Klári köszönöm szépen! Nagyon szép a babaszobátok!!!! Bútor már van vagy még nem raktátok be? Mihamarabbi gyógyulást kívánok a csipődhöz, jobb már? Ja és igen Sztk fogorvosnál voltam odamész megmondod, hogy kismama vagy és pecsétet szeretnél (ha nincs gond) behív megnéz és már adja is 10perc volt nekem az egész! Engem előre engedtek mert látták, hogy kismama vagyok!
Velem is megigértette a doki, hogy néha menjek azért, de ha nem lesz gond nem megyek!
Nincs tapasztalatom azért kérdeztem, de nem tudtam, hogy a Szafariban mindkettő fajta kocsi van ott össze lehet hasonlítani! Ha esetleg csak addig kell míg kezd tipegni akkor nem igazán teszi tönkre 1,5-2év alatt majd meglátjuk! A páromnak a Titi türkízkék jobban tetszik, mint a Chippolino kékje mert azt mondta az jó lesz a következőnek is mégha lány lenne akkor is!
Szia Buborka! Köszönöm! De arról, hogy voltál a dokinál valami papírt biztos adtak? És azt meg beírja a védőnő, hogy megjelentél aztán kész!
Én dehogy haragszom, hogy nem nézed ,meg a videót!!!
Szivem szerint én sem oltatnám be magam de én vendéglátásban dolgozom és nem tudom eldönteni, hogy itt a mindenféle ember között mennyire vagyok veszélyeztetett! Köszi a tanácsot a babakocsiról! Annyira talán nem lehet rossz minőségű majd meglátjuk! Nektek milyen kocsitok van? Van már?
Francesca feltöltötte a Titi babakocsit pont azt a türkíz 3in1et néztük ki amit másodszorra töltött fel!
Köszi Francesca! Én is ezt az oldalt néztem itt 65000Ft köszi!
Klári már fel is töltötte a blogba a babaszobát!
Azaz 5,5 kg az is sok nekem mert én túlsúllyal kezdtem és diétára vagyok fogva! Dehát ez van!
Lizzy gratula a jó cukoreredményhez! Nekem is kellett pisit leadni a cukornál nem tudom neked miért nem! Abból is nézik pedig a cukrot meg a fehérjét is!
Engem is gyötör, néha ilyen farkaséhség jön rám, hogy azonnal ennem kell valamit és tök szédülni kezdek tegnap is majdnem elájultam mert egész délelött mentem intéztem a dolgaim és elfelejtettem enni, erre mire hazaértem olyan éhes voltam...
Ha rád jön az éhség egyél az nem véletlen bizti Alízka rángatja a köldökzsinórt, hogy anya küldjél le valami finomat!
Anita nekem a terhesgondozóban adnak mindenre beutalót! A cukorvizsgálatra is, meg UH-ra meg mindenre amire menni kell! És sima Sztk-ba lehet menni!
A gyógyszertárba kell megvenni a 75gr glükózt.
Babamozgás: Nálunk halálian működik! Szelektálja a bébike a hangokat!
meg a keresztlányom éles hangjára mindig reagál (4,5éves) De anyuéknak meg anyóséknak semmit nem csinál pedig anyunak múltkor is megakartam mutatni és megmakacsolta magát!

[/url]