A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Vendég

fran: de ügyes vagy :) És tényleg esővédős:)

Hazaértem, vettem cipőt. 40-es :shock: amúgy 38-as a lábam, a csizmaméretem 39. Munkából papucsban tudtam csak hazajönni :x

Buborka, a chippolino is érdekel? Belinkelem, ha szeretnéd, nézd meg :) Mi ilyet vettünk:

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_880982

Klári

Kép
claracroft

Töltöttem fel képet a blogba a szobáról, illetve csak a falról, még nincs berendezve :oops: Remélem nektek is tetszik. Sajnos teljes szobát nem tudtunk fotózni, mert ahhoz pici a szoba, és mert akkor nem látszott volna a minta. Ha berendeztük, teszek fel képet ilyen volt, ilyen lett kategóriában :)

Úgy emlékszem, twistnek, vagy uxinak ugyanilyen bordűr van a babaszobában...

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Pár hetes olvasótok vagyok, nagyon jó, hogy van egy hely, ahol véleményt tudtok cserélni. Jó lenne, ha csatlakozhatnék hozzátok, persze, hogyha benne vagytok.

31 éves vagyok és a második babámat várjuk. Van egy 3,5 éves kislányom, aki szeptemberben kezdte el az ismerkedést az óvoda világával. Január 23-ra várjuk a babánkat, akiről ma tudtam meg, hogy kisfiú :) . Eddig takargatta magát. Sok holmit "örököl" a tesója után (babakocsi, kiságy stb), bár a ruhatár felújításra szorul, de az sem vészes. Nővérem kisfiától már 4 doboz jó minőségü ruhát kaptunk. Jól viselem a várandóságot, bár már estére elfáradok és kicsit keményedik a pocak is. Kész lett a cukorterhelésem is, ami jó lett, de a vérképem nem igazán: vérszegény vagyok. Eddig 4 kilót szedtem össze, az első tíz hétben hármat fogytam az állandó rosszullétek miatt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, már elég késő van.
Kiváncsi lennék rá, hogy mi a véleményetek a terhesség alatti kerékpározásról? Persze nem a sportváltozatáról, hanem a hétköznapi kényelmes és nem a döcögős úton történőre gondolok.

Anita
kisvuk9

Szép jó reggelt!
kisvuk üdv köztünk!Tök jó hogy kislány után kisfiút vártok!
A kerékpározásra a védőnőm azt mondta lehet én is azzal járok mindenhova a falun belül,persze nem minden nap heti 2X bringázok. :D
gyöngyi-30

Jó reggelt,
kisvuk, jó, hogy beléptél aktívan is :)
Kerékpározás: kis településeken lehet, de a bolond nagyvárosi forgalomban nem ajámlott, mert túl veszélyes. Itt nálunk annyi autó van és bicikliút semmi!, hogy a dokim meg is tiltotta nekem.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Hurrá, beléptem a harmadik trimeszterbe :) És az éjszaka nem kellett kimennem vécére... reggel jöttem rá miért: tegnap délután 4-től ma reggelig nem ittam egy korty folyadékot sem! Viszont azelőtt megvolt minimum másfél liter. Ezután jobban beosztom. Azért jólesett egyhuzamban 8 órát aludni :lol:
nilszi

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Sziasztok!

Jöttem a jó hírrel, hogy megvan a terheléses vércuki eredményem és ahogy nézem a 6,3-as érték az benne van a ref. tartományban. Ami érdekes, hogy tőlem nem kértek vizeletmintát, pedig a tanácsotokra még vittem is magammal, és megkérdztem a laborost, de azt mondta nekem nem kel leadnom... :shock: érthetetlen... pedig előttem volt egy lány, tőle kértek...

