Sziasztok lányok!!!
Köszi a sok névnapi virágot, meg a ránk gondolást!
Annyit írtatok, hogy csak na!!!
Tegnap voltunk mi is UH-n, képzeljétek az a bunkó nőgyógyász volt, aki valamikor nyáron megemlítette, hogy húzzam feljebb a zsírjaimat...
Hát most lehet, hogy kialudta magát, mert tök rendes volt, kedves és udvarias...
Igaz, hogy a papíron nincs rajt' a súly meg a babóca hossza, de sebaj, pénteken 4DGenesis, ott majd a lábkörmét is megnézetem...
A papíron lévő adatok:
BPD: 84mm
HC: 301 mm
AC: 268 mm
FL: 58 mm
Ja, és nem fordult be, a párom azt mondta, hülye lenne még két hónapot fejenállva tölteni, mikor "medencevégű hosszefkvésben" is ellehet még egy darabig, főleg ha van hely rugdosni...
Na és a nap híre: eldőlt, legalábbis a mostani doki véleménye szerint, hogy a rózsaszín avagy a kék felé fog dőlni a mérleg nyelve:
úgy tűnik Bori/Borbála/Borcsa/Borka növekedik a pocóban
Szóval győztek a csajok, de asszem még várjunk a színezéssel péntekig...
És én egy kis disznó vagyok, mert nem mondom meg a családnak! Az uram nem akarja tudni, a gyerekek meg mindent kifecsegnek, úgyhogy inkább csak itt hintem el az infót, talán nem olvassák titokban a Babanetet...
Utána "elgurultam" a sütikével a dolgozóba katalinozni és rékázni (nem rÓkázni..) Vittem nekik fűszeres kekszet (majd megírom a másikba, tök egyszerű, én 4 adaggal indítottam, hááát nem sok maradt belőle... a'la Stahl Judit), mandarint meg szőlőt... Degeszre ettem magam kuglóffal, meg sós pogikkal és bőven elég volt a munkahelyi infókból - és valljuk be - a kollégákból, habár kedvesek voltak....
Aztán hazagurultam, majd este elgurultam Marciért és az iskolatársáért hittanra. Odafele menet megcsúsztam és leestem a villamosról, de nagyon kis kulturált esés volt, az alsó lépcsőfokra a térdemmel érkeztem, de nem estem pocira mert kapaszkodtam... A bokán vonalában van egy horzsolás, de egyébként nincs semmi, legalábbis Borikám azóta is mocorog rendesen...
Ja, és úgy közlekedek a csúszós úton, mint egy jól megtermett tojó...
Móni: jajj, ez azért nem volt izgalommentes ügylet, szerencsére mostmár minden OK! Pihizz sokat!
Pelus:
nekünk csak a DM Babylove vált be néhány kör Pampers és HUggies meg minden egyéb után, asszem én meg is fogok maradni ennél, ezt bírta a bőrük... Talán Pötyike, azaz Borikám is bírni fogja.
Olyan furi, tegnap óta próbálgatom "Borizni", de nem mindig jön elsőre a számra, még szokni kell...

Asszem már most megvan legkisebb porontyunk állandó beceneve, rettentően elmés: Pötyike...
Ma én vittem a kölyköket, iszonyatosan kifáradtam, pedig a mai napot takarításra akartam felhasználni, csakhogy az út annyira kifárasztott, hogy muszáj volt egy kicsit ledőlni.
Gondoltam, megnézem a BBC-s Büszkeség és balítéletet, de szégyen és gyalázat, belealudtam, nem tudom, Mr. Darcy kibírja-e ezt a galádságot...
Majd legközelebb megtudakolom tőle...
Aztán kb. másfél órája kivetett az ágy, azóta visszaolvasok meg ügyet intézek (és sűrűn járok pisilni...

)...
Megszerveztem, hogy küldjék el postán a házassági anyakönyvi kivonatot, tök rendes volt a néni.

Remélem, meg is érkezik a papírka...
A táppénz mér rendben van, kéthetente kell mennem qtyanyelvért, havonta igazolást vinni dokinénitől, tényleg táppénzen kell lennem...
Szoptatós melltartó: nekem sajna muszáj valami erősebbet vennem, mert az én cickóim a mostani D-s méretükkel nem lesznek könnyebbek...
Itthon én is a merevítő nélkülit használnám, ha lenne normális állapotú, úgyhogy most be kell majd ruházzak min. 2-3 szoptatósra, no meg 1-2 nagyobb méretű merevítő nélkülire, ha találok olyat, ami nem a nagyanyám korosztályára készült...
Ja, kérdés: láttatok fekete színű szoptatós melltartót?
Tábla: nagyon pöpec, teljesen adventi hangulatom lett tőle
Vicky! Ha tuti lesz Pötyike neme, küldök pü-t.
Vcrane: tök jó Alex baba szobája!!!
Katuska: hát veled vagyok lélekben, nem lesz egyszerű a Máté-Petra páros kordában tartása - főleg ha Petra néni már aktív közreműködője tud lenni a buliknak (ld. egy bolond százat csinál...)
Máté majd ráveszi a legagyamentebb ügyletekre, ő meg boldogan fogja a bátyust követni...
De asszem kötélből vannak az idegeid, legalábbis az alapján, amit anno a Várban tapasztaltam...
Na megyek, megpróbálom magam rávenni egy kis "hasznos" munkára...
Holnap nyílt nap lesz a felső tagozaton (Marci ötödikbe megy...), utána egy kis karácsonyi előkészület (elmegyek az uram karácsonií ajándékáért), aztán hazajövök pihizni-pakolni-készülődni... Vasárnap advent, addig jó lenne egy kis rendet rittyenteni. Ilyenkor mindig irigylem Weasley-mamát a Harry Potterből vagy a 3 jó tündért a Csipke Rozálkából, de bárkit, akinek varázspálcája van - a Hamu Popocska (művésznevén: Hamupipőke, csehül: Popelka) jóságos tündérkéje is jöhetne segíteni kiglancolni a lakást...
Na puszi: batkata