Sziasztok!
Kata! Igen csaszival születtek, bár nagyon készültünk a természetes szülésre, de a végén sürgős lett a dolog, és így császár lett sajnos.
Amikor megtudtam, hogy ikrek teljesen ledöbbentem. Bár párom poénból már az első pillanattól mondogatta, hogy ikrek lesznek, de persze ezt egyikünk se gondolta komolyan. Ők igen

Addig nagyon ügyes voltam, míg bent voltam a dokinál. Ugyanabban az épületben dolgoztam, ahol a dokim volt. Mire leértem a mi osztályunkra 2 emelettel lejjebb, már bőgtem, úgy beparáztam. Gondolhatod egyből, mit fogok én csinálni két gyerekkel, egyszerre fognak sírni, enni, egyszerre lesznek betegek, dupla pénz, biztos koraszülöttek lesznek, stb. Szóval minden negatív eszembe jutott.

Aztán másnapra már megnyugodtam, és próbáltam csak a pozítiv dolgokra koncentrálni, és onnantól nagyon élveztem az egészet.
Evi! Megköszönöm, ha belenézel a könyvbe, mit ír ikreseknek. Kiváncsi vagyok, de szerintem mostanában nem tudom megvenni a könyvet.
Kri! Sajnálom a szandit, de így biztos helyre jön a Zsombi lába. Meddig kell még hordania? eltudom képzelni, mennyire utálhatja szegény
(Írtam privit. )
Harivera! Nagyon jók a képek Izáról, nagyon aranyos!

És a videók is nagyon tetszettek, nagyon szépek!
Katica! Nálunk a cica ette meg a pépet, ízlett neki

Gondolkodtam rajta, uzsira megint adok nekik keveset, hátha megeszik ( mármint a lányoknak

) azért sajnálnám kidobni a felbontott dobozt. Hát kíváncsi leszek, mit szólnak majd hozzá.
Melaszka! Mostmár tényleg áruljátok el mennyinek gondoltok?!

Végül is, nem tudom ki hány éves, lehet tényleg fiatal vagyok hozzátok képest.
amúgy a szél miatt nálunk is megy a hiszti, és ilyenkor keveset is alszanak.
Beszámolok a tegnap estéről is, olyan jó volt! Tegnap hang nélkül elaludtak képzeljétek! Volt pár ébredezés, de azt simivel, cumival simán megoldottuk! Olyan jó, úgy örülök. Hamarabb kellett volna kezdenem a szigort

Bár biztos az is közrejátszik, hogy keveset aludtak napközben a hülye szél miatt.
Van köztetek olyan aki az Istvánba szült? Mi ott voltunk 3 hétig, hátha találkoztunk.