Klemencia, nagyon édi a babaszobátok!!! Mi nagyjából már kitaláltuk, hogy miket szeretnénk. Nálunk nincs külön babaszoba, egy légtrérben leszünk a picúrral, kap egy sarokrészt a szobából, oda akarunk venni kombiágyat, egy sarokpolcot és egy szerkrényt. Szekrényből mekkorát javasoltok? Sok cucca van egy babónak? 2 ajtós, vagy inkább 3 ajtósat vegyünk?

Az éhség engem is elkezdett gyötörni, pedig eddig nme volt. Ma reggel pl. a szenyám után lementem a büfébe és beszereztem egy joghurtot meg egy csokit. Mindkettő azonnal le is gurult a torkomon... :?

Bogaracska, nagyon édi Barna Baba! Én jövő hét pénteken megyek TG-hez, de a magánba, viszont nem tudom mikor akar megint 4D-t, de ha sokat kellene várni, akkro beiktatunk egyet, mert már nagyon nagyon kíváncsiak vagyunk a pici lányunkra :)

Lányok, ebbe a képfeltöltős blogba hogy lehet belépni?

Kép
lizzyy

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

lizzyy: A bloghoz hékás tud majd neked hozzáférést adni. Tényleg, mostanában merre lehet??? Ha jól tudom, TG magától nem fog 4D-t beiktatni, deha a Magzatdiagnosztikai Központot választod a 30. heti UH-nál, ott biztos átvált majd egy kicsit arra is :) Mi még mindig nem voltunk :(

nilszi: gratulálok a 3. trimeszterhez :) Nemsokára követni foglak, nekem még 10 nap van addig :)

Tegnap végre bírható szintre csökkent a csípőfájásom, és ma reggel a bokám sem volt akkora, mint tegnap, remélem az egész napom így folytatódik :) Ráadásul PÉNTEK van :)

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok, jó reggelt!

kisvuk: szia, üdv köztünk! :)

pillesz, lizzyy: a blogba úgy lehet belépni, hogy Brigitől kell meghívót kérni, hogy tudjatok regisztrálni és belépni.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Én is üdvözöllek kisvuk :)

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza csak bejelentkezek, hogy még megvagyok. Most másfél hónapig vidéken vagyok a családnál, a kedves elutazott külföldre. :cry: :cry: Nagyon hiányzik.

Na de nem panaszkodok, inkább megyek és visszaolvasok.

Icu
Kép
Kép
icu03

Clara, a 12. heti uh-n sem láttátok 4D-ben?
Ha csak a 30. héten lesz megint genetikai, mi addig nem fogjuk kibírni... :oops: pláne most hogy Bogaracska is rakott fel ilyen édi képet a Babájukról :)

Kisvuk, üdv! :)

Kép
lizzyy

Sziasztok!!!

Abban tudtok nekem esetleg segiteni hogy ezt a terheleses vercukor dolgot hogyan kell elintezni,illetve nekifutni?
A nogyogyasz ad beutalot vagy nem is kell beutalo egyszeruen az sztk-ba kell menni?
Vagy nem is sztk-ba?
El vagyok veszve.. :?

Elore koszonom a segitsegeteket,tudom benanak tunok de nekem itt semmi segitsegem sincs :(

Szep napot Mindenkinek!!!

Kép

Anita
bellaani

szia Anita!

Itthon beutaló kell hozzá, a védőnő adja. Legalábbis nálam így ment a dolog. A 26. hét környékén esedékes.

Timi
athena

Anita,

nekem a nődokim adott beutalót a klinikára, hogy elvégezzék. De gondolom ez kórháztól, településtől is függ.

Kép
lizzyy

Athena:Nagyon édi a kép. Olyan kis formás. :D :D

Babacsuklás:Ha csuklik a baba Ti mit éreztek?? Én nem tudom, hogy azt szoktam-e érezni? :roll: :roll:

Bellaani:Üdv köztünk! :P

Ági 33:Utólag én is csatlakozom a többiekhez, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára icu03 2009.10.09 09:41-kor.

Icu
Kép
Kép
icu03

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!

7,30 óta számlákat másoltam , pecsételtem és írtam alá.....4,5 év számlái 10 példányba...csókoltatom az ügyvéd urat!!! :evil: inhüvelygyulladst kaptam a pecsételéstől!!! Nyaf-nyaf-nyaf.
Tegnap megkaptam Brigitől a meghívót a blogba, de olyan lassú volt a net, hogy nem tudtam 1 db képet sem megnézni.
Ma megvesszük a lamináltat a gyerekszobába, meg talán a függönyöket is. Okt. végén meg jön az egyik barátunk és segít az akváriumot felfesteni a falra.
Nem tudom ,hogy feküdhet a kisbéka, be pont a jobb mellem alatt érzem a mocorgást. Lehet, hogy nem alul , hanem felül fog kibújni!? :shock:
Jövőhét pénteken megyünk uh-ra, nekünk a 28-30 hét között kell. Én 29 hetes leszek akkor. Ma vagyok 28. a vonalzóm le van maradva.
Nemsokára megszülök. Azt hiszem az én babám a legidősebb.
Utolsó munkanapom: november 17!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Alig várom már!!!!
Na, nemsokára ebéd, és ma csak 1-ig dolgozok!!!!Juhééééé!!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Icu!
Köszönöm. Imádom, nekem olyan szép! A férjem sajnos csak pacának látja :)

Pillesz!
1-ig dolgozol??? Mi ez a lazaság?????? Legalább szolidaritásból maradj tovább!!!!! :):)
Vicc volt :) Puszi

Timi
athena

Anita: nekem is a nődoki adott beutalót.
Icu: nem vagyok benne biztos, hogy az, de én szerintem, mikor csuklik pici, ütemes mozgásokat érzek ugyanazon a helyen. Csak nem olyan rég vettem észre, hogy ütemes, és ebből gondoltam, hogy esetleg csuklik.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Vagyok én is, néha olvasgatok is, csak írni már nem nagyon maradt időm mostanában :cry:

Kisvuk, üdv köztünk! A 140. oldalon van egy táblázat, ha elküldöd az adataidat nekem priviben, szívesen beveszlek Téged is. És gratulálok a kisfiúhoz!

Anita! Csak nem sikerült a vonalzó? :wink:

Blog. Akinek még nincs belépése, az küldjön nekem privit, küldje el a mail címét, és küldök azonnal.

Csuklás. Teljesen más, mint a rugdosás, vagy a nyújtózás, ütemesen "ringatózik" a hasad. Marcinál nem is éreztem, de most már tudom, mikor csuklik. Szerencsére ritkán van.

Szekrény. Én nem vettem külön szekrényt, a pelenkázó alatti 3 polc és 3 fiók elég volt. Persze a zsák és a téli cuccok nem férnek ott el, de magamnak is külön tárolom a téli felsőruházatot, mint a pólóimat :lol:

Nektek nem változott meg a pici mozgása? Mert nekem nagyon. Nem rugdos, csak nagy ritkán, inkább nyújtó gyakorlatokat végez, de azt rendszeresen.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nekem is a nődoki adott rá beutalót, én a védőnőmtől még sosem kaptam. :oops:

A fogorvostól kell pecsét??? Én még nem voltam, ti az SZTK-ban voltatok? A kivizsgálás ingyen van? Nekem van jónéhány lyukas fogam, de nem szeretnék most több tízezreket fogtömésekre költeni, pláne, hogy nem kaphatok érzéstelenítőt. :shock:

Klári

Kép
claracroft

Oltás:Én sem oltatom be magam, bár én itt vidéken szerencsére elég védett vagyok. Kicsi város a mienk. :D Nem szeretném ha emiatt valami baja lenne a kicsinek. :roll:

Móni:Nekem is voltak ilyen becsípődéseim, amik most szerencsére elmúltak. :lol: :lol: De én nem csináltam vele semmit, csak magától elmúlt.

Icu
Kép
Kép
icu03

Nilszi, én is akarok 8 órát aludni egyfolytában!!! Sőt, én már hattal is kiegyeznék :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

A fogorvos elvileg pecsétel, de attól még megszülhetsz, ha nincs.

Én sem oltatom be magam. Sanyi igen, de én feleslegesnek tartom.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Legeleső uh, ahol apa is bent volt a 18. heti genetikai volt. A képernyőn megjelent egy fehér szélű kör. Ekkor apa teljesen kétségbeesett, ő egy gyereket várt a képen, erre ott egy kör....megkérte a dokit, hogy kommentálja a dolgokat, mikor mit látunk, mert nem tud kiigazodni. Az a kör pedig a feje volt felülnézetből.
Timi: Hétfőtől csütörtökig tovább maradunk bent, és akkor pénteken hamarabb hazamehetünk. Ja, és hogy még jobban irigylve legyek: az ebédidőt NEM KELL ledolgozni!!! Úgyhogy végülis nem dolgozok 40 órár, hanem csak 35-öt. Ez így korrekt. Hozhatsz magadall kaját, mert van konyhánk, de ki is lehet menni kajálni.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

hékás: DE! Már akartam is kérdezni, hogy ez normális-e, ezeket a férjem alig érzi, én meg szinta folyamatosan. Nekem olyan érzés, mintha forgolódna, tekeredne, de érzem, hogy ez nem rugdosás. Már megijedtem, hogy besértődött a gyerek, mert egész 7végén talpon voltam :) Vagy esetleg ő is érzi a csípőfájdalmat :?

Klári

Kép
claracroft

Koszonom szepen,akkor majd megkerdem a nodokimat,mert vedonom meg nincsen :( mily meglepo....

Sikerult a blogba regisztralnom,csak fotot nem tudtam meg felrakni,mert tul nagyon voltak,parom meg tul elfoglalt eppen elmagyarazni hogy az O gepen hogyan is mukodik a lekicsinyites :?

Sikerult vonalzot csinalnom,de az Istenert sem tudtam atvarazsolni ide,ebben is a parom segitsegere lesz szukseg :(

Na,most jo benanak tunhetek,pedig nem vagyok am az,tudok laptopot kezelni,csak ez az apple annyira mas a windows-tol...es ha netan valamit torolnek/uritenek/atraknek/atneveznem...jaj nekem :)

Szoval ezzel a terhelesses vercukorral kapcsolatban meg egy kerdes:
Mikor megkapom a beutalot el kell jussak egy sztk-ba,es oot fogjak adni azt a szirupot amit meg kell inni?
Vagy esetleg nekem kell vinni?

A 4D-s ultrahang nagyon edes,persze mi anyukak egesz maskepp latjuk mint a ''kivulallok''...(ebbe bele tartozik apuka is..),nekem pl. megneztek parom szulei a 4D-s DVD-t,azt mondtak olyan edes...ez olyan jolesett,aztan hozzatettek hogy ugy nez ki mint egy kis Alien :x

Huuuuu,az en kis Dragam???
Na ez nem tetszett,persze nem adtam tudtukra....

Huha,most olvasom,fogorvoshoz is kene menni????

Jaj,neeeeeeee!!!!!!!

x x x

Kép

Anita
bellaani

lizzy: de, a 12. hetin átváltott 4D-re, de ugyebár nem kötelező a Magzatdiagnosztikai Kp-ba menned, mehetsz a Klinikára is, ott nem váltanak át szerintem, legalábbis a 18-20. hetin nem tették.

Klári

Kép
claracroft

Brigi: enyém gyermek már jó egy hete nem olyan izgága, néha érzem, hogy mocorok, de pl. tegnap este 2* is kinyomta magát, úgy hogy már fájt, és tök féloldalas lett a pocim.
Klári: nem kötelező a fogorvosi vizsgálat. Most ingyen megcsinálják neked. De csak sztk-ban, bár annak egyébként is ingyenesnek kéne lennie. Magánba senki nem csinálja ingyen. Nekem is el kéne mennem, szerencsére van a cégnek fogorvosa, ingyen húz, töm, fogkövet szed, természetesen a pótlásnál az anyagot ki kell fizetni, de ennyi, ja és kb 1 perc séta lenne, de én totál be vagyok tojva, mert van 1 baromi rossz tapasztalatom.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Pillesz: és a HT Medical Centerben Keresztúr Központban? Gondoltam akkor már érdemes lenne odamenni. Lehet, hogy fel is hívom őket. És vinni kell a kiskönyvet ezek szerint...

Klári

Kép
claracroft

Koszonom szepen,akkor majd megkerdem a nodokimat,mert vedonom meg nincsen :( mily meglepo....

Sikerult a blogba regisztralnom,csak fotot nem tudtam meg felrakni,mert tul nagyon voltak,parom meg tul elfoglalt eppen elmagyarazni hogy az O gepen hogyan is mukodik a lekicsinyites :?

Sikerult vonalzot csinalnom,de az Istenert sem tudtam atvarazsolni ide,ebben is a parom segitsegere lesz szukseg :(

Na,most jo benanak tunhetek,pedig nem vagyok am az,tudok laptopot kezelni,csak ez az apple annyira mas a windows-tol...es ha netan valamit torolnek/uritenek/atraknek/atneveznem...jaj nekem :)

Szoval ezzel a terhelesses vercukorral kapcsolatban meg egy kerdes:
Mikor megkapom a beutalot el kell jussak egy sztk-ba,es oot fogjak adni azt a szirupot amit meg kell inni?

A 4D-s ultrahang nagyon edes,persze mi anyukak egesz maskepp latjuk mint a ''kivulallok''...(ebbe bele tartozik apuka is..),nekem pl. megneztek parom szulei a 4D-s DVD-t,azt mondtak olyan edes...ez olyan jolesett,aztan hozzatettek hogy ugy nez ki mint egy kis Alien :x

Huuuuu,az en kis Dragam???
Na ez nem tetszett,persze nem adtam tudtukra....

Huha,most olvasom,fogorvoshoz is kene menni????

Jaj,neeeeeeee!!!!!!!

x x x

Kép

Anita
bellaani

Jo reggelt!

Latom a pentek gondolata elenkiti a tartsasagot :wink:

Brigi: a gyerekmocorgas nalam is hasonlo. Apa nem is erezte meg, pedig hiaba teszi a kezeta pocakomra. Beszeltem mar a gyerkoccel, hogy jo lenne ha apanak produkalna magat, de eddig nem az a szofogado tipus. :roll: Altalaban delelott mocorog, nyujtozik, aztam meg parszor delutan/este es ennyi. Semmi nagy mozdulat, talcat hasrol leugrato buveszmutatvany.

Icu: A csuklast is egyszer ereztem csak...az viszont iszonyat csikis volt, amitol elkezdtem nevetni...erre abbahagyta :lol:

Itt azt mondjak, hogy 10szer kell erezni a babat 12 ora alatt, ha kevesebb akkor irany a korhaz, es ellenorzes. Viszont baratnom mondta, hogy az ove is alig mocizott. (Egyik ejjel a furdoben ugraltam, hogy ebredjen fel...semmi hatas :lol: :lol: )

Clara: nagyon szep lesz a szoba, jok a macik :wink:
Irigy-irigy a szobakra...nalunk egyenlore Lizzyek modszerevel csak egy sarok lesz kialakitva. Gyerekbutort kulon nem veszunk, mert nem tudjuk meg mennyi ideig leszunk itt es koltoztetni allandoan mindent nem akarunk.

Nekem az utolso munkanapom, ha mindenki ugy akarja dec. 18....igy marad majd meg 1.5-2 hetem a szulesig :shock: Szerintetek elobb el kellene menni szabira? Megerne? Mennyire faraszto az utolso honap?
(Eddig egyetlen korlat az, hogy 26 het az osszes fizetett szabi, amit otthon lehetek es az akkortol indul, mikor elmegyek...)...tudjatok mi a "vicces"? Mar a bolcsodet kell keresnunk, pedig meg meg sincs Maszat :shock: :shock: :oops:
Vendég

Nekem a baba állandóan mozog mostanában. Baromi aktív, pláne apának! Éjszaka azzal játszanak, hogy apa kívülről nyomkodja a pocakomat, baba belülről. És ezt játszák, persze baba akkorákat rúg, hogy felébredek rá, úgyhogy javasoltam, hogy nem kellene játszani a gyerekkel éjszaka :)

Mostanában az a szokása, hogy mint Tarzan, himbálózik a lengőbordámon. Legalábbis én így érzem! És az fáj ám...

Timi
athena

Kima!

Nagyon-nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi
athena

Klári: Passzolok, mert én ide mennék a cégeshez, ha lenne elég bátorságom. Kiskönyvet vidd, mert írnak+pecsételnek bele.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Klári, Pillesz!

Kiegészíteném: menni kell a 26. hét előtt a körzeti orvoshoz is! Ott voltatok már? EKG+vérnyomás, nálunk ez volt legalábbis. Tegnap voltam. Ott is írnak az üzenőfüzetbe.

Timi
athena

[quote="bellaani"]M írta:bellaaniikor megkapom a beutalot el kell jussak egy sztk-ba,es oot fogjak adni azt a szirupot amit meg kell inni?

Én kaptam receptet a cukorról, patikában lehet kiváltani.
Ez nem tudom mennyire általános :)
És nekem a kórházban vették le a vért. Épp ma...onnan jövök :roll:

Remélem minden rendben lesz, azt mondta a nődokim, hogy felhív, ha valami gond van, egyébként a két hét múlva esedékes vizsgálaton megkapom a leletet.

A cukros lötyi nem volt borasztó...de a szúrások! Először egy idősebb nő vette, nagyon kedves volt, épp csak végig fájt amíg bent volt a tű. Aztán meg egy fiatal lány...az már nem volt olyan vészes, de lehet, hogy csak azért, mert akkor már csak egy üveggel vettek.

Sosem értettem mit csinálnak ezzel a sok levett vérrel, mikor mindent egy cseppből analizálnak! Biztos titokban a vérbanknak gyűjtenek!!!! :twisted:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="lizzyy"]S írta:lizzyyziasztok!

Klemencia, nagyon édi a babaszobátok!!! Mi nagyjából már kitaláltuk, hogy miket szeretnénk. Nálunk nincs külön babaszoba, egy légtrérben leszünk a picúrral, kap egy sarokrészt a szobából, oda akarunk venni kombiágyat, egy sarokpolcot és egy szerkrényt.

:) Eleinte KicsiCsenge is velünk alszik a hálóban, legalábbis éjjel. Nappalra gondolom azért majd a szobájába teszem. :)
Ha már ennyit dolgoztunk vele :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="athena"]K írta:athenalári, Pillesz!

Kiegészíteném: menni kell a 26. hét előtt a körzeti orvoshoz is! Ott voltatok már? EKG+vérnyomás, nálunk ez volt legalábbis. Tegnap voltam. Ott is írnak az üzenőfüzetbe.

Igen, én is láttam a helyét...nem sok kedvem van elmenni :?

Ágnes

Kép
klemencia

Klem!
A védőnő szerint a 26. hét előtt kell menni.
Én tegnap elmentem. 4-re odamentem, és 6-kor kerültem be (sok nyugdíjas csak egy papírért, csak egy receptért, csak egy akármiért jött alapon előttem bement). Mikor bejutottam, közölték, hogy mivel EKG-t is kell csinálni, így délután 1-re kellett volna mennem. Paffff! Mondtam, hogy dolgozom, tehát ne várják, hogy erre is szabit vegyek ki! És különben sem tudtam! Szóval túlestem rajta tegnap. Nem vész,hamar megvan. EKG, vérnyomásmérés, és meghallgattak azzal a sóhajtozós géppel (szégyen, de nem tudom mi a neve sajnos :oops: . Tudjátok, aminek a hallgatóját a fülükbe dugják, Dr. Bubónak is a nyakában lóg :D )

Timi
athena

Klemencia: Mindenkeppen hasznaljatok a gyerekszobat, nagyon szep lett :wink:
Vendég

A házidokinál voltam. Sztetoszkóppal meghallgatott, vérnyomást mért, és ekg. Vigyétek a kiskönyvet, mert ír bele!!!!!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sztetoszkóp!! Azaz! Arra gondoltam, mikor Dr. Bubót emlegettem :)

Timi
athena

Nem fonendoszkóp? Nekem nem mondta senki, hogy menjek házidokihoz, így nem is megyek. Kedden úgyis vérvétel, megkérdezem az asszisztenst, hogy kell-e, ha kell, akkor ottmaradok, de remélem nemet mond :) Nagyon gáz a házidokim. Az asszisztensét imádom, de a doki :roll:

Megtudtam a fogdokit is, az Egézségház u. 40-ben van a rendelő, és ott is be vagyok egy dokihoz osztva, mintha háziorvoshoz mennék. Jövőhéten szabin van :? Van egy másik a Péceli úton, Csabán. Szerintem te, Pillesz, oda tartoznál...

Klári

Kép
claracroft

A Brendonban lehet venni ilyen betűket, bútordíszként definiálva. Gondoltam a falra jól nézne ki dekorációnak, mi a véleményetek? Kép [/img]

Timi
athena

Timi,
Nekem tetszik a dekoráció!!! Tök jó!!

Hm... Én ma megyek 4Ds UH vizsgálatra, már nagyon várom! :) Majd este teszek fel fotókat, remélem azt is kapunk!!!
Jujjjjj.. és nagy hír! Úgy néz ki Apa belemegy az ARMILLA névbe!!! Olyan boldog vagyok :) Lili már úgy hívja, hoyg Armilla, neki is egyértelmű, de még Apa áldását nem adta, de sztem beadja a derekát! :lol:

Mozgás: hát nekem Tesóka egy akrobataművész! Egész nap mozog, de nem kicsit... Van olyan, amikor azzal szórakozik, hogy sztem a könyökét (éles nagyon, abból gondolom) húzkodja fel és le. Az kicsit kellemetlen, mégis jó érzés!!

Csuklás: Tesó még nem csuklott, de Liliről tudom milyen! Mint amikor te csuklassz, teljesen azt érzed, csak a hasadban! :lol: Én azt is szerettem :lol:

Kép
buborka.

Bellaani:A vérvizsgálatra mindenképpen kell beutaló: vagy a nőgyógyászod, vagy a terhesgondozáson a doki(ha jársz ilyenre).A cukrot a patikában váltod ki, annak nem kell feltétlenül recept.Szóval neked kell vinni.Nekem a port ott keverték össze kb.4-5 dl. vízzel, vittem citromot, azt belenyomtam.De szerintem ahány SZTK, anyiféleképpen szokás.Szerintem vidd a port, külön flaskában vizet, citromot, vagy citromlevet. :wink: De te Olaszországban fogod csináltatni?Vagy hazajössz?

Clara:Első terhességemnél a magán fogdokimhoz mentem (kétszer is), és mindekétszer ingyenes volt, igaz, nem is kellett semmit csinálni.Most SZTK-ba mentem, három fogamat tömik, ingyen.De ez amúgy is ingyen lenne.Szerintem semmiképp ne hanyagold most el, mert szoptatásnál sokkal gyorsabban fog romlani, és akkor tuti nem lesz időd a baba mellett fogorvoshoz járni.Egyébként miért kell érzéstelenítő a töméshez?

Kép

Kép
linus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: