek bevásárolni! Mára van beütemezve a cumisüveg vásárlás!
Utolsó jótanács, hogy mire figyeljek???

Timi
athena

Kriszti! Ha szépen kérlek nekem is elküldenéd az anyagodat a TB-s dolgokról? :)
Előre is köszönöm.
Én már decemberben nem szeretnék dolgozni, de lehet mégis kellene majd ki kell számolnom...

Mariann

Kép
arian78

Sziasztok,

merges vagyok,egyszer leirtam szep hosszan a mondanivalomat,es nem rakta be a rendszer.... :evil:

Szoval koszonom szepen mindenkinek a segitseget,legalabb tudom hogyan fussak neki az egesznek,nem ott fognak erni a meglepetesek :)

linus:En otthon fogom megcsinaltatni a vizsgalatot,itt semmit nem intezek,mert nem szimpatikus az olasz egeszsegugy,nagyon sok negativ kritikat hallok,szoval havonta 1x repkedek haza a vizsgalatok miatt,bar azt hiszem repulesbol ez lesz az utolso :?

Kepzeljetek,tegnap elmentem korbenezni-vasarolgatni a babanak,es az H&M-ben pont leertekeles volt es olyan aranyos kis nadragokat,polokat,pluss 2 reszest,kisruhakat vettem,mindezt potom osszegert,talan mennyisegre 10 darab rucit vehettem,es fizettem 25 eurot,ami darabra leosztva 2,5 es tenyleg tunderiek,ugyhogy boldog voltam :) VAGYOK!

Latom eleg sokan dolgoznak meg itt kozulunk,en orulnek neki ha valamit reszmunkaidoben csinalhatnek az irodaban,mert egyedul rossz itthon,de mivel nem jo az egyenruham nem engednek semmit csinalni
:(

Mindenkinek nagyon szep napot es kellemes hetveget kivanok!!

Kép

Anita
bellaani

Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Ezt írja ki ha meg akarok nyitni egy kategóriát a blogon.
Tud valaki segíteni?

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Anyucik, akiknek már van kiságyuk, segítsetek! Milyen magas egy kiságy?? Mármint a rács tetejéig? Mert azt tudom, hogy többnyire a fekvőfelület magassága állítható, de én a rács tetejére lennék kíváncsi.
Sejtem, hogy kiságyanként változó, de nagyjából! ??

Köszi

Timi
athena

Boldog születésnapot Kima!!

Ágnes

Kép
klemencia

Ági!
Köszi :D :D

Brigi!
Hát ezt én sem tudom, hogy a védőnyanya túl parás vagy a dokim túl "laza". Majd ha nem érzem jól magam, akkor úgyis a doki nyakára mászok, nem kell engem félteni :D :D

Na megyek, megfürdök, kifestem magam és egy óra múlva indulok Pozsonyba a kutyával. Gondoljatok ránk.... ( bár annyira "morcos" bírónk van, hogy sok jóra nem számíthatunk, de azért remélem nem leszünk utolsók :roll: :roll: )

Kima
Kép
Kép
kima75

Bogaracska:Nagyon édi a kicsi Barna :D :D

Kisvuk:Üdv köztünk.

Pillesz:Én is ugyanazt érzem amikor csuklik a pici, úgyhogy akkor tényleg az. :lol: :lol: :lol:

Kima:Boldog szülinapot utólag!!!!! :D

Kriszti:A TB-s anyagot én is nagyon szívesen fogadnám.

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!

Nincs ma valami nagy forgalom a fórumon! :)

kima: Igaz kicsit utólag, de Nagyon Boldog Szülinapot!!!!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

jah és ma vagyok 28. hetes! Tök jó! Hogy telik az idő! :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok,

KIMA, nagyon boldog szülinapot Neked!

kicsit off leszek, de a segítségeteket kérem:

a férjemet is jelölték a Somogyi Prima Primissima díjra. Szerintem nagyon megérdemelné. Kérlek, szavazzatok rá. A vosz.somogy@t-online.hu e-mail címre lehet szavazatot küldeni október 14-én 14 óráig. Az e-maillbe csak ennyit kellene írni: Prima Primissima 2009 - ifj. dr. Herr Gyula. Minden e-mail címről csak egy szavazatot fogadnak el. A többi jelölt itt található: http://www.somogy.hu/munka/prima/index.html .

Nagyon köszi!

Kép
Kép
Kép
vicka77

Hékás!!

Boldog névnapot!!!!!

Timi
athena

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: